top of page

Podcast #1: 3 stappen om direct je intuïtie te trainen.

Ik ben superblij dat de allereerste podcast online staat! Heel lang wilde ik al zoveel met jullie delen. Zoals je wellicht weet zijn er vele mogelijkheden om informatie over te dragen via digitale wegen. Ik heb gekozen voor de podcast versie. Het leek me iets persoonlijker dan alleen een blog schrijven. Ik werk tenslotte met energie. Alles is energie en het horen van stemgeluid is een geluidsgolf die direct met je resoneert... of niet. We voelen vaak meteen aan bij het horen van een stem of het wel of niet goed aanvoelt. Of je wel of niet met iemand een fijne klik en fijn gevoel hebt. Je hoeft er niet bij na te denken, het is een innerlijk weten. En ja, dat bezitten we allemaal.Daarom ben ik superblij met de podcast. De perfecte tool om informatie over te dragen. Tools, tips, lessen en inzichten. Iedere week is er een nieuwe podcast aflevering van "Shift to EnergyJoy and Beyond". Regelmatig ook met gratis downloads, speciaal voor de podcast luisteraars.


De Naam

De naam 'Shift to EnergyJoy and Beyond' is ontstaan vanuit de energetische frequentie die de energie van Joy / blijdschap heeft. Alles is energie en iedere emotie (ieder gevoel) heeft een meetbare trilling. Bijvoorbeeld de emoties: angst en schaamte, zijn hele lage trillingen. De emoties: liefde en blijdschap daarentegen behoren tot de hoogst mogelijke energetische frequenties. Om je goed te voelen, om meer aan te trekken van wat je wenst is het belangrijk dat je die frequentie uitzendt. Want: E-motion = Energie in Motion.


Wat je voelt trek je aan

Voel je je blij, dan trek je ook meer omstandigheden aan die je blij laten voelen. Ben je angstig, dan trek je ook meer situaties aan die je angstig maken. Maar dat kan je veranderen! Het is belangrijk om zo snel mogelijk te kunnen "shiften"= veranderen van frequentie, dus als je angst voelt, dit zo snel mogelijk te transformeren naar een andere, hogere frequentie. Veel mensen blijven hangen in bepaalde emoties en komen er niet meer uit los helaas. Dan blijf je in vicieuze cirkels draaien.

Daar is de 'Shift to EnergyJoy and Beyond' podcast voor. Het geeft je inzichten, tips en tools die je kunnen helpen om je bewustzijn te veranderen zodat je je omstandigheden kan veranderen en kunt transformeren naar de persoon die je van nature voorbestemd bent te zijn! Shift je mee?


Deel jouw vraag

Wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Heb je vragen? Dan hoor ik het graag. Stuur een mailtje met jouw vraag naar: info@lisettelucas.nl Dan kan ik het wellicht verwerken in een nieuwe aflevering. Jouw vraag kan ook anderen weer helpen. Ik hoor het graag! Schijf je meteen in voor de mailing zodat je op de hoogte bent van de laatste updates. Én abonneer je meteen op de podcast zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Super dat je erbij bent! Veel luister plezier en succes met het Shiften naar EnergyJoy en daar voorbij!


xxx Lisette


Je kan hier meteen de 1e podcast luisteren! En(ergy)Joy!

Tip: Geef jij de voorkeur aan lezen? Bekijk dan de Shownotes van de bijbehorende aflevering, daar staat altijd een link naar het script van podcast. Makkelijk om alles op je gemak te lezen. Succes! x Lisette


Comments


Featured Posts
Recent Posts