Podcast 23. HYPNOSE Lisette Lucas Energy

Woensdag, 8 juli 2020 door Lisette Lucas:

Welkom bij de Shownotes van Podcast #23 van "Shift to EnergyJoy and Beyond!" met Lisette Lucas 

 

Podcast #23

Welkom bij Podcast #23!

Hypnose: Wat Er Met Je Mind Gebeurt Tijdens Hypnose + Ontdek Het krachtige, Effect Van Het Upgraden En Updaten Van De Software Van Je Onderbewuste Mind.

 

  • Het misverstand over hypnose: Veel mensen denken dat je met hypnose in slaap valt, misschien zelfs bewusteloos bent, de controle kwijtraakt en dingen gaat doen die je niet wilt. 

  • Vandaag ontdek je in podcast #23: Het tegendeel is waar! Hypnose maakt je super scherp en alert en kan je je authentieke en meest succesvolle zelf teruggeven, zoals het is voorbestemd te zijn en zelfs nog mooier!

  • Ontdek in deze podcast wat hypnose met je onderbewuste mind doet en hoe het je leven direct kan shiften en veranderen. 

  • Plus ontdek hoe je dankzij hypnose bevrijd wordt van hetgeen je blokkeert, zodat je je volledige potentieel kan benutten en je ultieme leven kan leven. Hetzelfde succes recept wat ook ontdekt is door de grootste filmsterren, popsterren, topatleten en Ceo’s van succesvolle bedrijven!

  • Dit alles is beschikbaar voor je! Verderop in de podcast vertel ik je hoe!

Alle informatie over deze aflevering vind je in de Shownotes op www.LisetteLucas.com/23

Je kan de podcast ook beluisteren via mijn website, de Apple iTunes Store, de Apple Podcast app, Spotify en oa. via Google Podcasts. 

Heel veel luisterplezier en En(ergy)Joy! 

XXX Lisette 

Abonneer & Recensie

Ben je geabonneerd op mijn podcast? Indien nog niet, dan wil ik je absoluut aanmoedigen om dat vandaag te doen. Ik zou niet willen dat je een aflevering mist. Ik voeg binnenkort ook bonus afleveringen toe en als je niet bent geabonneerd dan is de kans groot dat je deze mist. 

Klik hier om je te abonneren in iTunes!

En als je in een liefdevolle flow zit, dan zou ik je enorm dankbaar zijn als je ook een recensie achterlaat op iTunes

Deze recensies helpen andere mensen mijn podcast te vinden en ze zijn voor mij fijn om terug te lezen. Klik gewoon hier voor een recensie, selecteer: "Beoordeling en Recensie" en " Schrijf een recensie" en laat me weten wat jouw favoriete onderdeel van de podcast is.

Dankjewel! 

Extra informatie

 

Wat geb