top of page

Crack your Colour-Code!

Alles is energie. Energie is altijd in beweging en heeft een bepaalde trillingsfrequentie én vele kleuren. Lisette kan, dankzij haar sterk ontwikkelde intuïtie, deze kleuren waarnemen én lezen. De kleuren vertellen heel veel over jou.

Wie je bent als persoon, je karakter, je persoonlijkheid, je talenten, je krachten en je potentieel. Maar ook je "valkuilen" kunnen zichtbaar worden en hetgeen waar je eventueel mee struggelt. Het kan je inzicht geven, het kan je steunen, helderheid en vertrouwen geven.


Er zijn 2 opties:

Optie 1. Je kan een afspraak maken voor een Colour-Code reading.

Optie 2. Je kan zelf leren hoe je een Colour-Code reading geeft.


Iedereen is in de basis hetzelfde. Is het bijzonder wat Lisette doet? Nee, want jij kan het ook! Wat is het belangrijkste ingrediënt?

Dat is oefening.

Want "Oefening, want oefening baart kunst!"

Lisette heeft gewoon heel veel tijd en energie gestoken in het trainen van haar intuïtieve spier. Dat is het enige verschil.


Zie het als het beoefenen van een sport. Voor het doen van sport is training nodig. En natuurlijk is aanleg prettig. Bij het trainen van de intuïtieve spier is sensitiviteit, gevoeligheid, mooi meegenomen. Door je gevoeligheid kan je het sneller oppikken. Net als een sporter met aanleg het sneller kan leren.


Inzicht in kleuren en energie kan je leven letterlijk meer kleur geven. Je gaat begrijpen hoeveel invloed kleuren op je hebben en je kan het positief inzetten. Daarbij kan je leren hoe je je eigen kleuren kan beïnvloeden waardoor je energieveld verandert en je veranderingen in je leven gaat ervaren.


Het is zo mooi te ervaren en het leukste is, als je het eenmaal kan, dan verleer je het nooit meer! Het is net als fietsen. Het begin is even onwennig en daarna voel je je vrij en ligt de wereld aan je voeten.


Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Lisette via info@lisettelucas.nl of stuur een SMS of What's app berichtje naar: 06-28675832


Comments


Featured Posts
Recent Posts