top of page

Demonstratie Mediumschap Kerk Op Hodenpijl, 10 mei 2019


🔜Op 10 mei as. geef ik, Lisette Lucas, samen met de mediums Kitty Woud (OSNU)en Frank Osinga een demonstratie mediumschap in de kerk van Landgoed Op Hodenpijl. Frank Osinga is medium en is samen met zijn vrouw Anita eigenaar van spiritueel centrum Zwave! Ruimte voor hart en ziel in Weesp. Frank geeft demonstraties mediumschap door het gehele land. In Zwave worden prachtige events georganiseerd waar de passie en liefde voor spiritualiteit en mediumschap vanaf spat! Altijd een feestje om met Frank samen te werken.

Kitty Woud is een zeer bekend en ervaren medium. Ze was het allereerste Nederlandse medium dat mocht lesgeven aan het wereldwijd gerenommeerde Arthur Findlay College in Stansted, Uk.

Kitty is ook course Organiser van The Spiritual Medium, French Week en de Intensive Mediumship Training. Ze heeft haar SNU certificaat [CSNU] voor Teaching, Speaking and Demonstrating.

In 2014 werd Kitty benoemd tot eerste Nederlandse Officiant van de Spiritualist National Union. [OSNU] Naast haar werk in het buitenland geeft Kitty ook cursussen en workshops in Huizen.

Het is een eer dat Kitty speciaal naar Op Hodenpijl komt voor deze demonstratie.

Meer over medium Lisette Lucas tref je ook aan op de website van Landgoed Op Hodenpijl: https://ophodenpijl.nl/evenement/demonstratie-mediumschap-lisette-lucas/

Wil je erbij zijn? Dat kan! 🎟Kaarten reserveren kan via: https://www.lisettelucas.com/events

of

🎟Kaarten online bestellen:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page