top of page

Mijn internationale, wereldwijd gerenommeerde, mentor zei in 2015 in de UK tegen me: ‘Lisette, you have a very analytical mind.’

Ik liet de woorden tot me doordringen terwijl m’n mentor me indringend aankeek.


Oké, dacht ik met mijn analytische mind doorratelend over deze woorden… is dit goed of slecht nieuws? Terwijl ik weer vloog van London Gatwick naar Amsterdam.


Hoogsensitief zijn, me op het hoogste niveau ter wereld ontwikkelen op energetisch en mediamiek level en een sterk analytische mind hebben die een nog sterkere eigen wil heeft.


Een combinatie die je simpelweg ‘een interessante uitdaging’ kan noemen.


Maar ik gaf niet op. Sterker nog, ik vond manieren om die sterk analytische mind voor me te laten werken in plaats van mijn valkuil te laten zijn.


Waarom deel ik dit?

Simpelweg omdat mijn cliënten en EnergyJoy Mastery Academy studenten vrijwel allemaal diezelfde combinatie van empathische, sensitieve kracht bezitten maar ook een sterk analytische mind hebben. Van psychologen, advocaten, therapeuten, verpleegkundigen tot experts in hun service-based vakgebied.


Allemaal komen ze op een punt dat ze voelen dat ze meer willen. Verder willen ontwikkelen dan de ‘standaard norm’. Dat ze hier zijn om iets groters neer te zetten.


Maar juist het analytische deel stagneert en blokkeert ze. Zowel op bewust als onderbewust niveau. Waardoor ze hun natuurlijke potentieel niet volledig kunnen benutten.

En dan komen ze bij mij.


En dan?

We gaan dan samen aan de slag en de hoogste versie van jezelf weer naar voren halen. Zodat je écht kan doen wat je voorbestemd bent te doen op het hoogste level voorbij de standaard middenmoot. Op je eigen unieke, authentieke wijze vanuit je geboorterecht.


Ben jij klaar om eindelijk je échte kracht te herpakken?

Ben je klaar om los te breken uit standaard gebaande wegen en je eigen pad uit te stippelen vanuit soul alignment met bewezen tools en technieken op wereldniveau, onder mijn persoonlijke mentoring?


Goed nieuws: Ik heb het beste van het beste gebundeld, vanuit mijn 30 jaar ervaring, in mijn allernieuwste EnergyJoy MBA.

Binnenkort lanceer ik het MBA-traject.


Wil je meer weten over dit life- en business-changing traject?


Eén ding kan ik je alvast beloven: ‘Life Will Never Be The Same Again!’

Ben je daar meer dan klaar voor?


Reageer of DM me dan met het woord: MBA


Dan stuur ik je de informatie en volgende stap.


X Lisette


Tip: Luister ook Podcast 219 waarin ik meer deel over MBAComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page