top of page

Ontketen Jouw Sterrenstof Potentieel: Transformeer, Bloei & Thrive Met De Kracht van EnergyJoy

Inleiding Podcast 184: Claim je Sterrenstof Geboorterecht

Laten we deze reis samen beginnen, welkom bij Podcast 184! Ben jij klaar voor transformatie, voor het breken van blokkades, voor het ontdekken van je missie? Dan is dit voor jou!

Jouw Oproep

Doorbreek je Blokkades We zijn allemaal geboren om te stralen, om het potentieel van sterrenstof te claimen. Waarom kunnen we vaak niet voelen wat die reden is? Omdat er energetische lagen overheen zitten. Het is tijd om die lagen te breken.

Sterrenstof

Jouw Geboorterecht Je bent hier om een reden. Die sterrenstof is jouw geboorterecht, en het is tijd om het te claimen. Sta jezelf toe te zijn wie je echt mag zijn.

Jouw Waarom

Vind je Reden Wat is jouw 'Waarom'? Jouw reden om door die lagen heen te breken? Wanneer je 'Waarom' sterk genoeg is, zal de 'Hoe' zich vanzelf ontvouwen.

Het Algoritme

Oude Programmering We draaien allemaal op algoritmen, patronen die voortkomen uit overtuigingen die gecreëerd zijn in onze kinderjaren. Het is tijd om die oude programmering op te ruimen.

Transformatie

De Lagen Met behulp van intuïtie en innerlijke gidsing kunnen we door die lagen lopen, door wat aanvoelt als triggers en blokkades.

Geluk Vinden

Jouw Sleutel Waarom laat je je telefoon wel automatisch updaten, upgraden? En waarom zou je niet voor jezelf op die manier zorgen? Dit is de sleutel die je zocht.

Inner-Medium

Ontdek Jouw Interne Gids Je hebt de kracht om door die lagen te lopen. De kracht om je oude programmering te breken en de innerlijke medium in jou te ontwaken.

Energetische Wolk

Verwijder de Laag Verwijder de energetische wolk die je weerhoudt van je ware zelf. Je bent het niet; het is slechts een laag die je tegenhoudt.

De Triggers

Je Blokkades Je triggers en blokkades zijn slechts programmering, een wolkje energie. Herken ze, doorbreek ze en zie hoe ze je niet meer beheersen.

Jouw Mobiel

Update Jezelf Waarom updaten we onze mobiele apparaten, maar vergeten we onszelf te updaten? Het is tijd om de oude versie van onszelf te upgraden, om een sprong in het onbekende te maken en de nieuwe, verbeterde versie te worden.

De Dieptepunt

Keer het Om De dieptepunten in je leven zijn geen belemmeringen; ze zijn een kans om te leren en te groeien. Draai je perspectief om en zie hoe ze je vooruithelpen.

Jouw Kracht

Shine & Thrive Jij hebt de kracht in je om te stralen en te floreren. Gooi de oude overtuigingen weg die je tegenhouden, en sta jezelf toe om te bloeien zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.

Conclusie

Samenvatting We hebben samen een reis gemaakt, een reis die je de tools geeft om je eigen leven te veranderen, om te floreren en je geboorterecht te claimen. Dit is slechts het begin van je reis. Je kunt het! Jij bent sterrenstof!

FAQ's

Vragen en Antwoorden

Q1: Waar begin ik?

Antwoord Begin met je 'Waarom'


Q2:Hoe breek ik blokkades?

Antwoord Door ze te herkennen en je er niet door te laten beheersen. Gebruik je intuïtie.


Q3:Wat is mijn geboorterecht?

Antwoord Jouw unieke doel en potentieel in dit leven. Claim het!


Q4:Hoe vind ik mijn kracht?

Antwoord Door jezelf toe te staan te stralen en je oude patronen te doorbreken.Voel je de energie? Voel je de roep om te veranderen, te groeien en je sterrenstof potentieel te bereiken? Ik weet dat je het kunt, en ik sta hier aan je zijde om je te ondersteunen. Dit is jouw tijd. Jouw moment. Jouw EnergyJoy!

Bedankt dat je met me op deze reis bent, en ik kijk ernaar uit om samen te blijven groeien en onze frequentie te verhogen.

Met liefs, sterrenstof en bergen EnergyJoy,


x Lisette


Luister of bekijk de Podcast video hier: www.LisetteLucas.com/184

P.S. Wil je meer weten of heb je extra ondersteuning nodig? Bezoek de EnergyJoy Mastery Academy via mijn gratis te downloaden Lisette Lucas App (iOS/Android) en ontdek hoe we samen nog verder kunnen reiken. De sterren zijn slechts het begin! 🌟✨

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page