top of page

Persoonlijke Ervaringen

Testimonials & Reviews van cliënten & studenten uit de EnergyJoy Praktijk & EnergyJoy Mastery Academy

In deze Podcast 88. Helende & Inspirerende Woorden deel ik vanaf: 4.20 minuten reacties van cliënten, studenten en podcast luisteraars. 

Testimonial van een Elite Shift Mastermind Business member:

Elite Mastermind testimonial EnergyJoy Lisette Lucas.jpg

Geverifieerde Reviews via Google: 

Review Lisette Lucas door Jacqueline Vizée.png
Review Lisette Lucas door Petra van der Hoeven.png
Review Lisette Lucas door Reita Biere.png
Review Lisette Lucas door Samantha van Kuik.png
Review Lisette Lucas door Yolanda Knijnenburg.png
Review Lisette Lucas door Nursah Hoenstok.png
Kerk Op Hodenpijl Schipluiden

Ingrid, Den Haag

T.A.T. Sessie gedaan voor: Inzicht ZIEKTE en voorbereiding op grote MEDISCHE INGREEP. *** Ik heb twee sessies bij Lisette gehad. Een sessie om de onderliggende patronen en overtuigingen van de ontstane ziekte te onderzoeken om transformatie daarvan te kunnen laten plaatsvinden. Lisette had zich goed voorbereid op mijn situatie en gaf vooraf duidelijk aan hoe de behandeling in zijn werk zou gaan. Ik had nog nooit een hypnose ondergaan. De hypnose zelf is niet raar of eng, maar heb ik ervaren als juist heel ontspannend. Er ontstaat een diepe bewustzijnstoestand. Lisette heeft een prettige en kalme stem, waardoor ik makkelijk in de diepe ontspanning kon gaan. Tijdens de behandeling kwamen er bepaalde ervaringen naar boven. Door dit te zien in het perspectief van nu, en de overtuigingen die destijds zijn ontstaan, voelde bevrijdend voor mij. Deze inzichten werkten helend. Ook voelde ik aan het einde van de hypnose sessie waarbij er met het innerlijke kind werd gewerkt, een helende energetische transformatie plaatsvinden. Dat was heel bijzonder. Na de behandeling kreeg ik een opname toegestuurd, helemaal toegespitst om mijn situatie, om dagelijks te beluisteren. Het voelde als het dagelijks “resetten” van het lichaam. Dit voelde heel goed en gaf mij kracht.*** Ook heb ik een sessie gedaan ter voorbereiding op de medische ingreep. Ik ben zo blij dat ik dit bij Lisette heb kunnen doen. De behandeling heeft als effect gehad dat ik totaal rustig en vol vertrouwen de ingreep ben ingegaan. Tijdens de behandelsessie ontving ik van Lisette bepaalde inzichten waar ik veel aan heb gehad en nog steeds heb. Door haar krachtige intuïtie wist zij precies de juiste snaar te raken. Na de sessie ontving ik een opname, om na de ingreep te kunnen beluisteren om een goede en snelle genezing te bevorderen. In de hersteldagen en weken na de ingreep heb ik de opname vaak beluisterd, soms meerdere keren per dag. Elke keer kon ik daarmee de juiste mindset bewerkstelligen ter bevordering van een optimaal herstel. De ingreep en het herstel verliep heel voorspoedig. Ik ben inmiddels helemaal genezen en heb na de ingreep geen complicaties en dergelijke gehad. Ik ben zo blij dat ik deze sessies bij Lisette heb kunnen doen. Het heeft mij enorm geholpen. En nog steeds kan ik de opnames beluisteren als ik dat wens. Ik zou het iedereen aanraden.

Jacqueline, Amsterdam

T.A.T. Sessie om SUCCESVOL in WERK en PRIVÉ te zijn zonder de controle teveel vast te houden zodat er meer rust in mijn hoofd komt. Voorafgaand aan de sessie wist ik niet 100% wat ik kon verwachten. Je kent wellicht wel de verhalen over hypnose maar het zelf ondergaan was nieuw voor mij. Ik ben iemand die altijd de controle wil houden en had verwacht dat ik helemaal de controle kwijt zou zijn maar niets is minder waar. Je voelt je juist heel rustig en vertrouwd. Alsof er een kalmte is die je juist zelf onder controle hebt. Laat dat laatste nou juist iets zijn waar ik aan wilde werken. Hoe bewaar je je rust als het heel druk is en hoe zorg je ervoor dat je je hoofd rustig houdt. Iets wat in de hypnose heel mooi naar voren kwam. Ik was absoluut verbaasd over wat er als oorzaak naar boven kwam. Op het moment dat er vragen worden gesteld om naar een bepaald moment terug te gaan, bedenk je een moment, alleen bepaald je onderbewustzijn dat moment en niet jij. Zo kwamen er bij mij momenten naar boven die ik niet had verwacht en wat heel behulpzaam was voor mijn vraag omdat ik daardoor beter snapte waarom ik dit deed maar ook doordat ik zo onder ogen zag hoe ik anders had kunnen reageren en dat ik dat gevoel altijd heb weggestopt. De eerste 3 weken luister je elke dag de tekst die tijdens je sessie wordt opgenomen. De eerste dagen heb ik dit in een rustige ruimte gedaan, later kon dit ook gewoon met oortjes in terwijl ik andere dingen aan het doen was. De tekst komt namelijk echt binnen. Het is nu 4 weken geleden en dit is de eerste week dat ik niet meer dagelijks luister maar merk wel dat er een verandering is. Ben veel rustiger, maak me minder zorgen en vertrouw dat het allemaal goedkomt. Volg het pad ipv controle te houden. Als ik even in een stress moment zit kan ik altijd de tekst luisteren en hierin weer rust vinden. Er is veel meer rust in mijn hoofd. Ik maak me minder zorgen over alles wat ik moet doen en onverwachte dingen die gebeuren qua werk of privé. Het is zoals het is en ik weet en vertrouw dat ik dit aan kan en dat ik het goed doe. Er is dus veel meer stabiliteit in mijn hoofd en dus in mijn gedrag. Ik had niet verwacht dat deze sessie zoveel verandering met zich zou meebrengen en dat het echt helpt. Je kan jezelf herprogrammeren, iets wat ik wel altijd wist maar nog nooit zo had ervaren. Vond het heel efficient dat 1 sessie zoveel effect heeft op je dagelijks leven.

Lenneke, Delft

T.A.T Sessie gedaan voor: Uitzoeken waarom ik steeds miskramen heb. De sessie was heel bijzonder, ik was verbaasd dat je zo gemakkelijk en snel bij oude herinneringen kunt komen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en heb antwoorden op mijn vragen gekregen en hierdoor een heel goed geruststellend gevoel gekregen. Ik kwam heel rustig uit de sessie met een bijzonder goed gevoel over mezelf. Het was gewoon onmogelijk om een negatieve gedachte te hebben, iets wat ik erg bijzonder vind. Zeker omdat ik een grote piekeraar ben. Dit vond ik een hele bijzondere ervaring en fijn te weten dat het dus toch kan. Ik was erg verbaasd wat er naar boven kwam, er kwamen stukken naar voren over mijn adoptie verleden die ik niet wist. Mijn ervaring na de sessie (nu bijna 2 maanden geleden) is zeer prettig, ik heb een geruststellend gevoel en meer begrip. Ik kan zo de miskramen beter loslaten en afsluiten. Het effect op mijn leven is zeer postitief, ik ben rustiger en kalmer en heb veel aan de opname die Lisette heeft gemaakt. Deze luister ik veel en graag en heb zo geleerd tijd en een momenten voor mezelf te maken. Dingen veranderen echt. Er gebeuren bijzondere dingen en mensen reageren heel anders naar me en ik ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesse. Ook kan ik dingen makkelijker afmaken en meer voor dingen gaan. Ik ben onlangs begonnen met boksen en vind het geweldig. Ik merk dat ik zelf verander, mijn zelfbeeld en anderen om me heen zien het ook. Ik leer elke dag meer van mezelf te houden en van het moment te genieten zonder te veel piekeren over gisteren of morgen. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en weet dat ik het aankan en het waard ben. Ik raad de sessie iedereen aan die van zijn angsten of problemen af wil komen waardoor hij/zij vastloopt in het leven. Geef je er vol overgave aan over en je zult zien dat het heel veel voor je kan doen. Ik ben erg dankbaar voor de sessie het is echt een eye opener en verrijking geweest in mijn leven. Ik ben erg dankbaar voor de sessie.

 

 

Sandra, Leidschendam

T.A.T. sessie

Sessie voor CLAUSTROFOBIE, angst voor liften, afgesloten ruimtes & (openbaar) toiletdeur niet op slot durven doen. Mijn ervaring tijdens de behandeling was goed en lekker ontspannen. Lisette heeft goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Ik was verbaasd wat de reden van mijn claustrofobie was. Ik dacht dat ik ergens vast had gezeten, nooit gedacht aan een controle kwestie. Maar het werd wel duidelijk. Mijn ervaring na de behandeling is heel goed. Meteen op naar New York daar gelijk beproeving. Hotel 34 hoog maar ging super goed. Alleen we kwamen vast te zitten. Nou, dat was wel ff wat maar gelijk weer erin. Wel wat spanning. Alle avonden naar opname geluisterd toen ging het eigenlijk wel weer goed. Ook wc op slot doen gaat goed, ben heeeeeeel blij! Ik hoef geen trappen meer te lopen en kan gewoon rustig gaan plassen scheelt heel veel stress.

Vrouw, Voorburg

Combi spiritueel/prive consult

..Ik wilde je al een tijdje mailen, want ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de reading die je mij hebt gegeven eind oktober. Het heeft mij zoveel fijne informatie gegeven en stof tot nadenken. 

 

In de reading kwam mijn overleden vriendin door en zij gaf een boodschap door voor haar moeder. Anderhalve week later ben ik naar haar ouders toe gegaan en heb hen alles van de reading verteld. Zij waren er heel erg blij mee en het steunde hen heel erg. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb, het geeft zo'n fijn gevoel om hen daarmee te kunnen helpen. Heel erg mooi en met heel veel dank aan jou. ...

Vrouw, 80 jaar, Rotterdam

Combi spiritueel/prive consult

Beste mevr. Lisette,

Nog bedankt voor het fijne consult. Steeds schieten er voorvallen te binnen waar U over sprak, en ik op het moment terwijl ik bij U was niet opkwam. Grappig toch! Dat wilde ik even laten weten. Ik vond het heel fijn. Lieve groeten van B.

 

Vrouw, 40 jaar, Voorburg

Combi spiritueel/prive consult 

Dear lovely Lisette,

Ah how much I am grateful and thankful to you... Thank you for your beautiful heart, effort and kindness. Today is bless for me and my sister. 

Thank you for everything. I came home and I will listen to the record and I can listen again and again. I would love to meet you again. Thanks from ... and ... to beautiful, special Lisette

Demonstratie Mediumschap Op Hodenpijl

Demonstratie mediumschap Kerk Op Hodenpijl:
Hallo Lisette,dank je wel voor de mooie en leerzame demonstratie gisteravond op Hodenpijl. Heel inspirerend! Hartegroet M.

 

 

 

Man, 42 jaar, Zoetermeer

Reading op afstand

"Ik heb Lisette benaderd toen ik geconfronteerd werd met het overspel van mijn vrouw. Omdat alles klopte in ons leven en twee kleine kids hebben kwam die klap hard aan. Ik schaamde me dood maar wist dat ik hier hulp bij moest zoeken. Lisette is dermate toegankelijk en zuiver dat de drempel en schaamte voor mijn doen snel laag genoeg was. Ze respecteerde mijn afstand waar ik dat liet blijken en heeft een reading voor mij gedaan die direct mijn karakter blootlegde. Tegelijkertijd gaf ze me het vertrouwen en de kracht om op het juiste moment krachtiger in het leven te staan en met deze situatie om te gaan. Ze heeft daarbij niet alleen mij, maar ook mijn kinderen, misschien wel meer geholpen dan ze denkt. Ik ben haar erg dankbaar en kan iedereen, zeker ook mensen die moeite hebben met het delen van hun problemen, haar van harte aanbevelen."

 

 

Man, 32 jaar, Voorburg

Consult / Reading

"Al enige tijd liep ik vast op meerdere vlakken van het dagelijkse bestaan. Hierdoor had ik een neerslachtig gevoel en weinig energie. Tevergeefs gezocht naar oplossingen totdat ik een reading heb gehad met Lisette.

Voorafgaand aan de reading had ik nooit eerder ervaringen gehad op dit vlak, derhalve had ik geen beeld hoe de reading zou gaan en wat ik ervan kon verwachten.

 

De sessie vond ik fijn, het verliep in een rustige en zeer aangename sfeer waardoor ik mij zeer op mijn gemak voelde. De reading heeft mij veel informatie gegeven over mijzelf, zaken die ik nog niet wist maar ook zaken die ik wel wist maar niet duidelijk op mijn netvlies had zitten.

 

Na de reading ging ik een stuk vrolijker en positiever weg als dat ik kwam en ben direct aan de slag gegaan om de verkregen informatie toe te passen in mijn

vraagstukken."

 

 

Vrouw, 29 jaar, Den Haag

Consult / Reading

"Een prettige sfeer hangt er in de kamer waar Lisette me ontvangt. Ik ben een beetje zenuwachtig maar dat is gauw over als ze begint met vertellen hoe het allemaal in z'n werk gaat. Het is fijn te ervaren dat iemand weinig woorden van je nodig heeft en toch al gauw een treffende karakterschets weet te geven. Een schets met een positieve insteek maar waar ik ook leerpunten uit kan halen.

De mensen (levend of overleden ) die in mijn leven voorkomen weet Lisette goed te beschrijven en het lijkt haar weinig moeite te kosten. Bij vragen over bepaalde zaken geeft ze meteen een treffend antwoord. Aan het eind van de sessie komen persoonlijke strubbelingen van mij aan bod zonder dat ik daar iets over gezegd heb.

Het is mooi om te ervaren dat ik dat kennelijk toch uitstraal. De algehele boodschap om meer van mezelf te houden en niet te streng voor mezelf te zijn, is belangrijk maar ik weet nog niet zo goed hoe ik dit aan moet pakken. Lisette vertelt me geen nieuwe dingen over mezelf maar weet wel de vinger op de zere plek te leggen. Ik hou een goed gevoel aan de sessie over. De volgende keer zou ik misschien meer vragen voorbereid hebben." Liefs H (29)

 

 

 

 

Pascale, 21 jaar, Rotterdam

Consult / Reading

Hai Li,

 

"Ten eerste nog heel erg bedankt voor de ervaring zelf.

Ik vond het heel erg bijzonder. Ik werd op veel vlakken verrast,

soms is het goed als iemand je een spiegel voor houd, ik liep ook tegen 

dingen aan en ik denk doordat je dan jezelf goed ziet je er iets mee kunt doen. 

Voor mij heeft het zeker veel positiviteit gebracht. Daarnaast vond het ik het heel 

fijn dat ik nu dingen weet uit het verleden, waardoor ik meer vrede kan hebben 

met situaties die hebben plaatsgevonden! Heel erg bedankt daarvoor!

Over een bepaalde tijd kom ik zeker terug!"

 

X Pascale

 

 

Vrouw, 42 jaar, Voorburg

Prive Consult / Reading

"Lisette stelt zich heel professioneel op. Stelt je op je gemak en komt heel rustig over. Je voelt je gelijk op je gemak en stelt jezelf daardoor ook gemakkelijk open. 

 

Ik heb de Reading als heel fijn ervaren. Veel zaken die zij voorlegt komen bekend voor en geven een bevestiging van iets dat je al weet danwel voelt. Maar ze geeft ook aanreikingen die je verder helpt/stimuleert in je eigen ontwikkeling."

 

Man, 39 jaar, Voorburg

Prive Consult / Reading

"Ik liep met een aantal vragen rond en wist niet precies hoe ik naar de antwoorden moest zoeken. Op internet las ik de oproep van Lisette, waarbij ze vroeg of er mensen waren die een sessie bij haar wilde uitproberen. Gelijk gebeld en een afspraak gemaakt.

 

Nu heb ik in het verleden al eens vaker dit ‘soort’ sessies gehad en ging er naartoe met het gevoel iets van hetzelfde te gaan meemaken. Dat bleek toch anders. Lisette brengt je tot rust, stelt je op je gemak en in mijn geval laat ze mij goed nadenken over de dingen die ze zegt of de antwoorden die ik geef.

 

Omdat ik van nature vrij sceptisch ben, was niet elke opmerking of vraag van haar een onverwachte; althans dat dacht ik. Ze wist mij dingen over mezelf, mijn familie of dierbaren te vertellen die ze totaal niet kon weten. Niet alleen dat, maar ook de bewustwording van de dingen die tegen mij gezegd zijn, maken dat ik een heel goed gevoel aan deze sessie overgehouden heb. Heb ik een direct antwoord op mijn vragen gekregen? Nee, maar ik heb wel nieuwe inzichten gekregen die ‘de bal aan het rollen’ hebben gebracht. Een antwoord mag je ook niet verwachten, zo werkt dit niet. Ik ben dankzij Lisette een iets ander pad aan het bewandelen en dat is een mooie ervaring!"

 

 

Nicole, 44 jaar, Voorburg

Prive/Spiritueel Consult / Reading / Healing

"Toen ik op mijn bedje in de zon lag in Bulgarije zag ik een oproep van Lisette voorbij komen op Facebook, ze zocht personen die bij haar een consult/reading wilde doen. Zonder aarzelen heb ik haar een berichtje gestuurd en 2 weken later mocht ik langskomen. 

 

Bij binnenkomst creëert Lisette een hele ontspannen sfeer en stelt ze je meteen op je gemak. Het enige dat Lisette van je vraagt is om te ontspannen en alleen te antwoorden met ja en nee zodat ze zich kan concentreren op dat wat komen gaat. 

 

De reden waarom ik graag een reading wilde doen was:Iets meer dan 18 jaar geleden heb ik mijn papa verloren aan kanker, hij was mijn steun en toeverlaat en mijn beste vriend. Gedurende al deze jaren heb ik altijd het gevoel gehad dat hij bij mij was en hoopte dan ook tijdens de reading dat hij diegene zou zijn die zou doorkomen.

 

Mijn ervaring is echt heel fijn geweest, mijn papa was er en Lisette heeft mij dingen verteld die een hele diepe indruk op mij hebben gemaakt. Bepaalde items die ze mij vertelde waren zo mooi en zo echt dat ze me heel diep geraakt hebben. Dank je wel! 

 

Na deze reading ben ik de week daarna ook nog geweest voor een healing, hierbij legt ze haar handen op je schouders en via de spirituele wereld stromen er energieën door je lichaam naar de plekken waar het nodig is. Ook deze ervaring is erg fijn geweest en binnenkort ga ik weer naar haar toe voor een healing.

 

Lieve Lisette dank je wel voor je "hulp" je bent een heel mooi en lieve persoon. En zoals ze zelf zegt is de liefde voor alles en iedereen haar drijfveer en dat kan ik alleen maar voor de volle 100% beamen."

 

Heel veel liefs Nicole 

 

 

 

Marja, 40 jaar, Nieuw Vennep

Prive Consult / Reading

"Ik heb mijn consult bij Lisette als heel positief en prettig ervaren. 
Lisette neemt de tijd voor je. Haar inzichten en boodschappen zijn helder en 
duidelijk. Hetgeen doorkwam kon ik goed plaatsen in mijn leven op dit 
moment. Kortom een aanrader voor iedereen die vragen heeft over zijn/haar 
leven, of contact wil met een overleden dierbaar persoon."

 

 

 

Vrouw, 40 jaar

Consult / Reading

"Graag wilde ik hulp en inzicht bij een aantal onderwerpen waar ik zelf moeilijk verbetering in kreeg. Ik voelde me overbelast, sliep vaak onrustig en had weinig veerkracht. Ik wilde het graag anders, maar wist niet goed wat en hoe ik zaken moest veranderen. Eigenlijk was ik me niet echt bewust dat hier een belangrijke kern lag. Dit was hoe ik het al heel lang deed. Met een andere vraag ging ik namelijk ook naar Lisette toe. Mijn vraag was hoe kan ik mijn omgeving rustiger krijgen; omgang met mijn kinderen, relatie in combinatie met het werk etc.
 
Een vriendelijk, warm onthaal van Lisette die me gelijk op me gemak stelde. Ook de ruimte waar het consult plaatsvond was prettig; klein, maar licht en comfortabel. Al heel snel maakte Lisette contact en gaf zij mij een heldere en juiste schets van wie ik ben, hoe ik handel en wat dat voor effect op mijn omgeving heeft. Ook gaf ze mijn inzicht in de beleving van mijn omgeving hierop. Ze nam alle tijd en legde op een vriendelijke manier uit wat er gebeurde en welke patronen zich hierdoor hebben ontwikkeld. Ik vond het heel bijzonder dit mee te maken. Op een respectvolle manier kreeg ik dingen van Lisette terug. Heel fijn, want dat gaf mij zicht op de dingen die er werkelijk toe doen. Ook kreeg ik handzame en praktische tips en suggesties, die ik ook heb toegepast. Het heeft mij veel opgeleverd en ik ben met mezelf aan de slag gegaan in plaats van met mijn omgeving. Het heeft al veel verbeterd. Door de inzichten ben ik anders in mijn situatie komen te staan. Ik heb actief haar adviezen toegepast en het werkt! Ik ben meer uitgerust, deel beter mijn gevoel en maak tijd voor eigen ontspanning. Dit heeft ook een positief effect op mijn omgeving, waardoor er meer rust is ontstaan." 

 

 

bottom of page