Persoonlijke Ervaringen

van cliënten uit de EnergyJoy Praktijk

Kerk Op Hodenpijl Schipluiden

Vrouw, Voorburg

Combi spiritueel/prive consult

..Ik wilde je al een tijdje mailen, want ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de reading die je mij hebt gegeven eind oktober. Het heeft mij zoveel fijne informatie gegeven en stof tot nadenken. 

 

In de reading kwam mijn overleden vriendin door en zij gaf een boodschap door voor haar moeder. Anderhalve week later ben ik naar haar ouders toe gegaan en heb hen alles van de reading verteld. Zij waren er heel erg blij mee en het steunde hen heel erg. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb, het geeft zo'n fijn gevoel om hen daarmee te kunnen helpen. Heel erg mooi en met heel veel dank aan jou. ...

Vrouw, 80 jaar, Rotterdam

Combi spiritueel/prive consult

Beste mevr. Lisette,

Nog bedankt voor het fijne consult. Steeds schieten er voorvallen te binnen waar U over sprak, en ik op het moment terwijl ik bij U was niet opkwam. Grappig toch! Dat wilde ik even laten weten. Ik vond het heel fijn. Lieve groeten van B.

 

Vrouw, 40 jaar, Voorburg

Combi spiritueel/prive consult 

Dear lovely Lisette,

Ah how much I am grateful and thankful to you... Thank you for your beautiful heart, effort and kindness. Today is bless for me and my sister. 

Thank you for everything. I came home and I will listen to the record and I can listen again and again. I would love to meet you again. Thanks from ... and ... to beautiful, special Lisette

Demonstratie Mediumschap Op Hodenpijl

Demonstratie mediumschap Kerk Op Hodenpijl:
Hallo Lisette,dank je wel voor de mooie en leerzame demonstratie gisteravond op Hodenpijl. Heel inspirerend! Hartegroet M.

 

 

 

Man, 42 jaar, Zoetermeer

Reading op afstand

"Ik heb Lisette benaderd toen ik geconfronteerd werd met het overspel van mijn vrouw. Omdat alles klopte in ons leven en twee kleine kids hebben kwam die klap hard aan. Ik schaamde me dood maar wist dat ik hier hulp bij moest zoeken. Lisette is dermate toegankelijk en zuiver dat de drempel en schaamte voor mijn doen snel laag genoeg was. Ze respecteerde mijn afstand waar ik dat liet blijken en heeft een reading voor mij gedaan die direct mijn karakter blootlegde. Tegelijkertijd gaf ze me het vertrouwen en de kracht om op het juiste moment krachtiger in het leven te staan en met deze situatie om te gaan. Ze heeft daarbij niet alleen mij, maar ook mijn kinderen, misschien wel meer geholpen dan ze denkt. Ik ben haar erg dankbaar en kan iedereen, zeker ook mensen die moeite hebben met het delen van hun problemen, haar van harte aanbevelen."

 

 

Man, 32 jaar, Voorburg

Consult / Reading

"Al enige tijd liep ik vast op meerdere vlakken van het dagelijkse bestaan. Hierdoor had ik een neerslachtig gevoel en weinig energie. Tevergeefs gezocht naar oplossingen totdat ik een reading heb gehad met Lisette.

Voorafgaand aan de reading had ik nooit eerder ervaringen gehad op dit vlak, derhalve had ik geen beeld hoe de reading zou gaan en wat ik ervan kon verwachten.

 

De sessie vond ik fijn, het verliep in een rustige en zeer aangename sfeer waardoor ik mij zeer op mijn gemak voelde. De reading heeft mij veel informatie gegeven over mijzelf, zaken die ik nog niet wist maar ook zaken die ik wel wist maar niet duidelijk op mijn netvlies had zitten.

 

Na de reading ging ik een stuk vrolijker en positiever weg als dat ik kwam en ben direct aan de slag gegaan om de verkregen informatie toe te passen in mijn

vraagstukken."

 

 

Vrouw, 29 jaar, Den Haag

Consult / Reading

"Een prettige sfeer hangt er in de kamer waar Lisette me ontvangt. Ik ben een beetje zenuwachtig maar dat is gauw over als ze begint met vertellen hoe het allemaal in z'n werk gaat. Het is fijn te ervaren dat iemand weinig woorden van je nodig heeft en toch al gauw een treffende karakterschets weet te geven. Een schets met een positieve insteek maar waar ik ook leerpunten uit kan halen.

De mensen (levend of overleden ) die in mijn leven voorkomen weet Lisette goed te beschrijven en het lijkt haar weinig moeite te kosten. Bij vragen over bepaalde zaken geeft ze meteen een treffend antwoord. Aan het eind van de sessie komen persoonlijke strubbelingen van mij aan bod zonder dat ik daar iets over gezegd heb.

Het is mooi om te ervaren dat ik dat kennelijk toch uitstraal. De algehele boodschap om meer van mezelf te houden en niet te streng voor mezelf te zijn, is belangrijk maar ik weet nog niet zo goed hoe ik dit aan moet pakken. Lisette vertelt me geen nieuwe dingen over mezelf maar weet wel de vinger op de zere plek te leggen. Ik hou een goed gevoel aan de sessie over. De volgende keer zou ik misschien meer vragen voorbereid hebben." Liefs H (29)

 

 

 

 

Pascale, 21 jaar, Rotterdam

Consult / Reading

Hai Li,

 

"Ten eerste nog heel erg bedankt voor de ervaring zelf.

Ik vond het heel erg bijzonder. Ik werd op veel vlakken verrast,

soms is het goed als iemand je een spiegel voor houd, ik liep ook tegen 

dingen aan en ik denk doordat je dan jezelf goed ziet je er iets mee kunt doen. 

Voor mij heeft het zeker veel positiviteit gebracht. Daarnaast vond het ik het heel 

fijn dat ik nu dingen weet uit het verleden, waardoor ik meer vrede kan hebben 

met situaties die hebben plaatsgevonden! Heel erg bedankt daarvoor!

Over een bepaalde tijd kom ik zeker terug!"

 

X Pascale

 

 

Vrouw, 42 jaar, Voorburg

Prive Consult / Reading

"Lisette stelt zich heel professioneel op. Stelt je op je gemak en komt heel rustig over. Je voelt je gelijk op je gemak en stelt jezelf daardoor ook gemakkelijk open. 

 

Ik heb de Reading als heel fijn ervaren. Veel zaken die zij voorlegt komen bekend voor en geven een bevestiging van iets dat je al weet danwel voelt. Maar ze geeft ook aanreikingen die je verder helpt/stimuleert in je eigen ontwikkeling."

 

Man, 39 jaar, Voorburg

Prive Consult / Reading

"Ik liep met een aantal vragen rond en wist niet precies hoe ik naar de antwoorden moest zoeken. Op internet las ik de oproep van Lisette, waarbij ze vroeg of er mensen waren die een sessie bij haar wilde uitproberen. Gelijk gebeld en een afspraak gemaakt.

 

Nu heb ik in het verleden al eens vaker dit ‘soort’ sessies gehad en ging er naartoe met het gevoel iets van hetzelfde te gaan meemaken. Dat bleek toch anders. Lisette brengt je tot rust, stelt je op je gemak en in mijn geval laat ze mij goed nadenken over de dingen die ze zegt of de antwoorden die ik geef.

 

Omdat ik van nature vrij sceptisch ben, was niet elke opmerking of vraag van haar een onverwachte; althans dat dacht ik. Ze wist mij dingen over mezelf, mijn familie of dierbaren te vertellen die ze totaal niet kon weten. Niet alleen dat, maar ook de bewustwording van de dingen die tegen mij gezegd zijn, maken dat ik een heel goed gevoel aan deze sessie overgehouden heb. Heb ik een direct antwoord op mijn vragen gekregen? Nee, maar ik heb wel nieuwe inzichten gekregen die ‘de bal aan het rollen’ hebben gebracht. Een antwoord mag je ook niet verwachten, zo werkt dit niet. Ik ben dankzij Lisette een iets ander pad aan het bewandelen en dat is een mooie ervaring!"

 

 

Nicole, 44 jaar, Voorburg

Prive/Spiritueel Consult / Reading / Healing

"Toen ik op mijn bedje in de zon lag in Bulgarije zag ik een oproep van Lisette voorbij komen op Facebook, ze zocht personen die bij haar een consult/reading wilde doen. Zonder aarzelen heb ik haar een berichtje gestuurd en 2 weken later mocht ik langskomen. 

 

Bij binnenkomst creëert Lisette een hele ontspannen sfeer en stelt ze je meteen op je gemak. Het enige dat Lisette van je vraagt is om te ontspannen en alleen te antwoorden met ja en nee zodat ze zich kan concentreren op dat wat komen gaat. 

 

De reden waarom ik graag een reading wilde doen was:Iets meer dan 18 jaar geleden heb ik mijn papa verloren aan kanker, hij was mijn steun en toeverlaat en mijn beste vriend. Gedurende al deze jaren heb ik altijd het gevoel gehad dat hij bij mij was en hoopte dan ook tijdens de reading dat hij diegene zou zijn die zou doorkomen.

 

Mijn ervaring is echt heel fijn geweest, mijn papa was er en Lisette heeft mij dingen verteld die een hele diepe indruk op mij hebben gemaakt. Bepaalde items die ze mij vertelde waren zo mooi en zo echt dat ze me heel diep geraakt hebben. Dank je wel! 

 

Na deze reading ben ik de week daarna ook nog geweest voor een healing, hierbij legt ze haar handen op je schouders en via de spirituele wereld stromen er energieën door je lichaam naar de plekken waar het nodig is. Ook deze ervaring is erg fijn geweest en binnenkort ga ik weer naar haar toe voor een healing.

 

Lieve Lisette dank je wel voor je "hulp" je bent een heel mooi en lieve persoon. En zoals ze zelf zegt is de liefde voor alles en iedereen haar drijfveer en dat kan ik alleen maar voor de volle 100% beamen."

 

Heel veel liefs Nicole 

 

 

 

Marja, 40 jaar, Nieuw Vennep

Prive Consult / Reading

"Ik heb mijn consult bij Lisette als heel positief en prettig ervaren. 
Lisette neemt de tijd voor je. Haar inzichten en boodschappen zijn helder en 
duidelijk. Hetgeen doorkwam kon ik goed plaatsen in mijn leven op dit 
moment. Kortom een aanrader voor iedereen die vragen heeft over zijn/haar 
leven, of contact wil met een overleden dierbaar persoon."

 

 

 

Vrouw, 40 jaar

Consult / Reading

"Graag wilde ik hulp en inzicht bij een aantal onderwerpen waar ik zelf moeilijk verbetering in kreeg. Ik voelde me overbelast, sliep vaak onrustig en had weinig veerkracht. Ik wilde het graag anders, maar wist niet goed wat en hoe ik zaken moest veranderen. Eigenlijk was ik me niet echt bewust dat hier een belangrijke kern lag. Dit was hoe ik het al heel lang deed. Met een andere vraag ging ik namelijk ook naar Lisette toe. Mijn vraag was hoe kan ik mijn omgeving rustiger krijgen; omgang met mijn kinderen, relatie in combinatie met het werk etc.
 
Een vriendelijk, warm onthaal van Lisette die me gelijk op me gemak stelde. Ook de ruimte waar het consult plaatsvond was prettig; klein, maar licht en comfortabel. Al heel snel maakte Lisette contact en gaf zij mij een heldere en juiste schets van wie ik ben, hoe ik handel en wat dat voor effect op mijn omgeving heeft. Ook gaf ze mijn inzicht in de beleving van mijn omgeving hierop. Ze nam alle tijd en legde op een vriendelijke manier uit wat er gebeurde en welke patronen zich hierdoor hebben ontwikkeld. Ik vond het heel bijzonder dit mee te maken. Op een respectvolle manier kreeg ik dingen van Lisette terug. Heel fijn, want dat gaf mij zicht op de dingen die er werkelijk toe doen. Ook kreeg ik handzame en praktische tips en suggesties, die ik ook heb toegepast. Het heeft mij veel opgeleverd en ik ben met mezelf aan de slag gegaan in plaats van met mijn omgeving. Het heeft al veel verbeterd. Door de inzichten ben ik anders in mijn situatie komen te staan. Ik heb actief haar adviezen toegepast en het werkt! Ik ben meer uitgerust, deel beter mijn gevoel en maak tijd voor eigen ontspanning. Dit heeft ook een positief effect op mijn omgeving, waardoor er meer rust is ontstaan."