top of page

Een verdacht plekje ..... Deel 3

Update: Juli 2019Ieder half jaar ga ik voor controle naar de dermatoloog. (Lees Deel 1 & Deel 2 voor mijn hele verhaal)

En het goede nieuws: Ik ben schoon!

Ik heb het overwonnen! Iedere dag drink ik verse gember thee met verse munt, mede met dank aan mijn lieve man die het iedere ochtend een grote 0,5 liter mok naast mijn bed zet. ;) Én ik maak regelmatig heerlijk verse gember shotjes als ik voel dat mijn weerstand iets daalt. Het heeft mij er doorheen gesleept en het helpt me nog steeds dagelijks.


Als ik om me heen kijk zie ik opeens dat iedereen, die mijn verhaal kent, ook dagelijks aan de verse gember thee zit. Dan lach ik van binnen en maakt mijn hart een sprongetje van blijdschap. Hoe mooi dat mijn zeer en lessen wellicht anderen kunnen behoeden van...

Vanuit diepe dalen ontstaat krachtige inspiratie

Ruim 2 jaar na de diagnose kreeg ik de behoefte om mijn boodschap te delen. Het moment was aangebroken. De inspiratie stroomde door mijn systeem. Intuïtie heeft uiteindelijk mijn leven gered! Ik ben er van overtuigd! De behoefte ontstond anderen ook te leren hoe ze hun intuïtie een boost kunnen geven. Anderen te helpen vanuit mijn eigen levenslessen.


Ik ben me nog verder gaan ontwikkelen, ik wilde beter begrijpen hoe de mind werkt, hoe het effect heeft op het fysieke lichaam, hoe stress en blokkades invloed hebben op ons energetische en fysieke lichaam tot in de kern van ieder cel. Ik was vastberaden het, zover mogelijk, te doorgronden. En ik durf te zeggen, mede gezien de resultaten, dat is gelukt!

Bewezen technieken, authentieke en nieuwe methodes zijn samengevoegd. Ik heb ze gemengd, geblend, gecreëerd zoals van oudsher een medicijnvrouwtje haar recept maakte en stampte in een vijzel. Zo heb ik het digitale recept gecreëerd. Een combinatie van technieken, een receptuur voor transformatie.


Mijn unieke Intuïtie Boost Methode is hieruit voortgekomen én de T.A.T. Therapy by Lisette Lucas waar ik een volledige nieuwe website voor heb gecreëerd. Het omvat een gratis ebook dat iedereen kan downloaden. Hierin staan 10 tips beschreven hoe je je intuïtie kan boosten. Mijn kado voor jou! Hier kan je direct mee aan de slag.Wil je een stap verder gaan dan kan je mijn methode toepassen en intuïtieve blokkades transformeren met behulp van speciale therapie technieken. Ik heb het speciaal gemaakt voor thuisgebruik, veilig en makkelijk in je eigen omgeving. Ik ondersteun en begeleid je met liefde, weet als geen ander hoe fijn en nodig het is om begrepen te worden op de momenten wanneer je het 't hardste nodig hebt!


Dankbaar! Ik kan nu zeggen dat ik intens dankbaar ben voor alles wat het mij heeft gebracht en ben heel trots op mijn Intuïtie Boost Methode. Heel veel clienten en cursisten hebben het inmiddels toegepast en de resultaten zijn hartverwarmend. Dat wens ik iedereen!


Laatst kreeg ik deze reactie van een cliënt binnen over de Intuïtie Boost Methode:


"Lieve Lisette, het werkt en ik kan het allemaal zelf doen!

Wat een hemels cadeau. Zo blij met je!"


Ik kan alleen maar zeggen: "Wow! Mijn traject van vallen en opstaan heeft hiertoe geleid en het blijft zich verder ontvouwen, ontwikkelen en ontplooien, zo intens dankbaar!"

Ik wens jou alle geluk, liefde, gezondheid & EnergyJoy!

Dank dat je de tijd hebt genomen dit te lezen.

Liefde voor jou!

xxx LisetteComentarios


Featured Posts
Recent Posts