top of page
Podcast 3 Grenzen Stellen EnergyJoy by L

19 februari 2020 door Lisette Lucas:

Welkom bij de Shownotes van Podcast # 3 van "Shift to EnergyJoy and Beyond!" met Lisette Lucas

Geweldig dat je luistert en de shownotes doorneemt. De 1e podcast ging over intuitie, de 2e over Energie en nu aansluitend op deze thema’s is de 3e podcast onstaan.

 

Ik ga het vandaag hebben over: Grenzen stellen. Een enorm belangrijk onderwerp. Het lijkt wellicht makkelijk maar in de praktijk blijkt het meestal heel anders te zijn. 

 

Je gaat leren in deze podcast: 

  • Als eerste: Wat is grenzen stellen?

  • Ik leer je 3 tips om je grenzen aan te geven, waar je direct mee aan de slag kan.

  • Ik deel mijn persoonlijke ervaringen met betrekking tot grenzen stellen

  • Ik leg uit hoe beperkende gedachten en aangeleerde patronen jouw wilskracht in de weg kunnen zitten. Dit alles in combinatie met inzichten over bewust en onderbewust niveau. 

  • Je leert hoeveel % je draait op oude software.

  • Je leert 1 van de belangrijkste regels van de mind.

  • En je ontvangt de speciaal, door mij gecreëerde “Grenzen Stellen is Liefde voor Jezelf”* meditatie met lichte hypno-therapy ingrediënten. 

 

De Shownotes van deze aflevering: www.LisetteLucas.com/3

 

En(ergy)Joy! 

XXX Lisette 

LINKS:

Link naar de GRATIS Grenzen Stellen is Liefde voor JeZelf MEDITATIE

Link naar de GRATIS ENERGY TRACKER TOOL Podcast #2

Hier is de download-link voor het gratis ebook met 10 tips om je Intuitie te Boosten:

https://intuitieboost.com/gratis-ebook 

* Aanvulling op de sessie/meditatie:

In diverse sessies wordt als uitgangspunt gebruikt dat alles als baby zijnde beschikbaar voor je was. Indien dit niet het geval was om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld fysiek, emotioneel, mentaal, qua zorg, qua ouders, dan kan je het verder terugtrekken, naar vóór het moment dat je fysiek werd geboren. Naar het moment dat in pure essentie alles aanwezig was.

Dus op spiritueel, energetisch niveau, al voordat je de menselijke, fysieke vorm aannam. Als Ziel, als energetische essentie ben je perfect, jouw prachtige Spirit bevat alles wat nodig is. Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo zijn. Dit kan je dan als uitgangspunt gebruiken. Dus ipv "Als baby" zeg, denk en voel je: "Als Spirit". 

Uiteraard gebruik ik tijdens, persoonlijke 1 op 1, therapie sessies een speciaal op maat gemaakt script. Volledig aangepast op jouw privé situatie en omstandigheden.

Deze podcast sessie kan je zien als tool om te leren en te ontdekken wat mogelijk is én als kennismaking met mij, mijn werk, mijn stem en therapie.

 

Voelt het goed voor je dan help ik je graag, 1 op 1, in een online sessie via Zoom of indien de omstandigheden het toelaten in mijn praktijk. 

_________________________________________

Andere manieren om van deze podcast te genieten 

bottom of page