- Lisette Lucas

Ik voel me gezegend! Gezegend dat ik mijn mediumschap kan en mag ontwikkelen en delen. De emotie en liefde overbrengen van een dierbare is een prachtige intense en indrukwekkende ervaring. Beschrijven is eigenlijk niet mogelijk....de liefde is oneindig! Dat voel je tot in elke cel van je zijn.

Over EnergyJoy

 

 

Over Lisette Lucas

Van jongs af aan is Lisette gevoelig voor energieën. Voorspellende dromen, onverklaarbare waarnemingen en gevoelens, het onbewust overnemen van gevoelens, emoties, vermoeidheid en pijnklachten van andere personen. Weten wat er in iemand omgaat. Altijd een ongeziene aanwezigheid ervaren waardoor ze vooral in haar jonge jaren zeer angstig werd voor hetgeen ze voelde.

Jarenlang heeft ze haar zesde zintuig geblokkeerd. Gevochten tegen de hoogsensitiviteit waarmee ze dacht niet te kunnen functioneren in de hedendaagse drukke en vooral harde maatschappij. 

 

Totdat ze voor de zoveelste keer bij haar 3 kinderen de oorontsteking kon voelen een paar dagen voordat het zich openbaarde. Daar werd haar nieuwsgierigheid gewekt. Vanaf dat moment is ze zich gaan verdiepen in energieën, healing en mediumschap. Langzaamaan begon alles op zijn plek te vallen. De last van het hoogsensitief zijn veranderde in een kwaliteit. Een kwaliteit welke door opleidingen op mediamiek en healing gebied worden ontwikkeld. De ontwikkeling is een levenslang proces. De mediamieke gave wordt steeds krachtiger evenals de healing capaciteiten. Lisette is intens dankbaar dat ze dit alles mag ervaren en deze bijzondere ontwikkeling mag doormaken. Het voelt als een intens diep verlangen, taak en missie om anderen bij te staan en te (onder)steunen. Anderen dichter bij zichzelf en hun dierbaren te brengen. Een niet makkelijk maar zeer dankbaar pad. Ze hoopt u op het pad tegen te mogen komen. Liefde voor alles en iedereen is haar drijfveer.

Lisette Lucas

"

"

"

Medium / Psychic / Spiritual Healer /

Owner & Designer EnergyJewels

De drijvende kracht achter EnergyJoy

 

The Arthur Findlay College, Stansted, UK

Een ander kunnen helpen en steunen dankzij mijn sensitiviteit, als je mij dat jaren geleden had verteld.....Nee, ik had je niet geloofd. Ooit een last, nu een zegening!

- Lisette Lucas

"

"

Whoever you are rich or poor, young or old, you and your soul are experiencing life as it should be. It is what you do with that experience that counts. You will discard your body but your soul, spirit and mind will continue, it will not matter then whether you were young or old, rich or poor. You will be measured by your management and reaction to your experiences when on the earth.

"

"

Opleiding & Training

- Mavis Pittila

'Love like life can never die!'

Reeds vele jaren werkt Lisette aan haar mediamieke- en intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei. Training in binnen- en buitenland volgens de Engelse Methode.

De 3-jarige Academie voor Mediumschap in Naarden bij José Gosschalk, 4 jaar lang wekelijkse mediumship-training bij Schots medium John Johnson in Delft en jaarlijks op het gerenommeerde Arthur Findlay College te Stansted in Engeland. 

 

Lisette volgde na het afronden van het 1e Mentorship Programme in Ashford, Kent ook het Advanced Mentorship Programme van het wereldwijd gerenommeerde medium Mavis Pittilla in Manchester, Engeland. Ze blijft continue trainen en ontwikkelen onder het toeziend oog van mentor Mavis Pittilla. 

Momenteel traint Lisette in Stafford, Engeland bij medium Andy Byng en werkt ze in Spiritualist SNU Churches voor het behalen van oa. haar (C)SNU* certificering. (Spiritualist National Union)

Tevens is Lisette continue bezig met het ontwikkelen van haar energetische healing capaciteiten volgens Oosterse methodes.

Daarbij is Lisette een gediplomeerd hypnotherapeut. Zodat ze zowel het mentale als het energetische lichaam kan healen. Vele facetten beheerst Lisette zodat veel clienten kunnen worden geholpen en bijgestaan. 

Een krachtige en unieke combinatie van vaardigheden. 

 

Lisette: "Ik heb veel te danken aan mijn spirituele leraren, mentoren en grootheden op mediamiek, spiritueel en intuitief gebied: Mavis Pittilla, John Johnson, José Gosschalk, Tony Stockwell, Paul Jacobs, Janet Parker, Brian Robertson, Marion Berndsen en Andy Byng. 

Dankbaar voor alle geduld, passie en drive waarmee ze hun kennis overdragen."

 

De ontwikkeling gaat levenslang door. Ik verheug me op het proces en de verrijking op spiritueel, mentaal en intuitief niveau!"

EnergyJoy

Waarom EnergyJoy ?

EnergyJoy = energie waar je blij van wordt! Daar gaat het in de basis om. Blij zijn, je gelukkig voelen. Dan vul je je hele lichaam met positieve energie en kan je de wereld aan. Helaas maken we allemaal dingen mee waardoor het niet altijd makkelijk is om je blij te voelen en positief te blijven.

Daar ligt de kern van EnergyJoy, wij helpen je met behulp van jouw energie en de universele energie. Zodat je je weer goed gaat voelen. Zodat je weer kan stralen,lachen en je blij voelen! Feel Energy, Feel Joy! 

Erkend Therapeut

2020 by EnergyJoy

All rights reserved ​©

www.EnergyJoy.nl

www.LisetteLucas.nl

www.LisetteLucas-Therapy.nl