top of page

Over EnergyJoy

Lisette Lucas

| High End Succes Medium® | High-Frequency Business Coach® | High End Business Mentor | Intuïtief Transformatie Hypnotherapeut | 

Lisette Lucas. Succes Medium, Transforma

De drijvende kracht achter EnergyJoy

 

EnergyJoy by Lisette Lucas Heart
Praktijk EnergyJoy Mediumschap Healing Spiritueel coaching

Ik voel me gezegend! Gezegend dat ik mijn mediumschap kan en mag ontwikkelen en delen. De emotie en liefde overbrengen van een dierbare is een prachtige intense en indrukwekkende ervaring. Beschrijven is eigenlijk niet mogelijk....de liefde is oneindig! Dat voel je tot in elke cel van je zijn.

"

EnergyJoy Wings® by Lisette Lucas
EnergyJoy Heart by Lisette Lucas

 

 

Over Lisette Lucas

Van jongs af aan is Lisette gevoelig voor energieën. Voorspellende dromen, onverklaarbare waarnemingen en gevoelens, het onbewust overnemen van gevoelens, emoties, vermoeidheid en pijnklachten van andere personen. Weten wat er in iemand omgaat. Altijd een ongeziene aanwezigheid ervaren waardoor ze vooral in haar jonge jaren zeer angstig werd voor hetgeen ze voelde.

Jarenlang heeft ze haar zesde zintuig geblokkeerd. Gevochten tegen de hoogsensitiviteit waarmee ze dacht niet te kunnen functioneren in de hedendaagse drukke en vooral harde maatschappij. 

 

Totdat ze voor de zoveelste keer bij haar 3 kinderen de oorontsteking kon voelen een paar dagen voordat het zich openbaarde. Daar werd haar nieuwsgierigheid gewekt. Vanaf dat moment is ze zich gaan verdiepen in energieën, healing en mediumschap. Langzaamaan begon alles op zijn plek te vallen. De last van het hoogsensitief zijn veranderde in een kwaliteit. Een kwaliteit welke door opleidingen, studie en trainingen op mediamiek, psychologisch, therapeutisch en healing gebied zijn en dagelijks worden ontwikkeld. De ontwikkeling is een enerverend en prachtig levenslang proces.

Lisette is intens dankbaar dat ze dit alles mag ervaren en deze bijzondere ontwikkeling mag doormaken.

 

"Het voelt als een intens diep verlangen, taak en missie om anderen bij te staan en te (onder)steunen, sturen, helpen en begeleiden. Anderen dichter bij zichzelf en hun dierbaren te brengen. Een niet altijd makkelijk maar een zeer dankbaar pad."

 

Ze hoopt u op het pad tegen te mogen komen. Liefde voor alles en iedereen is haar drijfveer.

- Lisette Lucas

"

praktijk EnergyJoy Lisette Lucas medium Voorburg healer coach

The Arthur Findlay College, Stansted, UK

Arthur Findlay College Stansted UK Lisette Lucas Medium Healer spiritueel coach Mavis Pittilla Jose Gosschalk Paul Jacobs John Johnson

Een ander kunnen helpen en steunen dankzij mijn sensitiviteit, als je mij dat jaren geleden had verteld.....Nee, ik had je niet geloofd. Ooit een last, nu een zegening!

- Lisette Lucas

"

"

EnergyJoy Stars by Lisette Lucas
EnergyJoy Bear by Lisette Lucas

Opleiding & Training

"

Whoever you are rich or poor, young or old, you and your soul are experiencing life as it should be. It is what you do with that experience that counts. You will discard your body but your soul, spirit and mind will continue, it will not matter then whether you were young or old, rich or poor. You will be measured by your management and reaction to your experiences when on the earth.

"

"

- Mavis Pittila

'Love like life can never die!'

Mediumschap & Intuïtieve Ontwikkeling

Reeds vele jaren werkt Lisette aan haar mediamieke- en intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei. Training in binnen- en buitenland volgens de Engelse Methode.

De 3-jarige Academie voor Mediumschap in Naarden bij José Gosschalk, 4 jaar lang wekelijkse mediumship-training bij Schots medium John Johnson in Delft en jaarlijks op het gerenommeerde Arthur Findlay College te Stansted in Engeland. 

 

Lisette volgde na het afronden van het 1e Mentorship Programme in Ashford, Kent ook het Advanced Mentorship Programme van het wereldwijd gerenommeerde medium Mavis Pittilla in Manchester, Engeland. Ze blijft continue trainen en ontwikkelen onder het toeziend oog van mentor Mavis Pittilla. 

Ook heeft Lisette 2 jaar in Stafford, Engeland bij medium Andy Byng getraind en werkt ze in Spiritualist SNU Churches voor het behalen van oa. haar (C)SNU* certificering. (Spiritualist National Union)

Energy Healing

Tevens is Lisette continue bezig met het ontwikkelen van haar energetische healing capaciteiten volgens Oosterse methodes. Lisette heeft diverse Pranic Healing certificaten behaald zoals: Basic Pranic Healing, Advanced Pranic Healing, Psychotherapy, Super Brain Yoga en de Prep. Arhatic Yoga.

En Lisette is getraind door de wereldberoemde energy healer: Christie Marie Sheldon. Door deze krachtige combinatie is ze gespecialiseerd in het verwijderen van energetische blokkades in je energieveld. 

MBK

Speciaal om haar behandelingen voor vergoeding van de aanvullende zorgverzekering in aanmerking te laten komen heeft Lisette de aanvullende diploma in Medische Basis Kennis behaald. Dit is Cpion erkend en voldoet aan de nieuwste PLATO eisen. Lisette is erkend complementair aanvullend therapeut en is geregistreerd onder de beroepsorganisatie CAT.

Hypno-therapy

Daarbij is Lisette hypnotherapeut en is hierin getraind en gecertificeerd door internationaal bekend en wereldwijd gerenommeerd therapeute: Marisa Peer. Lisette werkt met Marisa haar RTT, Rapid Transformation Therapy, technieken die wereldwijd vele (bekende) mensen zoals top-atleten, popsterren, acteurs, regisseurs en oa. Ceo's van de grootste bedrijven heeft getransformeerd. Tevens heeft deze methode vele prijzen gewonnen voor de snelle, transformatieve en blijvende resultaten. 

Psychologie

Momenteel studeert Lisette Psychologie. Dit om de energetische kennis ook op een wetenschappelijke wijze te kunnen ondersteunen. Zodat ze haar cliënten op de krachtigste en meest verantwoorde wijze kan begeleiden, ondersteunen en helpen transformeren. 

T.A.T. Therapy

Lisette werkt dus met een 'Trinity', drie-eenheid van technieken. Letterlijk op Body, Mind & Soul niveau. Ze past de behandeling toe die het beste aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Hier is door de jaren heen Lisette haar eigen unieke werkwijze en methode uit ontstaan: De T.A.T. therapy. 

De Trinity Abundance Therapy richt zich erop om overvloed op alle gebieden van je leven te creëren en manifesteren. 

Zodat ze zowel het mentale, de mind en het onderbewuste, als het energetische lichaam kan transformeren en helen. 

Vele facetten en technieken beheerst Lisette zodat veel clienten kunnen worden geholpen en bijgestaan. 

Een krachtige en unieke combinatie van vaardigheden. 

Tony Robbins

Lisette heeft vele programma's van de Mastery University van 's werelds grootste succes coach The One and Only: Tony Robbins, gevolgd. 

Een absolute droom is hiermee uitgekomen! Zijn inspiratie en krachtige teachings hoor je terug in haar podcast en draagt ze met liefde over in trainingen en 1 op 1 sessies. Tevens is ze student bij de Robbins-Madanes training. Na afronding hiervan (medio 2023) is ze gecertificeerd Tony Robbins coach. 

EnergyJoy Podcast:

In haar wekelijkse 'Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij!' Podcast kan je kennismaken met Lisette en de vele gratis tools, tips en strategieën die je leven direct kunnen transformeren. Ze gebruikt daarbij voorbeelden uit de praktijk en haar eigen leven. Alles om inzichten aan te reiken zodat je de beste versie van jezelf kan worden en zijn!

High End & Frequency Business Mastery Podcast:

Wekelijks lanceert Lisette haar exclusieve Engelse high end & frequency business mastery podcast. Ze werkt met coaches en therapeuten die ook op high level willen werken en manifesteren. Haar expertise op dit level draagt ze met alle liefde over. 

PodCarddeck™:

Wanneer je in-tune bent met het grotere geheel ontstaan er prachtige creaties door je heen. En zo is het gegaan met mijn allereerste PodCarddeck™. Super trots en dankbaar ben ik voor het kaartendeck wat een multi-dimensionale blend is van de frequentie van mijn EnergyJoy Podcast serie en zoveel meer. Het allereerste PodCarddeck ter wereld is ontstaan doordat ik bleef vertrouwen op de downloads vanuit het Universum. Voorbij het denken.... En het mooiste is, ik kan jou helpen om dit ook in jou te activeren! 

Boven De Gouden Lijn Methode® & Manifestatie Journal:

De Boven De Gouden Lijn Methode® die ik heb ontwikkeld, is voortgekomen uit mijn ervaringen en helderziende waarnemingen in energievelden. Dit patroon heeft geleid tot een krachtige methode voor transformatie en manifestatie. Het stelt mensen in staat om naar de 'ADEL frequenties Boven De Gouden Lijn®' te shiften, om zo te stoppen met het onbewust manifesteren van ongewenste zaken en juist datgene te creëren wat men werkelijk wenst in het leven en in hun bedrijf. Deze methode, een unieke bijdrage aan persoonlijke en professionele groei, is gratis te downloaden. Het bijbehorende Manifestatie Journal biedt extra ondersteuning om deze shifts te versterken en om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces.

Het is verkrijgbaar wereldwijd via Amazon in het Nederlands en Engels

Executive Contributor Brainz Magazine 

In 2023 werd ik handmatig gekozen door het internationale Brainz Magazine. En ging ik een prachtige samenwerking aan. "Elke maand schrijf ik een artikel voor dit inspirerende internationale tijdschrift, gericht op high-level presteerders!" Lees meer over Lisette, Brainz en de artikelen hier: www.LisetteLucas.com/brainz

 

Lisette: "Ik heb veel te danken aan mijn spirituele leraren, mentoren en grootheden op mediamiek, spiritueel, intuitief en therapeutisch gebied: Mavis Pittilla, John Johnson, José Gosschalk, Tony Stockwell, Paul Jacobs, Janet Parker, Brian Robertson, Marion Berndsen, Andy Byng, Master Choa Kok Sui, Christie Marie Sheldon, Marisa Peer, Tony Robbins en Joe Dispenza.

 

Dankbaar voor alle geduld, passie en drive waarmee jullie je kennis overdragen en delen. Jullie zijn voor mij een gigantische inspiratie en krachtbron.

 

De ontwikkeling gaat levenslang door. Ik verheug me op het proces en de verrijking op spiritueel, mentaal en intuitief niveau!"

EnergyJoy stardust by Lisette Lucas

EnergyJoy

Waarom EnergyJoy ?

EnergyJoy = energie waar je blij van wordt! Daar gaat het in de basis om. Blij zijn, je gelukkig voelen. Dan vul je je hele lichaam met positieve energie en kan je de wereld aan. Alles is energie, luister maar naar de Shift to EnergyJoy and Beyond Podcast #2. Helaas maken we allemaal dingen mee waardoor het niet altijd makkelijk is om je blij te voelen en positief te blijven. 

Daar ligt de kern van EnergyJoy, Lisette helpt je transformeren en de beste versie van jezelf te worden met behulp van: jouw energie, jouw intelligente bewuste en onderbewuste mind en de kosmische universele energie.

 

Zodat je je weer goed gaat voelen. Zodat je weer kan stralen,lachen en je blij voelen! De Beste Versie van JeZelf kan worden en blijven! Shift je energie naar de frequentie van Joy en daar voorbij! Feel Energy, Feel Joy, Live in Freedom! 

Lisette Lucas Landgoed Op Hodenpijl Demonstratie mediumschap | High End Succes Medium®
bottom of page