top of page

Liefde


Op 3 november 2017, tijdens de demonstratie mediumschap in de prachtige kerk van Op Hodenpijl, heb ik het gedicht Liefde voorgedragen.

Gedicht "Liefde" door Lisette Lucas 2017

Het is een persoonlijk gedicht, geschreven in februari 2017, gedurende een turbulente fase in mijn leven.

Op dat moment niet wetende dat ik het met de wereld zou delen.

Liefde lijkt zo vanzelf sprekend. Maar het bevat zo velen lagen en emoties. "De universele taal door het universum uitverkoren."

Iedere gast van de avond ontving het gedicht Liefde inclusief het EnergyJewels rozekwarts half-edelsteentje. Deze lucky charm symboliseert die liefde en straalt liefde en warmte uit. Dat het mag stromen en vloeien en harten mag verwarmen welke ongezien kil aanvoelen.

Liefde Liefde is een woord met vele diepe lagen Liefde kan je hart versnellen maar ook pijnlijk vertragen Liefde doet je stralen vanuit warmte ongekend Liefde kan zich ook wreken, kil en ongetemd Liefde is de taal der universum uitverkoren Liefde doet je schreeuwen maar soms kan niemand je horen Liefde maakt je groot en kwetsbaar klein tegelijk Liefde onvoorwaardelijk maakt je krachtig en rijk Ware liefde is een geschenk zo uniek in zijn soort Ware liefde ervaren opent harten en iedere poort

Ps. Kom je voor een 1-op-1 consult? Spreekt het gedicht je aan? Vraag dan naar dit gedicht incl. EnergyJewels rozekwarts lucky-charm. Ik heb er ook 1 voor jou klaarliggen. (*zolang de voorraad strekt)

Vanuit liefde voor jullie,

liefs Lisette

Demonstratie Mediumschap 3 november 2017 Op Hodenpijl Lisette Lucas, Laura van Gilst, Diana Mulock Houwer

EnergyJewels met gedicht voorbereiding voor demonstratie mediumschap

Mediums Diana Mulock Houwer, Laura van Gilst en Lisette Lucas

Featured Posts
Recent Posts