top of page

Nieuwe praktijk!


🔊🇳🇱🎈❤️🌟Vandaag start ik in m’n nieuwe EnergyJoy Praktijk! Locatie: Leidschendam-Voorburg(ZH). Blij met deze nieuwe stap! Naast consulten ook veel mogelijkheden voor cursussen en workshops! Ik kijk ernaar uit om je/jullie daar te ontmoeten! 🙏✨ https://www.lisettelucas.com/route-planner 🇬🇧🎈❤️🌟Today I start working in my new EnergyJoy Practice! Location: Leidschendam-Voorburg(South-Holland). Happy with this new step! Besides private sittings also many opportunities for courses and workshops! Looking forward meeting you there! 🙏✨ ✳️ Consulten & Readings ✳️ Energy Healing ✳️ Hypno-therapy ✳️ Cursussen & Workshops ✳️ Oefenavonden ✳️ Demonstraties Mediumschap. ✳️ ...én nog veel meer!

#intuitie #mediumschap #intuitieveontwikkeling #medium #trainen #groei #ontwikkeling #intuition #cursus #hypnotherapy #hypnose #mediumship #evolve #grow #explore #challenge #enjoy #fun #happy #grateful #joy #newbeginning

#praktijk #EnergyJoy #Vlietweg15Leidschendam #LeidschendamVoorburg #medium #healer #hypnotherapeut #intuitiefcoach #intuitie #cursus #consult #reading #healing #TransformationalTherapy

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page