top of page

Kan jij je auto besturen?


Tijdens de cursus Intuitie en Mediumschap laat ik de cursisten stapsgewijs kennismaken met de facetten van het werken met energie. Het is prachtig te zien hoe makkelijk de cursisten de informatie tot zich nemen en de oefeningen tot hun eigen verbazing met gemak uitvoeren. Met veel mooie, blije, enthousiaste en grappige momenten. Ook emotionele momenten passeren de revue. Velen realiseren zich niet dat bij intuitieve ontwikkeling veel in beweging wordt gezet. Je gaat je energetisch leren openen en je gaat leren werken met je sensitiviteit. Met je gevoeligheid, je heldervoelendheid. Dit is prachtig en iets heel natuurlijks, we hebben tenslotte allemaal een intuitie. We kunnen allemaal dingen, personen en situaties aanvoelen. Tijdens de cursus ga je jezelf finetunen, werken aan je frequentie, je trillingsniveau. Je gaat stapsgewijs jezelf opschonen en helen. Laagje voor laagje. Wat heel belangrijk is is dat je het geheel in je eigen tempo doet. Dat je goed naar je gevoel blijft luisteren en stapje voor stapje door jouw eigen proces gaat. Dan kan je er het meeste uit halen en je het beste ontwikkelen tot degene die je kan en mag zijn! Tijdens het lesgeven gebruik ik vaak de volgende vergelijking: Leren werken met energie is als het leren besturen van een auto. Je moet leren doseren tussen gas geven en remmen. Je moet niet te hard willen, dan vlieg je uit de bocht. Sta je te veel op de rem dan zal er ook weinig vooruitgang zijn. Dan blokkeer je. Zorg je niet goed voor jezelf dan zal je ook niet ver komen. Rijden in een auto zonder de olie te verversen kan een tijdje goed gaan. Negeer je echter de waarschuwingslampjes, de signalen van de intuitie’, dan zal je stil komen te staan. Onderweg zal je wat bagage gaan uitladen, afscheid nemen zware koffers die je in de achterbak meeneemt. Hoe zwaarder beladen je voertuig, hoe meer slijtage aan de banden toch?! En we willen zo lang mogelijk door kunnen rijden. En kijk eens wie er naast je zit(ten) in de auto. Wie rijden er tijdens deze rit met je mee? Hoe fijn dit samen te ervaren. Altijd handig, prettig en gezellig als iemand je bijstaat tijdens het navigeren lijkt mij. Intuïtieve ontwikkeling is een prachtige rit, een prachtig proces. Het zal je zoveel brengen. Het zal je vooral wegen laten zien binnen je eigen ‘Google maps’. De map, de kaart van de Ziel. De route die je mag nemen om te arriveren op de bestemming die jij zelf ooit hebt uitgekozen! Luister naar de zachte, liefdevolle stem van je ‘interne navigatie‘ en je route zal mooier zijn dan je ooit had durven dromen! Rij je met me mee?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page