top of page

'n Teken


'n Teken

Veertje dwarrelend in 't rond

Vol verwachting raak jij de grond

Geruisloos dansend op de wind

Zwierend, draaiend als een kind

'n boodschap verborgen in 't fragiel

Van heinde ver voordat je hier viel

Wat zeg je mij, welke stem is daar

'n teken van liefde, ze staan voor je klaar

Zo subtiel, zo zacht, zo klein, zo teer

Niets zo veelzeggend als 'n kleine veer

Lisette Lucas '15

Op 29 januari 2016 organiseerde ik, samen met bevriende en getalenteerde mediums, de allereerste demonstratie mediumschap in de prachtige kerk van Landgoed Op Hodenpijl.

Het werd een bijzondere, memorabele avond met dierbare momenten. Mijn gedicht 'n Teken heb ik deze avond voorgedragen voor aan het publiek. Na afloop ontving iedere gast als aandenken het gedicht met een klein wit veertje....

Dankbaar voor deze avond die ik samen heb mogen geven met collega's die me dierbaar zijn. Extra bijzonder was deze avond voor mij omdat mijn vader, die er eigenlijk niet in gelooft ;) , er voor de eerste keer bij was. Hij heeft van medium Wilco van Leeuwen een mooi en voor mij dierbaar contact mogen ontvangen met een treffende en emotionele boodschap... 'n dierbaar teken, zowel voor mijn vader als voor mij..

Dank Spirit, dank allen voor het mogelijk maken van deze speciale eerste demonstratie in Op Hodenpijl!

Ik hoop jou de volgende keer te mogen ontmoeten op deze bijzondere locatie in Schipluiden of wellicht op een andere mooie locatie.. ergens in Nederland of daarbuiten.

In de agenda staan de opkomende events.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page