top of page

Jouw Aura


De Aura, jouw energetische kleurenpalet

kleuren.1.jpg

Wat ik persoonlijk altijd een fascinerend onderwerp vind is de aura.

We zijn eigenlijk allemaal wandelende bollen energie. Deze bol om je heen wordt ook wel je 'ei' genoemd. Voor kinderen gebruik ik deze makkelijke benaming regelmatig.

aura.ei.jpg

We weten tenslotte allemaal hoe een ei eruit ziet. Dat maakt het visualiseren een stuk eenvoudiger.

Je aura is een beschermend energieveld met alle informatie uit je hele leven erin opgeslagen.

De energie is altijd in beweging en vol met de meest prachtige kleuren. Jouw eigen energetische kleurenpalet. Hoe meer harmonie en balans in je leven, hoe zachter en subtieler jouw energie.

Sommige mensen kunnen aura's zien en voelen. Maar eigenlijk kunnen we dat allemaal.

Kan ik dat? Denk je nu waarschijnlijk. Ja!

Denk maar eens aan iemand die heel erg boos is. Wat voel je daarbij? Wat voor kleur heeft zijn aura denk je? Het spreekwoordelijke 'rood zien van woede' komt natuurlijk ergens vandaan.

Of iemand die heel erg verdrietig is? Hoe voelt dat? Wat voor kleuren zie je gevoelsmatig bij die persoon? De bekende 'donkere wolken' om iemand heen.

Of iemand vol zelfvertrouwen, die blij is en lekker in zijn vel zit? Dat zijn de mensen die je op straat er zo uitpikt. Daar kijk je voor om.

Waarom? Omdat ze letterlijk bruisen van energie en licht uitstralen. Licht valt op, licht trekt aan. Daar wil je bij in de buurt zijn. Omdat je kan opladen bij deze fijne, krachtige energie.

aura.body.jpg

Ook kennen we allemaal situaties waarin we moe zijn. Vervolgens komen we iemand tegen op straat en na een gezellig gesprek met deze persoon voel je je opeens een stuk beter.

Dat komt in grote mate door de energie die deze persoon uitstraalt. De energie, de aura van een ander persoon, kan dus wel degelijk effect op jou hebben.

Daarentegen kan dit ook andersom voorkomen. Jij bent blij, vol goede moed , je hebt zin in de dag en gaat lekker winkelen. Je komt in een winkel een oude bekende tegen die je vertelt in echtscheiding te liggen. Na het gesprek merk je opeens dat heel je blije gevoel, energie niveau en zin in de dag is compleet veranderd.

Je leeft intens met deze persoon mee. Je stelt je zo open dat je een stuk van je eigen energie weggeeft en onbewust iets van deze persoon overneemt.

Helemaal als je gevoelig bent en graag mensen helpt. Dan kunnen dergelijke situaties je energetisch leeg laten lopen.

Hier kan je behoorlijk last van hebben, helemaal als je denkt dat het aan jezelf ligt terwijl je het van een ander oppikt.

Als je begrijpt hoe energie werkt dan ben je je ervan bewust en kan je tot op zekere hoogte jezelf energetisch kan afschermen.

Dit is een 'energetische discipline'. Deze discipline kan je oefenen en vervolgens wordt het een automatisme. Je leert de baas te zijn over je eigen energie. Jij bent dan 'in control'.

aura.hand.jpg

Er zijn vele leuke en handige oefeningen om dit te trainen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

In de EnergyJoy praktijk kan ik je hierbij helpen.

Als je het leuk vindt om een aura-oefening per email te ontvangen dan kan je een email sturen naar info@lisettelucas.nl ovv aura-oefening.

Laat ook even weten of het voor een volwassene of een kind (tot ongeveer 14 jaar) is. Dan stuur ik het naar je toe.

Oefening baart kunst!

Heel veel succes.

EN(ergy)JOY your day!

En Shine!

aura.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page