top of page

De Dolfijn


De Dolfijn

Een prachtig mooi zoogdier, zwemmend, springend en dansend door het water. Dat was mijn inspiratie.

Ik herinner me nog goed dat ik op onze huwelijksreis in contact kwam met een dolfijn. Het mogen aanraken van een dolfijn is zo’n bijzondere ervaring. Heel zacht, een combinatie van fluweel en rubber in mijn beleving. Overweldigend de rust, kracht en intelligentie die de dolfijn overdraagt. Een gevoel van eerbied en respect trok door mijn lichaam heen als ik terugdenk aan die ervaring.

Zodoende dat ik bij het samenstellen van een nieuwe Lucky Charms collectie van mijn EnergyJewels sieradenlijn niet lang hoefde na te denken toen ik de dolfijn bedel tegenkwam. Deze dolfijn moest onderdeel uitmaken van mijn collectie. Op deze manier kan je je verbinden met de bijzondere symboliek en energie van de dolfijn.

De dolfijn staat onder andere symbool voor: communicatie, intelligentie, speelsheid en vrijheid.

Bij dit artikel tref je het filmpje aan welke ik bij de Charm gecreëerd heb. Speciaal om de symboliek van de dolfijn kracht bij te zetten, om er even bij stil te staan. Ik hoop dat je dan begrijpt waarom ik dit graag wil delen. Het gaat om het gevoel en de beleving.

Op www.EnergyJewels.nl is deze mooie Lucky Dophin Charm te verkrijgen. Uiteraard wordt het geleverd met de EnergyJewels flyer inclusief de betekenis. Een heel fijn maar klein cadeau om te krijgen en te schenken.

Ik wens jullie veel dol-fijne speelsheid toe!

x Lisette

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page