top of page

Inspiratie en meer ..... op Instagram


Regelmatig post ik items op Instagram. Spirituele, persoonlijke, grappige maar ook items met diepgang welke je wellicht triggeren om meer naar jeZelf te kijken. En welke je uitdagen meer naar binnen te gaan op zoek naar je pure kern, je essentie... Veel ontstaat vanuit eigen levenslessen en persoonlijke stukken waarmee ik in aanraking kom op mijn pad. Ik hoop dat je er je eigen stukje aan inspiratie uit kunt halen.

Veel items zijn engels geschreven. Mede vanwege het internationale karakter van Instagram maar ook omdat veel inspiratie bij mij binnenstroomt in het Engels.

Wellicht leuk om een kijkje te nemen op @lisettelucasl Heb je zelf een insta-account? Volg dan mijn account, laat even een reactie achter bij een post dat je via mijn site komt, dan volg ik je met liefde terug! Mooi om te delen,

@lisettelucasl profile op Instagram Klik hier!

mooi om te inspireren...

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page