top of page

De EnergyJoy Blog-Baby is geboren!


Het is zover!

Ik heb tijd kunnen vrijmaken voor iets wat al heel lang door mijn hoofd spookte.

Tijd, waarschijnlijk heel herkenbaar, waar het ons allemaal gevoelsmatig met regelmaat aan ontbreekt.

Zoveel willen doen, zoveel willen delen, zoveel ideeën maar op een of andere manier komt er altijd iets tussen.

Tot vandaag.

Het moment waarop deze blog wordt geboren.

Het meest bijzondere is dat het is ontstaan vanuit een verdrietige situatie vanochtend met mijn zoon. Hij had het moeilijk, hij had het zwaar. Puberleeftijd en hoogsensitief. Dan loop je tegen situaties aan waarmee lastig is om te gaan. Tuurlijk, we leren ervan. Maar vanochtend was het lastig. Zo lastig dat ik het moest uiten. Uiten naar buiten en voilà, daar is de blog.

Hoe fijn om gevoelens en emoties te kunnen delen. Woorden te laten stromen en energie in beweging te zetten. Hersenspinsels en gedachten te laten ontvouwen tot iets concreets, iets tastbaars. Tastbaar, leesbaar en deelbaar. Ik ben blij met de geboorte van deze blog. Eindelijk gehoor gegeven aan een gevoel diep van binnen en ik kan je vertellen: "Het voelt goed!"

x Lisette

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page