top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

14 februari 2024 door Lisette Lucas:

Valentine's Day ❤️

Nederlands Script / English Script Below: 

Script

Podcast 211. The Holy Grail of Love: Hoe Onvoorwaardelijke Zielsliefde Ons Transformeert door de Tijden en Dimensies Heen

 

Vraag aan jou: ‘Heb je ooit het gevoel gehad dat er een liefde bestaat, zo diep en onvoorwaardelijk, dat het de kracht heeft om je niet alleen in dit leven, maar door alle tijden, dimensies en levens heen te transformeren? Wat als ik je vertel dat deze liefde niet alleen een mogelijkheid is, maar een realiteit is, die wacht om door jou ontdekt te worden? Dit is geen gewoon liefdesverhaal podcast. Dit is het verhaal van 'The Holy Grail of Love'. 

Maar hoe vind je deze heilige graal van liefde, en hoe laat het ons evolueren op zielsniveau? Zodat je je diepste ziel missie kan gaan omarmen en uitdragen in je leven- en je eigen soul aligned business. 

Duik met mij mee in de diepten van onvoorwaardelijke zielsliefde en ontdek hoe deze krachtige verbinding ons transformeert door de tijden en tijdloze dimensies heen."

 

Yes, welkom bij Podcast 211!

 

Deze podcast wordt precies op Valentijnsdag gelanceerd dus liefde moest wel de rode draad zijn in deze aflevering.

 

Maar ik wil het niet zomaar over aardse liefde hebben.

 

Ik wil het hebben over de diepste zielsliefde die je als mens, als ziel, als spirit kan en mag ervaren in dit leven en door levens heen.

 

Ik heb eerdere podcasts gemaakt over dit onderwerp.

 

In de show notes op www.LisetteLucas.com/211 zal ik de link naar deze podcasts plaatsen.

 

De eerste is meteen mijn best beluisterde podcast tot nu toe.

 

En misschien niet een onderwerp wat je direct associeert met Valentijnsdag en liefde.

 

Maar wel een aflevering die je soort van wakkerschudt.

 

Want… Helaas om de diepste zielsliefde door je eigen ziel en essentie te kunnen ervaren. Is het belangrijk dat je jezelf opschoont. Energetisch opschoont. Oftewel: Energetisch Ontwaken.

 

Dit kan bewust maar ook vaak onbewust gebeuren.

 

Mijn ervaringen, die ik deel zowel uit mijn privéleven als uit mijn EnergyJoy praktijk in Podcast 57. Kundalini Energie is intens.

 

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat ik die podcast heb gelanceerd. En nog steeds krijg ik regelmatig reacties hierop.

 

Simpelweg omdat er niet veel over bekend is. Ik bedoel dan, de gevaren van een spontane of geforceerde **kundalini awakening**.

 

Ik ben er inmiddels om de ellende op te ruimen die snelle **paddo- en Ayahuasca-activaties** zonder goede begeleiding aanrichten. Mensen hebben geen benul. Dus wil je hier meer over weten luister Podcast 57.

 

Waarom deel ik dit. Omdat ik een spontane kundalini awakening heb meegemaakt. En dat was mega intens!

 

Maar, daarentegen, heeft het mijn ontwaken geaccelereerd.

 

Mijn advies: Doe het rustig aan qua ontwaken. Ga het niet manipuleren en forceren. Geloof me, je krijgt met energie te maken die je anders niet kan verdragen.

 

Ontwikkel je onder begeleiding van een ervaringsdeskundige met de tools en technieken. Zodat je kan leren om de overload aan energie veilig af te voeren.

 

Ik had godzijdank mijn mentor Mavis op dat moment die me hielp en stevig aanpakte. Want geloof me, die energie werkt als een vergrootglas. Alles wat mooi is wordt nog mooier en alles wat niet mooi is wordt nog heftiger.

 

Oftewel: Het kan je leven en wereld volledig op z’n kop zetten.

 

En zo gebeurde het dus ook bij mij. Maar mijn geluk: De energie bleef in mijn hart hangen. Mijn hartsenergie werd krachtig opgeschoond. Letterlijk werd door enorme hitte oude stukken ‘weggebrand’. Zo voelt het.

 

Waardoor ik niet alleen intense liefde voor mezelf, mijn eigen ziel en zijn, echt kon gaan ervaren.

 

Maar ook werd geconfronteerd met de diepste vorm van zielsliefde.

 

En daarbij bedoel ik niet een platte 3D aardse connectie. Waarbij het vooral op fysiek level afspeelt, zonder al te veel diepgang. Wat op zich prima connecties zijn. Begrijp me niet verkeerd.

 

Nee, ik bedoel de diepste zielsconnectie op een energetisch niveau. Waarbij de grootste kracht en energie-uitwisseling zich afspeelt op 5-D multidimensionaal level.

 

Dus na (bewust of onbewust) energetisch ontwaken ga je openstaan op multidimensionaal niveau.

 

Waardoor je bewustzijn gaat shiften

 

 naar levels die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen houden.

 

Je kan vervolgens te maken krijgen met connecties in en voorbij het aardse bestaan. Waarbij je een ongekende, oneindige diepgang gaat ervaren. Een diepgang die je voor ontwaken niet kende. Een kracht die je je niet kan voorstellen. Een liefde die alle bekende grenzen van liefde overstijgt.

 

Zielsliefde maar helaas ook de diepste zielspijnen die je niet voor mogelijk kan houden.

 

Als ik naar mijn eigen journey kijk heb ik een leven voor en na ontwaken.

 

Soms heb ik momenten dat ik terug wil naar hoe ik me daarvoor voelde… Lekker makkelijk, lekker aards en plat.

 

Maar daar stap ik dan snel weer uit. Want ik weet nu, dat alles wat ik nu doe en kan en mag uitdragen op mijn eigen, unieke, soul aligned wijze. Had ik anders niet kunnen doen.

 

Het haalt letterlijk je zielswijsheid naar voren. Vanuit de diepste lagen. Ik ging opeens gedichten schrijven, ik ga in een soort van channelstand van mijn hogere zelf en er stromen poëtische woorden en teksten uit me..

 

Dat ik het soms teruglees en denk: Wow… waar kwam dat vandaan!

 

En ja, dat is prachtig! Maar nogmaals, met een druk gezin is het heftig om er allemaal alleen mee te dealen. Want dit gebeurt in het ongeziene veld.

 

Dus ja, een soort hop-on hop-off tour tussen 3D en 5D. Haha..

 

Het mooiste geschenk vind ik persoonlijk dat ik heb geleerd dat wanneer je de diepste zielsconnectie van je leven ontmoet. Een connectie die je door levens heen blijft ontmoeten.

 

Dat het niet gaat om samenkomen. Maar dat het gaat om door elkaar heen helen. Door de frequenties van elkaars ziel, door de triggers, zielspijnen en mega soul push en pull dynamiek oude karmische stukken te helen.

 

Stukken die door levens heen zijn opgebouwd. Stukken die nog opgeschoond moeten worden. En ja… Dit kan helaas levens lang duren.

 

Nu realiseer ik me, meer en meer, dat het met aardse methoden niet op te lossen is. Het is alleen op te lossen wanneer je je overgeeft aan wat ik noem: Divine Timing.

 

Je kan niets afdwingen in de diepste zielsconnectie. Het heeft allemaal met divine order te maken. En uiteraard met de vrije wil van iedere ziel die bij dit proces betrokken is. En daar kunnen ook levens overheen gaan.

 

Dus om in commerciële Valentijns termen te spreken. En in mijn ‘Podcast 60. Soulconnections, Soulmates, Tweelingzielen, Aardse verbindingen en diepe zielsconnecties onder de loep’ spreek ik hier ook uitgebreid over. Soulmates hebben we er heel veel van. Iemand waar je direct mee door een deur kan, waarbij je je veilig en vertrouwd voelt alsof je elkaar al jaren kent.

 

Ik geloof dat zielen, dan zijn ontstaan vanuit een energetische groeps-spark. Waarbij ze resoneren op dezelfde groepsfrequentie en zielsenergie als die groep. Deze groep trekt elkaar door levens heen weer aan. Dit heeft allemaal met energie te maken. En zoals mijn mentor Mavis het noemde: Met ‘The Architect’s Plan of the Soul’ te maken. Jouw blauwdruk. 

Dus daarom kan je veel soulmates hebben.

 

Maar dan kom je bij hetgeen men ziet als ‘het ultieme.’

 

Ik kreeg van een van mijn dierbaarste mentoren in Spirit door dat je deze diepste zielsconnectie kan zien als: The Holy Grail of Love

 

Ik was echt in Awe… toen ik dit doorkreeg…. Wow… The Holy Grail!

Hoewel, zelf zie ik het meer als de grootste uitdaging van het leven en van liefde. Maar dat is mijn aardse benadering. 

 

Maar wanneer ik diep duik in de energie en frequentie van wat mijn mentor in Spirit bedoelde met: The Holy Grail of Love.

 

Dan is het de oneindige diepgang, de connectie, de verbinding zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren in dit leven.

 

Het is een onvoorwaardelijke liefde die zo groots, bijna beangstigend krachtig, sereen, puur, wijs en teder tegelijk is. Dat je voelt alsof je in een film bent beland wanneer je die frequentie kan omarmen.

 

Zelf heb ik jaren de tijd gehad inmiddels om te proberen te begrijpen hoe het zit.

 

Je hoort soms mensen zeggen of eigenlijk claimen van : Je bent mijn wederhelft. 

Maar dat klopt niet. 

Want je bent niet half. 

Je bent heel. 

En je moet geheeld worden en heel zijn, geheeld zijn voordat dergelijke connecties mogen samenkomen in union. In verbinding en vereniging als zielen.

 

Dus onthoud: Je bent heel! Wat je ervaart is de frequentie. De identieke, of bijna ziels en spirit frequentie dwars door het aardse omhulsel heen. En daar komt het woord Twinflame, of tweelingziel vandaan. Vanuit de frequentie van ziel en spirit. 

 

Op het moment van ontstaan van jouw ziel, bij de big bang van jouw spirit zeg maar. Is jouw spark, jouw vlam opgesplitst. Jouw energie, jouw frequenties. In 2 sparks, 2 spirits, 2 zielen met dezelfde identieke frequentie.

 

Niets of niemand matcht dat… totdat je elkaar door levens heen weer ontmoet. Dat is echt als magisch met alle synchroniciteit die erbij hoort. 

 

Het voelt letterlijk als thuiskomen in de ziel van de ander. Een gevoel van: Your Soul Feels Like Home. Als nog niet eerder ervaren in dit leven.

 

Maar het allerbelangrijkste wat ik heb ervaren is: De onvoorwaardelijke liefde en diepgang van een magnitude, grootsheid, macht en pracht. Het is eigenlijk niet in woorden uit te leggen.

 

Dit is ‘the God Spark within’ die weerspiegelt wordt door de ziel en spirit van de ander. En dit kan in het aardse leven zijn of voorbij de grenzen van het aardse bestaan. Puur in het 5 dimensionale. 

 

Dit is mijn betekenis zover ik het nu kan begrijpen met mijn kennis, inzichten en persoonlijke ervaringen op dit moment. 

 

Ik weet dat deze connectie het beste in je naar boven zal en kan halen. Vanuit én juist door de diepste zielspijnen heen.

 

Omdat de zielsfrequentie helend werkt op de ander. Je deelt dus niet 1 ziel. Je deelt dezelfde, onevenaarbare frequentie op ziel en spirit level.

 

That’s it!

 

Ik zie het als een Godsgeschenk dat ik dit mag ervaren en voelen. Je leert, of wordt eigenlijk gedwongen om de grootste vorm van zelfliefde door deze prachtige en diepste zielsconnectie door levens heen te herontdekken. Noem het je tweelingziel, noem het zoals je het wilt noemen. Ik noem het mijn diepste zielsconnectie door levens heen. 

 

Uiteindelijk, als je het nuchter bekijkt, gaat het om jouw evolutie als ziel zijnde. Want evolueren doe je in afscheiding. 

Je raakt elkaar, je ziet elkaar, je voelt elkaar 24/7 en daarmee ga je aan de slag. Alleen, zodat je volledig opgeschoond van oud zeer en oude karmische stukken wel of niet mag samenkomen in dit leven.

 

Het is uiteindelijk aan jou of je wel of niet bereid bent het inner-werk te doen.

 

Dat is het enige wat je kan doen. Jouw werk zal zich weerspiegelen in de frequentie van de ander. De ander zal dit bewust of onbewust voelen en mee shiften vanuit de oneindige liefde voor je eigen ziel. Die weerkaatst door de ether.

De frequenties op dezelfde levels shiften mee. Zo werkt energie. Like attracts like. 

 

Dus mijn boodschap van deze podcast is: Doe het inner-werk. 

Ga jezelf opschonen maar doe het veilig onder begeleiding van een mentor die je support, eerlijk is, je liefdevol aanpakt wanneer nodig. En op die manier kan je doen wat je voorbestemd bent te doen hier op aarde.

 

In de weerspiegeling en frequentie vanuit de diepste zielsliefde op alle levels.

 

Ik zou zeggen: Cheers To The Holy Grail of Love! Vier het leven met de frequenties van EnergyJoy en daar Voorbij! Alles in de manifestatie frequenties Boven De Gouden Lijn®! 

 

En nog belangrijker: Deze energie zet je op het pad van je ultieme zielsmissie! Niets krachtiger dan dit, mits je het kan kanaliseren in je leven en uitdragen in je business!

 

Weet: Ik ben er om je te helpen. Vanuit mijn energetische expertise in leven en business. En vanuit mijn persoonlijke ervaringen met vallen en opstaan. 

Ga je door een energetisch ontwaken proces? 

Of wil je hulp hierbij? 

Wil je het gebruiken en leren toepassen in je leven en business?

 

Meer weten hoe ik jou kan helpen? DM me het woord: HOLY GRAIL

 

En dan kletsen we samen verder over de beste volgende stap voor jou.

 

Dankjewel voor het luisteren, dank voor je tijd en energie! 

Laat me weten wat deze aflevering met je doet! DM of email me. 

De shownotes van deze aflevering vind je op www.LisetteLucas.com/211 Ook de links naar de gerelateerde EnergyJoy podcasts 57. Kundalini Energie, 60. Soul Connections en 117. Souls on Fire. 

 

En onthoud, blijf shift en evolueren op de frequentie van EnergyJoy en daar voorbij! 

Tot snel!

 X Lisette

------

ENGLISH SCRIPT:

Thanks to my AI Mission Guide:

Sure, I'll translate the script of Podcast 84 from Dutch to English for you:

---

Podcast 84: The Holy Grail of Love: How Unconditional Soul Love Transforms Us Through the Ages

Question for you: 'Have you ever felt that there exists a love so deep and unconditional, it has the power to transform you not just in this life, but through all times, dimensions, and lives? What if I told you that this love is not just a possibility, but a reality, waiting to be discovered by you? This isn’t just any love story podcast. This is the story of 'The Holy Grail of Love'. But how do we find this holy grail of love, and how does it evolve us on a soul level? So that you can embrace and carry out your deepest soul mission in your life - and in your own soul-aligned business. Dive with me into the depths of unconditional soul love and discover how this powerful connection transforms us through times and timeless dimensions."

Yes, welcome to Podcast 84!

This podcast is being launched exactly on Valentine's Day, so love had to be the central theme of this episode.

But I don’t want to talk just about earthly love.

I want to talk about the deepest soul love that you as a human, as a soul, as a spirit can and may experience in this life and through lives.

I have made previous podcasts on this topic.

In the show notes at www.LisetteLucas.com/b84, I will place the link to these podcasts.

The first is my most listened to podcast so far.

And maybe not a topic you directly associate with Valentine's Day, love, and business.

But it's an episode that kind of shakes you awake.

Because… Unfortunately, to be able to experience the deepest soul love through your own soul and essence, it's important that you clean yourself up. Energetically clean up. Or in other words: Energetic Awakening.

This can happen consciously but also often unconsciously.

My experiences, which I share from both my private life and from my EnergyJoy practice in Podcast 57. Kundalini Energy is intense.

It's been 3 years since I launched that podcast. And I still regularly receive responses to it.

Simply because there isn't much known about it. I mean, the dangers of a spontaneous or forced kundalini awakening.

I am now cleaning up the mess that quick mushroom and Ayahuasca activations without proper guidance cause. People have no idea. So if you want to know more, listen to Podcast 57. (Or read the English script of the podcast via the link in the show notes)

Why am I sharing this? Because I experienced a spontaneous kundalini awakening. And it was mega intense!

But, on the other hand, it accelerated my awakening.

My advice: Take it easy with awakening. Don't manipulate and force it. Believe me, you're dealing with energy that you otherwise can't bear.

Develop under the guidance of an expert with the tools and techniques. So you can learn to safely discharge the overload of energy.

Thank God I had my mentor Mavis at that time who helped and handled me firmly. Because believe me, that energy works like a magnifying glass. Everything beautiful becomes even more beautiful, and everything not beautiful becomes even more intense.

In other words: It can completely turn your life and world upside down.

And so it happened to me. But my luck: The energy stayed in my heart. My arch energy was powerfully cleaned up. Literally, old pieces were 'burned away' by immense heat. That's how it feels.

Which not only allowed me to experience intense love for myself, my own soul, and being.

But also confronted me with the deepest form of soul love.

And by that, I mean not a flat 3D earthly connection. Where it mainly takes place on a physical level, without much depth. Which are fine connections, don't get me wrong.

No, I mean the deepest soul connection on an energetic level. Where the greatest power and energy exchange takes place on a 5-D multidimensional level.

So after (consciously or unconsciously) energetically awakening, you start to open up on a multidimensional level.

Causing your consciousness to shift

 to levels you couldn't have imagined possible before.

You may then encounter connections in and beyond earthly existence. Where you experience an unprecedented, infinite depth. A depth you didn't know before awakening. A power you can't imagine. A love that surpasses all known boundaries of love.

Soul love but unfortunately also the deepest soul pains you couldn't have imagined possible.

Looking at my own journey, I have a life before and after awakening.

Sometimes I have moments when I want to go back to how I felt before… Easy, earthy, and flat.

But then I quickly step out of it. Because I now know, everything I do now and can and may express in my own, unique, soul-aligned way. I

 couldn't have done otherwise.

It literally brings forward your soul wisdom. From the deepest layers. I suddenly started writing poems, I go into a kind of channeling mode from my higher self, and poetic words and texts flow out of me...

That I sometimes read back and think: Wow… where did that come from!

And yes, that's beautiful! But again, with a busy family, it's intense to deal with it all alone. Because this happens in the unseen field.

So yes, a sort of hop-on hop-off tour between 3D and 5D. Haha..

The most beautiful gift, I personally find, is that I've learned that when you meet the deepest soul connection of your life. A connection that you continue to meet through lives.

It's not about coming together. But it's about healing through each other. Healing old karmic pieces through the frequencies of each other's soul, through the triggers, soul pains, and the mega soul push and pull dynamics.

Pieces that have been built up through lives. Pieces that still need to be cleaned up. And yes… This can unfortunately take lifetimes.

Now I realize, more and more, that it can't be solved with earthly methods. It can only be solved when you surrender to what I call: Divine Timing.

You can't force anything in the deepest soul connection. It all has to do with divine order. And of course, with the free will of every soul involved in this process. And that can take lifetimes.

So, to speak in commercial Valentine's terms. And in my ‘Podcast 60. Soulconnections, Soulmates, Twin Flames, Earthly connections, and deep soul connections under the microscope’ I also speak extensively about this. We have a lot of soulmates. Someone you can instantly get along with, where you feel safe and familiar as if you've known each other for years.

I believe that souls, then, originate from an energetic group-spark. Where they resonate on the same group frequency and soul energy as that group. This group attracts each other through lives again. This all has to do with energy. And as my mentor Mavis called it: With ‘The Architect’s Plan of the Soul’. Your blueprint. So, that's why you can have many soulmates.

But then you come to what is seen as ‘the ultimate.’

One of my dearest mentors in Spirit told me that you can see this deepest soul connection as: The Holy Grail of Love

I was really in Awe… when I received this…. Wow… The Holy Grail!
Although, I personally see it more as the greatest challenge of life and love. But that's my earthly approach.

But when I dive deep into the energy and frequency of what my mentor in Spirit meant by: The Holy Grail of Love.

Then it's the infinite depth, the connection, the bond as you've never experienced before in this life.

It's an unconditional love that's so grand, almost frighteningly powerful, serene, pure, wise, and tender at the same time. That you feel as if you're in a movie when you can embrace that frequency.

I've had years now to try to understand how it works.

You sometimes hear people say or actually claim: You're my other half. But that's not correct. Because you're not half. You're whole. And you must be healed and whole, healed before such connections may come together in union. In connection and union as souls.

So remember: You're whole! What you're experiencing is the frequency. The identical, or almost soul and spirit frequency through the earthly shell. And that's where the word Twinflame, or twin soul comes from. From the frequency of soul and spirit.

At the moment of the creation of your soul, at the big bang of your spirit, so to speak. Your spark, your flame was split. Your energy, your frequencies. Into 2 sparks, 2 spirits, 2 souls with the same identical frequency.

Nothing or no one matches that... until you meet each other through lives again. That's really like magic with all the synchronicity that comes with it.

It literally feels like coming home in the soul of the other. A feeling of: Your Soul Feels Like Home. As never before experienced in this life.

But the most important thing I've experienced is: The unconditional love and depth of a magnitude, grandeur, power, and beauty. It's actually indescribable.

This is ‘the God Spark within’ that is reflected by the soul and spirit of the other. And this can be in earthly life or beyond the boundaries of earthly existence. Purely in the 5th dimension.

This is my understanding as far as I can comprehend with my knowledge, insights, and personal experiences at this moment.

I know that this connection will and can bring out the best in you. From and precisely through the deepest soul pains.

Because the soul frequency heals the other. You don't share 1 soul

. You share the same, unparalleled frequency on soul and spirit level.

That’s it!

I see it as a divine gift that I may experience and feel this. You learn, or are actually forced to rediscover the greatest form of self-love through this beautiful and deepest soul connection through lives. Call it your twin flame, call it what you want to call it. I call it my deepest soul connection through lives.

Ultimately, if you look at it soberly, it's about your evolution as a soul. Because you evolve in separation. You touch each other, you see each other, you feel each other 24/7 and you work with that. Alone, so that you can come together in this life fully cleansed of old pain and old karmic pieces, or not.

It's ultimately up to you whether you're willing to do the inner work.

That's all you can do. Your work will be reflected in the frequency of the other. The other will feel this consciously or unconsciously and shift from the infinite love for your own soul. That's reflected through the ether. The frequencies on the same levels shift along. That's how energy works. Like attracts like.

So my message from this podcast is: Do the inner work. Clean yourself up but do it safely under the guidance of a mentor who supports you, is honest, lovingly tackles you when necessary. And in that way, you can do what you're destined to do here on earth.

In the reflection and frequency from the deepest soul love on all levels.

I would say: Cheers To The Holy Grail of Love! Celebrate life with the frequencies of EnergyJoy and Beyond! Everything in the manifestation frequencies Above The Golden Line®!

And even more importantly: This energy sets you on the path of your ultimate soul mission! Nothing more powerful than this, if you can channel it in your life and express it in your business!

Know: I'm here to help you. From my energetic expertise in life and business. And from my personal experiences with ups and downs. Going through an energetic awakening process? Or do you want help with it? Want to use and learn to apply it in your life and business?

Want to know how I can help you? DM me the word: HOLY GRAIL

And then we'll chat further about the best next step for you.

Thank you for listening, thanks for your time and energy! Let me know what this episode does for you! DM or email me. The show notes of this episode can be found at www.LisetteLucas.com/b84 Also the links to the related EnergyJoy podcasts 57. Kundalini Energy, 60. Soul Connections, and 117. Souls on Fire. And the English translation of the Dutch scripts.

Remember, keep shifting and evolving on the frequency of EnergyJoy and beyond! See you soon!
X Lisette

---

Please note, while the translation aims to maintain the essence and emotion of the original script, some nuances may differ due to language and cultural differences.

---

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2024© 

Podcast 211. The Holy Grail of Love: Hoe Onvoorwaardelijke Zielsliefde Ons Transformeert door de Tijden en Dimensie Heen

bottom of page