top of page
EnergyJoy typewriter script met High End Succes Medium Lisette Lucas

4 januari 2023 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 153. Het Gevoel Dat Je Leeft! Hoe Groei & Evolutie Je Continue Shiften Naar Power En Levensenergie + Mega Nieuws

 

Ken je dat gevoel van: Sleur, te weinig spanning en het vervallen in gewoontes? Word je soms moe van de standaard routines van de dag?

 

In deze podcast ontdek je hoe dat komt!

 

En hoe je het direct kan shiften in alignment met jou, als mens en ziel. 

 

Zodat je jezelf krachtig AAN zet en weer volop de kracht en energie hebt om door te gaan. 

 

 

 

www.LisetteLucas.com/153

 

 

Lisette Lucas App

 

 

Welkom bij Podcast 153!

 

Yes! Geweldig dat je erbij bent! 

 

In deze podcast heb ik een speciale aankondiging over een mega verandering. Die alles te maken heeft met mijn groei en evolutie zowel als persoon maar ook in mijn business. Dus daarover zometeen meer!

Alles hierover vind je ook in de shownotes op www.LisetteLucas.com/153

 

Maar om maar meteen met de deur in huis te vallen?

 

Sta jij in de ochtend op met een Yes! Gevoel van: Hallo prachtige dag, in ben benieuwd wat voor moois je weer voor me in petto hebt!

 

Of sta je op met de gedachte van: hmmmm daar gaan we weer. Zelfde dag met dezelfde routines, dezelfde verplichtingen, en word je al moe bij de gedachte van wat je allemaal moet doen?

 

Herkenbaar?

 

Dan zeg ik gelukkig en gefeliciteerd: Want dan weet je in ieder geval dat je leeft en gewoon een mens bent. 

 

Want waar ik naartoe wil met deze vraag: Ieder mens heeft die basis programmering van veiligheid. Iedereen heeft van nature de neiging om te blijven in bepaalde situaties en omstandigheden die ons veilig houden. Of in ieder geval schijnveilig. 

 

En daarbij draaien we op gewoontes en patronen. 

 

Dus die combinatie zorgt ervoor dat we de routines van de dag als een sleur kunnen gaan ervaren. En ja, dat je dus emotioneel en energetisch moe voelt. Simpelweg omdat je als je op de automatische piloot draait weinig energie in beweging zet. 

 

Je bent als het ware energetisch vlak. 

 

Je bent als een auto op de cruise control. Je zet jezelf aan en hobbelt in hetzelfde tempo voort. Doet je ding, doet wat van je verwacht wordt, herhaalt routines en kabbelt voort van a naar b. 

 

Wat is het voordeel van cruisecontrol? Je komt van a naar b met zo weinig mogelijk onnodige energieverspilling. 

 

Deed me denken aan het ritje wat ik van de week maakte met m’n vader in mijn nieuwe auto. Ik zei: Pap, je moet echt even rijden en het gevoel van dit merk krijgen, echt zo gaaf! M’n race mobiel moet je even ervaren. 

 

En daar ging we. Pap gaf natuurlijk meteen gas, ik bedoel hij was ooit autocoureur en fanatiek zeezeiler. Dus hij houdt wel van een beetje power en avontuur. Maar toen zei hij na alle knoppen uitgeprobeerd te hebben: Oh, hier zit de cruise control. Ja, dat gebruik ik altijd als ik lange stukken rijd. (En ik moet er even bij vertellen dat hij echt een mooie auto heeft dus is wel wat gewend) Want dat rijdt zoveel zuiniger, oftewel dat bespaart zoveel energie en benzine. 

 

En pas nu moet ik weer aan die uitspraak terugdenken. Want zo gaat het met ons als mensen ook. We zijn geprogrammeerd om zo weinig mogelijk energie te verspillen. Allemaal vanuit weer die oeroude overlevingsprogrammering.

 

Veilig in je vertrouwde situaties en omstandigheden blijven kost het minste energie. 

 

Bedenk maar eens als je iets volledigs nieuws moet doen. Buiten je comfortzone, anders dan anders, nieuwe baan of nieuwe sport of nieuwe reis maken. 

 

Aan het eind van de dag ben je helemaal gesloopt. Ik weet nog als ik naar Engeland reisde voor mijn mediumschap mentorship programma bij Mavis Pittilla. Die eerste keren leken wel of het naar de andere kant van de wereld was. Ik was gesloopt. Hoewel ik er ook 7 tot 8 uur overdeed om de oversteek te maken naar Ashford in Kent. Eerst naar Schiphol en dan met een taxi naar het hotel. Het leek in het begin een wereldreis. Helemaal als ik ook nog eens met de trein moest. (iets wat ik in Nederland nooit doe) Oh my, dan was ik helemaal gesloopt. 

 

Maar nadat ik jaar in jaar uit naar de UK vloog, taxi of trein nam. Werd het makkelijker en makkelijker. Simpelweg omdat er een routine en dus patroon ontstond. 

 

Het werd ook minder spannend, ik kende de weg, had mijn eigen taxi chauffeur waar ik mee bevriend raakte in de UK. En zo verdween de spanning. 

Maar waar wil ik met dit verhaal naartoe: Heel simpel, ik wil je laten voelen hoe belangrijk het is om jezelf wakker te schudden! Jezelf te blijven activeren, stimuleren en uitdagen! 

 

Want ik weet 1 ding zeker: Wanneer jij dag in dag uit hetzelfde leeft…. Heb je dan echt het gevoel dat je leeft? Of voel je je meer en meer en kasplantje worden?

 

Nou, ik in ieder geval wel. En tuurlijk is dat voor iedereen verschillend. Ik vind het ook heerlijk om alleen thuis te zijn. Even rust en niemand om me heen. Daar kan ik als introvert ook heel erg van genieten. 

 

Maar daarentegen heb ik sterk dat contrast nodig. En ik niet alleen, iedereen heeft contrast en verandering nodig om echt het leven te voelen. Om de energie te laten stromen. Om de levens frequentie door je heen te voelen pulseren. Zo belangrijk! En inmiddels dierbare vriend vroeg mij ooit in Engeland: Lisette, je hebt een gezin alles. Waarom ga jij naar Engeland? Waarom ben je hier? 

Weet je wat toen mijn antwoord was: Omdat ik dan het gevoel heb dat ik leef!

Zo voelde het letterlijk! 

 

En dat klinkt toch eigenlijk onaardig terwijl ik mijn gezin thuis had zitten. Alsof ik het thuis niet voelde. 

Ja, natuurlijk, absoluut wel! Maar ik moest als moeder, partner en ondernemer afentoe los breken uit de routine, de gewoontes en de sleur!

 

En mijn mediumschap avontuur in Engeland bracht me dat. Maar wat was het eigenlijk echt: Het was en is nog steeds, groei, transformatie en dus evolutie voor mijzelf en mijn ziel.

 

En heel kort samengevat: Dat is waar het in het leven om gaat. 

 

Groeien, leren en evolueren!

 

Zoals ik wel vaker heb gezegd en geleerd van Tony Robbins: Wij als mens zijn net als de natuur. Groei je niet….. dan ga je dood!

 

Of in ieder geval, je meer dood dan levend voelen. Meer sleur, verveling en je zwaarmoedig voelen dan levensvreugde door je heen voelen pulseren. 

 

En daarom wil ik jou ook aanmoedigen waar je nu ook staat of bent in je leven. Ga iets doen wat je triggert, wat je activeert, AAN zet, doe iets anders, doe iets wat je altijd al wilde maar gevoelsmatig geen tijd of energie voor had. 

 

Geloof me, wanneer je stapt in iets waar je echt een Soul pull naartoe voelt. Je zal mega aan gaan. Je zal je meer levend en bruisend voelen dan ooit! En die levens energie zal je naar grotere hoogtes tillen dan je je voor mogelijk had kunnen houden.

 

Dus sta je op in een sleur? Dan daag ik je nu uit om iets anders en iets nieuws te gaan doen! Afgesproken? 

 

En hier komt dan ook mijn afspraak die ik met mezelf heb gemaakt. Begin 2020 maakte ik mijn allereerste Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij podcast. Dat was toen mega out of my comfort zone. Je begrijpt, een introvert die tegen de wereld gaat praten. Best wel super eng. Maar nu, 3 jaar later, en vele duizenden downloads verder kan ik zeggen: Het is tijd voor een nieuwe stap in mijn podcast avontuur!

 

Luister je vanaf het begin, podcast 1 mee? Dan groei en evolueer je ook met me mee. Of in ieder geval zie en voel je mijn transformatie door de jaren heen. 

 

Naast de intuïtieve ontwikkeling en het mediumschap waarin ik trainingen geef is ook het business aspect erbij gekomen. Simpelweg omdat ik naast succes medium ook ondernemer in hart en nieren ben. En ook mijn studenten gaan meer en meer het ondernemerschap omarmen. 

 

En als ik nu naar mijn business kijk dan heb ik 2 signature programma’s waar mijn business om draait. En dat is: De Master Je Inner-Medium Academy voor energetisch ontwaken, transformatie en uiteindelijk het uitdragen van je Soulful Missie. 

 

En mijn 2e signature programma is: De ELITE Shift Mastermind, het high-end & high-frequency business traject. 

 

Beide trajecten zijn absoluut life-changing. En beide trajecten verdienen het om in de spotlight te staan met een eigen unieke eraan gekoppelde podcast!

 

Focus is hierin essentieel, zo voelt het sterk. Dus in plaats van het allemaal in 1 podcast serie uit te dragen heb ik een heldere keuze gemaakt. Voor mezelf maar ook voor jou als luisteraar. 

 

Want ik weet: De Master Je Inner-Medium Academy is niet voor iedereen. En de Elite Shift Mastermind ook niet. 

 

En daarom wil ik fantastisch nieuws met je delen!

 

Ik ben vanaf 2023 naast mijn EnergyJoy Podcast een nieuwe podcast gestart! 

 

Genaamd: De High-Frequency Business Podcast voor High End & High Value ondernemen. 

 

Dus ja, je kan nu bijvoorbeeld op Spotify mijn naam intoetsen en dan verschijnen er 2 verschillende podcasts. 

 

En nog beter nieuws: Vanaf nu ga ik maar liefst 3 podcasts per week maken!

 

Yes! Consistenty is Power en daarom op maandag en vrijdag de Business Podcast en gewoon wat je gewend bent op woensdag de EnergyJoy Podcast!

 

Ik ben Over te moon! En ja, tuurlijk is het spannend, nieuw en denk ik… oeff… 3 keer is best veel. Maar ik heb inmiddels na 3 jaar podcasten zo de smaak te pakken! En de podcast heeft me zoveel geven! Tijd voor meer! 

 

En daarbij dus verdienen mijn beide signature programma’s als mijn flagship aanbod een prachtige omgeving waarin jij op je gemak kan kennismaken. Niet alleen met mij maar ook met alles wat er reilt en zeilt in de wereld van energie en mediumschap en in de wereld van high-frequency ondernemen op high-end level. 

 

Nou, dat is mijn groei en evolutie naar 3 jaar podcasts maken. Er gewoon nog meer maken met nog meer focus, inzichten en groei voor iedere luisteraar!

 

Ik hoop je te kunnen inspireren en ik weet dat het wellicht voor jou ook wat wennen zal zijn. Maar weet nu: Dat heeft te maken met de weerstand tegen verandering die we allemaal ervaren als mens. 

Dus ik nodig je uit om mee te gaan op mijn reis en avontuur door de wereld van energie, intuïtie en mediumschap en/of het vanuit soul alignment op high-frequency, high-end level ondernemen. 

 

Je vindt de beide podcasts via mijn website en de bekende kanalen zoals Spotify en iTunes. Dus vanaf nu de EnergyJoy Podcast en de High-Frequency Business podcast. 

 

En als extra uitnodiging wil ik jou vragen: Wat zijn jouw plannen voor jouw groei en evolutie buiten jouw comfortzone? Wat is jouw Soul Pull en diepe verlangen?  Je mag het met me delen via DM of email. Ik vind het heel leuk te horen wat je inzichten zijn. En je doet mij natuurlijk ook een enorm plezier om de podcasts te delen met diegene die ervoor open staat. Zo helpen we elkaar en dat is de mooiste frequentie om in te leven!

 

In de shownotes vind je de links, ook naar mijn signature programma’s. Wil je hier meer over weten dan mag je ook altijd een DM sturen. 

 

Ik kijk ernaar uit je snel te zien of te horen!

 

Heel veel liefs x Lisette 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 153. Het Gevoel Dat Je Leeft

bottom of page