top of page

Acerca de

Master Je Inner-Ceo systeem.png
MBA Lisette Lucas seen on.jpg.png

EnergyJoy MBA

EnergyJoy MBA: Jouw Exclusieve Ticket naar Transformatie in Business en Leven

Welkom!

Deze kans is: Tijdelijk, Exclusief en Life- & Business Changing!

Lees dit goed, want dit aanbod verdwijnt net zo snel als het verschenen is.

Ik bied jou de unieke kans om deel uit te maken van iets buitengewoons - de EnergyJoy MBA.

Dit is jouw toegang tot ongekende groei en succes, beschikbaar voor een zeer beperkte tijd en voor een intieme, exclusieve groep Founding Members.

Wat biedt de EnergyJoy MBA?

Als Founding Member van dit baanbrekende jaartraject krijg je toegang tot alle tools, kennis en strategieën die ik, na meer dan €100k+ te hebben geïnvesteerd in internationale coaching en training, heb verzameld.

Je leert  mijn inzichten, skills, tools en technieken die ik persoonlijk van de grootsten ter wereld heb geleerd, waaronder invloeden van topexperts zoals Mavis Pittilla, Tony Robbins en Marisa Peer.

Voor wie?

 • Dit traject is specifiek voor jou als je bijvoorbeeld een ambitieuze coach, therapeut, psycholoog, consultant of service-based expert bent.

 • Dit traject is speciaal ontworpen voor jou als je voelt dat je hier bent voor meer, om een grotere impact te maken met een missie die resoneert diep in je ziel.

 • Het is voor jou als je sensitief bent, veel voelt, overneemt van anderen en soms snel overwhelmed raakt.  

 • Dit is voor jou als je van je empathische power je ultieme superpower wilt maken. 

 • Als je moeite hebt met grenzen stellen, vaak anderen pleast en het moeilijk vindt om 'nee' te zeggen.

 • Je klaar bent met je overvolle agenda en unieke, onderscheidende tools en skills wilt leren die jouw en je business direct uplevelen. 

 • Dit is voor jou als je weet dat je niet ontvangt wat je waard bent en voelt dat dit niet overeenkomt met de waarde die je biedt.

 • Het is tijd voor verandering, je voelt het diep van binnen. al weet je nog niet echt waarom—Je weet wel: Mijn tijd is nu!

 • Je bent klaar om All-In te gaan! 

Of je nu een ervaren ondernemer bent of pas begint, deze MBA is jouw quantum jump naar de volgende tijdlijn van succes, impact, overvloed & EnergyJoy.

Wat is jouw investering?

Naast een financiële investering, die nu tijdelijk slechts een fractie is van de uiteindelijke waarde, vraag ik jouw actieve inbreng:

 • Feedback: Geef doorlopend je eerlijke feedback.

 • Oog voor Detail: Let op eventuele fouten binnen het online platform.

 • Documentatie van Voortgang: Deel je ervaringen en vooruitgang voor continue verbetering van het programma.

 • Ervaringen en Testimonials: Jouw succesverhalen zijn goud waard en inspireren anderen.

 • Opnames: Je staat toe dat jouw leerproces en successen worden gebruikt om anderen te helpen en inspireren.

Wat kun je verwachten?

De EnergyJoy MBA is een (online / live)  jaartraject en omvat 5 Pilaren en 16 krachtige (e)M-Power Tegels om jouw gouden pad te laten ontvouwen. Iedere pilaar en gouden tegel is ontworpen om jouw business en persoonlijke groei te stimuleren en accelereren:

 • Mission tot Mentorship: Van het verdiepen van je missie tot het leren en transformeren onder het persoonlijke mentorschap van Lisette Lucas. Elke tegel vertegenwoordigt een essentieel element van zakelijk en persoonlijk succes.

 

Speciaal Aanbod voor Founding Members:

Dit is niet zomaar een programma.

Het is een samenwerking, een co-creatieve ervaring die jou in staat stelt om boven jezelf uit te stijgen.

Als Founding Member krijg je dit alles voor de laagst mogelijke prijs, in ruil voor jouw input en deelname aan deze reis.

Hoe Doe Je Mee?

Ben je klaar om de stap te zetten?

Ga naar www.LisetteLucas.com/mba voor meer informatie en gebruik de button om je aan te melden voor de MBA Info Call. 

Vragen? Stuur een DM,  What's App of email met het woord: MBA.

Maar wees snel, de plaatsen zijn beperkt en dit exclusieve founding member aanbod is tijdelijk.

Nog Twijfels?

Neem direct contact met me op via email info@lisettelucas.nl of What's App via mijn website.

We bekijken samen of de EnergyJoy MBA het ideale traject is voor jou, je leven & business.

Deel deze Kans:

Weet je iemand voor wie dit perfect zou zijn? Deel deze pagina en/of pop-up podcast en geef diegene de kans om deel te nemen aan deze exclusieve life- en business changing ervaring.

Change Your Frequency 
Change Your Life & Business 

Lisette Lucas

Golden Tile Formula MBA.jpg

EnergyJoy MBA: (e)MPower Your Life- en Business

In een wereld waar het alledaagse en het buitengewone elkaar kruisen, ontstaat er een uitzonderlijke kans voor groei, transformatie en ongekende successen. Bij EnergyJoy hebben we dit potentieel herkend en omarmd, en met trots introduceren we ons meest revolutionaire traject tot nu toe:

De EnergyJoy MBA - (e)MPower Business Academy.

 

Dit is niet zomaar een programma; het is een transformatieve reis die de diepste kern van jouw zijn en zakendoen raakt, transformeert en accelereert.

De EnergyJoy MBA is speciaal ontworpen voor de visionaire ondernemer, de transformerende leider, en de intuïtieve vernieuwer die voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en dit meer wil integreren in zijn of haar business (to be).

Door de unieke combinatie van high frequency tools, intuïtie, mediumschap, mindset, manifestatie, business en succes strategieën biedt dit traject niet alleen een pad naar buitengewone resultaten in je leven en business, maar opent het ook deuren naar een diepere verbinding met je innerlijke wijsheid en het universum.

Vijf Fundamentele Pilaren van de EnergyJoy MBA:

1. Energie & Frequentie: Leer hoe je je eigen energieveld en dat van je bedrijf kunt afstemmen op succes en welvaart. Ontdek hoe vibratie de sleutel is tot het aantrekken van overvloed.

2. Intuïtie & Mediumschap: Ontgrendel je innerlijke krachten en leer hoe je intuïtieve leiding en mediumschappelijke inzichten kunt inzetten voor strategische besluitvorming en innovatie

3. Blokkades & Mindset: Identificeer en doorbreek de belemmeringen die je groei in de weg staan. Transformeer je mindset naar een van onbegrensde mogelijkheden en veerkracht.

4. Manifesteren & Geld: Omarm de kunst van het manifesteren met gerichte intenties en acties om financiële vrijheid en succes te realiseren. Leer de energetische dynamiek van geld en hoe je meer kunt aantrekken.

5. Soul Service & Business: Vind de perfecte synergie tussen het vervullen van je zielsmissie en het runnen van een succesvol bedrijf. Creëer een impactvolle onderneming die dient vanuit hart en ziel.

Dit programma is jouw uitnodiging om de grenzen van het bekende te overstijgen en je te verbinden met een kracht die alles overstijgt. Het is tijd om je ware potentieel te (her)ontdekken en te manifesteren, niet alleen voor jezelf maar ook voor de wereld om je heen.

 

Ben je klaar om de reis van je leven te beginnen en buitengewone resultaten te behalen in zowel je persoonlijke leven als je business?

 

Meld je dan nu aan voor de EnergyJoy MBA: (e)Mpower Business Academy.

EnergyJoy MBA: Jouw High Frequency Traject voor Wereldklasse Leven- en Business Succes

 

Maak kennis met het EnergyJoy MBA-programma: een exclusief, high frequency jaartraject dat je van een ambitieus idee naar een zakelijk imperium tilt. 

Hier krijg je toegang tot de bewezen blauwdruk van succes, ondersteund door krachtige tools en technieken die zijn ontworpen om jouw leven en business op wereldklasse niveau te brengen.

 

Dit is wat je kunt verwachten:

 1. Exponentiële Omzetgroei: Boost je omzet door de wereldklasse tools en interne shifts te integreren in je business. Transformeer je mindset rondom geld, rijkdom, service en omarm overvloed als jouw nieuwe standaard.

 2. Onweerstaanbare Positionering: Word een magnetische HF-leider binnen jouw niche. Trek premium klanten aan die resoneren met jouw visie en waardepropositie, waardoor je een autoriteit wordt met een impactvolle boodschap.

 3. Mentorship van Wereldklasse: Lisette Lucas, getraind door de allerbesten zoals Tony Robbins, Mavis Pittilla, en Marisa Peer, zal je rechtstreeks begeleiden. Ontvang persoonlijke feedback, heldere tools en technieken en een duidelijke high frequentie succes kompas om jouw doelen te bereiken.

 4. 5 EnergyJoy MBA Pillars®: Deze vijf pilaren bieden een jaar vol essentiële stappen en strategieën. Ze stellen je in staat krachtig en authentiek te handelen, vanuit je sterrenstof potentieel en geboorterecht.

 5. Golden Tile Formula®: De 16 Gouden Tegels formule vormen een zorgvuldig geselecteerde succesformule. Ze omvatten alles van succes mindset en manifestatie tot magisch energiewerk, mediumschap, tot hoe je via de ‘million souls’ techniek impact kan maken op wereldniveau.

 6. High Frequency Community naar Succes: Sluit je aan bij een exclusieve groep gelijkgestemde ondernemers die met hun energie, visie en vastberadenheid jouw groei zullen versterken.

 7. Next-Level Energetische Tools: Ontgrendel de kracht van krachtige energetische technieken Boven de Gouden Lijn® om je dagelijkse energie te optimaliseren en toegang te krijgen tot intuïtieve inzichten.

 8. Begeleide Strategie en Actie: Vind de perfecte balans tussen strategie en intuïtie, waarbij je actie onderneemt vanuit een plek van helderheid, zelfvertrouwen en overvloed.

 

Waarom EnergyJoy MBA FOUNDING MEMBER TRAJECT een NO-BRAINER is:

 • Voordeel: Als Founding Member krijg je toegang tot dit exclusieve traject tegen een fractie van de uiteindelijke investering, wat je duizenden euro's bespaart.

 • BONUSSEN die Lisette met je deelt in de MBA info call (waaronder een later te onthullen verrassings-element)

 • Unieke Voorsprong: Je krijgt persoonlijke begeleiding van Lisette en wordt als eerste op de hoogte gebracht van innovaties en kansen binnen de MBA-community.

 • EnergyJoy MBA Certificaat: Na afronding ontvang je je EnergyJoy MBA-certificaat dat jou positioneert als high-frequency expert binnen jouw vakgebied.

 

Grijp dit Momentum:

Stap nu in en geef jezelf toestemming om de Gouden MBA Tegels van EnergyJoy Boven de Gouden Lijn® te volgen naar jouw droomresultaten. 

 

Boek direct jouw MBA Info Call om toegang te krijgen tot dit exclusieve jaartraject en maak de komende 12 maanden jouw meest succesvolle jaar ooit!

Welke Resultaten* & Wins kan je verwachten tijdens en na het volgen van het EnergyJoy MBA jaartraject? 

 

1. Emotionele Wins:

 1. Zelfvertrouwen: Herwonnen vertrouwen in je capaciteiten om doelen te bereiken en obstakels te overwinnen.

 2. Voldoening: Het gevoel van voldoening bij het werken vanuit je passie en purpose.

 3. Veerkracht: Versterkte emotionele veerkracht die je helpt uitdagingen met kalmte en gratie aan te gaan.

 4. Dankbaarheid: Een diep gevoel van dankbaarheid voor de kansen en overvloed in je leven.

 5. Joy / Vreugde: Herontdekte vreugde in zowel je zakelijke als persoonlijke leven.

 6. Innerlijke Rust: Een kalme en stabiele emotionele staat die je in balans houdt.

 7. Compassie: Grotere compassie voor jezelf en anderen, waardoor relaties verbeteren.

 8. Vrijheid: Het loslaten van beperkende emoties die je niet langer dienen.

 9. Flexibiliteit: Je kunt je beter aanpassen aan veranderingen zonder je emoties te verliezen.

 10. Positiviteit: Verhoogde positieve kijk op jezelf en de toekomst.

 

2. Mentale Wins:

 1. Heldere Visie: Een kristalhelder beeld van je missie en de stappen die nodig zijn om deze te bereiken.

 2. Focus: Verbeterde concentratie, waardoor je elke dag je doelen kunt realiseren.

 3. Creativiteit: Een gestroomlijnde creatieve stroom voor innovatieve ideeën en oplossingen.

 4. Discipline: Verbeterde zelfdiscipline en het vermogen om afleidingen te weerstaan.

 5. Probleemoplossend: Snel oplossingen vinden voor obstakels en uitdagingen.

 6. Besluitvorming: Verhoogde snelheid en effectiviteit in besluitvorming.

 7. Productiviteit: Een substantiële stijging in productiviteit en output.

 8. Doelgerichtheid: Strakke focus op doelen en taken, zonder te verdwalen in details.

 9. Organisatie: Een gestroomlijnde benadering van het organiseren van je werk en leven.

 10. Innovatie: Een open mind die altijd zoekt naar nieuwe manieren om te groeien.

 

3. Fysieke Wins:

 1. Vitaliteit: Een algehele toename van je energieniveau en vitaliteit.

 2. Gezondheid: Verbeterde fysieke gezondheid door bewuste levensstijlkeuzes.

 3. Slaap: Dieper en meer rustgevend slapen, zodat je elke dag verfrist begint.

 4. Uithoudingsvermogen: Een verhoogd uithoudingsvermogen om langere periodes scherp te blijven.

 5. Beweging: Regelmatige beweging als deel van je dagelijkse routine.

 6. Ademhaling: Verbeterde ademhalingstechnieken voor een kalmere geest.

 7. Ontspanning: Dagelijkse ontspanningsoefeningen die je helpen ontspannen en herstellen.

 8. Immuunsysteem: Een versterkt immuunsysteem door stressvermindering en gezonde gewoonten.

 9. Lichaamsbewustzijn: Verhoogd bewustzijn van je lichaam en signalen van welzijn.

 10. Vorm: Een lichaam dat zich sterker en fitter voelt door gezonde keuzes.

 

4. Spirituele Wins:

 1. Intuïtie & Mediumschap: Diepere verbinding met je intuïtie & Spirit die je in elke situatie begeleidt.

 2. Vertrouwen: Volledig vertrouwen in het universum en het pad dat voor je ligt.

 3. Doelgerichtheid: Een sterke verbinding met je hogere doel en missie in het leven.

 4. Acceptatie: Volledige acceptatie van jezelf en je unieke high frequency reis.

 5. Authenticiteit: Het volledig omarmen van je ware, authentieke zelf vanuit je ongelimiteerde sterrenstof potentieel.

 6. Compassie: Een diep gevoel van compassie voor de wereld in en om je heen.

 7. Vrijheid: Vrijheid van blokkades die je groei belemmerden.

 8. Innerlijke Vrede: Een diepe staat van innerlijke vrede en harmonie.

 9. Dankbaarheid: Een diep geintegreerd gevoel van dankbaarheid voor het wonder van het leven.

 10. Liefde: Een overvloedige liefde voor jezelf en anderen.

 

5. Energetische Wins:

 1. Balans: Een uitgebalanceerde energiestroom die je mentaal, fysiek en spiritueel voedt.

 2. Bescherming: Verhoogde energetische bescherming tegen negatieve invloeden.

 3. Energieniveaus: Een constante, positieve energiestroom die je levendig houdt.

 4. Reiniging: Regelmatige energetische reiniging om jezelf vrij te houden van blokkades.

 5. Frequentie: Een verhoogde trillingsfrequentie die je naar nieuwe hoogten tilt in de manifestestatie frequenties Boven de Gouden Lijn®

 6. Aarding: Sterkere verbinding met de aarde voor stabiliteit en focus.

 7. Vitaliteit: Een bruisende levensenergie die je van binnenuit verlicht.

 8. Positiviteit: Een krachtig magnetisch energieveld van positiviteit die anderen als vanzelf aantrekt en inspireert.

 9. Verbinding: Een energetische verbinding met gelijkgestemde Next-Gen Changemaker en community.

 10. Resonantie: Een energetische resonantie met overvloed, joy, vreugde en high level succes.

* Resultaten en Wins zullen per persoon verschillen. Afhankelijk van inzet, waar je nu staat en wat je hebt meegemaakt. 

Ik hoop je snel te verwelkomen als een van de exclusieve Founding Members van de EnergyJoy MBA.

Tot snel!

x Lisette

Above The Golden Line Method Manifestation Journal EnergyJoy Lisette Lucas.JPG
Boven de Gouden Lijn Methode Lisette Lucas.png
Shifting 1 Million Souls EnergyJoy Frequency Lisette Lucas.png

Connect & Evolueer met Lisette

Connect Met Me Wanneer Je klaar Bent om Moeiteloos op High Level Niveau Je Oude B.S.* te Doorbreken Zodat Je Met Gemak Kan Shiften naar Je Volgende Tijdlijn Vol Impact, Overvloed & EnergyJoy.

Zowel Privé als in Je Business & Carrière!

*B.S. = Beliefs Systems

bottom of page