top of page

Suc-Sense Business Coaching

Suc-Sense Business Coaching-2.png
energyjoy energy joy energy jewels medium healer spiritueel coach praktijk voorburg healing mediumschap

Wat is Suc-Sense Business Coaching?

Lisette Lucas is ondernemer in hart en nieren. Opgegroeid in een groot familie bedrijf met een zeer vermogende familie. Alle kanten van de medaille van het zakelijke ondernemen heeft ze voorbij zien komen. 

Lisette is als hoogsensitieve ondernemer getraind door de grootste der aarde. Zowel op intuitief, transformatief en succes niveau.

Oa. Mavis Pittilla, Marisa Peer en de #1 Succescoach ter wereld: Tony Robbins zijn haar leermeesters.

Wat kan Lisette in een Suc-Sense Business Coaching Traject voor je betekenen?

Met speciale high-frequency technieken en tools kan Lisette je talenten, je potentieel, je krachten en je valkuilen extraheren.

Dit alles gebeurd op zowel bewust als onderbewust niveau. Alle antwoorden liggen in jezelf opgeslagen, Lisette weet met behulp van haar eigen sensitiviteit dit naar voren te halen en te transformeren. Tevens zullen oude patronen en gewoontes worden doorbroken en verwijderd en zal je een Boost aan Zelfvertrouwen, eigenwaarde en succes ingrediënten ontvangen. Op die manier weet je precies wat je krachten en talenten zijn en kan je je oneindige potentieel gaan realiseren en manifesteren.

Lisette is expert in het werken met sensitieve, empathische  personen. 

Ben je gevoelig en ben je ondernemer of wil je voor jezelf beginnen? Lisette staat je graag bij om je te helpen, steunen en sturen om ultiem succesvol te zijn in jouw expertise gebied!

 

 

 

 

 

 

Jij hebt oneindig potentieel! Jij bezit een uniek talent!

Je sensitiviteit kan een last zijn, maar ik help je met liefde die last om te zetten naar passie en kracht! Zodat je kan floreren als nooit tevoren!

"

- Lisette Lucas

"

EnergyJoy Podcast 16 met Lisette Lucas.P

Relationship/Career/Family/Money/

Home/Balance/Health & Body​/Communication​/Development

Lisette Lucas

Suc-Sense Business Coach Creator

IMG_2973.JPG

Impressie praktijk

bottom of page