top of page

Wat is een Medium?

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die wereld bestaat. Een medium is iemand die zich openstelt via zijn of haar innerlijke zintuigen zodat overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen doorgeven over zichzelf en anderen. Verhalen en feiten uit het Verleden of uit het Nu. Dit communiceren met andere werelden, met andere frequenties, kan in principe- iedereen leren. Iedereen kan innerlijk zien, weten, horen, voelen, en zelfs proeven of ruiken. Het vergt echter wel veel oefenen om hier goed in te worden. Maar dat geldt ten slotte voor de meeste dingen. Iedereen kan piano leren spelen....maar niet iedereen eindigt in de concertzaal.

SPIRITUEEL  CONSULT

Als je komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel, de essentie van wie je bent leeft voort in een andere dimensie.

Hoe gaat een Spiritueel consult in zijn werk?

Het medium en de client nemen beiden rustig plaats op een stoel in de praktijk. Het medium gaat zich afstemmen op de spirituele wereld. Wat belangrijk is om te weten.

Het medium kan geen 'bestellingen' plaatsen aan de andere kant. Oftewel, er kunnen

geen garanties worden geboden over wie er naar voren komt.

Het is belangrijk om " openminded " te zijn.

Dus niet alleen opa, oma, moeder of vader maar ook die jeugdvriend of oude buurvrouw van vroeger kunnen langskomen. Sta dus open voor het onverwachtte. Dat zorgt ervoor

dat de energie hoog blijft en er de beste resultaten haalbaar zijn. Aan het eind

van het consult is er mogelijkheid tot vragen stellen. Gedurende het contact kan dit

het beste achterwege gelaten worden daar de 'energetische telefoonlijn' al zeer dun

en kwetsbaar is. Onze dierbaren zijn voordurend om ons heen en weten wat goed voor ons is, daar dienen we op te vertrouwen. Het contact eindigt ook veelal in een boodschap 

waarmee de client vooruit kan. Het kan zeer emotioneel zijn maar biedt veelal troost

en rust. Ze staan vaak te trappelen om weer contact te kunnen maken en te laten weten

hoe het met ze gaat.

 

 

 

 

 

berg mountains snow praktijk energy joy healing mediumschap medium consult reading

"Mediums zijn louter het vehikel van de geestesstem en zeker niet alwetend. Wij zijn normale mensen, die een diepere bewustwording hebben ontwikkeld. Waardoor we, als we goed zijn getraind, de signalen kunnen oppikken van hen die in de geesteswereld zijn. En die een helpende hand kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben in het leven nu. " 

 

- Medium John Johnson CSNU

lieveheersbeestje Praktijk EnergyJoy Mediumschap Healing coaching spiritueel reading after-life consult

Herinneringen

 

 

Feiten

 

 

Boodschap

IMG_7637.jpg

Een consult is een prachtige, intieme en intense ervaring. Met krachtige helende en inzicht gevende ingrediënten en aspecten. 

bottom of page