top of page

PRIVÉ CONSULT

praktijk EnergyJoy mediumschap after-life consult reading Voorburg medium
energyjoy energy joy energy jewels medium healer spiritueel coach praktijk voorburg healing mediumschap

Hoe gaat een Privé consult in zijn werk?

In een Privé consult stemt het (psychic) medium zich af op jouw energieveld(aura) en Zielsenergie. Jouw energie wordt als het ware gelezen. Hierdoor kan je inzicht krijgen in hetgeen er in jouw leven speelt en waarom. Een reading geeft vaak helderheid.

 

Je wordt ontvangen in de praktijk. De client en het medium nemen beiden plaats in een stoel. Het medium komt even tot zichzelf en maakt energetisch verbinding met jouw energie en gaat gevoelens, beelden ed. interpreteren.

 

In een Privé consult maken we in principe geen contact met overleden dierbaren maar zeg nooit nooit. Het is goed mogelijk dat het voor de client belangrijk is dat een dierbare zich kenbaar maakt. Vaak omdat er nog iets gezegd dient te worden of opgelost moet worden. Hier heeft het medium geen invloed op. Spirit is in charge. Over het verloop van een consult kan vooraf dan ook niet veel worden gezegd. Elke keer is anders. Ook is de wisselwerking tussen client en medium een belangrijke schakel. Bij de één stroomt de energie nu eenmaal makkelijker dan de ander. Dat heeft puur met een klik te maken. Denk maar aan het dagelijkse leven en de omgang met anderen personen. 

 

Tegen het einde van het consult is er mogelijkheid tot vragen stellen. Je mag eventueel een foto of voorwerp meenemen. 

 

Uiteraard dient het medium met betrekking tot vragen over derden rekening te houden met de wet op de privacy. Zuiverheid en integriteit staan hoog in het vaandel.

 

 

 

 

 

 

 

Inleven, invoelen, meeleven, meedenken. Liefde ervaren op een puur en zuiver niveau. De essentie van het zijn.

Het contact van ziel tot ziel is intens. Respectvol omgaan met ieders belevingswereld is van essentieel belang.

- Lisette Lucas

"

"

lisette lucas energy joy energy jewels medium healer spiritueel coach praktijk voorburg healing mediumschap

Relationship/Career/Family/Money/

Home/Balance/Health & Body​/Communication​/Development

Lisette Lucas

Psychic Medium, Intuïtief Coach & Docent

Wat is een Psychic?

Een psychic, in Nederlands een paragnost, is iemand die je op weg kan helpen. Vraagstukken waar je in het dagelijks leven tegen aanloopt kan ophelderen. Iemand die je begeleidt en ondersteunt naar aanleiding van hetgeen hij/zij in jouw energie voelt en waarneemt. Levensvragen als: Waar sta je in je leven? Wat zijn je talenten? Waarom vind je relaties lastig? Dit zijn enkele voorbeelden die aan bod kunnen komen. Een psychic is geen therapeut en neemt geen beslissingen voor je, je hebt een vrije wil in het leven. Beslissingen moeten door jou zelf genomen worden. Een steuntje in de rug, een luisterend oor en handvaten waarmee je Zelf aan de slag kan, dat kan een psychic je bieden. Een consult kan helderheid en inzicht geven waardoor ruimte ontstaat om verder te groeien en ontwikkelen.

Vanwege je vrije wil doet een Psychic GEEN toekomstvoorspellingen. 

IMG_2973.JPG

Impressie praktijk

bottom of page