EnergyJoy Academy

Hypnose Audio Cursussen

F.A.Q. & Uitleg Hypnose Audio Cursussen

Hoe werkt hypnose?


Hypnose is gewoonweg toegang krijgen tot je onderbewustzijn. Je mind accepteert meer en is ontvankelijker voor verandering wanneer onder hypnose bent, wat betekent dat je meer kans hebt op betere resultaten en voor een meer significante transformatie. Hypnose is volledig natuurlijk. Als je ooit zelf hebt ervaren dat je in de auto op de automatische piloot rijdt van je werk naar huis, of dat je in een trance-achtige toestand tv hebt gekeken, dan ben je in een staat van hypnose gegaan. Klik op de foto om mijn Podcast te luisteren over Hypnose. Luister Podcast 23: Hypnose Lees hier het script van Podcast 23: Hypnose Lees je liever het script van Podcast #23? Dat kan hier.
Wat gebeurt er met je mind tijdens hypnose?


Hypnose is verre van het verliezen van de controle of het je in slaap sturen, ontdek de waarheid over wat er gebeurt tijdens hypnose - en de opmerkelijke resultaten.

Luister hier: Podcast #23 waarin ik persoonlijk uitleg geef over hyponse.

Of lees het script van Podcast #23 via deze link.
Wat maakt hypnose effectief?


Om hypnose effectief te laten zijn, moet je willen dat de verandering plaatsvindt. Tijdens hypnose, wordt de mind enthousiast en ontvankelijk voor verandering. Wanneer je in hypnose bent, ben je in staat om veranderingen te re-wiren in je mind en je mind is beter in staat om dit gemakkelijk te accepteren. Hypnose kan een krachtig hulpmiddel zijn wanneer je een transformatie wilt ontgrendelen, een blokkade wilt overwinnen of problemen bij de bij de kern, bij de wortel, wilt oplossen.
Hoe haal ik het meeste uit mijn hypnose audio cursus?


Download de Hypnose Audio op je telefoon:

 • Je moet een apparaat hebben dat draagbaar is en dat je kunt gebruiken in de slaapkamer. Je kan het beste je telefoon kiezen i.p.v. je laptop of notebook.
 • Zet een herinnering in je telefoon om de audio dagelijks af te spelen, voor de komende 21 dagen.

Luisteren naar de hypnose audio:

 • Aangeraden is om ’s avonds te luisteren.
 • Als je niet in staat bent om ’s avonds te luisteren, probeer het dan direct in de ochtend bij het ontwaken.
 • Als dit niet lukt of mogelijk is, kun je het spelen tijdens je woon-werkverkeer of wanneer het je het beste uitkomt. LUISTER ECHTER NOOIT NAAR HYPNOSE-AUDIO TIJDENS HET BESTUREN VAN EEN VOERTUIG.
 • Houd je benen en armen ongekruist, want dit is open lichaamstaal. Het kruisen van je benen en armen is meestal een minder ontvankelijke houding.
 • Zittend of liggend op je rug wordt aangemoedigd. Luisteren, liggend op je zij is prima, maar je kan dit als ongemakkelijk ervaren. Wanneer je namelijk in een ontspannen staat van hypnose bent heeft het lichaam heeft de neiging om los te laten.
 • Probeer onderbrekingen te voorkomen, zodat je het beste uit je sessie halen. We raden altijd aan dat voordat je begint met een hypnose dat je je in een omgeving bevindt waar je het minste kans hebt om te worden gestoord. Het beste zou zijn om de telefoon van de haak te nemen, mobiele telefoons in de stille of vliegtuig modus te zetten of te luisteren met een hoofdtelefoon.
 • Welke tijd je ook kiest, maak het onderdeel van je schema en mis het niet.
Welke voordelen ga ik ervaren?


 • Je kunt een betere, verjongende slaap ervaren.

 • Je kan meer inzichten, AHA-momenten en begeleiding verwachten in de zin van bijvoorbeeld synchroniciteit, ‘toevalligheden’ enz.

 • Je zult merken dat je je beter voelt gedurende de dag en beginnen te merken dat je je ‘anders voelt’.
Kan ik naar meer dan één hypnose audio tegelijk luisteren?


Het is beter om te werken met één opname per keer om je mind één ding, één gebied te geven waarop het zich kan focussen en concentreren. Echter, je kunt wel met maximaal twee opnames tegelijk werken, maar het is raadzaam dat je je niet op meer dan dat concentreert.
Nederlands is niet mijn eerste taal, zullen deze hypnose cursussen nog steeds voor mij werken?


Als je een goed begrip van de Nederlandse taal hebt, zou het niet uit moeten maken dat het niet je eerste taal is.

Als je in hypnose bent, heeft je bewuste mind de neiging om wat Lisette zegt te vertalen naar je eerste taal. Je zal zelf hetzelfde gunstige effect ondervinden, met welke taal dan ook je verbinding maakt tijdens de hypnose.

Je hoeft je geen zorgen te maken en je zult waarschijnlijk in een betere hypnose afdrijven nu je je hier bewust van bent; welke taal je ook hoort.

Bepaalde hypnose audio cursussen bestaan uit 2 delen, waarvan 1 deel: regressie*

*Regressie therapie is een wijze van behandeling die de focus legt op het oplossen van essentiële gebeurtenissen uit het verleden waarvan wordt geloofd dat die het mentale en emotionele welzijn van de persoon kunnen belemmeren. Alleen mensen met een volledige gezonde mentale en emotionele staat van zijn, die vertrouwen hebben dat het herzien van gebeurtenissen uit het verleden geen ongunstige invloed en impact heeft op hun emotionele en mentale toestand zou moeten deelnemen. 

Wij vragen je nadrukkelijk om niet deel te nemen aan regressie therapie als jij of je behandelend therapeut, arts of andere zorgverlener in het verleden of heden bestaande zorgen heeft over je mentale gezondheid.