top of page

Verbeter Geheugen en Concentratie

Cursus Investering

Cursus tijdsduur

€ 47,00

21 dagen

Verbeter Geheugen en Concentratie

Therapeut

Lisette Lucas

Lisette Lucas is de drijvende kracht achter EnergyJoy. Als Intuïtief Transformatie Therapeut, Medium en gecertificeerd in de RTT hypnose therapie, begeleidt ze je vanuit passie, liefde en joy! Haar mentor Mavis Pittilla zei jaren geleden: 'Lisette, je hebt een krachtige, helende stem. Daar moet je wat mee doen." Deze audio hypnose cursus biedt jou de heling en transformatie die je leven kan veranderen, voorgoed.

Over de Audio Cursus

De Verbeter Geheugen en Concentratie audio cursus is een diepgaande hypnose cursus die je mind transformeert van binnenuit. 

De cursus zorgt ervoor dat je vermogen tot concentratie toeneemt, dat je informatie absorbeert en je geheugen z'n betrouwbaarheid verbetert zodat het 
ijzersterk wordt in het toepassen in de kracht van je mind.


Deze audio cursus zal je helpen om de fenomenale krachten te ontwikkelen van concentratie, verstand en bij het opslaan en terughalen van informatie. 

Mensen beginnen met het ervaren van resultaat al binnen de eerste 21 dagen, dus zorg dat je iedere dag luistert naar de audio voor het maximale effect. 

Klik op de 'Start Nu' knop zodat je meteen toegang krijgt tot deze audio cursus voor het verbeteren van je geheugen en concentratie. 

De cursus details worden via email naar je toegezonden direct na aankoop. 

bottom of page