top of page

Intuïtie Boost Methode

Cursus Investering

Cursus tijdsduur

€ 97,00

21 dagen

Intuïtie Boost Methode

Therapeut

Lisette Lucas

Lisette Lucas is de drijvende kracht achter EnergyJoy. Als Intuïtief Transformatie Therapeut, Medium en gecertificeerd in de RTT hypnose therapie, begeleidt ze je vanuit passie, liefde en joy!

Haar mentor Mavis Pittilla zei jaren geleden: 'Lisette, je hebt een krachtige, helende stem. Daar moet je wat mee doen."

Deze audio hypnose cursus biedt jou de heling en transformatie die je leven kan veranderen, voorgoed.

Over de Audio Cursus

De Intuïtie Boost Methode is een speciale, super eenvoudig en snel te gebruiken tool die je intuïtieve ontwikkeling accelereert, boost en dat met terugwerkende kracht. Het overschrijft oude patronen, het verwijdert angsten en doorbreekt en verpulvert overtuigingen die meestal niet eens van jou zijn.
Zodra deze onderbewuste blokkades zijn verwijderd sta je volledig open om je intuïtieve gaven te ontwikkelen. Je bent schoon, opgeruimd en klaar voor al het moois wat het leven en jouw oneindige potentieel je te bieden heeft. Mijn cursisten en cliënten hebben het ervaren en weten hoe bijzonder het is om eindelijk te begrijpen wat je al die jaren geblokkeerd heeft. De daaropvolgende transformaties zijn fenomenaal!
Dat gun ik iedereen!

Hoe werkt het?
STAP 1: ONTDEK EN VERWIJDER EERST JE INTUÏTIEVE BLOKKADES
Ontdek je beperkende overtuigingen en gedachten, gedateerde aangeleerde patronen en verwijder ze! Stap 1 kan je één of meerdere keren herhalen. Wat voor jou prettig is en afhankelijk van hetgeen je hebt meegemaakt in je leven. Het werkt heel makkelijk, heel eenvoudig, luister gewoon thuis in alle rust, zittend of liggend, bij voorkeur met koptelefoon, naar de opname en transformeer! Je zal versteld staan wat er naar voren komt. Ben je klaar voor de grote schoonmaak terwijl je rustig en ontspannen zit of ligt? Ja, echt zo eenvoudig is het!

De Unlock, Unblock & Rewire digitale therapy-sessie verwijdert je blokkades, geeft je inzicht waar, wanneer en waarom de blokkade(s) zijn ontstaan.

STAP 2: BOOST JE INTUITIE
Inzicht geeft vrijheid en kracht! Na stap 1 weet wat je blokkades waren en kan de transformatie tot in het diepste van je zijn worden geïntegreerd. Stap 2 is een prachtige, krachtige levensveranderende digitale opname sessie. Je gaat genieten van iedere minuut en het effect zal je verbazen. Direct, op korte termijn én op lange termijn. Je zal over een jaar terugkijken op je leven en terugdenken aan dit moment. Het moment waarop je de juiste keuze hebt gemaakt voor jeZelf!

Luister je Accelereer, Upgrade & Transform digitale opname 21 dagen achter elkaar om je gehele systeem tot op celniveau te upgraden. Het kost je slechts 20 minuutjes per dag. Dit is de minimale tijd die je mind en energie lichaam nodig hebben om je nieuwe (lees natuurlijke) intuïtie weer een te laten worden met je systeem. Je intuïtie en dus je leven zullen voorgoed transformeren in de meest positieve zin van het woord!

bottom of page