top of page

Master Je Inner-Medium Academy
High Level 4

INTUÏTIEVE ONTWIKKELING, HIGH LEVEL TRANSFORMATIE & SUCCES MEDIUMSCHAP®

Podcast 187 EnergyJoy flyer 2023 NL.png

HIGH LEVEL 4 

Voor diegene die de eerste 3 levels succesvol heeft doorlopen en afgerond. 

Deelname op aanvraag

 

------

Voel jij de roep van je ziel, die Soul-Pull om niet alleen GEWOON te bestaan, maar om BUITENGEWOON te THRIVEN vanuit je ultieme sterrenstof potentieel? 

 

Welkom bij de Master Je Inner-Medium Academy Level 1—jouw ultieme gateway naar het (her)activeren van je sterrenstof potentieel én het shiften van je leven en business (to be) naar de frequenties van Boven De Gouden Lijn®.

De manifestatie frequenties van EnergyJoy en daar Voorbij! 

 

DIT IS NIET ZOMAAR EEN OPLEIDING

Dit is jouw unieke pad naar het bouwen of uplevelen van een Soul Aligned Business die resoneert op de frequentie van pure EnergyJoy! 

 

Je wordt hier ondergedompeld in een allesomvattende reis van succes mediumschap®, intuïtieve ontwikkeling én persoonlijke transformatie. We verkennen iedere laag van je zijn—spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek. 

 

Jouw unieke krachten en eventuele valkuilen? 

Die gaan we samen ontdekken en optimaliseren. Ik, Lisette Lucas, ben er persoonlijk om je te stimuleren, te empoweren en je te begeleiden in het (her)activeren van je sterrenstof potentieel en het shiften naar de magische frequenties van EnergyJoy en daar Voorbij.✨

 

Word één met je Hogere Zelf. Onze oefeningen, trainingen en materialen zijn zorgvuldig ontworpen om diep in je kern te integreren, zodat jij met totale overgave en vol vertrouwen kan groeien, shiften en transformeren op high level niveau!

 

Oneindige Groei, Oneindige Mogelijkheden 🚀

De energetische reis stopt nooit. Na Level 1 kun je doorstromen naar Level 2 en Level 3. Ga voor de titel van Erkend EnergyJoy Practitioner© en transformeer levens op manieren die je je niet eens kunt voorstellen!

 

Ben jij er klaar voor om jouw frequentie en die van de wereld om je heen te verhogen, en krachtig tot actie over te gaan?

Voel je die energetische, bubbly YES!?!

Klik nu en claim je plek in deze high-level, high-frequency, high-impact opleiding. 

Het universum en de wereld wacht op jou. 

EnergyJoy Practitioner Levels of development.png

Ervaringen cursisten

"De lessen van Lisette zijn heel prettig, fijn en zeer leerzaam."

"Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Het heeft veel nieuwe inzichten gegeven en ik heb heel veel bijgeleerd op spiritueel vlak."

bottom of page