top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

15 december 2021 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 98. Ambitieuze, Empathische Ondernemer: Wanneer Jij Klaar Bent Om Te Shiften En De Middenmoot Voorgoed Achter Je Te Laten Dan Is Dit Voor Jou + Krachtige Oefening Voor Exponentiële Groei Van Je Business

 

Stel: Je bent empathische ondernemer en het lukt je maar niet om je business naar het volgende level te shiften. Je blijft hangen op een bepaald niveau. 

 

Mijn tip: Doorbreek oude patronen en overtuigingen die je klein houden. Ontdek je echte interne ‘waarom’ en ga de commitment met jezelf aan. 

 

Zodat je vanuit je Inner-CEO en pure SoulPower kan ondernemen. 

 

En op die manier de wereld verrijken met jouw unieke krachten en talenten. Gewoon door simpelweg jeZelf te zijn! 

 

 

Shownotes www.lisettelucas.com/98

 

En download gratis de ‘Lisette Lucas app’ boordevol gratis tools in de Apple App Store & Google Play Store

 

Welkom bij Podcast 98!

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Als jouw ‘WHY’ groot en sterk genoeg is dan zal het je naar het volgende level tillen en shiften.

 

Dat is een krachtige les die ik heb geleerd van Tony Robbins tijdens een van zijn vele events die ik heb mogen bijwonen.

 

Soms hebben we een trigger nodig om tot actie over te gaan. Om echt die stappen te zetten in de richting van ons oneindige potentieel, dromen en wensen. Oftewel: Om je beste leven te gaan leven.

 

Nu vraag je je misschien af: Oké Lisette, wat was jou ‘why’? Om te doen wat je nu doet?

 

Dan zeg ik: Goed vraag! Als je vaker mijn podcasts hebt geluisterd dan ken je wellicht al een beetje mijn persoonlijke verhaal. Ben je vandaag voor het eerst? Van harte welkom! Super dat je erbij bent! Ik zal het kort samenvatten:

Allereerst, ik ben moeder van 3 prachtige kids. Dus zij zijn een gigantische groot deel van mijn: ‘WHY”. Oftewel: De reden waarom ik doe wat ik doe. 

Zelf ben ik opgegroeid in een rijke ondernemersfamilie. Alle kanten van de medaille heb ik gaandeweg gezien. 

Van ultieme rijkdom, luxe tot ja, het verliezen van alles.

De ultieme highs en de pijnlijk diepe lows hebben me gevormd tot de ondernemer in hart en ziel die ik vandaag de dag ben. Mijn passie en ambitie ligt vanuit mijn sensitieve basis bij energieleer en business. 

Een power combinatie van waaruit een krachtige oneindige intuïtieve flow van creatie ontstaat. 

En ja, mijn hart gaat dan ook AAN van ambitieuze, empathische ondernemers die óók voor het ultieme (willen) gaan. Die, zoals een ondernemer net in een connectie gesprek zo mooi tegen me zei: De middenmoot achter zich willen laten. 

Die eruit willen halen wat mogelijk is. 

 

En dat brengt me weer terug naar mijn ‘WHY’. En terwijl ik dit vertel wil ik je vragen om over jouw ‘why’, jouw waarom, na te denken. Waarom wil jij als ondernemer of potentiele ondernemer naar de next-level shiften? Wat is jouw ‘why’? Want als de ‘why’, het ‘waarom’ helder is volgt de ‘how’ vanzelf. 

 

Mijn ‘why’ is: Ik voel al vele jaren een sterke behoefte om het beste in empathische mensen naar boven te halen. Waarom specifiek empathische personen en ondernemers? Gewoonweg omdat ik mezelf daarmee kan identificeren. Ik spreek en adem dezelfde energetische taal. En ik weet als geen ander dat dat de gevers zijn vanuit hart & ziel die vaak veel te veel energie geven voor veel te weinig energie-uitwisseling als tegenprestatie. Gevolg: Disbalans. Ik zie het continue om me heen. Wat ten koste gaat van zoveel energie, tijd en uiteindelijk gezondheid….. Ja geloof me: ‘Been there, done that!’ Ik heb het doorleefd, beleefd, anders had ik je dit niet eens allemaal kunnen vertellen. 

 

Dus ik raad je aan: Schrijf jouw ‘why’ op. Waarom ben jij empathisch ondernemer? En dan niet vanuit je denken maar vanuit je voelen. Voel je waarom! 

Zoals ik bijvoorbeeld voel in heel mijn systeem hoe het voelt om de blijdschap op de gezichten te zien van personen en ondernemers als ze beperkende blokkades eindelijk hebben doorbroken. Als ze bevrijd zijn. Als ik zie hoe hun interne Soul Power. Hun Inner-CEO wordt geactiveerd. Een licht dat in en om ze heen weer gaat stralen en schijnen. En dat is de drijvende energie en magnetische kracht achter je business. Dan straal je power en authenticiteit uit. Dan kan je volledig in je kracht staan door gewoon jezelf te zijn! Jezelf zijn en je business runnen, hoe heerlijk voelt dat?!

Dan voelen mensen een mate van vertrouwen bij jou wat ze uiteindelijk ook in zichzelf willen implementeren en activeren. Zodat ze zelf ook in hun volle kracht en potentieel kunnen stappen. 

Ik ben heel benieuwd:  Wat is jouw ‘why’? Voel: Wat is jouw Why? Waarom doe je wat je doet?  

Stuur me een dm of mailtje met jouw ‘why’ ovv podcast 98. Ik hoor het graag. In de shownotes op www.lisettelucas.com vind je de gegevens. 

 

En dan hebben we na de externe ‘why’ die gericht is op het supporten, helpen, begeleiden en steunen van andere mensen vanuit jouw expertise ook de interne ‘why’. 

 

Dus wederom doe maar mee. Voel mee, schrijf mee. Dit is super krachtig! Dit heeft bij mij alles geshift. Mijn interne ‘why’ is….. maak maar af. 

 

Voor mij is het heel belangrijk om op mijn eigen unieke, authentieke wijze mijn steentje bij te dragen aan het shiften van de wereld naar een hoger niveau en frequentie. En dat begint altijd bij jezelf. Dus eerst ga je aan jezelf werken, wat ik al vele jaren doe en nog steeds doe. Dan gaan je gezin, familie en dierbaren om je heen het voelen en vervolgens werkt het ripple effect van de interne ‘why’ door naar de externe ‘why’. Bijzonder vind je niet? Het is allemaal verbonden. Dus als jouw ‘why’ niet helder is…. Dan kan je lang blijven zoeken naar je ‘how’ en van alles uitproberen. 

Maar dan ga je niet die interne voldoening ervaren. En dit is dus essentieel! Hoe vaak hoor je niet dan mensen goudgeld verdienen en zichzelf toch van het leven beroven? Triest maar waar…. Die waren dus niet in alignment! Die zijn om andere redenen dan hun interne ‘why’ het ‘ogenschijnlijke succes’ gaan neerzetten. 

Dus die alignment in wat je doet in combinatie met wie je bent, is super krachtig! Alsjeblieft, die heb ik je vandaag cadeau gegeven. 

Zorg dat je dit helder hebt!

Voor mij, wat behoort nog meer tot mijn ‘why’? Dat is een legacy opbouwen voor mijn kinderen. Iets waar zij en generaties daarna ook nog op kunnen mee viben. Om het zo maar te zeggen. 

Ik geloof sterk dat die journey, die reis, dat traject, naar het bijdragen aan anderen,  op vele levels een van de belangrijkste trajecten van de ziel is. En door dat traject heen groei en evolueer je als mens. En juist daarom zal het niet altijd makkelijk zijn en vanzelf gaan. Life being life. 

Maar daarom is de beloning voor het volgen van je diepe interne ‘why’ ook zo, zo groot. Dat is je leverage, het hefboomeffect, zoals Tony Robbins het noemt, die de deur opent. Soms is pijn de trigger. Zoals de afgelopen maanden bij mij is geweest. Mijn man is ziek geworden en er is een enorm grote kwaadaardig tumor gevonden. En die inmiddels gelukkig succesvol verwijderd. Maar dat gaf mij een ‘strong enough reason why’. Oftewel een krachtige en sterk genoeg, grote reden om te doen wat ik moet doen.  Vooral voor mijn kinderen. Om nu nog krachtiger tot actie over te gaan. Gek genoeg: Die grootste pijn heeft iets in mij geaccelereerd waardoor ik nu mijn krachtigste programma’s kan neerzetten.  Het EnergyJoy Practioner Traject© waar ik podcast 97 over spreek. En mijn nieuwste project:

Het Elite Shift Mastermind programma.  Een high-end coaching en mentoring mastermind. 

 

Waarom een mastermind? Omdat ik vaak de potentie zie bij mensen maar dan komt het er maar niet helemaal uit. Het borrelt onder wat blokkerende, limiterende lagen. En dat vind ik zo, zo zonde!

Vanuit mijn expertise kijk ik energetisch dwars door de beperkende lagen heen. Op die manier halen we dus heel eenvoudig de kern naar voren. En dat is dus wat we onder andere in de mastermind gaan doen. 

Ik help je vervolgens dit te doorbreken en activeer je Inner-CEO© vanuit jouw eigen expertise en passie. Zodat ook jij kan neerzetten in de wereld waarvoor jij bent voorbestemd! (CEO is een acroniem voor: Consistent Empathisch Ondernemer.) Daar draait het om en dit alles geheel vanuit authenticiteit & jouw pure SoulPower! 

Het Elite programma is alleen voor diegene die All-Inn gaat! 

 

Investeren in jezelf is niet alleen de beste investering die je kan doen. Het is het enige naast reizen, wat geld kost maar waar je rijker van wordt. 

Het is ook dé sleutel naar succes en misschien wel het belangrijkste: Een krachtige commitment naar jezelf. 

Geld is energie en die energie creëert de commitment. Je doet het ook echt voor jezelf! 

Je interne ‘why’ halen we naar voren en dan zal de rest zich als vanzelf ontvouwen. 

 

Want de ‘winner mindset’ kan je leren. Die heb ik ook geleerd van de grootste mindset leraren ter wereld. 

En ik help je vervolgens shiften en die krachtige doorbraak, die breakthrough te creëren!

Dus spreekt dit jou aan? 

Check jij de boxen die nodig zijn voor mijn exclusieve Elite Shift Mastermind©? 

Ben je Empathisch, Ambitieus en klaar om krachtig de commitment met jezelf en je interne ‘why’ aan te gaan? 

Ben je klaar om jezelf en je business te accelereren naar de next-level?

Dan spreek ik je graag!

Ik werk in de Mastermind online met een kleine groep ondernemers die er vol en All-Inn voor gaan. Die klaar zijn om te shiften en de middenmoot voorgoed achter zich te laten! 

Pas jij daartussen en hebben wij een energetisch match? 

Dan hoop ik spoedig te kunnen zeggen:  

Welkom aan boord!  

 

Ik wil je bedanken voor het luisteren en je tijd. Ben je geen ondernemer maar wil je je wel energetisch ontwikkelen en krachtige stappen zetten? Neem dan een kijkje op mijn website. Binnenkort starten de nieuwe jaartrajecten.

En ken je iemand voor wie dit life-changing kan zijn? Deel alsjeblieft deze podcast! Een ander helpen is het mooiste wat er is! 

Ik wens je heel veel succes en zeg bij deze: Graag tot snel! 

Liefs van mij x 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2021© 

Podcast 98. Ambitieuze, Empathische

Ondernemer

bottom of page