top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

8 december 2021 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 97. Je Eigen Intuïtieve Business, Start Voor Jezelf Of Verrijk, Verdiep en Boost Je Eigen Praktijk. Primeur: Word Erkend EnergyJoy Practitioner©

 

Herken je dit? Je eigen bedrijf starten, opbouwen of uitbouwen. In een oceaan van ondernemers lijkt dat niet eenvoudig. 

 

Mijn tip: Doorbreek angsten, blokkades en beperkende overtuigingen voorgoed. Omarm je empathische vermogen, je passie en ambitie! Stap in een mogelijkheid die niet alleen jouw leven maar ook dat van anderen gigantisch kan shiften, helen en verrijken. 

 

Hoe? Heel eenvoudig. Dankzij mijn krachtige EnergyJoy framework en traject kan je als Erkend EnergyJoy Practitioner©, geheel zelfstandig, een vliegende start maken. 

 

Zodat je vanuit vrijheid en veiligheid je eigen praktijk kan starten of verrijken op een manier die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen en durven houden. 

 

Spreek dit je aan? Voel je intern iets bubbelen, bruisen of ontwaken?

Dan is dit de podcast voor jou!

 

Shownotes: www.lisettelucas.com/97

Download gratis Lisette Lucas App in de Apple App Store of de Google Play Store. 

 

Welkom bij Podcast 97!

 

‘Vanuit de diepste dalen, wrijving en lagen van verdieping ontstaan de mooiste parels.’ 

 

En zo is het bij mij ook allemaal begonnen.  

 

En zo komen ook veel van mijn cursisten en studenten binnen.

 

Soms is genoeg genoeg, soms voel je dat het tijd is om een nieuw hoofdstuk of misschien zelfs een nieuw boek te starten.

 

Je kan er je vinger niet opleggen maar het is een gevoel, een onrust, een nieuwsgierigheid, een verlangen, een soul-pull, een iets. En dat iets wil nu eindelijk naar voren stappen.

 

Zelf ken ik dit gevoel als geen ander. Helemaal terug in 2008 voelde ik een nieuwsgierigheid, angst en verlangen tegelijkertijd. Ik werd richting de wereld van het energetische getrokken. Geen benul waarom maar ik volgde dat gevoel. (Ondanks dat het tegen alles inging wat ik van huis uit had geleerd.)

 

Vanuit dat interne ‘Ja’ gevoel stapte ik in een 3-jarig traject van energetische, intuïtieve, ontwikkeling, persoonlijke transformatie & mediumschap. Een traject wat mijn leven volledig op zijn kop zette in de meest positieve zin van het woord. 

 

Intern voelde ik toen: Yes!!! Dit is het! Opeens viel alles op z’n plek. Dit is waarom ik allerlei omwegen heb genomen. Waarom ik stapte in nieuwe uitdagingen om vervolgens weer afscheid te nemen omdat het toch niet 100% goed voelde en resoneerde met het diepste van mijn zijn. Ik voelde dat ik op de wereld was gekomen met een missie. Maar wat die missie was…. Niemand vertelde het me. 

Totdat ik als sensitief, verlegen, empathisch persoon met passie en ambitie in de wereld van intuïtieve ontwikkeling stapte. 

 

Daar gebeurde het: Het voelde als thuiskomen!

 

Dit is mijn pad! Ik wist het gewoon. En nee, geen benul hoe het zou ontvouwen maar dit paste gewoon. Dit klopte. Hier lag mijn pad. 

 

En zo ben ik begonnen en kwam het super spannende en heerlijke moment dat ik in 2013 de deuren van mijn praktijk opende in Voorburg.

Klinkt groots maar eerlijk. Dat was het niet hahah… Ik ben klein en veilig begonnen. Het voormalige babykamertje van onze jongste zoon, een klein kabinetje op de 1e verdieping van ons huis waar net 2 stoelen en een tafeltje in paste. Het werd omgetoverd tot mijn EnergyJoy Praktijk! Ik zal in de shownotes een foto plaatsen. Want die plek is me nog steeds heel dierbaar. 

 

En daar ging ik mijn eerste cliënten ontvangen. Eerst op donatie basis omdat ik energetische vlieguren wilde maken. En toen kreeg ik gewoon een echte energie-uitwisseling. Oftewel een financiële vergoeding voor het werken met simpelweg mijn ontwikkelde intuïtie! 

Ik weet nog de allereerste € 50,- die ik na een half uur consult in handen kreeg. Wow…. Het voelde zo bijzonder en bizar tegelijk. Ik opende mijn energie voor de ander, sprak uit wat tot me kwam. En voilà. De cliënt ging tevreden en vol nieuwe inzichten en blij de deur uit. 

Ik was gewoon verbaasd over het gemak. En vanuit het business perspectief vond ik het het volgende het fijnste: Ik hoefde na readings en consulten geen nieuw materiaal of voorraad te kopen. Dat was een verademing. Vanuit mijn schoonheidssalon, design kinderkleding webshop en eigen EnergyJewels sieraden collectie, was ik altijd gewend dat ik meteen inkomsten weer moest investeren in materiaal en voorraad. Anders greep ik mis.

Maar nu, nu was dat dus opeens anders. 

De enige voorraad die ik nu vanuit mijn eigen EnergyJoy praktijk hoef te hebben is energie. En die energie? Die haal ik nu uit de kosmische, oneindige, onuitputtelijke bron in combinatie met zelfliefde en zorg voor zelf.

Dus het was een verademing en eyeopener om puur met energie, empathie en vanuit liefde en natuurlijke verbinding met de ander iemand te kunnen helpen.  

Ik wist op dat moment: Dit is waar ik al die jaren naar zocht! 

 

Ja echt! Anderen mogen helpen met je natuurlijke intuïtieve krachten die bij iedereen in de basis krachtig aanwezig zijn. Ik kan je vertellen: Het voelt geweldig! 

 

En het geld wat ik verdiende ging ik wel investeren. Maar de investering die ik deed was in: MeZelf! En ja, ik kan je vertellen: Dat is de beste investering die je kan doen! 

 

En zo is mijn EnergyJoy praktijk gestart. Maar ik kwam op een punt dat cliënten vroegen of ik hun wilde leren wat ik deed. Oftewel: Of ik ze les wilde geven. Ik heb dat op aanraden van mijn mentor Mavis Pittilla zo lang mogelijk uitgesteld. Ik wilde de focus eerst leggen op mijn eigen persoonlijke en energetisch ontwikkeling en transformatie. 

Maar 10 jaar na de start van mijn allereerst stappen op het spirituele pad was het zover. In 2018 ben ik gestart met lesgeven. En je mag gerust weten, ik vond het fantastisch! 

En dat is ook hetgeen ik tot op de dag van vandaag met alle liefde doe. Ik heb de afgelopen jaren een bewezen framework en traject ontwikkeld. Met geweldige resultaten bij mijn cursisten en studenten. 

Omdat mijn focus bewust bij het lesgeven en trainen ligt van nieuwe intuïtief coaches en mediums ben ik gestopt met het geven van 1 op 1 consulten en readings. Ik doe alleen nog VIP sessies voor gemotiveerde studenten. 

 

Maar ik merkte ook dat ik vaak ‘nee’ moest verkopen bij de vraag naar consulten en readings. Wat ik ergens ook heel zonde vond omdat ik voelde dat mensen het nodig hadden. Maar ik moest mijn energie daarin bewaken. 

 

En daarbij zijn vele studenten van mijn Master Je Inner-Medium Jaartrajecten zo enthousiast. Dat ze door willen gaan met trainen.

En toen opeens kreeg ik vanuit een ingeving met het woord: EnergyJoy Practitioner©

 

Ik had een soort eureka moment! Wow…. Dat is de oplossing! Dan kunnen we met elkaar de EnergyJoy frequentie en vibe in beweging zetten. Dan kunnen we met elkaar een prachtig ripple effect creëren met de EnergyJoy Vibe . En dan kan ik de krachtig getrainde studenten die ambitieus zijn en voor zichzelf willen starten een vliegende start geven met EnergyJoy Wings. Wings voor het maken van vlieguren die ze gedurende een 3-jarig traject kunnen verzamelen.

 

En zo is het traject voor de Erkende EnergyJoy Practitioner© geboren! 

Je wordt getraind zoals ik ben getraind: Op absoluut wereldniveau. Waarom? Omdat in mijn optiek alleen het beste goed genoeg is. 

Als je mij een beetje kent: Ik raak energetisch stukken in je aan die de beste versie van jou naar voren halen. Geloof me: Je zal jezelf versteld doen staan.

Ik heb tools die al je beperkende overtuigingen en blokkades doorbreken.

 

Onderbewuste gedachten en patronen van:

‘Ik kan het niet of ik ben niet goed genoeg…..’. Dat zelfsaboterende deel. Dat is voorgoed verleden tijd! Als je onder mijn EnergyJoy vleugels energetisch leert vliegen dan weet je dat je alles kan bereiken wat je maar wilt. 

 

Dus je eigen business starten of uitbreiden, verrijken en verdiepen is nu heel eenvoudig mogelijk. Gewoon terwijl je een fantastisch traject van persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Dus je doet het in de 1e instantie voor jezelf. Je heelt jezelf, je transformeert jezelf en dan? Dan ben je klaar om uit te vliegen! Zo simpel kan je het zien. 

 

Je zal kanten van jezelf ontdekken die je niet voor mogelijk had kunnen en durven houden. Echt waar! En dat zeg ik natuurlijk ook vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring. Je leven zal transformeren en je gaat voelen dat het tijd is om je geboorterecht terug te claimen! Want jij mag vol in je kracht stappen. Je bent het waard! 

 

Het traject verloopt op een heel natuurlijke manier waarbij je prachtige gelijkgestemden gaat ontmoeten. En met elkaar gaat trainen en oefenen in een veilige, vertrouwde omgeving. De trainingen zijn zowel live als online te volgen. Dus waar je ook bent ter wereld. Je kan gewoon meedoen! Energie is overal en alles is energie. Tijd en afstand maakt niets uit.

Via mijn EnergyJoy Academy platform en mijn eigen Lisette Lucas app kan je alle Modules, videotrainingen en lessen volgen. Helemaal in je eigen timing. Superhandig en efficiënt. Want ik weet, we zijn allemaal druk. Maar je kan dit dus perfect erbij doen terwijl je iets anders doet. Dus we gaan meerdere malen per maand live en online trainen. 

 

Dus spreekt dit je aan? Wil je kennismaken met de wereld van intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. Wil je je praktijk extra diepgang en een boost geven door er een energetische dimensie aan toe te voegen? 

 

Stuur dan een mailtje naar info@lisettelucas.nl met het woord: PRACTITIONER

Tip: Houd de data op mijn website in de gaten. 

Wil je starten met dit life-changing traject? Ik weet van mezelf, als ik iets wil starten dan wil ik meteen. 

Maar dit kan slechts 2 x per jaar want ik begeleid de groep heel zorgvuldig. Dus wees er tijdig bij als je het voelt bubbelen en bruisen van binnen. 

Ik zal de links in de shownotes zetten op: www.lisettelucas.com/97

 

Mijn laatste tip: Ik heb altijd mijn hart en ziel gevolgd in alles wat ik doe. En nee, niet geluisterd naar wat anderen vinden, denken of zeggen. En dat heeft mij gebracht naar waar ik nu sta!  

Dus dat is mijn advies nu ook aan jou! Stap in je kracht! En luister als het om jouw leven en toekomst gaat alleen naar de intuïtieve stem van je hart & Ziel. 

 

Dan weet je wat de juiste weg is voor jou! Je voelt het op dit moment, NU!

 

Wil je proeven aan wat mogelijk is op energetisch niveau: Dan is de beginnercursus Master Je Intuitie Academy een krachtige opstap en fundering. En tevens een mooie kennismaking met mijn manier van lesgeven. 

 

Ik wens je heel veel succes en hoop dat we elkaar kunnen helpen op deze manier om de mondiale frequentie te shiften naar EnergyJoy en daar Voorbij!  Ik en Spirit hebben jouw hulp hard nodig! 

 

Liefs van mij x 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2021© 

Podcast 97. Je Eigen Intuïtieve Business

bottom of page