top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

30 juni 2021 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 74. Manifesteren, 3 Krachtige Stappen Waarin Je De Law Of Attraction Voor Je Laat Werken En Oude Stukken Achter Je Laat! + Gratis Download

 

Ken je dit? Je wilt iets manifesteren maar het lukt maar niet…

 

In deze Podcast ontdek je hoe je de Law Of Attraction voor je kan laten werken.

 

In 3 stappen doorbreek je oude stukken en zet je je manifestatiekracht aan.

 

Zodat je onderbewuste mind & energie shift en je je mooiste wensen werkelijkheid kan laten worden. 

 

Shownotes: Www.LisetteLucas.com/74

 

 

Welkom bij Podcast 74!

 

Geweldig dat je luistert! Ben je hier vandaag voor het eerst? Van harte welkom en anders welkom terug!

 

Ken je dat gevoel van: Je wilt iets voor elkaar krijgen, je wilt iets manifesteren maar je weet niet hoe?  

 

Er zit een twijfel onder, een onzekerheid of het lukt gewoon niet…

 

Als dat gevoel je bekend voorkomt dan ben je op de juiste plek op het juiste moment. Wet van de aantrekkingskracht in volle actie zullen we maar zeggen haha ;-).

 

Want 1 ding weet ik zeker: Ik weet dat ook jij dingen in je leven hebt weten te manifesteren zonder dat je in de gaten had dat je het manifesteerde.

 

Het was er gewoon opeens.

 

Als het iets leuks is dan is het jammer dat je niet achteraf de gebruiksaanwijzing erbij krijgt en het juiste stappenplan van hoe je het hebt gedaan.

 

En ook als het iets minder leuks is dan is het ook fijn om te weten wat je hebt gedaan. Zodat je het een volgende keer anders kan doen. Toch?

 

Als Succes Medium en Intuïtief Transformatie Therapeut heb ik geleerd het vanuit energetisch en mind standpunt te bekijken.

 

Dus als we manifesteren gaan opsplitsen dan kom je in 2 verschillende gebieden terecht. 

 

Maar eerst: Wat is manifesteren eigenlijk?

 

Je hoort zoveel over de Law Of Attraction. Ik heb er ook al vaker over gesproken en podcasts over gemaakt.

 

De Law Of Attraction en manifesteren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

Maar als je de betekenis van manifesteren opzoekt dan ontdek je dat het staat voor: bekendmaken, zichtbaar worden, openbaren.

 

De vorm van manifesteren waar ik hier over spreek is: Het openbaar en zichtbaar worden van je innerlijke gedachten en wensen.

 

Maar als je objectief ernaar kijkt manifesteer je eigenlijk al je innerlijke gedachten. Zowel op bewust maar nog meer op onbewust niveau. Of het nou een wens is of niet. Want er zijn zat dingen die je niet wenst en toch manifesteert?! Herkenbaar?

 

Een simpel en goed voorbeeld vond ik altijd het reizen naar Engeland wat ik deed voor mijn internationale studie en training mediumschap, intuïtieve & energetische ontwikkeling. 

Ik vloog heel vaak heen en weer naar Engeland. 

Het feit dat ik daar naartoe ging had ik goed gemanifesteerd. Dat had ik ook klinkklaar helder! Dat wilde ik, geen haar op mijn hoofd die daaraan twijfelde en ook op intern Zielsniveau was ik volledig in tune. Dus op alle levels, op mind niveau, op diep intern niveau. Dat klopte allemaal. Dus inderdaad, dat werd mijn gemanifesteerde realiteit. 

 

Dus ik stond op Schiphol.

Maar dan gebeurde het meerdere malen of misschien wel iedere keer dat ik bang was mijn vlucht te missen…

Vaak begon dat al vanuit huis tijdens het inpakken voor mijn week of lange weekend reis.

Er kwam een spanning over me heen. Meestal helemaal alleen reizen, van Den Haag naar Amsterdam met de auto… als dat maar goed gaat zonder files. Dan inchecken, dat verliep meestal soepel. Maar dan, security en de paspoortcontrole poorten en rijen.

Ik had altijd het gevoel dat ik de verkeerde rij koos.

Ken je dat? In een rij gaan staan waarvan je denkt dat het de snelste is. Een persoon als eikpunt in de andere rij nemen.

En jij blijft zelf staan omdat iets over iemand voor je de boel stagneert en je ziet je ‘eik persoon’ zo door de poortjes verdwijnen.

Nou, iedere keer gebeurde het! Steeds als ik haast had om mijn vlucht te halen. Zelfs als ik probeerde intuïtief aan te voelen welke rij ik moest hebben… 

Stond ik weer voor een gecrasht paspoort poortje of kon ik weer een explosieven test laten doen omdat mijn handbagage… hop verdween op de andere band naar de extra controle.

 

Nu terugkijkend op al die vliegveld momenten realiseer ik me dat ik het allemaal zelf gemanifesteerd heb!

Hoe dan? Nou, heel simpel, met de kracht van mijn gedachten en mijn eigen low vibe energetische angst frequentie. 

 

De plaatjes die ik maakte in mijn hoofd en de woorden die ik zei tegen mezelf zorgden ervoor dat mijn vibe direct shifte naar angst, naar een low vibe staat waarin ik automatisch dezelfde omstandigheden ging aantrekken. Intuïtie vertroebeld door angst filters. Dus dat gebeurt er. Op het moment dat je in die low vibe komt dan werkt je intuïtie niet meer. Of niet meer helder en scherp. En ja, dan stond ik weer voor een automatische paspoortcontrole waarvan de poortjes niet opengingen. Hoe vaak en hoe hard ik mijn paspoort ook op dat schermpje duwde, in die camera staarde alsof ik een pokerface moest opzetten en vooral niet lachen. Het licht bleef op rood. En dan kon ik weer in z’n achteruit. 

Aansluiten bij de handmatige controle en rennend naar de gate om maar net op tijd te zijn gevoelsmatig. Stond ik bij de gate, net 1 minuut voordat de gate ging sluiten en wat bleek dan?  Dan bleek het vliegtuig vertraging te hebben. Volledig uit sync met mijn intuïtie, vol in mijn angstprogrammering die het compleet overnam. 

 

Nou, ‘you get the picture’, toch?

 

Herkenbaar dit trouwens?

 

Dus als ik nu zelf kijk met terugwerkende kracht naar mijn energetische frequentie, m’n vibe, m’n gedachten en ‘angst wensen’ op dat moment. Want dat zijn het. Angsten zijn ook wensen die je zo het universum in projecteert.

Hoppa… in een fractie van een seconde flits je het de ether in. Je shazamt het zo de kosmos in. Je voelt het en shazam… weg is het om weer terug geboomerangt te worden. (Mooi woord maar zo werk het: Als een boemerang, net als de karmische wetten.) 

 

Maar het mooiste is; De wet van de aantrekkingskracht werkt altijd! 

Dus wat je ook projecteert en het universum in schiet, bewust of onbewust. Je gaat het manifesteren.

 

Dus mijn eigen patroon heb ik hier meteen tweedelig ontrafelt. 

Want dat is het. Het is een patroon. Een patroon kan je dienen en veel goeds voor je creëren en manifesteren.

 

Maar mijn angst patroon om m’n vlucht te missen en daardoor mijn training in Engeland heeft me veel onnodige stress bezorgd. Puur omdat ik het manifesteerde vanuit mijn angstprogrammering en patroon. 

 

Zoiets ontstaat natuurlijk niet uit het niets. Ik bedoel, ik ben niet geboren met die angst om een vlucht te missen. Daar is iets gebeurd. 

 

Want als ik nu terugvoel, terwijl ik dit vertel. Komt er opeens zonder dat ik erover na hoef te denken een scene, gebeurtenis en voorval naar voren. Ik zit opeens in een herinnering van vroeger. 

 

Eerlijk, voor deze podcast en dit moment van creatie heb ik me nooit gerealiseerd dat dit voorval de kern, de reden en de oorzaak van mijn angst is. Dus voor het missen van een vlucht is geweest. 

Het plopt opeens vanuit m’n onderbewuste mind naar voren. Terwijl ik dit open en eerlijk met jou deel. 

 

Ik zal het met je delen. Dit is een scene die naar voren plopte uit mijn onderbewuste mind: 

Ik ben rond de 12 jaar en ik reis alleen met mijn 2 zussen en kleine nichtje naar Mallorca, waar onze opa en oma een prachtig huis hadden aan de Middellandse zee. We gingen daar naartoe op vakantie. 

En daar zit de kern van mijn angstgedrag en programmering. Opeens kwam het naar voren en toen dacht ik: Oh wow?!?

 

Want wat is er toen gebeurd? 

We hebben toen namelijk als jonge dames alleen op reis onze vlucht gemist. M’n ouders waren er niet bij. We zijn toen vanaf Schiphol overgeboekt op een andere vlucht via Engeland. Daar moesten we toen overstappen wat al super spannend was als je als minderjarige reist. En daar is mijn nichtje ook nog haar sieraden verloren en zijn we via veel omwegen op plaats van bestemming aangekomen. Daarna waren ook nog onze koffers zoek omdat die wel met de 1e vlucht mee waren. Heel veel gedoe. 

 

Ahhh… er zit dus een patroon onder mijn angst gedrag waarmee ik dezelfde low vibe situaties manifesteer…

 

Wow… ik heb nu ter plekke mijn ‘negatieve angst wens’ ontrafelt.

Die angst is van dat jonge meisje… dat ben ik niet meer. En het mooiste is, dat zal ik ook nooit meer zijn. Waarom niet? Omdat ik volwassen ben en niet meer afhankelijk ben van anderen. Toen was ik dat wel. En dat creëerde de angst. Die angst die is opgeslagen in mijn onderbewuste lagen. En dat kan ik nu voorgoed loslaten.

 

Dus voor mij is dit een heel bijzonder voorbeeld geworden. Zoals altijd laat ik me tijdens het maken van een podcast leiden. Ik kreeg als voorbeeld het paspoort poortje te zien en ik had geen idee waar het naartoe zou gaan. 

 

Dus vanuit daar liet ik het zonder na te denken ontvouwen. En ik ontdek en doorbreek gewoon een blokkade! 

En het mooiste is: 

Jij kan dit ook!

 

Om te manifesteren is het belangrijk dat je gedachten en energie op onbewust niveau ‘in tune’ zijn, ‘in sync’ zijn met hetgeen je wenst te manifesteren in je leven.

 

In mijn praktijk gebruik ik hier eenvoudige hypnose technieken voor. Juist om te ontdekken waar de kern zit van een uitdaging of blokkade op onderbewust niveau. Zoals ik hier net ontdekte dat het te maken had met mijn gemiste vliegtuig naar Mallorca toen ik zo jong was. 

 

Als je namelijk niet weet waar iets is ontstaan, als je het niet begrijpt dan kan je het niet helen en transformeren.

 

Dus ik heb vandaag iets voor mijzelf geheeld.

Hoe bijzonder en ik hoop dat door mijn voorbeeld je zelf ook door je interne database gaat bladeren.

 

Ga kijken naar angsten. Stukken, momenten, situaties, omstandigheden waar je iets zo graag wilt manifesteren maar toch is er die onderliggende, vaak onverklaarbare angst die je blokkeert, saboteert of zelfs tegenhoudt om stappen te ondernemen.

 

Op het moment dat je mind begrijpt waar het is ontstaan dan krijg je inzicht en kan je het voorgoed loslaten.

Loslaten is de sleutel hierin.

 

En dat geeft je mind en je energie de ruimte om open te gaan voor alles wat je wenst te manifesteren in je leven.

 

Dus ik geef je 3 stappen die je zullen helpen bij het ontrafelen en transformeren zodat je makkelijk en eenvoudig kan manifesteren.

 

Daar komen ze. Schrijf lekker mee of lees het later terug via de shownotes. 

 

Stap 1. Weet wat je wilt!

Spreek uit of schrijf op wat je wenst. 

Zie het duidelijk voor je. Maak dat plaatje voor je. Zeg de woorden tegen jezelf in je systeem wat je wilt. Hoe je het wenst tot in detail. Stap in de energie en het gevoel alsof je het al hebt gemanifesteerd. Alsof je wens al is uitgekomen. Alsof je er bent, alsof je erin leeft, nu op dit moment.

Dus voordat ik ooit naar Engeland ging, zag ik mezelf daar al lopen. Ik voelde hoe het zou zijn om daar te lopen. Hoe fantastisch, hoe magisch, hoe bijzonder, hoe spannend, al die emoties voelde ik door mijn systeem. En BAM, niet veel later zat ik daar. Dus stap 1: Weet wat je wilt. 

 

Stap 2. Ontdek en erken weerstand

Ga voelen waar de energie zich opbouwt op het moment dat je denkt aan die wens, datgene dat je echt wilt. Energie is subtiel. We kunnen dingen bedenken maar nu gaat het echt over voelen. Voel in en om je lichaam of je ergens weerstand omhoog voelt komen. Of misschien wel angst. Een intern iets wat zegt… nee.. niet voor jou. Beter van niet. Doe maar niet of onzin. Belangrijk: Voel waar de energie zich opbouwt nu op dit moment. Erken en herken het. Het kan samentrekkend voelen, of drukken, knellend, benauwend, koud, warm, tintelend. Neem de sensatie waar.

 

Heel goed. En duik nu in doe energie alsof je een detective bent. Je bent nieuwsgierig waar, wanneer, hoe en waarom je dit voelt en ervaart en bovenal let op welke herinnering er naar boven plopt. Aan wie of wat of wanneer je opeens moet denken. 

En zelfs als je niets krijgt geen probleem. Bekijk en erken het gevoel. Het heeft er een tijd gezeten, het heeft je een tijd beschermd maar nu kan je kiezen om het los te laten. Te transformeren. Je bent volwassen dus je kiest ervoor om ruimte te maken om te manifesteren, te creëren en je wensen werkelijkheid te laten worden. Deze low vibe energie die je uit het veld van oneindige mogelijkheden en manifestatie houdt om je schijn veilig te houden mag je nu loslaten. Zie het als een donker wolkje in je, om je, voor je, naast je, boven of onder je, kijk naar dat wolkje en stuur er prachtig liefdevol licht naartoe. Wit, goud, roze, groen, voel intuïtief maar aan hoe je dat gedateerde wolkje met dat oude patroon en die oude overtuiging kan laten oplossen als mist die verdwijnt door de zon die erop schijnt. Laat oneindig prachtig licht wat door jouw heen pulseert dat wolkje verlichten en oplossen, verdampen, verpulveren, verdwijnen en het is weg. Vul de ruimte die is ontstaan met prachtig licht en oneindige veel liefde. De liefde die op Zielsniveau in je huist. Het zit er. Het is een weten. Yes! Dit ben jij! Dit voelt heerlijk! Dit voelt vrij, dit geeft ruimte om je echte wensen en dromen te manifesteren! Adem lekker in en uit en tover een glimlach op je gezicht en kom lekker terug in het hier en nu.

Heel goed. Je kan dit trouwens zo vaak herhalen als je maar wilt. Mochten er nog andere herinneringen en momenten naar voren komen, top! Je gaat dan door lagen heen ruimen en transformeren.  De weerstand verdwijnt uit je systeem en je kan vooruit! 

 

Stap 3. If you believe it you can achieve it!

Ik heb zelf in korte tijd 3 nieuwe online trainingsprogramma’s en mijn podcast gemanifesteerd. Ook wordt binnenkort mijn ‘Lisette Lucas app’ in de appstore gelanceerd en ligt binnenkort mijn eigen boek in de boekenwinkels. 

Waarom kan ik dit opeens manifesteren? 

Terwijl ik jaren gestruggeld heb? Heel simpel! 

Ik heb oude patronen en overtuigingen doorbroken en nieuwe aangeleerd. 

 

Dus mijn wens van alles wat ik wilde creëren, veranderde in een absoluut en krachtig weten! Een innerlijk weten in iedere vezel en cel van mijn zijn. Ik weet dat ik het kan neerzetten en ik doe het. Ik geloof het dus ik bereik het.

En daar ligt de sleutel. 

Loop ik tegen een blokkade aan? Of saboterend deel? Dan pak ik het direct aan met zelfhypnose bij de kern aan en verwijder het met wortel en al. Hoppa, dat ben ik niet meer en zal ik ook nooit meer zijn! Zo simpel is het. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ook daar kies je voor. Dat is ook manifesteren.

 

Dus ik ga je mijn Manifesteer met je Vibe mantra’s meegeven. Die je hardop of in gedachten kan herhalen. Ik zal een speciale download pdf voor je maken die je kan printen via mijn Lisette Lucas App page. En ophangen waar het goed voelt of gewoon als screensaver of achtergrond gebruiken.

 

De link zal ik in de shownotes zetten op www.lisettelucas.com/74

 

Download het meteen! 

 

Bij mijzelf is dus alles echt veranderd sinds ik onderbewuste blokkades ben gaan opruimen. En ja, zoals je net merkte er is nog steeds genoeg te ruimen.  En dat gaat dus heel eenvoudig en makkelijk. Tenminste, als je de keuze maakt om het te ontrafelen en te transformeren. 

 

Met de stappen kan je krachtige manifestatie in beweging zetten. Via mijn app pagina kan je je gratis aanmelden voor al mijn gratis meditaties en visualisatie waarmee je krachtig blokkades kan doorbreken. Resultaten zijn echt geweldig. Ik ontvang regelmatig prachtige emails en hartverwarmende en ontroerende berichten. 

Dus meld je gratis aan zodat je alle gratis podcast downloads overzichtelijk bij elkaar hebt. 

 

De Manifesteer met Je Vibe download vind je daar ook.

 

Binnenkort start er weer een nieuwe groep van de Master Je Intuïtie Academy! Ik geef iedere keer 1 scholarship cadeau met een waarde van meer dan € 2000,- . 

Dus 1 persoon per groep ontvangt van mij helemaal gratis toegang tot de academy! 

 

Wil je hier kans op maken? Deel mijn podcast op social media, verspreidt de EnergyJoy Vibe. En als je veel luistert kom je daar vanzelf in en gaan mensen het aan je merken.  En laat me weten dat je in aanmerking wilt komen voor het scholarship en waarom je graag master over je energie en intuïtie wilt worden. Het kan ook zijn dat je het iemand anders heel erg gunt. Of weet dat iemand het heel goed kan gebruiken. Deel het verhaal en stuur het naar me toe ovv. Scholarship naar info@lisettelucas.nl

Het helpt anderen en mij ook enorm als je een recensie schrijft in de Apple Podcasts app. Tenminste als de podcast je helpt om te shiften natuurlijk. Hoe dan ook, super fijn om elkaar zo te steunen en helpen. 

 

Ik wil je heel erg bedanken voor het luisteren en heel veel succes toewensen met het toepassen van de 3 stappen! En download meteen de sheets!

Heel veel liefs en tot snel! 

X Lisette 

.  

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2021© 

74. Manifesteren
met de Law of Attraction

bottom of page