top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

16 juni 2021 door Lisette Lucas:

Script:

Podcast 72. Mediumschap Doodgewoon; Ontdek De 6 Simpele En Bewezen Stappen Om Je Inner-Medium Te Activeren.

 

Vraagje: Is energiewerk en mediumschap niet doodgewoon voor jou? Maar fascineert het je wel? Voel je een ‘pull’, een aantrekking?

 

Dan ben je op het juiste adres om het te ontdekken, te leren, te activeren en te masteren. 

 

Zodat je het ultieme uit je superintelligente, menselijke energielichaam en frequentie kan halen.

 

En vervolgens kan leven en waarnemen voorbij de grenzen van het standaard doodgewone aardse besef. 

 

 

www.LisetteLucas.com/72

 

 

Welkom bij Podcast 72!

 

Ja, die titel…. Om maar meteen er vol in te duiken: Mediumschap is doodgewoon, althans voor mij. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden dat ik kan communiceren voorbij de grenzen van het aardse bestaan. Dat ik me kan verbinden met Ziels-essenties van personen die geen fysiek lichaam meer hebben. Dat ik voor mij onbekende informatie kan oppikken, die iemand die het niet ontwikkeld heeft, niet kan waarnemen. 

 

Nou vraag je je misschien af: ‘Lisette is dat altijd zo geweest?’ Nee, absoluut niet! En als je vaker mijn podcast luistert dan weet je dat het ook absoluut niet vanzelf is gegaan.

 

Wat ik intens belangrijk vind om meteen helder te maken: Mediumschap is aan de ene kant, als je gewend bent, doodgewoon. Maar aan de andere kant is mediumschap iets magisch, het is iedere keer weer een klein en groot wonder, een feestje, een prachtige vorm van heling en een geschenk voor iedereen die het mag ervaren. 

 

Dus ja, om het kort samen te vatten: Het is magisch en doodgewoon tegelijk! En ik kan verklappen: Het gevoel om iemand te leren kennen die volgens aardse begrippen gewoon dood is blijft soms lastig te bevatten.

 

Ik weet nog dat ik mediumschap aan het trainen was en me realiseerde dat je gewoon kon voelen hoe een overleden persoon zich voelde. Heb je daar wel eens bij stilgestaan? Dus wat er in ze om ging, hoe ze het leven hebben ervaren en zelfs hoe hun laatste momenten op aarde zijn geweest. Nee, geen verzonnen iets, gewoon alsof je echt zelf die persoon wordt. Niet eng maar juist prachtig, liefdevol, zacht, subtiel, nederig en dankbaar tegelijk. En ja, natuurlijk zitten er emotionele momenten bij maar het grootste geschenk is de heling en ook de rust die het teweeg brengt bij degene hier op aarde, als bij degene in de spirituele wereld.

 

Gewoon Wow… Het absolute Wow effect creëert het werken met energie. Ik kan er geen andere woorden aan geven.

 

Al jaren weet ik dat het mijn taak en missie is om de boodschap van het werken met energie over te dragen in vele vormen en facetten. En zodoende heb ik inmiddels 3 online, digitale programma’s gecreëerd. 

 

Ik zal nooit vergeten hoe in 2015, in Engeland, tijdens de certificaat uitreiking mijn mentor Mavis Pittilla tegen me zei, uit naam van haar eigen mentor Gordon Higginson: ‘Lisette: How do you spread the word (of mediumship) on a platform that is larger than you can imagine.’ (De video van dit privé en super dierbare fragment kan je in de shownotes van podcast 41 bekijken.)

 

Inmiddels heb ik door de jaren heen een heel fijn, makkelijk en bewezen stappenplan ontwikkeld om op een eenvoudige en toch krachtige en hoogwaardige manier de teachings van het mediumschap over te dragen.

 

Als je je helemaal vanuit het niets energetisch begint te ontwikkelen, zonder enige ervaring in het psychic en mediamiek werken, is het absoluut heel erg belangrijk dat je de fundering beheerst, dat je het absoluut mastert. Want is dit niet goed, niet stabiel. Denk maar aan een huis dat je bouwt op een instabiele fundering. Dan zal je gaandeweg problemen gaan ervaren. Puur omdat je dan niet goed, je zeg maar:  ‘energetische voertuig” kan besturen. 

 

Dus voel je een behoefte om je ook energetisch, spiritueel, psychic en mediamiek te ontwikkelen. Wil je ook mediumschap als doodgewoon gaan ervaren? 

 

Dan help ik je daar met alle liefde bij. Wellicht verrassend want het is een fascinerend traject van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en transformatie. Het is niet even iets aanleren. Nee, het is het opruimen van je eigen oude stukken die je niet meer dienen. En van daaruit kan je je dieper en krachtiger ontwikkelen en anderen gaan dienen, helpen en begeleiden. En uiteraard help je de spirituele wereld en dat is prachtig.

 

Ik zal je meenemen in de opzet van mijn Master Je Inner-Medium Academy die eind deze maand gelanceerd wordt. Dan krijg je een beeld van hoe je dit kan ontwikkelen zodat het voor jou ook doodgewoon gaat worden. Dit is dus alleen geschikt voor personen met enige ervaring. 

Als je enthousiast bent en niet kan wachten om te starten dan is het ‘t beste om eerst mijn Master Je Intuïtie Academy in 7 weken te doorlopen. Dan heb je die basis, die krachtige fundering. Daarna kan je door naar het 6 maanden traject van de Inner-Medium Academy.

 

De Master Je Inner-Medium Academy is opgebouwd uit 6 Modules. Ik neem je mee op een reis door de Modules

Module 1. Master Je Foundation

In Module 1 ga je je energetische fundering versterken en instant leren te shiften & clearen. Dit alles met krachtige energy tools. 

Je krijgt hele krachtige energetische tools waarmee je je energetische fundering door alle lagen direct versterkt. Door het integreren van deze tools in je dagelijkse leven zal je energie direct shiften en transformeren. De essentiële basis om een krachtig spiritueel medium te worden en zijn. Je krijgt in deze module oefeningen en gaat visualiseren en mediteren om dit goed toe te passen.

 

Module 2. Master Je Psychometrie

In Module 2 ga je dieper in de psychometrie duiken met verdieping in de kleurenleer. Je leert kennismaken met je Spirit Team.

Je gaat na de basis van de Master Je Intuïtie Academy leren hoe je nog dieper de betekenis van kleuren kan verwerken in je psychic reading. Daarbij gaan we je basis van krachtig aarden opfrissen. Tevens leer je ontdekken wat & wie je Spirit Team is en hoe je met ze kan samenwerken. Al deze theorie ga je direct leren toepassen in de praktijk met behulp van krachtige oefeningen. 

 

Module 3. Master Je Inner-Medium

In Module 3 gaan we echt in het mediumschap duiken: Mediumschap & Spirit!

Je krijg inzicht in de Spirituele Wereld en krijgt uitleg hoe je kan werken en samenwerken met Spirit. Lisette neemt je stapsgewijs mee naar de prachtige, magische wereld van energie en daar voorbij. Je leert je verbinden met de Ziels-essentie van personen die het aardse leven hebben verlaten en verder leven in de Spirituele Wereld. Je ontvangt inzicht aan de hand van voorbeelden hoe ze met ons communiceren. En hoe je de informatie tot je kan krijgen. Je leert het via je heldervoelende - en mediamieke vermogens te interpreteren en te verwoorden. Zodat je een kanaal kan worden en zijn tussen de 'twee werelden'. 

BONUS: Inclusief krachtige visualisatie / meditatie waarin je je gids(en) / spirituele begeleiding gaat ontmoeten. 

 

Veel informatie hé?! En je bent dan pas op de helft! Ik heb echt een gigantisch krachtig pakket samengesteld. Je wereld zal gaan shiften, ik beloof het je! 

 

Module 4. Master Je Inductoren

In Module 4 ga je leren welke hulpmiddelen je kunnen ondersteunen in het contact maken met energie en de spirituele wereld.

Je ontdekt wat inductoren zijn en hoe je ermee kan werken. Je ontdekt de kracht van deze tools en hoe ze je kunnen helpen. Als je nog wat onzeker bent op het energetische vlak of het spannend vindt om met iemand te werken kan dit een uitkomst zijn. En ik heb hier ooit zelf ook een krachtig systeem in ontwikkeld dus daar ga ik je ook mee laten kennismaken. Je gaat ontdekken wat voor jou wel en/of niet werkt. Inductoren zijn tools die je nog meer inzicht kunnen geven en ondersteunen om mooie contacten te maken en readings te geven. Je leert op deze manier spelenderwijs werken met energie. In de oefengroepen & pods ga je dit uitgebreid trainen. Lekker oefenen met elkaar, met gelijkgestemden. 

 

Module 5. Master Je Demonstratie Mediumschap

In Module 5 krijg je inzicht in wat een demonstratie mediumschap is. Daarbij leer je de 1e stappen en regels voor het werken als medium in het openbaar.

Nou, misschien is dat helemaal niet je bedoeling. Ik weet dat toen ik begon dat ik zoiets had van, ik vind dit super interessant, ik voel die gigantisch pull maar ik ga nooit voor een zaal staan. Nou, ik heb daardoor geleerd om nooit, nooit te zeggen. Want van het een komt het ander. Maar om je het mee te geven en dan zie je vanzelf wel wat jouw Ziel ermee wil doen. 

 

Een demonstratie mediumschap is de etalage voor het mediumschap. Zo kan je het eigenlijk zien. Dus mensen die wat sceptisch of misschien wel angstig zijn. Die kunnen helemaal veilig vanaf de achterste rij op een 'anonieme' manier kennismaken met de intelligentie van de Spirituele Wereld. In deze Module leer je de stappen en regels voor het werken op een platform voor de Spirituele Wereld. Tevens ga je oefenen met contact maken voor de groep. En dat kunnen we ook prima online doen. Want online heb je uiteraard ook een publiek.

 

Module 6. Master Je Readings

Module 6 is de module en opstap naar (semi) professioneel werken. Of een extra stap om je privé technieken te boosten. Zo kan je het eigenlijk zien. 

Je ontvangt in deze module mijn persoonlijke én bewezen stappenplan voor het werken met cliënten. Deze methode heb ik vanaf 2011 gebruikt om te werken met mensen/cliënten 1 op 1. Uiteraard start je met oefenen met mede-studenten, je wordt niet meteen in het diepe gegooid. Maar op een gegeven moment kan je vanuit je huis, een extra kamertje of praktijk die je misschien al hebt, mensen gaan ontvangen voor readings en consulten. Met dit stappenplan kan je veilig en verantwoord psychic readings geven. Tevens kan je de Spirituele Wereld dichterbij laten komen om met je samen te werken. Het ontvangen van cliënten en rollenspel gaan we oefenen in de Live online trainingssessie. 

 

Afsluiting

Master Je Inner-Medium Academy Opdracht: 

CERTIFICAAT

Aan het einde van de academy heb je de mogelijkheid om de eindopdracht te doen. Dit kan je zien als een examen waarbij je bij goed resultaat & inzet het: Master Je Inner-Medium Academy Certificaat kan behalen. Dit is niet verplicht. Dus no worries, geen stress. Ik merkt bij sommige studenten dat dit bepaalde druk opleverde. Maak je niet druk. Dit is een extra onderdeel. Ik weet van mezelf, ik vind het heerlijk om certificaten te ontvangen. Gewoon voor mezelf. Gewoon als een soort van : Bravo Lisette! Goed gedaan! Je bent ‘All-Inn’ gegaan! Je hebt je volledig gegeven. Je bent voorbij bepaalde grenzen gegaan om jezelf te ontwikkelen en transformeren. En het certificaat is dan het bewijs. Dus dat is puur voor jezelf. Zo kan je het eigenlijk zien.  

Belangrijk voor het behalen van het certificaat is volledige inzet en aanwezigheid bij zoveel mogelijk Online Live Q&A's en Online Live trainingen uiteraard nodig. Want eerlijk is eerlijk. Ik ben getraind door de beste ter wereld. Ik heb persoonlijk een naam hoog te houden. Ik mag Mavis haar naam niet zomaar uitspreken als ik geen kwaliteit kan waarmaken. ‘Quality mediumship” 

Ik verbind mijn naam aan het programma. Dus het is belangrijk dat je de lesstof goed mastert en de nodige vlieguren (trainingsuren) hebt gemaakt. 

Want ja, als je mij een beetje kent: Ik ga voor absolute kwaliteit. Ik ga voor level, niet level: Goed. Nee, ik ga voor level: Outstanding. Dus verlang ik ook een goede, positieve inzet van mijn studenten. 

Niet eens zozeer voor mij, maar wel omdat we de spirituele wereld vertegenwoordigen. En dat moeten we op een verantwoorde manier kunnen doen. Want stel je voor de we zelf aan de andere kant zijn. Dat we ons fysieke lichaam hebben achtergelaten.  En dat iemand zich medium noemt. Omdat hij/zij een keer een workshopje heeft gevolgd. En die persoon heeft jouw dierbaren voor zich. En die geeft vervolgens half-bakken informatie uit naam van jou, door aan jouw dierbaren. Nou, ik zou koken, zelfs in de spirituele wereld!  Zit je toch niet op te wachten? Daarom is kwaliteit zo belangrijk! Kwaliteit staat dus super hoog in het vaandel. 

Als dit alles resoneert dan is dit de academy inclusief eventuele certificering voor jou!

 

Dus om samen te vatten: Je ontvangt toegang tot één module per maand. Zodat je tijd hebt om de online 'bite-size' video lessen te volgen in je eigen tempo, de oefeningen te doen en toe te passen.

Iedere module is zo opgebouwd dat je op de meest goede, krachtige, veilige en eenvoudige manier je stapsgewijs kan ontwikkelen. 

Op deze wijze kan je niet worden overladen met informatie en kan je overzichtelijk en ontspannen de beste versie van jezelf worden én je Inner-Medium activeren!

 

BONUS 1: 6 Maanden lang: 6 x Live Online Zoom Q&A Sessies met Lisette Lucas.

BONUS 2: 6 Maanden lang: 6 x Live Online Trainings-Sessies met Lisette Lucas.

BONUS 3: Boost Je Zelfvertrouwen

Wat je krijgt:

* Boost Je Zelfvertrouwen Methode© in de Ultieme Gamechanger omgeving.

BONUS 4: Toegang tot de EnergyJoy Vibe-Tribe

BONUS 5: EnergyJoy Pods

 

 

Al met al een super krachtig en functioneel programma om gewoon vanuit je eigen veilige omgeving stappen te zetten in het ontwikkelen en activeren van je Inner-Medium

 

Ik ben super trots op dit programma. Het is door de jaren heen ontstaan. Vanuit mijn eigen ervaringen met vallen en opstaan. En vanuit de jaren live training en jaaropleidingen geven. Als je na deze academy door wilt dan kan dat uiteraard! Ik begeleid je met liefde naar een outstanding, professioneel niveau. Als je dat ambieert uiteraard. Want je kan het ook gewoon voor jezelf doen. Hoe dan ook het is een prachtige investering in jezelf. In jezelf investeren is het mooiste wat je kan doen en waar je levenslang baat bij hebt. Hoor je dat: Levenslang, dit gaat met je mee op Zielsniveau.  Omdat je op de lange termijn niet alleen jezelf maar ook anderen ermee kan helpen, steunen en begeleiden. Dat is de meest krachtige vorm van voldoening die je mag ervaren in het leven. En dat alles begint bij jezelf. 

 

Ik zal in de shownotes de link zetten naar de Master Je Inner-Medium Academy. Dan kan je het op je gemak bekijken. 

Mocht je helemaal nieuw zijn, nog niks op het energetische vlak hebben gedaan en willen starten aan de hand van wat er hier voorbij is gekomen dan is de Master je Intuïtie Academy de juiste keuze voor jou.

 

En heb je het gevoel dat misschien dat zelfs een stap te ver is. Heb je het gevoel dat je eerst oude stukken moet transformeren? Dan heb ik daar ook een speciaal programma voor gemaakt. (Puur vanuit mijn eigen ervaring uiteraard omdat ik op een gegeven moment ook tegen stukken aanliep) Het Ultieme Gamechanger programma is de oplossing om jezelf te bevrijden van alles wat je niet meer dient. 

 

En wat doet dat programma? 

Het zet je in je pure, natuurlijke, authentieke kracht. Die je van nature hebt meegekregen. Eerlijk, dit programma heb ik echt als een geschenk voor mezelf ervaren. Wat een verschil om al die oude stukken te transformeren. En ik zie de krachtige resultaten bij mijn cursisten en clienten. Echt fantastisch! Hoe dan ook. Alle informatie kan je terugvinden in de shownotes op www.lisettelucas.com/72

 

Ik hoop dat je begrijpt dat het doodgewone mediumschap een prachtig traject is dat je verrijkt op een manier die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen houden. Achteraf kijk je terug. En dan lijkt het alsof je altijd met oogkleppen opleefde. (Nou ja, die je vanuit de maatschappij zeg maar hebt meegekregen.) En die oogkleppen, die verdwijnen voorgoed! Je waarnemingen zullen je grootste dromen overstijgen, dat beloof ik je! 

 

Ik wil je intens danken dat je luistert maar bovenal dat je naar jezelf luistert. Niet je angst stem van je mind, maar je echte stem van je hart & Ziel. Die weet de weg! En ik geloof dat dat ook de reden is dat onze paden op deze wijze kruisen. Hoe krachtig en prachtig is dat! 

Je mag trots op jezelf zijn! Ik ben het in ieder geval! Hele dikke knuffel en heel graag tot snel! Liefs Lisette 

X Lisette 

.  

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2021© 

72. Mediumschap Doodgewoon

bottom of page