top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

28 april 2021

 

Lisette Lucas:

Script

Podcast 65. De Ultieme Gamechanger, Wat Voor Mij Alles Voorgoed Heeft Veranderd! + De Mogelijkheid Om Ook Te Shiften

Is dit herkenbaar: Je voelt diep van binnen dat er meer in je zit…. maar iets blokkeert je, stagneert je en houd je klein.

 

De Ultieme Gamechanger geeft je inzicht voor de rest van je leven

 

Zodat je weet hoe je voorgoed kan shiften en oude stukken kan doorbreken.

 

En vervolgens kan je stappen in de beste, authentieke versie van jezelf en je missie en purpose leven!

 

Shownotes: www.lisettelucas.com/65

 

Welkom bij Podcast 65!

 

Als je mijn podcast vaker luistert dan weet je dat ik de onderwerpen voor de podcast vanzelf tot me laat komen. Ik ga niet zoeken of overdenken want dat werkt voor mij echt niet. Dus het ontstaat eigenlijk altijd als vanzelf.

 

En zo ook vandaag alhoewel het op een hele aparte manier ging. Anders dan anders.

 

Vorige week kreeg ik in de ochtend tijdens het föhnen van mijn haren opeens een zin in mijn hoofd die zo mooi wat dat ik direct de föhn uitzette, de notities in mijn iPhone opende en het meteen opschreef.

 

Ik dacht, dat gaat het worden, mijn nieuwe podcast. En ik schrijf het altijd trouwens meteen op en dat heeft een reden. Dus neem deze tip meteen mee. Ik weet inmiddels dat als iets geïnspireerd vanuit mijn hogere zelf tot me komt, als het een soort van in mijn denkende, bewuste mind gedropt wordt als download vanuit een hogere frequentie dat het dus niet door mijn denkende brein is gecreëerd. Oftewel, het is er opeens, in een flits, zonder na te denken en dat heeft als gevolg dat het heel vluchtig is. En daarmee wil ik zeggen: Als ik het niet meteen opschrijf is het ook meteen weer weg. Puur omdat het nog niet de tijd krijgt om van korte naar lange termijn geheugen te gaan. 

 

Dus ik vertelde afgelopen vrijdag nog tegen mijn cursisten van de jaaropleiding. Puur om hun mind te openen voor de mogelijkheden en open te staan voor inkomende inspiratie vanuit het 5-dimensionale en daar voorbij. Eigenlijk zoals ik het nu ook aan jou vertel. 

 

Maar het waren drukke dagen met de lancering van de nieuwe groep van de Master Je Intuïtie Academy dus de podcast kwam niet echt verder van de grond.

 

Totdat ik vanochtend wakker werd. Ik had heftig en fijn gedroomd. Mijn lieve tante die een paar weken geleden was overleden kwam voorbij in mijn droom en het was heerlijk om weer tijd met haar door te brengen in mijn droom. En toch werd ik verdrietig wakker. Het besef van het gemis van nooit meer in het echt haar zien werd me te veel en ik ging daarom een hypnose luisteren om beter met verlies om te kunnen gaan en het rouwen toe te laten. En toen dacht ik opeens, dit gaat de podcast van vandaag worden. Een zwaar en beladen onderwerp maar zoveel mensen krijgen ermee te maken. Gevoelsmatig nu meer dan ooit. En ja, ook ik als medium voel dat ik vanuit het aardse perspectief haar ook gewoon mis. En liet mijn emoties ook de vrije loop. Want ja, ik weet inmiddels als geen ander dat het tegenhouden van emoties averechts werkt. Ik word er dagelijks mee geconfronteerd in mijn praktijk. 

 

Dus ja, even die tranen de vrije loop laten. Het gaf me ruimte. En ja, huilen, emoties is vanuit therapeutisch perspectief: ‘massive letting go’ dus het voelde ook echt als loslaten. Het is goed, het is oké en daarbij kon ik energetisch mijn tante haar aanwezigheid voelen en haar lach horen dus ze pepte me meteen weer op. Dus ja, medium zijn heeft zo zijn voordelen… (en ja dit kan iedereen leren trouwens maar dat even terzijde)

 

Maar goed dus toen weer door naar de orde van de dag. Oké dacht ik nog, het is die terugkerende tijd van de maand waarbij emoties wat sneller hoog zitten en ook nog volle maan… nou dan ben ik ietwat vatbaarder zal ik maar zeggen. 

 

Ik moest ook nog eens opschieten want ik moest met mijn 3 tieners om 11.00 uur bij de tandarts in Noordwijk zijn. Klinkt als een nette tijd zou je denken maar vooral voor de oudste is dat echt middernacht… haha. 

Dus wij met z’n vieren in de auto naar Noordwijk. (35 minuten rijden vanaf ons huis) maar ik ben ooit daar beland vanwege angst voor de tandarts en die tandarts werkt met hypnose, speciaal voor patiënten met angst. Dus top. 

 

Maar we kwamen aan en er was geen parkeerplekje te vinden. Ik heb zo’n grote soort Amerikaanse HTM bus voor 7 personen heel handig behalve als je haast hebt en moet parkeren. Dus klokslag op afgesproken tijdstip kon ik 2 kids uit de auto gooien bij de tandarts om zelf nog met de jongste 15 minuten lang rondjes te rijden voordat we een plekje hadden. Ik was er gewoon misselijk van. Een vrachtwagen blokkeerde ook nog de weg maar hij zei dat ik er wel doorheen paste… Ik reed vervolgens over zijn uitlaadklep, de vrachtwagen chauffeur klapte mijn zijspiegels in en gevoelsmatig op millimeters na kon ik er net zonder schade te rijden tussendoor.

 

Nou, ik kan je vertellen, het water steeg weer in mijn ogen. Pffff. Uiteindelijk hadden we een plekje en werden geholpen en kwamen een tijd later weer thuis aan.

 

Ik was zo moe van alles dat ik dacht: Ik ga eerst even een hypnose luisteren voordat ik aan de podcast ga beginnen.

 

En zogezegd zo gedaan. En toen gebeurde het, ik was diep in hypnose, heerlijk ontspannen en ver weg en ik kreeg opeens heel helder voor mijn minds-eye het woord: GAMECHANGER te zien, GAMECHANGER te horen en de betekenis van Gamechanger te voelen.

 

En het voelen vooral deed me meteen mijn ogen openen. Opeens wist ik het: Dat is het! Gamechanger is het onderwerp van de podcast van vandaag. Of beter nog: Mijn gamechanger!

 

De zwaarte die ik voelde van de ochtend verdween als sneeuw voor de zon. Het was nog niet tijd voor het zware onderwerp van verlies en rouw. Puur omdat het voor mezelf nog te vers is. Het moment komt vanzelf. 

 

Dit gaat nu voor, ik heb het tot me gekregen. Het is binnengekomen precies zoals het moest gaan. 

 

Dus daarom wilde ik ook eerst het verloop delen van hoe het is ontstaan. Want dat voelt ook essentieel. We zijn tenslotte allemaal mens met de nodige uitdagingen en fluctuerende gemoedstoestanden en situaties en omstandigheden die ons soms even vertragen of een paar stappen achteruitzetten. Dus ja, ik ook! Bij de tandarts had ik het liefst het mondkapje over heel mijn hoofd getrokken zodat de tranen die ik voelde opwellen er ongezien in konden verdwijnen. Ik ben ook gewoon mens en soms vergeet ik ook even te shiften. (Mijn trigger: volle maan en cyclus… hahah dan stroomt het snel) 

 

Maar ik weet zeker dat je jezelf hier ook in herkent. (Sorry voor de heren luisteraars onder ons, die kennen de cyclus meestal vanaf de andere kant) Ik weet inmiddels dat het meest essentiële is: Eraan toegeven. Zoals ik dus vanmiddag heb gedaan. Ondanks dat mijn podcast online moest heb ik geluisterd naar mijn lichaam. Ik ben mijn hypnose gaan doen en daar gebeurde dus in mijn optiek het mooiste wonder wat je mag ervaren. Ik, Lisette en haar ego-deel wat de hele ochtend al zoekende was, deed een stap opzij en de inspiratie mocht ik op die manier ontvangen.

 

En laat die Gamechanger die mijn leven voorgoed heeft veranderd in de meest positieve zin van het woord nou precies gaan over de intuïtieve transformatie therapie met hypnose. 

 

Want om het samen te vatten: Dat is voor mij de Gamechanger geweest. Ik ben na de hypnose ook nog het woord Gamechanger gaan googelen. Want ik dacht dan kan ik de betekenis in het Nederlands wat makkelijker uitleggen. 

 

Dus ik toetste nadat ik het woord had ontvangen het in op mijn Google translate vertaal app. 

 

En toen kwam er een glimlach op m’n gezicht en een Wow gevoel nam het over. 

 

Gamechanger is namelijk inmiddels ook een vernederlandst woord. 

 

Maar wat betekent het dan?

 

In het Engels staat er (en ik zal het zo vertalen maar ik vond dit zo bijzonder): Gamechanger: ‘An event, idea or procedure that affects a significant shift in the current manner of doing or thinking about something’  

 

Ja, hoor je me, een Shift! (Kijk even naar de naam van mijn podcast: Shift to…..

 

Dus het is: Een gebeurtenis, idee of procedure die een significante verandering, shift, in de huidige manier van doen en/of denken over iets in beweging zet.

 

Ik heb jarenlang getraind om intuïtief therapeut en succes medium te worden. Maar wanneer kwam de grootste shift? Wat was voor mij de grootste Gamechanger?

 

Toen ik ben gaan werken aan onderbewuste blokkades en overtuigingen. 

 

Toen ik mezelf met behulp van regressie en hyponotherapie en transformatie therapie ben gaan resetten. Gaan upgraden en gaan updaten.

 

Toen ik de oude software verwijderde uit mijn systeem en toen ik software ben gaan installeren die ik in mijn systeem en dus mijn leven wilde hebben en manifesteren.

 

Dat is mijn ultieme Gamechanger geweest!

 

En ik hoor het ook terug van cliënten en cursisten. Het meest prachtige voorbeeld kreeg ik weer in een email van een trouwe client en cursist. Ik moest er eigenlijk om lachen. Want ze vertelde dat ze inmiddels met haar man samen in de ochtend en avond mijn hypnose en meditaties luistert. En dat ze er heel veel baat bij hebben. Haar man had op een ochtend gekscherend gezegd: ‘het wordt steeds gekker… eerst gingen we slapen met Lisette en nu worden we ook al met haar wakker’ haha… ik moest er hartelijk om lachen. 

 

Het feit dat hun wereld er hierdoor weer zonniger uitziet maakt me intens dankbaar.

 

En dat is het precies! 

 

Want dankzij de Gamechanger ga je het leven weer zonniger en lichter zien en je gaat je dus ook zo voelen.

 

Het laat je vrij voelen, bevrijdt van stukken die je niet meer dienen. Die kan je voorgoed achter je laten, transformeren en upgraden naar hetgeen je wel wilt ontvangen in je leven.

 

En als ik nu kijk hoe mijn leven is geschift en ook vooral mijn zakelijke impact en succes dan maakt mijn hart en ziel een huppelt van geluk!

 

Dat is precies wat ik wenste en had voorzien. Ik was alleen zelf mijn grootste vijand.

 

Ik was vanuit mijn jeugd: verlegen, bang om in de spotlight te staan, bang om me uit te spreken. Bang om in het openbaar te spreken, bang om teveel geld te verdienen omdat dat alleen maar ellende opleverde. Vroeger was financieel alles aanwezig in mijn familie. Geld en het materieel was er in overvloed maar ik heb daar ook de keerzijde van gezien en vooral gevoeld. Dat familieleden rechtszaken tegen elkaar aanspannen omdat ze elkaar niets gunnen. Te triest voor woorden.

Dus daar had ik ook een gigantische blokkade op zitten.

 

Nou, je zult begrijpen, je luistert nu naar me. Als ik niet de Gamechanger in mijn leven had toegelaten dan was ik nu waarschijnlijk geen stap verder geweest. Dan had ik me niet durven uitspreken en had ik ook niet mijn levensmissie en purpose kunnen leven. Want ik weet 100% zeker! Dat doe ik nu! Jou inspireren, motiveren en empoweren om te shiften naar jouw levensmissie en levensdoel is daar een essentieel onderdeel van. 

 

Dus je luistert dit niet voor niets! Ik hoop dat je je dat realiseert! Deze podcast kan namelijk jouw gamechanger zijn. Dit kan bij jouw het zaadje planten waarmee jij gaat shiften, veranderen en transformeren! 

 

Maar geloof alsjeblieft dat alles maar dan ook alles aanwezig is in je om je ultieme leven te leven ondanks wat je verhaal, je story oftewel je verleden ook is!

 

Het is Nooit maar dan ook nooit te laat om te shiften, om te zeggen: tot hier en niet verder! Nu is het tijd om in het licht te stappen. Om die schaduwkant te doen verbleken. Ik kies ervoor om licht te laten schijnen op hetgeen echt belangrijk is.

En vertrouw op je innerlijk weten want alleen jij weet jouw pad. Jij voelt waar je naartoe mag en wat je in beweging mag zetten. 

 

En dan is er de volgende stap: Van het voelen, naar het doen! Het in actie komen, in beweging komen om het werkelijkheid te laten worden. Want 1 ding kan ik je wel vertellen. Je kan heel veel dromen, wensen en de meest briljante ideeën hebben. Als jij niet tot actie overgaat, als jij het niet gaat inplannen in je agenda om het werkelijkheid te laten worden dan blijven het ideeën dromen en wensen en dan verdwijnt het tegen de tijd dat je 103 bent in het luchtledige……. 

 

 

Dus daarom wil ik je helpen. Uiteraard als je ervoor openstaat om geholpen te worden. Daar heeft iedereen vrije wil in. Maar ik wil je jouw potentiële GAMECHANGER aanbieden. (Ik heb dus net vanuit hogere sferen ook een zetje gekregen om mijn plannen, die dus na de hypnose van vanmiddag: Gamechanger heet, in beweging te zetten…. Hoe bijzonder is dat! En dat is voor jou dus ook beschikbaar!)

 

Ik wil je helpen met oude blokkades en patronen op te sporen op onderbewust niveau en ze te doorbreken, voorgoed. Ik wil je helpen met ontdekken van wat de reden en de oorzaak is waarom dingen niet gaan of gegaan zijn zoals je zou willen. 

En dan als je het begrijpt, als je inzicht hebt. Als je mind begrijpt waar en wanneer het is ontstaan dan kan je het voorgoed gaan transformeren en upgraden. 

 

En daar begint de magie! Althans, zo werkte het bij mij.

Dan gaat je leven shiften op een manier die je vooraf niet voor mogelijk had durven houden.

 

Oke, zal je nu denken, klinkt goed Lisette. Hoe ga je dat doen?

 

Zoals je wellicht weet doe ik 1 op 1 sessies in mijn praktijk tegen een hoge investering in jezelf. Omdat ik maar weinig tijd heb in mijn drukke agenda en ook degene tegemoet wil komen voor wie die investering te hoog is heb ik iets bedacht.

 

Want ik wil iedereen kunnen helpen. Want geloof me, ik spreek uit eigen ervaring, dit is het meest heerlijke gevoel wat je kan ervaren. Je vrij voelen, vrij om te doen wat je wilt. Je hart en ziel volgen zodat je je missie en potentieel kan leven. Iets opbouwen zodat je een Legacy kan achterlaten. Dat is een van mijn grootste drijfveren. Zodat mijn kinderen en kleinkinderen er inspiratie uit kunnen halen en zichzelf kunnen ontplooien op de manier die voor hun ziel, essentie en evolutie het meest essentieel en waardevol is. 

 

Dus bedenk nu voor jezelf: Wat zou jij doen als je vrij zou zijn om te doen wat je zou willen. Om te creëren wat je voelt vanuit ziels niveau? 

En nog een stapje verder: Hoe zou je je voelen? Hoe zou je je voelen als je kan bijdragen op jouw unieke manier aan de wereld. Dat de wereld voor jou en eenieder om je heen een nog mooiere plek wordt?

 

Hoe zou het zijn als je jouw Gamechanger in actie ziet? Jouw ultieme shift maakt?

 

Voelt het goed?

 

Mooi want dan wil ik je uitnodigen op mijn nieuwe avontuur en reis. Want dat is het, we gaan samen een reis maken waarin je gaat ontdekken wat je niet meer dient en vooral gaat ontdekken wie je echt bent en voor altijd mag zijn!

 

Ben je er klaar voor?  Ik ga een nieuw maandelijks programma creëren om de Gamechanger in jou te activeren.

 

Het voordeel: Het is een membership programma waarin ik je meeneem door ultieme transformatie in een ontspannen tempo maar het werkt door tot in de diepste lagen van je zijn. Een uniek programma vanuit mijn eigen inzichten, expertise en bewezen technieken en tools.

 

Het voordeel: Je kan er instappen en uitstappen wanneer je maar wilt. Je zit nergens aan vast. En in plaatst van 1 grote investering in jezelf in 1 keer, kan je het gewoon met een kleine maandelijkse investering doen. 

 

En omdat je nu luistert naar deze podcast wil ik je uitnodigen om mijn founding member te worden voor mijn GAMECHANGER to Abundance Membership. 

(Aanmelden als founding member kan tot 12 mei 2021) 

Je ontvangt het membership dan tegen een speciaal tarief en je krijgt als eerst toegang tot het materiaal. Dit is eenmalig omdat het mijn nieuwste programma is. 

Wat wil ik daarvoor als tegenprestatie?

Jouw feedback en jouw input. 

Dus ik wil weten wat het met je doet maar ook wat je nog meer zou willen ontvangen in het membership. 

 

Spreekt dit je aan dan is dit je kans! 

Let op: Deze Founding Members is slechts 2 weken geldig en ik heb maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

Laat me weten of je geïnteresseerd bent via: info@lisettelucas.nl

Op www.lisettelucas.com/65 zet ik het ook in de shownotes.

Je ontvangt dan een email waarin ik uitleg hoe het verder in zijn werk gaat.

 

Het is dus mijn exclusieve membership om iedereen te kunnen helpen met transformeren. De Gamechanger naar overvloed op alle gebieden van je leven. 

 

We gaan er met elkaar een prachtig en krachtig programma van maken.

 

Waar je ook voor kiest, weet dat je het in je hebt om je ultieme leven te leven. Onafhankelijk van wat je verhaal tot nu toe is geweest. Tijd om los te breken en te doen waarvoor je voorbestemd bent. 

 

Dat is in ieder geval zoals ik in het leven sta en waar ik mijn steentje aan bijdraag. Jouw potentieel activeren en je stimuleren om stappen te zetten, actieve stappen in de richting van je dromen en wensen. Zodat ze werkelijkheid worden! 

 

Tony Robbins zegt: Het leven is een geschenk en het bied ons het voorrecht, de mogelijkheid en verantwoordelijkheid om iets terug te geven door jezelf te verrijken.   

 

Ik nodig je van harte uit om met mij de EnergyJoy vide in beweging te zetten. Ik hoop dat je meeshift en de Gamechanger voorgoed in beweging zet! 

 

Ik wil je ontzetten bedanken voor het luisteren. Ik hoop zo dat jij die stappen durft te zetten want soms heeft het met durven te maken. Angsten doorbreken en gewoon te kiezen voor jezelf en het gewoon te doen. Voel je dat Yes- gevoel? Stuur me een mailtje naar info@lisettelucas.nl En daarna kan je nog bekijken en aanvoelen of het echt iets voor jou is. Onthoud: Intuitie werkt binnen 3 secondes, dus voel je binnen 3 secondes een Ja! Ga er gewoon voor! Want investeren in jezelf is de beste keuze die je kan maken, geloof me, ik weet er alles van. 

 

Nogmaals heel erg dank, te gek dat je hebt geluisterd. Hele dikke knuffel van mij en ik hoop je snel te zien, te horen of op wat voor manier dan ook. Tot snel!

 

All rights reserved EnergyJoy © 2021

65. Ultieme Gamechanger

bottom of page