top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

14 april 2021

 

Lisette Lucas:

Script

Podcast 63. Master Je Intuïtie Academy, Stap In De Wereld Van Intuïtie En Energy Mastery Zodat Je Kan Stralen En Écht Leven Als Nooit Tevoren!

 

Stel: Je wilt of moet iets veranderen in je leven maar weet niet hoe. 

 

In deze podcast ga ik (uit eigen ervaring) licht werpen op iets waar je vooraf waarschijnlijk niet hebt stilgestaan.

 

Zodat je begrijpt wat je kan en/of moet doen om verandering in beweging te zetten.

 

Om de beste versie van jezelf te worden en een baken te zijn voor jezelf en voor velen. 

 

De shownotes van deze aflevering vind je op www.lisettelucas.com/63

 

Welkom bij Podcast 63!

 

Geweldig dat je luistert naar weer een nieuwe aflevering!

 

Ik ben nog aan het nagenieten. Vanochtend en gisteren heb ik 2 live masterclasses gegeven en het aantal aanmeldingen is echt mindblowing!

 

Al meer dan 700 aanmeldingen en het aantal aanmeldingen blijft maar doorgaan, geweldig! Volgende week is de laatste masterclass van deze serie dus als je nog mee wilt doen dan kan dat via www.lisettelucas.nl/webinar

 

Ben je te laat met aanmelden of lukt deze keer het niet om erbij te zijn dan kan je je alvast aanmelden voor de wachtlijst voor de volgende masterclasses. Want met zoveel enthousiasme, duidelijke behoefte en nieuwsgierigheid naar mijn energetische en intuïtieve EnergyJoy boodschap voel ik me intens dankbaar, ontroerd en gemotiveerd tegelijk.

 

De gratis masterclass heet: 3 Krachtige Stappen Naar Intuïtie En Energy Mastery

 

Ik neem je hierin mee door mijn persoonlijke reis naar het ontwikkelen van mijn natuurlijke krachten. Met voorbeelden, verhalen en oefeningen laat ik je ervaren wat er mogelijk is. En ook voel en ervaar je dat alles wat je nodig hebt om dit te activeren al in je aanwezig is. 

 

Tijdens de masterclass kunnen de kijkers live in de chatbox reageren en hun ervaringen delen. Voor mij is dat fantastisch, want ik kan je niet zien maar iedereen die erbij was kan nu beamen dat de energie gigantisch voelbaar was. 

 

Tijdens de oefeningen kwamen vele emoties los. Heling mag plaats vinden omdat stukken kunnen worden aangeraakt die lang en diep verborgen lagen. Ik krijg prachtige, ontroerende en vele dank e-mails met verhalen van mensen die zo dankbaar zijn. Vooral omdat dit voor hun de bevestiging is dat het dus wel klopte wat ze altijd al voelden. 

Ondanks wat de buitenwereld zei. 

 

Of dat gewoon tijdens de masterclass emoties en energie in beweging worden gezet wat een gigantisch empowering effect heeft. Ik zeg ook, wat de reden ook dat je hier bent.

Of je gewoon nieuwsgierig bent, of behoefte hebt aan ontwikkeling of gewoon voelt dat er iets moet veranderen… Wat de reden ook is dat je erbij bent: ik support, steun, help en begeleid je volledig.

 

Velen kunnen met de masterclass vooruit en krijgen tools mee waar je de rest van je leven iets aan hebt. 

 

Maar er zijn er ook die voelen dat ze meer willen, verder willen. Dat de masterclass een fijne kennismaking is geweest met mij persoonlijk, mijn energie en mijn manier van werken en dat het absoluut naar meer smaakt! 

 

Of je het nu voor jezelf doet, of omdat je al een eigen praktijk hebt of al werkt in de dienstverlenende sector. 

 

Het gaat om een bepaald gevoel waar je soms niet je vinger op kan leggen maar het is een soort van interne ja, dat bubbly ‘yes’ gevoel! Ik noem dat ook de intuïtieve ja. Een weten diep vanbinnen: ‘Dit is voor mij. Hier moet ik meer mee doen, dit gaat me helpen.’ 

 

Ik ken dit gevoel als geen ander want ik heb hier vele jaren geleden ook naar geluisterd! Dat diepe verlangen naar iets onbekends maar wat me toch een richting op duwde. 

 

Ik zeg ook altijd: Denk je dat het toeval is dat je hier bij mij terecht bent gekomen? Meestal kunnen cliënten en cursisten niet eens meer terughalen hoe ze bij mij terecht kwamen. Ik was er gewoon opeens. 

 

En dat is fantastisch! Want ik geloof dat als de tijd rijp is het universum situaties en omstandigheden op je pad brengen waarmee je verder kunt en verder mag. Alles voor het hoogste goed van je ziel. Voor jouw groei en ontwikkeling hier op aarde. 

 

Soms mogen er nog oude stukken getransformeerd worden. Een prachtige jonge dame mailde dat ze zo graag wilde maar ook zo twijfelde. Ik noem dat het Start – Stop dynamiek. Je intuïtie en innerlijk weten zegt Ja, Start, Go! En dan komt je denkende mind er tussendoor brullen, Nee, pas op, wat als, kan je dat wel, is dat wel voor jou, wat zullen anderen denken? Dus daar Bam, trek aan de handrem, en daar is de STOP die door niets meer en niets minder wordt veroorzaakt door oude patronen en overtuigingen die je saboteren, klein en schijnveilig houden. Want stil staan is veiliger dan vooruitgaan toch?

 

Althans zo denkt jouw oeroude op overleving gebaseerde brein. 

Podcast # 8 Patronen doorbreken en Podcast 9 zijn super krachtig om dit te doorbreken. 

En ook podcast 59 Zelfsabotage geeft veel inzichten. 

 

Ik zal ze op www.lisettelucas.nl/63 in de shownotes zetten.

 

Maar als je op het punt bent om te luisteren naar dat Ja, dat Yes, dat Start en Go gevoel dan heb ik een prachtig trainingsprogramma voor jou. 

 

Door de jaren heen heb ik vele groepen mogen begeleiden en de resultaten zijn fantastisch en levens veranderend. 

En dat programma, die echt de fundering is voor het werken met energie en intuïtie, is de perfecte online cursus om je leven voorgoed te gaan shiften!

 

Ik heb het met super veel liefde en hart & ziel ontwikkeld. Begin van het jaar zijn de eerste groepen gestart online en het is hartverwarmend om de transformatie te zien bij de cursisten! En ja het werkt ook perfect online. 

 

Mijn hart maakt een vreugdedansje van EnergyJoy want ik ben me er terdege van bewust dat degenen die deze cursus volgen ook de wereld een betere plek kunnen en gaan maken. Puur door hetgeen ze tot zich nemen en de energie die shift naar hogere frequenties. 

 

Hoe hoger je energie hoe meer je in beweging kan zetten. 

 

 Vanochtend reageerde veel kijkers van de masterclass in de chat dat ze warmte voelden en eigenlijk verbaasd waren over wat ze waarnemen en voelden. Nou, ik kan je vertellen. Dat is de energie die we met elkaar in beweging zetten. Jij reageert op mijn frequentie en met elkaar shiften we. Hoe prachtig is dat. Op die manier kan en mag heling plaatsvinden door vele lagen. 

 

Jij gaat dat vervolgens weer uitstralen en resoneren. 

 

Dan krijg je dat effect dat je over straat loopt en dat mensen omkijken, puur vanwege het gigantische licht wat je in en om je hebt. 

 

Dat brengt me terug naar een voor mij bijzonder moment…

 

Jaren geleden op het vliegveld, op Schiphol, onderweg naar Engeland voor mediumschap training stond ik na de security check m’n laarzen weer aan te trekken en mijn riem weer om mijn broek te doen. Ik voelde echter dat ik werd bekeken. Ken je dat? Alsof je voelt dat iemand naar je kijkt. Dat dus, dus ik draaide me om en er stond een mooie jonge man naar me te kijken. Ik voelde me meteen soort van vereerd vanwege de intense, diepe blik die hij vele seconden mijn richting op stuurde. 

 

Hij staarde naar me maar keek ook soort van door me heen. Heel indringend. Ik keek terug en ik weet nog dat ik dat ik de tijd had om in gedachten hem een goede reis en een mooi leven te wensen. Waar hij ook naartoe ging. 

 

Ik bedoel het was op Schiphol waar iedereen in een vliegtuig stapt en dan verdwijnt naar alle hoeken van de wereld. 

 

Maar niet veel later kocht ik bij een kiosk nog even een flesje drinken en ik voelde het gevoel weer. Alsof iemand naar me keek. Dus weer draaide ik me om. En ja, dezelfde mooie jonge man keek me weer aan op diezelfde manier.

 

Nu werd ik echt heel ongemakkelijk, als vrouw alleen op reis, niet mijn sterkste punt en liep snel door naar de gate. 

Dus ik stond te wachten voor het boarden en er kwam opeens iemand naast me staan. Nou, je raad het al, de jonge man stelde zich voor en wat bleek. Hij was onderweg naar hetzelfde trainingsprogramma in Engeland. 

Zo’n moment dat je hoopt dat de grond zich onder je voeten opent om even te verdwijnen…. Haha helaas. Dat gebeurde niet. 

Nu vraag je je misschien af, Lisette, leuk verhaal maar waarom vertel je dit? 

Ten eerste, 

Deze man is een hele goede en zeer dierbare collega en vriend geworden. Hij heeft me super geholpen door vele lagen waar ik hem altijd dankbaar voor zal zijn. Dus nee, ik geloof niet meer in toevallige ontmoetingen. 

 

En ten tweede: 

Ik weet nog dat ik een tijd later aan hem vroeg. Weet je nog, toen op Schiphol, dat je zo naar me keek? Wat was dat?

 

Toen zei hij: Jouw licht, niet normaal! 

 

Nou, ik was toen even met stomheid geslagen. Wat…. Oh Wow, mijn licht?! 

Hij zag mijn licht en werd daardoor aangetrokken. 

 

Tot die tijd was ik me ervan bewust dat ik aandacht kreeg vanwege mijn voorkomen. Maar mijn licht…. Die was nieuw. Heel bijzonder en een herinnering die ik nooit zal vergeten vanwege de impact, kracht en shift die het bij mij in beweging zette. 

 

En dat brengt me bij de reden waarom ik dit moment uit mijn leven met je deel. Omdat dit dus is wat gaat gebeuren als je gaat shiften. Als je gaat werken aan jezelf, je energie en gaat transformeren. 

 

Dan gaat dus je energie shiften en gaat je interne licht dus meer en meer schijnen. Dat is voelbaar en zichtbaar voor iedereen die daar wel of niet gevoelig voor is. 

 

Sommigen die verder ontwikkeld zijn benoemen het als: Je licht, zoals mijn bijzondere ervaring was en anderen zullen je aanstaren en zeggen: Er is iets veranderd aan je, is het je haar? Nieuwe kleding? En dan weet jij nu genoeg!

 

Dan weet je dat ze je interne vlam, jouw krachtige licht, jouw essentie en zielsenergie waarnemen. 

 

Hoe prachtig is dat!

 

Dus als jij klaar bent om aan je licht te werken en te gaan stalen op een manier die je van tevoren niet voor mogelijk had durven houden dan wil ik je laten kennismaken met de Master je Intuïtie Academy!

 

Mijn online trainingsprogramma waarmee ik je in 7 weken meeneem door de wereld van energie en intuïtie. 

 

Boordevol modules, video’s, oefeningen, tips, tools, meditaties, visualisaties en hypnoses waarmee je leven voorgoed zal veranderen en shiften naar de frequentie van EnergyJoy en daar voorbij.

 

Je gaat jezelf aanzetten en letterlijk in het licht zetten, ja super spannend maar ook zo mooi en als je hiernaar luistert dan voel je nu ook meteen op dit moment of dit wel of niet voor jou is. 

 

Niet denken, voelen, je voelt meteen een ‘bubbly’ ja en blij enthousiast gevoel of direct een nee. Maar meestal komen de angsten en twijfel en bezwaren pas later naar boven dobberen. Dat is je mind. Dat verschil leer ik je ook in de masterclass. En ook in verschillende podcasts.

 

Soms kan de investering in jezelf een belemmering zijn. Maar als ik eerlijk ben, ik heb veel trainingen gedaan waarbij ik vooral in het begin niet eens wist of ik de laatste les kon betalen. Maar toch deed ik het, ik vertrouwde op mijn innerlijk weten en dat het universum zou zorgen dat het goed kwam. En ja, dat is altijd zo geweest! Dan kwamen opdrachten binnen en kon ik alles bekostigen. Heel bijzonder en ook bewijs dat ik op de goede weg was. 

 

Dus vertrouw en neem die stap als je die Ja voelt. ‘The biggest change is on the other side of fear’: zegt Tony Robbins altijd. 

 

Oftewel de grootste verandering ligt aan de andere kant van angst. 

 

Is het tijd voor jou? Is het tijd om je echte, natuurlijke, authentieke licht te laten stralen en schijnen zoals het voorbestemd is vanuit zielsperspectief?

 

Dan weet je nu wat voor jou de juiste richting is.

 

En ja, als dat bij mij is dan is de Master Je Intuïtie Academy is het startpunt. Daarmee leg je de krachtige en essentiële fundering en daarna kan je door en verder trainen en ontwikkelen.

 

Dan is de volgende stap: de Master Je Inner-Medium Academy. Binnenkort wordt deze verdiepingscursus gelanceerd voor de cursisten die de Intuïtie Academy hebben afgerond en verder willen, door willen en meer willen.

 

Dus zoveel moois in het verschiet. 

Wil je mee shiften met mij en met de nieuwe groepen?

 

Stuur een mailtje naar info@lisettelucas.nl of meld je aan voor de masterclass via www.lisettelucas.nl/webinar of rechtstreeks bij de Master Je Intuïtie Academy pagina. 

 

Let wel: De Masterclass heeft speciale bonussen die je niet wilt missen. Dus dat is een absolute aanrader en is geweldig om heerlijk in de stemming en energie te komen.

 

De plek om kennis te maken met het werken met energie en intuïtie.

 

Ik beloof je er zal een wereld voor je opengaan. 

 

Want als een masterclass van een uurtje al zoveel in beweging kan zetten, laat staan als je weken en maanden hiermee werkt zodat je het gaat masteren. Zodat het niet is wat je doet maar dat het een deel wordt van wie je bent. 

 

Dan word je dat baken van licht die mensen mag helpen, steunen, sturen en begeleiden en dan gaat dat je blijer en gelukkiger maken dan dat je je ooit had kunnen voorstellen. Want dit is iets, en dat weet ik uit ervaring. Dit geeft zo’n intense voldoening. En het gaat niet om geld of rijkdom of status. Nee het gaat om de voldoening die je mag ontvangen in het bijdragen voor iets 

 

Ik kreeg net een aanmelding nog binnen van een prachtige dame die mij kent van mij podcast. Ze heeft zich aangemeld en ze vertelde haar leeftijd daarbij. Mijn hart bloeide open, wow, hoe prachtig als je deze stap zet op een latere leeftijd. Hoe fantastisch en de tranen stroomden over mijn wangen want dit is waar ik het voor doe. Mensen raken zodat ook zij weer mensen kunnen raken. Ik voel me intens rijk en dankbaar. Dankbaar voor jou die helemaal tot het einde luistert en hopelijk heeft het een zaadje mogen planten bij je zodat je de beste versie van jezelf mag zijn en worden op welke manier dan ook. 

Hele dikke dankbare knuffel van mij. 

 

 

All rights reserved EnergyJoy © 2021

63. Master Je Intuïtie Academy

bottom of page