top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

10 maart 2021

 

Lisette Lucas:

Script

Podcast 58. Manifestatie Kracht, Ontdek Hoe Je Manifesteert Met Deze Krachtige Tool + Gratis Visualisatie

 

 

Stel: Je wilt dingen in je leven veranderen maar weet niet hoe. 

 

De manifestatie tool uit deze podcast gaat je daarbij direct helpen. 

 

Zodat je helder krijgt hoe je makkelijk kan shiften.

 

En je vervolgens je manifestatie kracht een giga-boost geeft! 

 

 

Welkom bij Podcast 58!

 

Te gek dat je de tijd neemt voor weer een nieuwe aflevering.

 

En dit is weer een hele krachtige!

 

Want als je deze techniek en tools mastert, dus als je dit echt beheerst, zal je leven voorgoed veranderen in de meest positieve zin van het woord. Dat beloof ik je!

 

Het mooie is dat het een combinatie van mind & energie is.

 

Je hebt beide nodig.

 

Laatst had ik het in een van mijn masterclasses over manifesteren.

 

En toen kreeg ik de vraag: Wat is manifesteren?

 

Als je het opzoekt kom je bij meerdere betekenissen.

 

Voor mij is manifesteren het: ‘in je realiteit zichtbaar worden van je wensen’. 

 

Je wensen, je gedachten, je dromen gaan zich openbaren in je werkelijkheid.

 

En ik kan je nog iets grappigs vertellen als je het begrip manifesteren nog niet echt tastbaar vindt, zeg maar. 

 

Je bent nu op dit moment deze informatie en deze podcast aan het manifesteren.

 

Want voordat je op play drukte is er een gedachte met een gevoel aan vooraf gegaan. 

 

Je hebt gehoor gegeven aan die gedachte en dit gevoel en het vervolgens werkelijkheid laten worden. 

 

Dus applaus voor jezelf: Je beheerst het al!

 

Dat is top om te weten want neem dit inzicht meteen mee: Als je het 1 keer kan dan…..kan je het altijd.

 

Dus kan je het met het luisteren van deze podcast, dan kan je het ook met het manifesteren van je wensen, doelen en dromen. 

 

Om nog een makkelijk voorbeeld te geven. 

 

Je voelt dat je dorst hebt, je denkt aan wat je wilt drinken, je ruikt en proeft het vooraf in gedachten, je hoort het bij wijze van spreken al in het glas stromen en vervolgens ga je het manifesteren.

Voila, je glas drinken staat voor je.

 

Nu zijn dit positieve en eenvoudige voorbeelden. 

En uiteraard is er ook een keerzijde.

 

Want wat denkt je dat er gebeurd als je negatieve gedachten hebt met negatieve, zware gevoelens en emoties? Als je een negatief scenario al voor je ziet gebeuren? 

Wat denk je? Juist, dan ga je het ook manifesteren.

 

Want zo werken de kosmische wetten.

 

Wat je denkt en voedt, daar kom ik zo op terug, dat word je werkelijkheid.

 

Oftewel where focus goes, energy flows. 

Podcast 22 gaat hierover. Je kan trouwens in de shownotes op www.lisettelucas.com/58 alle informatie teruglezen over deze podcast.

 

Maar dus ja, je gedachten worden je realiteit. 

 

Want wat zijn gedachten. Gedachten zijn energie. Net als alles in onze realiteit. Gedachten zijn meetbaar als energetische golven. 

 

Dus iedere keer als je denkt, een gedachte hebt, dan zend je een subtiele maar vaak ook zeer krachtige energetische frequentie uit. 

 

Nu kunnen gedachten licht zijn maar dus ook heel krachtig. Je kan gedachten zoals ik al zei, voeden.

 

En met voeden bedoel ik: Meer lading geven en dus eigenlijk meer energetische lading.

 

Ahhhh, dus nu gaan we ergens komen. Dus als je iets wilt manifesteren dan zorg je dat je een krachtige, energetisch geladen gedachte uitzendt, uitstraalt dus eigenlijk. 

Ja, inderdaad. Zo simpel is het. 

 

En dat brengt ons ook bij de wet van de aantrekkingskracht. De Law of Attraction. Want wat je uitzendt trek je ook weer aan.

 

Onafhankelijk van of het wel of niet goed voor je is. Of het iets is wat je wel of niet wenst te ontvangen in je leven. 

 

Het werkt altijd, positief als negatief.

 

En daarom zeg ik ook altijd: De plaatjes die je maakt in je hoofd en de woorden die je zegt tegen jezelf hebben altijd, direct een effect op hoe je je voelt. En hoe je je voelt bepaalt vervolgens je realiteit.

 

En daar ligt meteen een hele belangrijke sleutel: Hoe je je voelt!

 

Want je kan iets bedenken, ik wil volgend jaar bijvoorbeeld een succesvol online bedrijf hebben. Dat klinkt geweldig maar als jouw onderliggende emoties en gevoelens iets anders energetisch uitstralen…. Wat gaat er dan gebeuren?

 

Juist, helemaal niets!

 

Oke, hoor ik je nu denken. Maar hoe kan je dan gaan zorgen dat je gedachten, gevoelens en emoties op dezelfde level zijn? Oftewel op de juiste frequentie de energie uitstralen en dus automatisch ook aantrekken?

 

Heel eenvoudig! 

CERTAINTY! 

Absolute certainty!

 

Oftewel zekerheid, absolute zekerheid. Dus niet alleen zeker van wat je denkt maar 100% zeker van wat je voelt. Dat je alles in je hebt om bijvoorbeeld het succesvolle online bedrijf werkelijkheid te laten worden.

 

Oke, nice Lisette, certainty? Hoe doe je dat? 

Dat is iets waar ik in vele podcast over spreek. Je oude patronen en overtuigingen doorbreken is de beste manier om het te shiften. 

Want vaak zitten we in een loop van: Ik wil dit graag manifesteren maar…… ik weet niet of ik het kan, ik ben niet handig, ik weet niet of ik goed genoeg ben, ik heb niet de financiële middelen… enz enz…. en nu weet je meteen wat je manifesteert met deze gedachten, toch?

 

Je succesvolle online bedrijf of juist meer van alles wat je blokkeert? 

 

Juist, dat laatste uiteraard. 

 

Dus dat ga ik je leren shiften. En dat is heel eenvoudig, echt waar. 

 

Het geloven dat het eenvoudig is, is namelijk een krachtige stap in de juiste richting. Het is namelijk een mind-set shift, een minuscule shift van 2mm. En die kan iedereen maken. Ik ook en dus jij absoluut ook!

En dat doe je door master te worden over je gedachten! Want als je die kan sturen en besturen in de richting die jij wenst dan zal je leven voorgoed veranderen. 

 

Een makkelijke manier om dat te doen is de tool die ik je ga geven.

 

Deze tool is: De Manifestatie Visualisatie

 

Hier leer je te visualiseren, te denken, te voelen en al je zintuigen toe te passen om je zenuwstelsel en dus ook je energie lichaam te besturen.

 

Want zoals ik al zei, goed of slecht je systeem kent het verschil niet. Het reageert alleen van: ‘Okay: Your wish is my command.’

 

En dat is top! Mits je het goed weet toe te passen uiteraard.

 

Dus dat is wat gaan we doen, we gaan gebruik maken van het feit dat je energielichaam dus niet het verschil kent tussen iets wat wel is gebeurd of iets wat nog niet is gebeurd. 

 

Daar zit het magische effect! Je kan dus wat jij wenst in je leven al zo krachtig visualiseren en voelen en ervaren dat je energie en dus je realiteit er direct op shift.

 

Want, het kent het verschil niet. Dus je gaat je zenuwstelsel en energielichaam dus energetisch laden met de frequentie van wat je wenst in je leven.

 

Dus als je een succesvol online bedrijf wilt manifesteren dan ga je in de oefening het voelen, ervaren en beleven alsof het nu in je leven is. Je gaat tot in iedere vezel, iedere cel het voelen en tot je nemen. Je voelt hoe heerlijk het is en wat het je allemaal brengt en geeft. Je stroomt als het ware over van dankbaarheid, blijdschap, energyjoy en geluk. De liefde voor wat je doet stroomt uit je poriën…enzovoort. Ja, get the picture? Zie je het voor je? Misschien kan je het al voelen in je lichaam. Denk maar vast aan wat jij wilt manifesteren binnen nu en 1 jaar. 

Ik ga je zo meenemen in mijn tijdmachine. Want we gaan je toekomst creëren en manifesteren. Hoe klinkt dat?

 

Ik neem je mee, als je een voertuig bestuurt zet de podcast dan even op pauze, zet je auto even op een parkeerplaats of ergens stil. Zodat je je ogen kunt sluiten. Of luister het later. Maar doe het vanwege het ontspannende en krachtige effect niet als je een voertuig bestuurt of met machines werkt. 

 

Ja, ben je er klaar voor? 

Goed, volg gewoon mijn stem en zorg dat je even niet gestoord kan worden tijdens deze krachtige manifestatie visualisatie: 

 

De tijdmachine

 

Heel goed, maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat je even niet gestoord kan worden.

 

Ga lekker zitten of liggen, wat voor jou prettig voelt. Maar zorg dat je niet in slaap valt. Dit is een actieve visualisatie.

Adem rustig in en uit, heel goed, in en uit, en voel terwijl je zo zit of ligt de spanning en drukte van de dag van je afglijden......

________

Visualisatie alleen online te beluisteren voor het krachtige effect

________

 

Dus welkom terug in het hier en nu. 

 

Ik ben benieuwd hoe jouw tijdmachine er achter de deur uitzag. Noteer de datum erbij en laat me over een jaar weten hoe jouw leven is geshift! Kom regelmatig terug naar deze visualisatie en ga de beelden en gevoelens volledig integreren in je systeem. Dan wordt het vervolgens je realiteit.

 

Ik wil je intens danken voor het luisteren naar mijn podcast.

Mijn podcast, mijn bedrijf was ooit een visualisatie in mijn tijdmachine en je luistert het nu dus ja, ik heb het gemanifesteerd. Mijn live & online business is super succesvol mede dankzij de krachtige dagelijkse stappen die ik heb gezet en zet en het visualiseren en vooral voelen. Ik weet met absolute zekerheid dat het alleen maar zal groeien en groeien want ik voedt het dagelijks en dat wens ik voor jou ook.

Ga aan de slag, luister naar je gevoel en innerlijk weten. Angst stemmetje pasten niet in je tijdmachine toch? Dus die kan je voorgoed achter je laten. Jij bent nu klaar om te shiften, heel veel succes en houdt me op de hoogte! Ik ben er voor je. Heb je verdere steun en support nodig? Je weet me te vinden.

 

Op www.lisettelucas.com/58 vind je de shownotes van deze aflevering. Nogmaals dank, dikke knuffel en tot snel! 

Liefs Lisette

 

All rights reserved EnergyJoy © 2021

58. Manifestatie Kracht 

bottom of page