top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

27 januari 2021

 

Lisette Lucas:

Script

Podcast 52. Energie Lezen & Energetische Zwemles, De Discipline Die Je Meestal Pas Ontdekt Nadat Je Koppie Onder Bent Gegaan + Gratis Masterclass 

 

Heb jij wel eens het gevoel dat je koppie ondergaat door alles wat in en om je heen gebeurt?

 

Tijd om actie te ondernemen en de controle over je eigen leven te herpakken! 

 

Als je grip krijgt op onzichtbare lagen zal je leven shiften.

 

Waardoor je je beter en krachtiger zal voelen dan ooit tevoren.

 

Alle informatie uit deze podcast kan je teruglezen op www.lisettelucas.com/52

Meld je meteen aan voor de Gratis Masterclass op 

www.LisetteLucas.nl/webinar

 

Welkom bij Podcast # 52!

 

Energie lezen,

 

Ja, je hoort het goed. Je kan energie lezen. Ik kan het en jij kan het ook. En beheers je het nog niet dan kan ik je bij deze vertellen: Ook jij kan het leren. Als het leren van het spreken en verstaan van een nieuwe taal.

 

En ik kan uit betrouwbare bron vertellen. Het is fantastisch! Als je energie kan lezen dan zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat beloof ik je!

 

Mijn gedachte is ook? Waarom leren we dit niet op school.

 

Denk even met me mee, alles is energie. We zijn zelf energie en we zwemmen zeg maar door het leven in een brei, een grote klotsende soep van energie.

 

Waarom kregen je vroeger op school en in je jeugd wel zwemles terwijl je niet eens de hele dag in het water lagen. 

 

En waarom krijg je geen les in het lezen, beheersen, sturen en besturen van je energie.

 

Je begrijpt uit deze vraagstelling ook meteen dat het voor mij inmiddels de normaalste zaak van de wereld is.

 

Is dat altijd zo geweest? Nee, absoluut niet. Ik werd net als ieder ander in dat grote energie-bad gedropt, die altijd in beweging zijnde, draaiende energetische soep en moest maar zelf ontdekken hoe ik met al die inkomende frequenties om moest gaan.

 

Mijn ervaring was vooral angstig. Signalen, gevoelens, emoties, alles kwam van alle kanten altijd bij me binnen. Vraag me nu ook eigenlijk af hoe ik me er überhaupt doorheen heb geknokt.

 

Nou, zo dus eigenlijk ja. Geknokt, geknokt tegen de gevoeligheid die zo van nature aanwezig was. Die intuïtieve, zachtaardige, sensitieve kant die empathisch was en liefde voor alles en iedereen voelde. Dat deel wat mensen in nood wilde helpen. Van kleins af aan al. Het opnemen voor dieren en minder bedeelden. Kinderen die gepest werden kon ik al helemaal niet aanzien en nam het altijd voor ze op.

 

En toch wilde ik ook niet buiten de groep vallen. Want het is zo, zo belangrijk om erbij te horen. Een soort cultuur waarin je kon overleven. Zo voelde het letterlijk. Dat zie ik ook weer bij mijn eigen tieners terug. Je moet vooral hard zijn, kunnen incasseren en vooral niet die gevoelige kant laten zien want dan.....

 

Ik weet nog dat ik in mijn tienerjaren naar jongeren keek die een grote mond hadden, bijdehand waren, assertief waren en een soort ik kan de wereld aan attitude hadden. Zo wilde ik een periode ook zijn. Dat leek me zo makkelijk. Veel makkelijker dan dat gevoelige, verlegen meisje.

 

Dus ja, ik heb het een tijdje geprobeerd. Uiteraard ook in m’n tienerjaren. Vooral afzetten tegen alles wat ik niet wilde.

 

Nou, dat heb ik geweten. Of vooral m’n moeder heeft dat geweten.

 

Zij was ook degene die had gezegd dat spoken niet bestaan terwijl ik zoveel voelde en waarnam. Oftewel dat wat ik voelde, dat dat niet echt was. Dus daar ging ik. Ver van mijn gevoel verwijderd. Energetisch losgekoppeld van alles wat maar met sensitiviteit te maken had.

 

Dit duurde tot mijn 19e - 20ste levensjaar. Want daar kreeg ik mijn eerste ervaring met energiewerk en dus ook een medium.

 

Toen had ik zoiets van wow... het is dus toch waar. 

 

Als jij terugdenkt aan je jeugd, je tienerjaren.

 

Hoe stond jij erin? Mocht sensitiviteit er zijn? Mocht en kon jij je gevoelige kant laten zien? Was je wel eens bang om alleen te zijn in het donker? Had je het gevoel dat je bekeken werd? En als je dan keek was het dan weer weg?

Voelde je veel wat je verwarde?

 

Ik droomde ook heel veel. Ook veel voorspellende dromen die echt heel heftig konden zijn. Tot voorzien van het overlijden van mensen aan toe.

 

Hoe zat dat bij jou?

 

Hoe je jezelf ook probeert te vormen of aan te passen aan de omgeving. Of aan hetgeen maatschappelijk gewenst is. ‘s Nachts komt het toch wel naar voren in die diepe staat van ontspanning. Dat heb ik ook gemerkt.

 

Mijn ervaring leert inmiddels dat mensen pas echt gaan leren zwemmen in de wereld van energie op het moment dat ze koppie onder gaan.

 

Het moment waarop het volhouden van een aangeleerd patroon of een aangeleerde coping-skill gewoon niet meer gaat.

 

Eigenlijk heel mooi want dan word je soort van automatisch teruggeduwd naar je natuurlijke staat van zijn.

 

Pas je je niet aan aan de persoon die je van nature behoort te zijn... dan kom je meestal in een burn-out terecht, oververmoeidheid, depressies, moeizame relaties, werk waar je je niet thuisvoelt en het uit zich ook vaak in fysieke problemen. 

 

Ja, ook daar weet ik alles van. Ik vertel dit niet zomaar natuurlijk. Ik heb dit beleefd, doorleefd.

 

En wat doe je als je tegen een probleem of uitdaging aanloopt?

 

Wat doe je?

Ga je achteroverleunen en afwachten?

Ga je in je bed liggen huilen totdat je er geen traan meer uit kan persen?

Ga je in de slachtofferrol en wijs je naar anderen als de schuldige voor je probleem en situatie?

 

Of ga je alle moed bij elkaar rapen en een oplossing zoeken?

 

Persoonlijk heb ik als ik eerlijk ben al deze fases meerdere keren doorlopen. Jij?

 

En ik moet zeggen dat een oplossing zoeken altijd het beste werkte hoewel flink huilen en wijzen soms ook heerlijk is. We zijn allemaal mens toch?

 

Maar ik realiseer me dan altijd 2 dingen. Ten eerste: Zonde van m’n mascara en ten 2e: Als ik met 1 vinger wijs naar een ander.... Doe maar eens, wijs maar met 1 vinger naar die persoon doe jou ooit onrecht heeft aangedaan. 

Ja, strek je arm, wijs met je wijsvinger.

 

Heel goed, die, jij daar.... 

Voel je het?

En nu wil ik even dat je kijkt naar je wijzende hand. Want hoeveel vingers wijzen er naar jezelf?

 

Tel ze eens: Juist 3 vingers, je middelvinger, ringvinger en pink wijzen naar jezelf!

 

Dus jij bent degene die kiest hoe groot de impact gaat zijn van een probleem en jij bent ook degene die kan kiezen in hoeverre je het gaat binnenlaten.

 

Deze keuze is aan jou!

 

En die realisatie heeft ervoor gezorgd dat ik door m’n angsten heen ben gegaan en dat ik stappen heb gezet in de richting van iets wat me fascineerde. 

 

En dat is: De taal van energie.

Het energieveld en alles wat daarmee samenhangt.

 

Wow... ik kan je vertellen. Die stap is de beste keuze ooit geweest! 

 

Ik heb leren zwemmen in energie, en vooral met de stroom mee leren zwemmen. Dat is namelijk ook echt een aanrader. Want je hebt er altijd die tegen beter weten in stroomopwaarts willen... je kent ze ook vast wel om je heen. Of misschien ben je het zelf wel.

 

Ga je vroeg of laat koppie onder toch? 

 

Dus in mijn optiek zijn er 2 stappen te zetten.

 

Stap 1: Behaal je energetische zwemdiploma. Minimaal A beter nog B erbij en voor wie echt ‘all-in’ wil is C echt fenomenaal.

 

Maar A is een goed begin want dan ga je in ieder geval niet meer koppie onder. En mocht het onverhoopt toch gebeuren dan weet je in ieder geval hoe je op de kant kan kruipen. Zo moet je het zien, dan kan je jezelf redden i.p.v. dat je je reddeloos voelt. 

 

En dan stap 2: Ga de taal van energie leren.

Ga energie leren lezen, spreken en schrijven.

 

Als je deze 2 basis stappen beheerst zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

Zoals ik al zei: Dat beloof ik je.

 

Het menselijke brein, de mind heeft namelijk inzicht nodig. Wat je niet begrijpt kan je niet fixen!

 

Daar komt het simpelweg op neer.

 

Net als dat je EHBO niet kan toepassen zonder een EHBO diploma.

 

Dan kan je wat proberen maar of het echt helpt blijft altijd afwachten. Helemaal als je in levensbedreigende situaties terecht komt.

 

En ik zie om me heen veel mensen in energetische levensnood verkeren, echt waar. Het uit zich vaak in andere symptomen en daar wordt ook symptoombestrijding op toegepast maar de kern is energie!!

 

Dus ja, dit alles is de reden dat ik alle mogelijke haalbare energetische zwemdiploma’s haal. En de taal van energie met de dag beter leer beheersen. Want het is wel een levenslang leerproces maar dat maakt het tegelijkertijd zo interessant. Netzo als je dagelijks nieuwe woorden bijleert. Er is altijd wat nieuws te ontdekken. En het voordeel daarvan: Groei geeft je het gevoel dat je leeft, zonder groei ga je…..  dood of je in ieder geval wel zo voelen. Meer dood dan levend. 

 

En ja, dit is ook de reden dat ik dit wil uitdragen. Juist nu veel mensen een soort van energetische tijdbommen worden met alle trieste gevolgen van dien.

Als je energie kan leren omzetten, transformeren dan kan je het op een hele mooie prachtige manier gebruiken en inzetten. Eerst voor jezelf, je eigen heling en persoonlijke transformatie, groei en ontwikkeling. En dan, en dat is eigenlijk het mooiste dan resoneert het door op je omgeving. Je dierbaren, mensen waarvan je houdt en zelfs naar mensen die het zo nodig hebben die het via jou mogen ontvangen. Mensen die je niet eens kent.

 

En het mooiste, er is genoeg voor iedereen, nu en altijd. En het gevoel van dankbaarheid en voldoening wat het je hart en ziel geeft is onbetaalbaar. Dat verrijkt je leven op een manier die ik niet kan uitleggen. Dat kan je alleen maar ervaren en doorleven.

 

Je begrijpt, energie, werken met energie en alles wat daarbij komt kijken is mij passie en mijn lust en mijn leven. En hoe wonderlijk dat je dit via energetische geluidsgolven ontvangt. Want dat is het.

Vraagje aan jou, waar voel je het in je lichaam. Waar komt dit binnen. Sta je daar wel wens bij stil?

 

Als dit resoneert en goed voelt. Als het binnenkomt op een plek die jou ‘empowert’ dan ben ik super blij!

 

Wil je meer hierover leren en ontdekken. Zelf energie leren lezen, voelen en leren hoe je je energetische voertuig het beste kan besturen. 

Meld je dan aan voor mijn gratis masterclass die ik als webinar geef via www.lisettelucas.nl/webinar

 

Daar leer ik je:

 

•   Wat je kan doen om energie waar te nemen, te ervaren en te sturen.

•   Wat de manier is om je intuïtie aan te zetten, in te zetten, te herkennen én voor je te laten werken met een krachtige regel. 

•    Wat je kan doen om met de kracht van energie, visualisatie en intuïtie je realiteit te shiften. 

•     Hoe je je intuïtieve en energetische blokkades kan doorbreken en transformeren zodat je vol in je natuurlijke, authentieke kracht kan komen te staan.

 

 

Mijn positieve waarschuwing, als je eenmaal hebt geproefd aan het werken met energie dan wil je niet meer terug. Je gaat letterlijk shiften naar de frequentie van EnergyJoy en daar voorbij!

 

De frequentie waarin alles mogelijk is! En dat voelt fantastisch!

 

Ik hoop je te zien of te mogen ontmoeten via mijn gratis masterclass, mijn praktijk waar ik trainingen en all-in 1 op 1 sessie geef. 

 

Super dank voor het focussen van je energie op mijn podcast. Ik wens je een prachtige shift toe die je eigen en vele harten en Zielen mag raken!

 

Liefs en knuffel voor jou!

 

All rights reserved EnergyJoy © 2021

52. Energie Lezen

bottom of page