top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

4 maart 2020 door Lisette Lucas:

Welkom bij het Script van Podcast # 4 van "Shift to EnergyJoy and Beyond!" met Lisette Lucas

Podcast #5 Boost je Immuunsysteem Met De Kracht Van Je Onderbewust Mind + Gratis Immuun Boost Meditatie

 

 

Welkom bij podcast #5

 

Vandaag ga ik het hebben over hoe je je immuunsysteem kan boosten, oftewel positief kan beïnvloeden en een impuls kan geven.

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat het Coronavirus zich verspreidt over de wereld. De kranten staan er bol van en het is het nieuws van de dag. 

 

En daardoor is deze podcast ontstaan. 

 

Vandaag leer je wat het effect van angst en stress is op je immuunsysteem

Je leert wat het effect is van de woorden die je tegen je zelf zegt

Je ervaart wat het fysieke effect is van de plaatjes die je maakt in je hoofd

Je leert hoe je de architect van je leven kan zijn

Je ontvangt de Energy Immuun Boost sessie

 

Wat ik persoonlijk opmerk is dat de angst vooral overheerst. Wat uiteraard begrijpelijk is. Mede omdat er momenteel, zover bekend, nog geen medicijn beschikbaar is. 

 

We ontvangen van de overheid preventieve tips als: hoe je je handen goed moet wassen, dat je het beste in je arm kan niesen en hoesten. 

 

Persoonlijk vind ik een aanvulling daarop van essentieel belang. En dat is iets waar ik eigenlijk weinig over waarneem. Ik was laatst op een feest en merkte dat het hartelijk begroeten en gedagzeggen een ongemakkelijke gebeurtenis was geworden. Wel of niet 3 zoenen geven, wel of geen hand. In mijn ooghoek zag ik een grote fles desinfectie gel op de bar staan van het luxe restaurant. Het werd me dan ook overduidelijk, er heerst angst. En wat doet angst?

Angst creëert stress. Stress is een gigantische aanslag op je immuunsysteem. 

Want wat is de bedoeling bij stress en angst vanuit de oer-overlevingsprincipes?

Het zorgt ervoor dat je in een fight, flight or freeze stand komt te staan. Oftewel: Je vecht, vlucht of bevriest. Een principe wat ervoor zorgt dat je in tijden van bedreiging overleeft. 

Maar wat gebeurt er ook als dit natuurlijke principe in werking wordt gesteld? 

Alle energie die aanwezig in je lichaam is, wordt (even heel eenvoudig samengevat), gestuurd naar je armen en benen. Klaar om te vechten of te vluchten. 

Je lichaam komt in een overlevingsstand, het is een leven of dood programmering.

 

Uiteraard is heel fijn om te kunnen vluchten voor die beer, die plots op de weg voor je staat, toch? Een prachtig principe en zodra het gevaar geweken is, komt je energie weer tot rust, herstelt je natuurlijke, lichamelijke balans en kan alles weer functioneren zoals het behoort.

 

Maar wat gebeurt er als die “denkbeeldige beer” een langdurige, stressvolle situatie is, een aanhoudende angst, een dreigende gedachte, bijvoorbeeld een dreiging van een virus waar men wereldwijd geen grip op heeft? 

Dan blijft ons systeem, op onbewust niveau, in die fight, flight or freeze stand staan. Ons systeem kent geen verschil tussen een beer, een virus of een boze collega. Ons systeem kent alleen wel of geen gevaar. Er is geen tussenweg. 

 

Dus ervaar je angst, stress of onrust die bedreigend is, dan blijft de energie stromen naar centra die bedoeld zijn om te vluchten en, of te vechten. 

 

En als je lichaam in deze overlevingsmodus staat gebeurt er nog iets anders. Het immuunsysteem, het natuurlijke systeem bestemd, voor de afweer van lichaamsvreemde stoffen, komt op een lager pitje te staan. Want je lichaam, kan niet overal tegelijk 100% aandacht geven. Dus het immuunsysteem gaat in geval van bedreiging, stress en angst minder krachtig werken omdat alle energie nodig is op andere plekken die je acuut helpen bij overleven i.p.v. op de lange termijn. Want wat heb je aan lange termijn overleving als de beer je op dit moment kan opeten! Toch? Je lichaam ziet dat fight, flight en freeze als prioriteit, en daarna als de kust veilig is, is het immuunsysteem aan de beurt.  

 

Oftewel, langdurige stressvolle, bedreigende situaties, angst zet je immuunsysteem op de 2e plaats. 

 

Voor mezelf weet ik, als ik te veel hooi op m’n vork neem, een te drukke agenda heb, te weinig uren slaap, dat ik bijv. keelpijn krijg. Waarom? Omdat alles bij elkaar een stresssituatie veroorzaakt in mijn lichaam, mijn immuunsysteem daalt en lichaamsvreemde stoffen zoals bijv. bacteriën en virussen krijgen de kans om door mijn natuurlijke afweer barrière te breken. Puur omdat mijn weerstand, mijn immuunsysteem, daalt door stress. 

 

We weten inmiddels ook allemaal, dat stress niet goed is voor je gezondheid. Maar die gezondheid hebben we juist nodig om lichaamsvreemde stoffen, bacteriën en virussen buiten de deur te houden. Voldoende rust, ontspanning, gezonde voeding, lichaamsbeweging, buitenlucht, zijn allemaal ingrediënten die bijdragen aan een goede gezondheid. Rust, balans en regelmaat. 

 

Vanuit mijn training en kennis vind ik het vandaag heel belangrijk om daar een gratis tool aan toe te voegen. Een tool die ervoor zorgt dat je natuurlijk immuunsysteem een boost krijgt. 

 

Vele jaren heb ik getraind in binnen en buitenland. Dit doe ik nog steeds. Op gebied van intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, persoonlijke transformatie, energy healing, toegepaste psychologie en coaching. Ik ben onder andere getraind en gecertificeerd door Marisa Peer. Ze is een wereldwijd gerenommeerd therapeut en ze heeft met de grootste der aarde gewerkt. Ik pas onder andere haar methodes en technieken toe in mijn praktijk en wordt ook vanuit haar website aangeprezen als practitioner van haar Rapid Transformational Therapy. Vanuit de cel command therapy, de re-wiring brain, en de neuroplasticity technieken heb ik een speciale opname gemaakt, die op onderbewust niveau je immuunsysteem boost. Dit helpt, ondersteunt en stimuleert je, om je natuurlijke, zelfherstellende vermogen van je lichaam op alle niveaus te activeren. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. 

 

Daarbij heb ik mij heel verdiept in het werk van Dr. Joe Dispenza. Zijn werk is uniek en een absolute aanrader. Hij heeft namelijk een grensverleggende brug geslagen tussen de medische wetenschap en de holistische benadering. Zijn onderzoeken zijn gebaseerd op feitelijke en verifieerbare informatie. Waar het in het kort op neer komt. 

Het is mogelijk om, wanneer we onszelf toegang verschaffen tot de onderbewuste mind, nieuwe paden, nieuwe neurologische wegen te creëren met de kracht van onze mind, ons brein. Op die manier kunnen we met behulp van het afstemmen op het veld van oneindige mogelijkheden onze eigen realiteit creëren.

Neurologische paden, is dat iets nieuws? Nee, dit is iets wat we al doen vanaf het moment dat we geboren worden. Maar die zijn standaard gebaseerd op de principes van overleving, en dus alert op gevaar, en daarom bestaat angst. Een baby wordt geboren met slechts 2 angsten. De angst voor harde geluiden en de angst om te vallen. De rest is aangeleerd. Oftewel: Daar zijn neurologische paden voor gecreëerd. Denk maar na, over angstige gebeurtenissen uit je jeugd, die kan je perfect herinneren toch? Die neurologische paden staan ingebrand in je brein. Die neurologische paden zijn, mits je er niets aan veranderd, levenslang aanwezig. 

Het mooie hiervan is, nu we begrijpen dat je op onderbewust niveau nieuwe paden kunt creëren, begrijpen we ook, dat je alle mogelijke paden kan aanleggen die je maar wilt. Oftewel: Jij bent zelf de architect van jouw paden en wegennet. 

Oude paden die je niet meer dienen kan je verwijderen, overschrijven, en nieuwe paden of overwoekerde paden kan je stimuleren, heractiveren en instrueren. 

 

En dat is precies wat we gaan doen. Die angst paden hebben we niet meer nodig, stress is niet nodig want als we begrijpen dat we via onze mind, via een diepe ontspanning tool, nieuwe informatie kunnen installeren op onze harde schrijf. Dan begrijp je ook, dat dat je enorm kan helpen om je immuunsysteem te boosten. 

 

De mind gelooft altijd het volgende:

De plaatjes die je maakt in je hoofd

En de woorden die je zegt tegen jezelf.

Dat is de basis van alles. 

 

Jij bent in control, dus jij bepaalt zelf welke gedachten en welke plaatjes je wel en niet binnenlaat, wel of niet toelaat.

Hoe dan ook, ieder plaatje en iedere gedachte heeft een direct effect op bewust én onderbewust niveau op wat je voelt en hoe je je voelt.

Vervolgens bepaalt het: wat je voelt, hoe je je voelt, hoe je je gaat gedragen, hoe je gaat handelen en dat bepaalt vervolgens je werkelijkheid.

 

Ik zal je een voorbeeld te geven van een plaatje en het effect op je lichaam, voelen, handelen en werkelijkheid. 

Stel je voor: 

Je gaat naar een verjaardag. Je loopt naar binnen en je mag iets lekkers uitkiezen van de salontafel midden in de huiskamer. Het ziet er allemaal heerlijk uit. En opeens valt jouw oog op 1 speciaal gerecht, je lievelingsgerecht. Wat is jouw lievelingsgerecht? Denk er eens aan. Je ziet het nu voor je, je ziet het staan. Je ruikt het en het water loopt je bij de gedachte hieraan al in de mond. Je kijkt ernaar, pak een bordje en wilt het gaan opscheppen. Terwijl je uitstrekt komt de grote, drukke, langharige hond van de familie de kamer binnengestormd. De hond is blij en opgewekt, net uit geweest en helemaal nat van de regen met grote zwarte modder poten vanuit het park. De hond rent naar de salontafel en gaat zich precies daar, uitgebreid uitschudden. Water, modder, haren vliegen in de rondte. Een enorme klodders kwijl met zand erin, vliegen vanuit zijn hangende mondhoeken over de tafel en je ziet het zo belanden, precies op jouw favoriete gerecht, wat je net wilde pakken. Het druipt van al het lekkers af en je ziet het kwijl met zand op iets wat er enkele secondes geleden, nog zo lekker uitzag. Wat doe je nu, wat voel je nu? Wat gebeurt er in je lichaam? 

Wat zeggen je gedachten? Wat is er nu met het plaatje in je hoofd gebeurd? Interessant toch?! Helemaal als je bedenkt dat er helemaal niets lekkers is en ook geen kwijlende hond, maar toch ervaar je zoveel sensaties, puur bij het plaatje dat je maakt in je hoofd en de woorden die je zegt tegen jezelf. 

 

Nu was dit een grappig voorbeeld, maar zo werkt het altijd! 

 

Wat ik je vandaag als gratis tool geef is een opname waarmee je de plaatjes in je hoofd, en de woorden die je zegt tegen jezelf aanpast. Je gaat jezelf zien als een perfect, gezond, bruisend van vitaliteit. Je ziet je immuunsysteem als een krachtig, sterk, natuurlijk systeem dat altijd 100% perfect werkt. Je energie frequentie is zo hoog en zo krachtig dat alle lichaamsvreemde stoffen afketsen op je energieveld. Het krijgt niet eens de kans om je natuurlijke krachtige barrière binnen te dringen. Gewoonweg omdat je kerngezond en vitaal bent. Volledig in balans. In de wetenschap dat je met de kracht van je briljante mind, communiceert met de intelligentie van je cellen. Je heractiveert het natuurlijke zelfherstellende vermogen van je lichaam. Zoals Dr. Joe Dispenza dat mooi beschrijft in zijn boek: Jij bent de placebo.

Oftewel jij bent de arts die in jezelf leeft. Die arts is aanwezig in ieder van ons. Dit is het ultieme moment om de perfecte samenwerking aan te gaan. Alles is aanwezig, het enige wat jij hoeft te doen is luisteren en een heerlijk een moment voor jezelf nemen. Je bent het meer dan waard toch? 

 

In de opname communiceer ik met je cellen, met het diepste van je zijn en breng ik je met mijn stem en met behulp van speciale muziek in een diepe ontspanning. Je brein, je hersenen komen in de zogeheten: Alpha staat. Dit is een hersengolf frequentie, en in de Alpha staat gaat de deur naar je onderbewuste mind open en ben je perfect toegankelijk voor suggesties die worden gegeven. Je bent volledig alert en scherp en toch heerlijk ontspannen. Zie het als dagdromen. 

In mijn praktijk gebruik ik deze technieken ook in intuïtieve transformatie sessies en de resultaten zijn fenomenaal. 

 

 

Ik zal de download link onder deze podcast plaatsen en in mijn shownotes plaatsen. Ook zal ik genoemde namen noteren zodat je je ook meer kan verdiepen in het werk van Marisa Peer en Joe Dispenza. Hoe meer de denkende, analytische, kritische mind het begrijpt, hoe makkelijker je mind open gaat staan voor alle mogelijkheden en de suggesties tot zich neemt. En, je hoeft niet alle medische termen te begrijpen. Denk maar aan het eten van iets. Je weet hoe je een hap moet nemen en hoe je moet kauwen. Je hoeft niet zelf de enzymen in je mond en maag aan te sturen. Dat gaat gelukkig vanzelf. En zo werkt het met dit ook. Je hoeft dus alleen te begrijpen dat je lichaam precies weet wat het moet doen, als je er toestemming voor geeft en het jij wilt. Ga zelf op ontdekkingsreis en wordt de architect van je eigen leven! 

 

We zijn tenslotte allemaal geboren met een fysiek lichaam, een energetisch lichaam en een briljante mind, oftewel brein. 

Via een diepe meditatie ontving ik de inspiratie en inzichten voor deze podcast. Ik dacht er niet over na, ik stelde me energetisch open voor het veld van oneindige mogelijkheden. Toen voelde ik, en nam ik waar, hoe een perfect immuunsysteem, een hoge trillingsfrequentie heeft, en hoe invloeden van buitenaf, lichaamsvreemde stoffen, niet door deze barrière kunnen dringen. Ik zag het letterlijk “bouncen” tegen de krachtige energetische barrière. Alsof je veilig achter kogelvrij glas staat, je ziet iets lichaamsvreemds op je af komen en dat ketst tegen het glas aan en kan je niet bereiken. Door de weerkaatsing, “bounced”, ketst, het weer weg en jij bent veilig en beschermd vanwege jouw perfect functionerende immuunsysteem, die je met de kracht van je briljante mind perfect bestuurd. Jij bent in control, jij hebt alwetende arts in je leven. Maak daar gebruik van!

De mogelijkheden zijn oneindig! 

 

Ik bied deze podcast en gratis Boost voor je immuunsysteem opname met alle liefde gratis aan. Deze kennis en deze tool moet zoveel mensen bereiken. We hebben het allemaal in ons. Je moet alleen begrijpen hoe je het werkt en hoe je het kan activeren. Deel dit met je dierbaren, mensen die belangrijk voor je zijn, mensen die het kunnen gebruiken. Transformeer angst en stress naar leven in vrijheid, gezondheid, liefde en leven in de energie van Joy! 

 

Dit is alweer het einde van podcast aflevering 5. Vraag nu direct via de link onder deze podcast jouw immuun Boost Sessie aan. Je ontvangt dan uitleg over hoe je het kan toepassen en de gratis download. 

https://intuitieboost.com/energy-immuun-boost

Ik geef deze sessies normaal in mijn praktijk, cliënten betalen vele honderden euro’s om te transformeren. Mijn bijdrage vandaag is helemaal voor niets omdat ik ook een steentje wil bijdragen aan een gezondere wereld. En dat begint bij jou. Heel veel succes, voor vragen kan je me altijd mailen via info@lisettelucas.nl Tot de volgende keer!

 

 

 

Opname bij podcast #5

 

Boost je Immuunsysteem

xxx Lisette

All Rights Reserved © EnergyJoy 2020

Script 5:
Immuun Boost

bottom of page