top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

30 december 2020

 

Lisette Lucas:

Script

Podcast 48. Massive Action: Je Intuïtie Masteren, Je Interne Vuur Aanwakkeren En Knallen Op Een Manier Die Je Vooraf Niet Voor Mogelijk Had Kunnen Houden.

 

  • Hoe de combinatie van massive action +  je intuïte masteren de knallende succes ingrediënten zijn om je leven voorgoed te transformeren

 

  • Ken je dat? Je wilt verandering maar weet niet waar te starten en hoe?

 

  • In deze podcast deel ik mijn ‘metafoor van blik’ die jij kijk op je levensweg zal shiften. Het recept voor giga groei, transformatie en succes! 

 

  • Zodat je de juiste afslag weet te nemen, een knallende nieuwe start kan maken en eindelijk echt kan doen wat je voorbestemd bent te doen! 

 

Shownotes: www.LisetteLucas.com/48

 

Welkom bij Podcast 48!

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 

Ben jij happy met waar je nu staat in je leven?

Voel je dat je doet wat je voorbestemd bent om te doen?

Haal je eruit wat erin zit?

Heb je het gevoel dat je het verschil maakt in de wereld?

Geeft jouw huidige bijdrage je de voldoening die je wenst diep, diep van binnen?

 

Als je deze vragen NIET met een volmondig JA!, een absolute YES kan beantwoorden dan is dit de podcast voor jou!

 

Dan vind ik het persoonlijk tijd om je wakker te schudden!

 

Waarom? Puur omdat ik weet dat jij gigantisch potentieel hebt!

En als je niet alle bronnen, alles sources benut die al in je aanwezig zijn dan is dat zo zo zonde!

 

Ben jij het type dat liever in een Ferrari 30 km per uur rijd? 

Dan is dit niet de podcast voor jou...

 

Dan raad ik je aan om gewoon door te tuffen in een tempo dat niet veel in beweging zet..

 

Want eerlijk is eerlijk, jij bent de meest super-de-luxe race & sportauto.

 

Full options, limited edition, glimmend, stralend en super krachtig van binnen.

 

Als ik jou zie dan weet ik: Bam, wow! Kijk daar staat een krachtige bron van gigantisch vermogen tot accelereren en aanpassen aan alle mogelijkheden die de levensweg te bieden heeft!

 

Als jij voorbij komt dan kijken mensen om, puur omdat je straalt van innerlijke kracht. Het innerlijk vuur, de passie stroomt uit je. Een weten waartoe je in staat bent. 

 

Dat ben jij, die flitsende prachtige krachtige, fantastisch ontwikkelde, alles eruit halende bron van schoonheid en pure innerlijke kracht en weten.

 

Toch?

Of ben je die tuffende, stoffige, wat ingedeukte bolide die niet zo goed weet hoe te accelereren naar de fast lane en liever file rijdt in de meute en de grote massa volgt. Die liever niet inhaalt omdat je niet altijd kan overzien wat er voor dat andere voertuig gebeurd? 

 

En?

Als je eerlijk kijkt naar waar je nu staat in je leven, welke bolide ben jij?

 

Of beter nog, welk voertuig zou jij kiezen als ik je nu de sleutel in handen zou geven, zo van alsjeblieft, voor jou, om je levensweg mee te vervolgen.

 

Kies je:

 

Voertuig 1: Die krachtige stralende sportauto, die als vanzelf voortgestuwd wordt door oneindige universele energie met full options, die ervoor kiest om snel te accelereren, in te halen of een nieuwe grensverleggende route te nemen en beschikt over de nieuwste software en technische snufjes die je ten alle tijden kan benutten?

 

Of voertuig 2: die tuffende, stoffige bolide, die file blijft rijden om soort van schijn veilig te zijn, die rondom deuken heeft door zichtbare schade vanuit het verleden en hokkend en stotend voortkabbelt op de laatste druppeltjes benzine... hopend dat er een pomp in zicht is. 

 

En?

Geen hele lastige keuze toch zou je denken?

Maar kijk eens om je heen?

Eerlijk is eerlijk...

 

Ik zou zeggen, tijd om dat krachtige voertuig, die glimmende, stralende versie van jou met full options uit de garage te halen!

 

Want ja, jij hebt het volle potentieel volledig beschikbaar in jou! Oftewel: Life on your terms.

 

Het is maar net of je wel of niet op de gaspedaal durft te drukken!

 

Als ik dit even op me zelf betrek en reflecteer op de afgelopen jaren dan durf ik te zeggen dat ik lang als een middenklasser heb rondgetoerd. Af en toe in halen maar snel weer terug naar de ‘schijnveilige’ rechterbaan.

 

Totdat ik een paar jaar geleden besloot, nu is het tijd, gordel om, buckle up en gas geven!

 

En dat heb ik geweten! 

Ik ben losgekomen van het filerijden, vrij van de meute en heb een afslag genomen die voor mij goed voelde. En ben vol goede moed en met krachtige massive action vooruitgegaan.

 

Deuken uit het verleden heb ik gaandeweg laten opknappen, ik heb de boel afgestoft omdat het tijd werd om echt mijn stralende, glimmende kant te laten zien.

Een schittering die niet komt door de buitenkant te poetsen maar juist door het werken aan het interieur, de binnenkant.

Want daar, onder de klep ligt de echte krachtbron opgeslagen.

 

En hier stopt ook om eerlijk te zijn mijn vergelijking met een krachtige, prachtige sportauto. Maar ik hoop dat de boodschap duidelijk is.

 

Want als je echt bij jezelf, je persoonlijke voertuig die je door het leven beweegt naar binnen gaat.... dan kom je erachter dat er een oneindige, onuitputtelijke krachtbron in je huist. Een unieke plek die in verbinding staat met de oneindige wijsheid, kracht en alle mogelijkheden.

 

En ik weet inmiddels uit persoonlijke ervaring, ben je niet ‘in-tune’, niet in verbinding met deze plek dan zal je niet het ultieme geluk kunnen ervaren. Puur omdat je dan een soort van leegte ervaart.

Ondanks dat je wellicht ogenschijnlijk alles hebt....

 

Ultiem geluk komt in mijn optiek voort uit de verbinding met je pure essentie, met de kern vanuit wie je echt bent. Los van wat anderen ervan vinden of denken. 

De echte, authentieke jij!

 

Als je dat deel naar voren laat komen dan zal je leven voorgoed veranderen.

 

Voor mij persoonlijk is het moment van absolute ommekeer gekomen vanaf mijn eerste grote publieke demonstratie mediumschap in Op Hodenpijl in januari 2016 en met als echte persoonlijke doorbraak de Shift to EnergyJoy podcast nummer 1 in januari 2020. Het moment dat ik echt mijn stem durfde te laten horen, mijn kwetsbare kant durfde te laten zien en vooral te laten zien wie ik echt ben.

 

Ja... dat was echt freakin eng... mag je gerust weten. 

File rijden in de meute en gangbare route van mediums was soort van veilig maar ik voelde intern, diep van binnen dat ik een afslag moest nemen. Een afslag die alleen voor mij beschikbaar was. En weet je wat er op het bord stond boven deze afslag? My Destiny! 

 

Wow.... kippevel terwijl ik het zeg: My Destiny!

 

Mijn Lotsbestemming.... dat gevoel is alleen al de moeite waard om die afslag te nemen!

 

En het is de beste afslag ooit geweest, een afslag naar een space, een ruimte waarin ik vrij ben mijn eigen route te laten ontvouwen in en door de flow van het dagelijkse leven.

 

Dat klinkt wellicht heel mooi en eenvoudig en dat is het tegelijk wel en niet.

Namelijk als je master bent over je intuitie, je innerlijk weten en dus je interne belevingswereld en krachten. Is we nog 1 essentieel ingredient nodig. 

Want zonder dat ingrediënt kan je zen op de bank gelukkig zitten zijn met jezelf maar dan gebeurd er vervolgens niets. En dat zie je ook vaak gebeuren bij de Law of Attraction, mensen gaan achterover hangen en dan gebeurd er niets.  Nee, dat extra essentiële ingrediënt dat is de voortstuwingskracht, oftewel dat is: MASSIVE ACTION! Gigantische actie, krachtige actie!

 

Nu kan ik je goed nieuws vertellen, als je dat vuur in jezelf aanwakkert dan begrijp je dat het niet ondernemen van actie moeilijker is dan wel. Want als je aan gaat dan ga je aan!

 

Je wordt een soort van krachtige voorstuwende lichtbron die doorgaat ondanks wat het leven je op je pad of route werpt. Ik bedoel, afgelopen jaar is daar een bijzonder voorbeeld van geweest.

De wereld stond on hold en nog steeds, maar voor mij persoonlijk was het mijn beste jaar ooit. Mijn interne vuur was en is zo aangewakkerd, ik ben een ‘force for good’ geworden. En wat betekent dat? 

 

Ik ervaar zo’n interne kracht en inspiratie dat ik zelf gewoon af en toe aan de handrem moet trekken. Maar dan op de meest positieve manier omdat ik zoveel fantastische mogelijkheden zie .... en die ontstaan letterlijk in een diepe in en uit ademing, terwijl ik onder de duche sta of gewoon door het huis loop. 

 

Het is een rechte lijn met de ultieme bron van oneindige creatie.

 

Laatst bij mijn praktijk kwam ik een collega tegen die zei: Zo Lisette, je bent lekker bezig en iemand anders reageerde daarop: Ja Lisette is echt on fire!!

 

Haha... en ja, zo is het echt! Mijn vuur is giga aangewakkerd en ik wil niets, maar dan ook niets anders dan dat jij dit ook kan ervaren!

 

Het overvloeiende gevoel van dankbaarheid, bliss, joy, liefde, verbinding is eigenlijk onbeschrijfbaar. En zoals een cursist laatst mooi zei: Het is aanstekelijk en voelt heerlijk en zo krachtig! 

 

Dus ken je dit zelf nog niet, wil je dit ook ervaren. Dan nodig ik je uit om met me mee te rijden.

 

Je kan een stuk meeliften, soort van carpoolen.

En eigenlijk door dit te luisteren doe je al. Dus helemaal super!

 

En daar ben ik je super dankbaar voor en je mag vooral jezelf dankbaar zijn want de waarde hiervan is... gigantisch! Zowiezo ben ik super trots te delen dat deze maand het hoogste aantal downloads heeft, wat echt fantastisch is! Vreugdedansje hier! 

Want ik zie en hoor bijna dagelijks bewijs van levens die veranderen. Zelfs mensen die me benaderen om te danken voor de verandering die ze ervaren in hun leven door puur de podcast te luisteren. 

Mijn hart stroomt over van geluk en blijdschap als ik zulke berichten mag ontvangen.

Dat maakt mijn massive action en de vele uren die ik erin heb gestopt aan tijd, liefde en effort het meer dan waard. 

Harten raken, harten helen en je terugbrengen naar je ware essentie.

En je vervolgens aanzetten om actie te ondernemen! Dat is waar ik voor ga! Want ik kan het niet alleen, jij bent zo, zo nodig!

Jouw vuur kan weer anderen raken en inspireren om hetzelfde te doen.

Met elkaar kunnen we een mondiale golf van EnergyJoy in beweging zetten.

Hoe mooi en fantastisch is dat!

 

En daarom is voor mij de tijd aangebroken om per 1 januari mijn route bij te sturen naar de ‘next fast lane’ met de visie om ultieme groei en ontwikkeling te verspreiden, uit te dragen en in beweging te zetten.

 

Mijn 1 op 1 werk ga ik in een andere vorm voortzetten puur omdat ik dan meer mensen kan dienen. Iets waarvan ik voel dat het noodzakelijk is gezien de tijd waarin we leven. Dus de consulten oude vorm zijn vanaf 1 januari niet meer mogelijk puur omdat ik niet meer aan de vraag kan voldoen met betrekking tot de beschikbare tijd die er is. Ik moet daar dus keuzes in maken.

Wat ik wel ga doen is een krachtige transformatie bundel aanbieden. Een bundeling van mijn ultieme krachten, kennis, knowhow en expertise die jou krachtig kunnen shiften in de richting van jouw ultieme wensen, dromen en potentieel. Bevrijd van alles wat je tot nu toe blokkeerde.

 

Het is een bundel voor degene die voor het ultieme gaat, het beste eruit willen halen en dus net als ik een ‘massive action taker’ is! (Of het wenst te worden)

Daar maak ik met liefde 1 op 1 tijd voor vrij.

Een investering in jezelf die je leven voorgoed zal veranderen. 

 

 

Daarbij komt mijn succesvolle live programma voor intuïtieve ontwikkeling, dat zich de afgelopen jaren gigantisch heeft bewezen, in een krachtige nieuwe look en formule als online trainingsprogramma medio januari beschikbaar. Dus houdt de site, podcast, social en mailing in de gaten. Wil je alvast op de wachtlijst, stuur me een mailtje naar info@lisettelucas.nl of via de link in de shownotes op www.lisettelucas.com/48. Dan ontvang je als eerste bericht. 

 

Ik ben persoonlijk ‘over the moon!’ Dit is een absolute droom die uitkomt en de eerste 2 opname dagen van de online training zijn al achter de rug. Mijn founding members die live de opnames mogen bijwonen en me helpen het programma zo krachtig mogelijk te maken, zijn super enthousiast dus er staat je een fantastisch programma te wachten. 

 

Het wordt een programma dat je echt omver zal blazen en ik durf te zeggen: One of a kind! Oftewel, er is niets vergelijkbaars verkrijgbaar omdat ik mijn eigen afslag heb genomen! Puur door de mix aan tips en tools die ik zelf ontwikkeld heb en uiteraard geleerd van de beste ter wereld... van intuitie en energie tot de inzichten die ik weer kreeg van de beste en grootste succes coach ter wereld, absoluut giga krachtig!

 

Nou, zoals je inmiddels hebt begrepen, het pakket voor ultieme transformatie staat in het nieuwe jaar in een prachtige nieuwe glanzende lak voor je klaar en is ‘on fire’!

 

Zodat jij ook weer kan stralen vanuit de persoon wie jij echt bent! Bevrijd van lagen die je niet meer dienen. Zodat je het vuur vanuit jouw unieke passie en potentieel kan laten aanwakkeren en branden!

 

Ik ben klaar om het nieuwe jaar in de knallen, harder en krachtiger dan ooit! 

Ik hoop dat je instapt op welke manier dan ook, via mijn podcast, via de jaaropleiding, via mijn nieuwste online programma of via de 1 op 1 bundle voor echte action takers.

Kies de investering in jezelf die bij jou past.

Mijn laatste vraag aan jou?

Welke afslag neem jij in het nieuwe jaar?

En.... kijk eens naar het bord? Of beter gezegd: Voel eens wat er op dat bord staat? Niet nadenken, binnen 3 secondes heb je het juiste antwoord ontvangen van je innerlijke weten, Vertrouw daarop! 

 

Ik wil je intens bedanken voor het luisteren!

Ik wens je een knallend en bovenal gezond en krachtig 2021! Waarin grenzen mogen worden verlegd op manieren die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen en durven houden.

 

Nogmaals dank voor het luisteren en te gek dat je jouw tijd hebt vrijgemaakt hiervoor, het bewijs dat je er klaar voor bent! Ik zeg Yes!! Fantastisch! 

 

Dikke knuffel van mij en graag tot snel!

 

Liefs Lisette  

 

All rights reserved EnergyJoy © 2020

48. Massive Action

bottom of page