top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

2 december  2020

 

Lisette Lucas:

Podcast 44. Conditioneer, Rewire, Programmeer en Train je Mind en Energy Naar Ultiem Succes en EnergyJoy!

 

 

Stel, je hebt behoefte aan verandering en bent klaar om te transformeren maar je weet niet hoe.

 

Kennis is potentiele kracht, die kennis toepassen op jezelf en in beweging zetten creëert resultaat. 

 

In deze podcast ontdek je de snelste route naar transformatie.

 

Zodat je je mind, energy en dus je leven kan shiften naar ultiem succes!

 

 

Welkom bij Podcast #44!

 

Succes en blijdschap ervaren zijn de beloningen van het leven! 1 ding kan ik je op voorhand vertellen: Dit gaat niet altijd vanzelf!

 

Succes bereiken, succes ervaren, succesvol in jouw leven zijn volgens jouw persoonlijk voorwaarden is de ultieme kers op de taart. 

 

Blijdschap ervaren, de frequentie van EnergyJoy ervaren is het gevolg van jezelf trainen, jezelf aanleren hoe je lagere frequenties, oude patronen en overtuigingen zo snel mogelijk kan transformeren en los kan laten. 

 

Vandaag is het Podcast nummer 44, het onderwerp kwam als vanzelf tot me en toen ik daarna de numerologische betekenis erbij zocht kwam er als vanzelf een glimlach op mijn gezicht. 

Een Wow moment, zo gaat dat namelijk als je leeft in synchroniciteit en in de flow van het ontvouwen van je essentie.

Dan komen situaties en omstandigheden als vanzelf op je pad. Dan krijg je het aangereikt als: De volgende logische stap te nemen. En dat brengt me bij de energetische betekenis van het nummer 44: Een dubbel getal betekent onder andere dat je op de juiste weg bent en dat het tijd is om meer kennis te vergaren. Nou, je luistert deze podcast dus dat heb je zelf al goed aangevoeld.

 

Je mag je gaan verdiepen en je kennis uitbreiden en versterken. Als je je gevoel hierin blijft volgen en gehoor geeft aan de authentieke, natuurlijke roep van je ziel zullen deuren als vanzelf opengaan.  

Je wordt hierin gesteund dus vertrouw op iets wat groter is dan jezelf.

 

Ik reed van de week met mijn dochter een parkeergarage in in Den Haag. We gingen alvast een kadootje kopen in de Bijenkorf voor haar 17e verjaardag. 

Terwijl we onder de grond door de garage reden zag ik tussen de geparkeerde auto’s opeens een Belgische kentekenplaat.  Niets bijzonders zou je denken. Wit met rode letters maar in dit geval: Mijn mond viel open van verbazing en ik riep meteen hardop de tekst die op dat kenteken stond: GRACE! Mijn dochter keek me ietwat verbaasd aan. ‘Wow!’: zei ik en ik probeerde haar uit te leggen dat Tony Robbins dit woord altijd gebruikt. 

 

Als we namelijk iets willen manifesteren in ons leven, succes willen bereiken dan zijn er veel factoren die we zelf vanuit ons aardse perspectief kunnen beïnvloeden, sturen en trainen. 

 

Maar dan is er nog eigenlijk het belangrijkste ingrediënt waar we geen invloed op hebben, een ingrediënt wat niet te bevatten is maar overal en altijd om ons heen is en door ons heen stroomt. Je kan er vele namen aan geven, het is iets ontastbaars, het is iets waar je op moet vertrouwen, en dat is, ja, je voelt hem al aankomen, dat is: GRACE!

 

Ik vind dat zo prachtig! Grace! Dat is als de magische pixie dust die als gouden sparkels over ons wordt uitgestrooid, dat is hetgeen wat wow momenten creëert.

 

Die kentekenplaat in die parkeergarage ontroerde me diep. Want vraagje aan jou? Heb jij in Nederland wel eens zo’n kentekenplaat gezien? Nou, ik nog nooit! 

En dan precies dit woord, just wow. 

En zo ook met het nummer van deze podcast.

Nr. 44, ik dacht er niet bij na maar het ontstond gewoon, puur omdat ik de controle los heb gelaten tot het creëren van iets op wilskracht.

Dus het ontstaat door me heen, als vanzelf, met ja, met behulp van Grace!

 

En natuurlijk kan je het ook God noemen, engelen, helpers, begeleiders, spirit, Allah, source energy, het universum, de bron enzovoort. 

Maar ik wil voor jou het woord Grace er bij deze aan toevoegen. Omdat het voor mij de energie van oneindig vertrouwen resoneert in iets groters dan mijzelf. Een eerbied en een liefde voor de verbinding met het al der is. Ik voel me hierin ook gesteund en dat geeft kracht.

Dus dat wil ik jou ook meteen meegeven. 

Wat je nu ook doormaakt of meemaakt in je leven, vertrouw op Grace, vertrouw altijd op iets wat groter is dan wij als mens, iets wat een groter plan heeft. Iets wat we nog niet kunnen zien of begrijpen. Maar dat vertrouwen geeft moed en steun, althans, mij helpt het gigantisch als ik ergens tegenaan loop of met zaken uit het dagelijkse leven wordt geconfronteerd. 

 

Dus ik hoop dat jij hier iets mee kan. Ga maar voelen wat het voor jou betekent en als je het even niet meer weet, laat het over aan Grace, laat het los en laat het vervolgens ontvouwen op manieren die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen houden.

 

En ja, let op kleine signalen en ‘toevalligheden’ tussen aanhalingstekens! Zoals mijn voorbeelden met het nummer 44 en de kentekenplaat. Toeval bestaat niet dus vertrouw op dat er een liefdevolle grotere macht over je schouder meekijkt die altijd het beste met je voor heeft! 

 

 

Je kan trouwens de Shownotes van deze aflevering terugvinden op www.LisetteLucas.com/44

 

En heb je ervaringen met Grace die je wilt delen? Ik hoor het heel graag via info@lisettelucas.nl

 

Wat ik je zojuist heb verteld is een stukje reverse enginering.

Meestal zetten we eerst de aardse stappen en dan vragen we om hulp als het nodig is.

Maar je kan dus ook vooraf al vragen om hulp, steun en support.

 

In eerdere podcasts heb ik al verteld over je vrije wil, dus als je hulp wilt ontvangen moet je het echt eerst zelf vragen. 

 

Maar dat brengt me bij het aardse stuk voor het leven van je Ultieme Succes.

Ultiem succes ziet er voor iedereen natuurlijk anders uit.

 

Een moeder zal zich bijvoorbeeld ultiem succesvol voelen als ze haar kind of kinderen gezond laat opgroeien tot verstandige, liefdevolle jonge personen. 

 

Een ondernemer zal zich pas succesvol voelen als het omzet X heeft gerealiseerd en een hulpverlener zal zich pas succesvol voelen als hij of zij honderden levens heeft gered.

 

Dus nu een vraag aan jou?

 

Wat is voor jou ultiem succes?

 

En dat brengt me ook meteen weer terug naar podcast 42 Persoonlijke Transformatie met de 7 levels van de EnergyJoy Life Triangle. Want dan kan je meteen helder krijgen op welk gebied je nog stappen te zetten hebt.

Absolute aanrader om de Life Triangle gratis te downloaden want meten is weten! 

 

Maar als je duidelijk hebt waar je aan wilt werken en aan welk gebied of gebieden van je leven je wilt werken. Dan kan je de strategie en de juiste methodes gaan toepassen. 

 

Ik ga de volgende methodes voor Ultiem Succes met je doorlopen:

  1. Conditioneren

  2. Rewiren

  3. Programmeren

  4. Trainen

 

 

Methode 1: Conditioneren.

Dit woord komt voort vanuit het Engelse conditioning. En kan je zien als aangeleerd gedrag. 

Een grappig voorbeeld van conditioneren is wat er gisteren gebeurde tijdens het koken.

 

Ik stond achter mijn gasfornuis, zo’n grote Boretti met van die draaiknoppen die je moet indrukken om de ontsteking op gang te brengen. Boretti vind ik een prachtig merk maar de ontsteking van het gas blijft altijd een zwak punt. Dus ik stond zoals gewoonlijk te drukken op de grote knop om het gas aan te krijgen zodat ik het water kon laten koken. 

En toen gebeurde iets wat mij helemaal niet opviel omdat mijn focus boven het gasfornuis was. 

 

Mijn dochter zei, kijk daar is Pepper, ze reageert op het gasfornuis. (onze West Highland White Terrier) En ja inderdaad, Pepper stond opeens tussen mijn benen. (ondanks dat ze weet dat ze niet in de keuken mag zijn tijdens het koken) Maar blijkbaar was het geluid van het aanklikken van het gas al zo geconditioneerd dat ze het direct associeert met eten. Oftewel, het baasje laat regelmatig wat vallen als ze daar staat dus een boel lekkers!

Haha, we moesten er hartelijk om lachen.

Het is dus een onbewust aangeleerd gedrag geworden. Ik heb haar, Pepper in dit geval, geconditioneerd. 

 

En ja, zo gaat het bij ons precies hetzelfde! Zo kunnen we gedrag, zowel positief of negatief, conditioneren. Aanleren.

Met negatief gedrag kan je het voorbeeld nemen met een moeder in de supermarkt.

Een kind wil bijvoorbeeld snoepjes en mag het niet. Gooit zich schreeuwend en krijsend in het gangpad voor het snoep op de grond. De moeder schrikt en schaamt zich en geeft het kind zijn of haar zin. Aandacht en een snoepje. Wat denk je dat er volgende week gebeurt als ze weer bij de supermarkt zijn?

 

Juist, het gedrag is beloond dus zal worden herhaald. Ik heb mijn kinderen trouwens laten liggen op zulk soort momenten, oftewel het negatieve gedrag genegeerd. Dan leren ze het snel af omdat er geen beloning volgt.

 

Maar je kan dus jezelf heel makkelijk conditioneren. Vanuit mijn praktijk gebruik ik hypnose om nieuw, gewenst gedrag te stimuleren en te conditioneren op onderbewust niveau. 

Dat werkt fantastisch! En dit werkt samen met de volgende methodes die ik ga benoemen.

 

De volgende methode is:

2. Rewiren. Met rewiren wordt letterlijk het herbedraden genoemd. Denk maar aan een oud huis waar overal stroomkabels door de muren lopen. Een oud netwerk van jaren oude kabels. Dit wil je vervangen, up to date maken en vernieuwen. Zodat alle huidige technische snufjes en verlichting er goed op kan werken. 

Dus nieuwe bedrading zodat je fijn en succesvol, gelukkig kan leven in je nieuwe woning. 

Maar heb je je eigen lichaam wel eens gezien als je woning? Hoe nieuw en recent is jouw bedrading? Hoe vaak check je het of het nog wel aan de huidige wensen voldoet? Dan kan je zeggen, Lisette, leuk bedrading, maar je kan mij toch niet vergelijken met elektriciteit? Nou om eerlijk te zijn, weet je waar je het mee kan vergelijken?

Je kan het vergelijken met je zenuwstelsel, dat zijn allemaal impulsen van energie en energie overdracht. Eigenlijk netzo als bij bedrading van een huis, jij bent door heel je lichaam ook bedraad, gewired. Dus we praten hier over zenuwstelsel, over netwerken van zenuwen en zenuwbanen. Die kan je volledig instrueren en herbedraden met de kracht van je mind. Echt waar! Wist je dat? Onze Nederlandse Iceman, Wim Hof, heeft zelfs wetenschappelijk aangetoond dat je het autonome zenuwstelsel met de kracht van je mind kan beïnvloeden en activeren. Iets wat voorheen niet voor mogelijk werd gehouden! 

Super goed nieuws want dan kan je dus nieuwe krachtige snelwegen van zenuwbanen aanleggen die precies doen wat jij wilt. Werken voor jou om de meest succesvolle versie van jezelf te zijn. Echt, alles is mogelijk als je er maar voor openstaat. Dit gebruik ik ook in de snelle transformatie therapie methodes. Super krachtig!

 

En dan gaan we naar methode 3. Programmeren

Je mind is als een computer. Als je informatie op een juiste manier opslaat in je geheugen dan zal de informatie aanwezig blijven, voor altijd. En dus kan je je mind programmeren en herprogrammeren om hetgeen op te slaan wat jij wilt ervaren in je leven. Wil je oude stukken voorgoed transformeren en los laten. Dan kan dat ook, net als het wissen van oude software. Je gooit het gewoon in je prullenmand. En je kiest de informatie die je wel geprogrammeerd wilt hebben in je onderbewuste mind. Heel makkelijk, heel eenvoudig en super krachtig!

 

En dat laatste methode is: 4. Trainen

Misschien wel de meest voor de hand liggend. Want we kennen het allemaal: Oefening baart kunst. Als je topsporter wilt worden dan train je dag in, dag uit voor hetgeen je wilt behalen.

Of ook zo mooi gezegd: Practice makes ….. nee niet Perfect, want wil je perfectie dan zal je nooit gelukkig zijn en voldoening ervaren. We streven hiernaar: Practice makes ….Progress. Vrij vertaald: Oefening boekt vooruitgang. En daar kan jij voor kiezen, heel bewust op dit moment. 

Mijn mediumschap, mijn psychic werk, mijn energiewerk, dat heb ik mezelf eigen gemaakt door te trainen, trainen en nogmaals trainen. Vlieguren maken. Gewoon doen! En daar zijn bijvoorbeeld mijn jaaropleidingen en trainingen en cursussen voor. Als jij dat bijvoorbeeld ook zou willen leren. 

En ook het minimaal 21 dagen luisteren van 1 speciale hypnose audio opname is om je mind te trainen op bewust- en onderbewust niveau. Dat herhalen, dat steeds weer opnieuw doen en horen en voelen op alle lagen van je zijn zorgt ervoor dat het wordt wat je doet en vervolgens manifesteert het de nieuwe realiteit van wie je bent. 

 

Dus wil je succesvol zijn, gelukkig op welk gebied dan ook?

 

Maak de magische mix van jezelf conditioneren, rewiren, programmeren en trainen met als laatste en meest krachtige ingredient, weet je het nog? Juist: GRACE!

 

Dan creëer je het ultieme succesvolle leven on your terms, naar jouw voorwaarden!

 

Uiteraard help ik je graag om de juiste stappen te kunnen nemen. Ga ontdekken met behulp van de tool uit podcast #42 wat je echt wilt! Vanuit daar kan je verder werken.

Ik zet de informatie in de shownotes op: www.LisetteLucas.com/44

 

Heel veel succes! Ik hoop dat je meer inzicht hebt in de methodes die voor jou kunnen werken zodat je je ultieme droom kunt leven!

 

Liefs Lisette 

All rights reserved EnergyJoy © 2020

44. Conditioneer je Mind

bottom of page