top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

28 oktober 2020

 

Lisette Lucas:

Podcast 39. YES Mindset, Hoe Je Een Gefixeerde Mindset Shift Naar Een Groei Mindset + Gratis WHY-Activatie Download.

 

 

Stel: Je wilt ontwikkelen, groeien en je dromen en wensen manifesteren maar je weet niet, hoe en welke je stappen moet zetten.  

 

In deze podcast ontdek je: Je stelt jezelf de verkeerde vraag!

 

Na het beluisteren van podcast #39 en het doen van de gratis Why-Activatie begrijp je waarom!

 

Zodat je vanuit de: ‘YES Mindset!’ Je doelen, dromen en wensen als magnetisch gaat aantrekken zodat je leven kan Shiften. 

 

 

Welkom bij Podcast 39! 

 

YESS, geweldig dat je deze podcast luistert! Ben je hier vandaag voor het eerst? Van harte welkom! Ik weet het zeker, toeval bestaat niet, dus te gek dat onze paden kruisen. En aan mijn vaste, trouwe luisteraars: Super veel dank voor jullie enthousiasme, berichtjes, mailtjes en lieve, hartverwarmende woorden. Sommige reacties lees ik met tranen in mijn ogen van ontroering en andere laten me een vreugde dansje maken door de kamer!

 

Hoe dan ook, ik voel echt dat we dit met elkaar waar maken. Want zonder jouw steun en luisterend oor zou mijn podcast niet zo’n succes zijn! En wederom gaan deze maand de luistercijfers door het dak, de meeste luisteraars van mijn EnergyJoy podcast ooit! YESS, zo fantastisch!  En dat inspireerde me tot het maken van deze podcast!  

 

Want het bracht me terug naar het begin van dit jaar. Het moment dat ik de juiste mindset had, de Yes & Groei mindset waarin koos voor verandering, vernieuwing en bovenal groei! 

 

Ja, ik geef toe, super spannend en super eng was het maar, ik stapte uit die beperkende ‘fixed’ mindset en omarmde volledig de ‘groei’ mindset waarin alles mogelijk is en ja, ik durf nu hardop uit te spreken dat het de beste keuze is geweest die ik ooit heb kunnen maken. 

 

Ken je dat?  Je zit in een bepaalde situatie van je leven vast en gefixeerd en je wilt zo graag iets veranderen, je wilt groeien.  Maar je weet niet hoe…. 

 

Althans, dat is meestal het geval. En als je zelf iets zou willen veranderen aan je leven dan daag ik je ook meteen uit om mee te denken. 

Want als we het over mindset hebben dan is de volgende vraag, die ik je ga stellen, eigenlijk de belangrijkste om de Shift van beperkend, gefixeerd en vastzittende mindset naar open, expansieve, groei mindset, voorgoed werkelijkheid te laten worden.

 

Ik zal je mijn voorbeeld geven uit mijn eigen leven. 

Ik stelde mijzelf namelijk de vraag: 

Waarom? 

Waarom wil ik iets veranderen? 

Mijn antwoorden die vervolgens uit me stroomden toen ik in de juiste staat van zijn en de juiste energetische frequentie was: 

Omdat ik graag hetgeen ik geleerd wil overdragen en delen met de wereld. 

Omdat ik weet dat ik zoveel mensen kan helpen, ondersteunen en begeleiden naar het leven in de frequentie van joy, blijdschap en geluk!

Omdat iedereen in de basis hetzelfde is, dus iedereen kan ook weer leren om in tune te zijn met zijn/haar natuurlijke gaven als intuitie en mediamieke kwaliteiten. 

Omdat ik het zo belangrijk vindt dat ook jij weet dat je het zo, zo waard bent!

Omdat ik weet en voel in iedere vezel van mijn zijn dat ik hier ben voor een reden en missie, en dat wil ik overdragen! 

Omdat ik net als iedereen het waard is om te leven in overvloed!

Omdat er genoeg is voor iedereen!

En omdat ik moeder ben van 3 prachtige kinderen en heel graag een legacy wil opbouwen, een erfgoed achterlaten voor hun, voor mijn schatten, van waaruit zij weer kunnen groeien, ontwikkelen en terug kunnen geven aan de wereld... 

 

En zo kan ik in de juiste staat van zijn nog wel even doorgaan dan stroomt het door me heen, zonder dat ik erover na hoef te denken. (iets wat jij dadelijk ook kan met mijn gratis activatie)  

 

Maar zoals je inmiddels wellicht hebt begrepen. 

Mijn waarom, mijn WHY, was heel duidelijk en voelt voor mij heel, heel krachtig!  Dat werd en is mijn drijfveer! 

En toen ik dat wist en voelde in iedere cel van mijn zijn, toen werd de hoe, de HOW, heel eenvoudig. Dat diende zich eigenlijk als vanzelf aan, een daar, daar luister je nu onder andere naar.

 

Dus nu ga ik dit aan jou vragen. 

Heb je behoefte aan verandering, is jouw mindset klaar voor groei, ben je klaar om die gefixeerde, gestagneerde, beperkende mindset voorgoed achter je te laten, ben je klaar te veranderen, te shiften maar ….. weet je niet hoe? 

Dan ga ik je vertellen. 

Dat komt omdat je jezelf de verkeerde vraag stelt. 

Het komt omdat je je wellicht gek zit te staren op de HOW? De Hoe??

Hoe kan ik mijn leven veranderen, hoe kan ik succesvoller worden, hoe kan ik me fitter en energieker voelen, hoe kan ik beter omgaan met mijn sensitiviteit. 

 

De juiste vraag moet zijn: WHY? Oftewel Waarom! Want daar zit de kracht, de kracht op lange termijn!

 

En ik heb speciaal voor jou een tool ontwikkeld, de WHY-MINDSET-SHIFT ACTIVATIE, die je meteen gratis kan downloaden in de shownotes op www.LisetteLucas.com/39 Want dit moet in mijn optiek toegankelijk zijn voor iedereen! Dus alsjeblieft, bij deze!

 

En groei, groei voor mij persoonlijk is dat ook een must! En eigenlijk geldt dat voor iedereen want als je niet groeit…. Denk maar aan alles in de natuur dan…. vul zelf maar in. Je bent tenslotte niet voor niets aan het luisteren. Dat voel je zelf ook goed aan. Dus ja, ook ik blijf mezelf trainen en ontwikkelen. Dus ik heb net weer, de afgelopen dagen, een gigantisch, total immersion event van Tony Robbins gedaan. Oftwel dagen lang, aaneengesloten, ruim 14 uur per dag trainen, absoluut energie & joy die door het  dak gaat met de beste succescoach ter wereld. En mede van hem heb ik krachtige tools geleerd die ik super graag met je wil delen. 

In de shownotes vind je mijn gratis Unieke WHY-ACTIVATIE tool. Het is een actieve transformatie visualisatie. Daarin neem ik je mee en ga je onder mijn begeleiding in een ‘energetische peak state’ oftewel in; de beste YES frequentie voor manifestatie zodat je jouw echte WHY kan ontdekken. Je kan nu misschien het een en ander bedenken maar wacht maar tot ik je mee neem! Echt super krachtig, dat beloof ik je. 

 

Je kan het dus gratis aanvragen en downloaden via de shownotes van deze podcast op mijn website. De link vind je ook onder deze aflevering.

 

 Ik beloof je in ieder geval, als jij in tune bent met je essentie, met het deel dat je echt bent, dan is de sky de limit, of beter, dan ben je limitless! 

 

Dan stap je in je oneindige potentieel en omdat je weet waarom je het wilt en waarom je het wilt bereiken dan hoef je jezelf niet meer voor te slepen, te sleuren of te duwen in de richting van je dromen, nee, dan word je ernaar toe getrokken. Dan is het bereiken van je doelen, je wensen onvermijdelijk omdat je in een krachtige magnetische energie stapt die alles aantrekt. Ja, dit noemen ze ook de law of attraction, de wet van de aantrekkingskracht. Je trekt daarmee je situaties en omstandigheden aan, je trekt ze naar je toe omdat je energie en frequentie in tune zijn!

 

Hoe geweldig is dat! 

 

Weet je hoeveel energie het je dan geeft, in plaats van dat het je energie kost! Dan ga je iedere dag blij, gelukkig en vol enthousiasme en energie in de richting van je dromen. Hetgeen waarvan je weet dat het naar jou toekomt! 

Dat is de mindset van groei en expansie die je laat floreren. 

 

 

Die je het leven geeft op jouw voorwaarden, je ‘life on your terms!’ zoals Tony dat heel mooi zegt. 

 

 

Oke, stap nu, als je in de gelegenheid bent meteen over naar de gratis opname. 

Pak meteen door en stap in je momentum. Je zit nu na het luisteren van deze podcast in de juiste energie en trilling om meteen door te pakken. Dus maak daar gebruik van. Voel het door je lichaam stromen. Je mind, body & soul in alignement, oftewel, alles volledig uitgelijnd. Maar daar gebruik van. Dit is jouw momentum! 

 

Zorg dat je even de ruimte, vrijheid en tijd hebt voor jezelf en zorg dat je iets hebt om op te schrijven. Want jij hebt dadelijk vanuit de hoogste frequentie jouw pure, echte why helder! 

 

Dank voor het luisteren naar deel 1 van deze podcast, ik zie je zo graag via de link www.lisettelucas.com/39aan de andere kant. 

 

Ik zeg voor nu: YES! Geweldig dat we dit samen kunnen beleven en doorleven! Weet dat je oneindig veel potentieel hebt, hoe jong of oud je ook bent! Alles is mogelijk!

 

Dank voor het luisteren en tot snel! Liefs & Power EnergyHug van mij!

Xxx Lisette 

 

All rights reserved EnergyJoy © 2020

39. Yes Mindset!

bottom of page