top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

23 september 2020

 

Lisette Lucas:

Podcast 34. Train En Ontwikkel Je Intuitieve & Mediamieke Krachten En Transformeer Naar Een Niveau Dat Je Vooraf Niet Voor Mogelijk Had Kunnen Houden + Mijn 15 Stappen Voor Ultieme Spirituele Transformatie.

 

 

Stel: Je zit vast, je wilt verandering en je wilt je sensitieve valkuilen transformeren naar sensitieve krachten. 

In deze podcast ontdek je mijn persoonlijk ontwikkelde jaartraject waarin je leert je van nature aanwezige krachten te ontwikkelen. 

 

Ik beloof je, in een jaar tijd zal je leven transformeren op een manier die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen en durven houden.

 

Zodat je je ultieme bundel van krachten, talenten en potentieel kan toepassen om het leven te creëren wat jij wenst. 

 

Welkom bij Podcast 34!

 

Te gek dat je luistert! Deze podcast is specifiek toegespitst op het jaarprogramma wat ik heb ontwikkeld. 

Het is een systeem waarmee je al je energetische, intuitieve en mediamieke krachten en talenten leert toepassen.  Een deel van jezelf, wat zich bij de meeste mensen gedurende het leven veelal op een latente, slapende positie bevindt. 

 

Meestal is er een keerpunt nodig om het in beweging te zetten. Een ervaring die dusdanig veel impact heeft, een trauma, een ziekte, het verliezen van dierbaren, een persoonlijke worsteling of iets wat een trigger is waardoor je het punt bereikt van: Tot hier en niet verder!

 

Het punt waarop je voelt dat er iets moet veranderen. Bevind je je in de gebied of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden die al in je zitten? Dan is dit de podcast voor jou.

 

Als je eerdere podcasts hebt geluisterd dan ken je een beetje mijn verhaal en weet je dat ik ook een punt bereikte waarop ik voelde, diep van binnenuit dat er iets moest veranderen. Zo niet, van harte welkom!

Ik voelde een soort, onbeschrijfelijk diep verlangen naar meer. Niet zo zeer meer van buiten maar juist meer vanbinnen. Ik beschrijf het nu als een Soul-pull, een diepe aantrekking vanuit mijn Ziel, een diep weten naar iets wat ik nog niet kende in dit leven.

 

Ik heb die onverklaarbare stem gevolgd en het heeft me gebracht naar het punt waar ik nu ben.

 

Al vele jaren mag ik mijn eigen opgedane kennis en expertise overdragen met veel liefde. En daar is ook een speciale jaartraining, de jaaropleiding, uit ontstaan. Zodat ik mensen die ook die, soms zelfs onverklaarbare behoefte en nieuwsgierigheid hebben, op een goede en veilige manier kan helpen en ondersteunen.

 

Binnenkort is het weer zover! Er start weer een nieuw jaar dus ook nieuwe jaaropleidingen. Zowel voor degene die nog geen ervaring heeft op dit gebied maar ook voor gevorderden die hun krachten en talenten willen fine-tunen, versterken en wellicht wat bijsturing nodig hebben in het leggen van de fundering.

 

Want die fundering is het meest essentiële wat er is.

Als je een huis bouwt begin je daar ook mee. Is die basis, de fundering stevig, sterk en stabiel. Bestand tegen een stootje? Dan heb je daar je levenslang profijt van. Het helpt je en beschermt je. Dit kan je namelijk trainen met tools, tips en technieken. En ja, ook de juiste mindset. Want echt, als jij echt krachtig wordt en vol je missie leeft, dan word je, zoals ik in podcast 33 al vertelde: Magnetisch! Dan komen mensen naar jou toe voor vragen, hulp, raad en advies. En dat is prachtig maar daarin moet je jezelf ook beschermen. Oftewel je moet je eigen grenzen leren aanvoelen en ook leren aangeven op een liefdevolle en toch krachtige manier. Want de valkuil van veel sensitieve mensen, empathische mensen en hsp-ers is,  jezelf wegcijferen voor anderen.

 

Anderen eerst en dan jij…. Ja, geloof me…Been there, done that! Met alle emotionele en fysieke symptomen van dien. Dus of je wel of niet professioneel aan de slag wilt met hetgeen je leert. Het is ook een absoluut cadeau voor jezelf! Het is een stuk persoonlijke ontwikkeling waarvan iedere student, iedere cursist tot nu toe heeft gezegd: Waarom leren we dit niet gewoon op school!

 

Tja, om eerlijk te zijn… het doet mij eigenlijk verdriet. Maar daar stappen we meteen overheen en draaien het om. Dat maakt het juist mijn en onze taak om te laten zien dat er zoveel meer is dan het beperkte rationele waarvan nu wordt uitgegaan. 

 

Het heeft gewoon tijd nodig en die tijd begint bij jezelf. Ik zeg ook altijd, als ik per dag 1 persoon mag helpen, steunen, bijstaan en zelfs helen. Dan heeft dat een gigantisch ripple effect. Denk maar aan een steen die je in kalm, stilstaand water gooit, de plons veroorzaakt een golfje maar kijk eens naar de cirkel die uiteindelijk ontstaat, het golf effect is gigantisch!

 

Voor jezelf kan je het zien als dat je jezelf helpt en heelt maar omdat je jezelf helpt en heelt heeft dat ook meteen een ripple effect op je omgeving. Jouw glimlach, jouw energie, jouw liefde heeft direct effect op de mensen om je heen, en dus ook weer hoe zij zich voelen.

 

Ik was van de week intens geraakt en dankbaar. Een lieve podcast luisteraar, die ik persoonlijk nog nooit heb ontmoet, is met de tips en tools uit mijn podcasts aan de slag gegaan. Ze ervaart zelf het effect hiervan maar ook haar omgeving is het inmiddels aan het opmerken. Oftewel, ze is een ripple effect aan het veroorzaken, en nog mooier, ze schrijft erover in haar eigen blog! Hoe fantastisch is dat! Op die manier creëert ze een helend effect terwijl ze zichzelf aan het helen en transformeren is. Het ultieme voorbeeld van de kracht van transformatie! 

 

Op mijn persoonlijke facebook pagina www.facebook.com/lisettelucas  en mijn praktijk facebook pagina www.facebook.com/energyjoy kan je hier trouwens meer over lezen.  Sowieso fijn om ook op die manier te verbinden. 

 

De shownotes van deze aflevering vind je op www.LisetteLucas.com/34

 

Hier zal ik ook de links plaatsen dan kan je het op je gemak teruglezen.

 

Maar hoe dan ook, ik wil haar voor het ondernemen van actie en het delen van haar verhaal via haar blog en enthousiasme op social media bedanken en belonen. Ze weet het nog niet maar Ingrid, bij deze, gefeliciteerd! Ik bied je een privé consult aan twv € 150,- via Zoom. Omdat je actie hebt ondernomen en omdat je met jouw openheid en het laten zien van je kwetsbare kant een voorbeeld bent voor velen.  Je mag contact met mij opnemen via info@lisettelucas.nl , dan gaan we een datum inplannen voor een Zoom consult! 

 

Bij deze heb je ook mij geïnspireerd en ik wil dit vaker gaan doen. Dus luister je regelmatig mijn podcast, pas je het toe en ervaar je verandering in je leven? Sterker nog, ervaren de mensen om je heen ook positief effect? Deel het met me! Deel het met anderen, deel het op social media, en wie weet, ben jij de volgende gelukkige. 

 

Dit is een prachtig voorbeeld dat actie ondernemen wordt beloond.

En daarom wil ik met jou mijn 15 stappen voor ultieme spirituele transformatie delen zoals ik het ook doorloop en train in de jaaropleiding.

 

Doorloop je die stappen en train je mee? Dan beloof ik je, dan ga je ook beloond worden op een manier die je vooraf niet voor mogelijk had kunnen en durven houden. Je gaat aspecten van jezelf ontdekken die je leven intens zullen verrijken. Die je leven meer betekenis en diepgang gaan geven. Met als gevolg, meer vervulling en blijdschap! Oftewel, heel veel EnergyJoy! 

 

Tevens is het een proces van persoonlijke transformatie en ontwikkeling die een krachtig helend effect in beweging zet op vele niveaus. 

 

Hier zijn de 15 stappen die we samen in een jaar tijd doorlopen als je kiest voor transformatie:

 

1.     Energetische bewustwording: Je leert werken met je energetische lichaam, zodat je (meer) controle krijgt over je energieveld. Je voelt je hierdoor beter geaard, kan makkelijker met situaties en omstandigheden omgaan én kan je je energie inzetten om te bereiken wat jij wilt en wenst in het leven.  Podcast 1, 2, 3 en 4 gaan hier ook over. 

2.  Kleuren: Je leert werken met kleuren, leert kleuren lezen, kleuren voelen en intuïtief waarnemen. Dus je leert via je heldervoeldende vermogens een kleur bij iemand waar te nemen, te zien en te lezen. Dan komt er een schat aan informatie naar voren. Echt waar, dit kan jij ook! Podcast 15 geeft je meer inzicht in werken met kleuren. 

3.  Aura: Je leert het energieveld (het aura) zien, voelen en lezen. Tevens leer je technieken van aura & energy healing waarmee je jezelf en anderen kunt helpen en helen. In Podcast 7 kan je kennismaken met een aura oefening

4.  Chakra's: Je ontvangt inzicht in de chakra's, de energiecentra van het fysieke & energetische lichaam. Je leert de basisbetekenis van de chakra's en leert ze voelen en lezen.

5.  Psychometrie: Je leert hoe je de energie van foto's (mensen / dieren) & voorwerpen kan lezen en aanvoelen. 

6.  Psychic readings: Je leert hoe je "1 op 1 readings"/ "prive consulten" doet. Zodat je inzichten kan geven wat er in het leven speelt van de persoon, je leert aanvoelen hoe je de Ziels energie leest en wat het potentieel, de krachten, talenten en eventuele valkuilen zijn van de persoon. 

7.  Mediumschap: Je leert zodra je psychic kan werken de stappen zetten naar het mediumschap. Je leert contact maken met overleden dierbaren. Je leert zowel via de "consult" methode contact maken als via "publieke demonstratie" methode voor de groep contact maken met de spirituele wereld. Podcast 20 geeft meer inzicht in jouw inner medium. 

8.  Spirituele begeleiding: Je leert contact maken met je spirituele begeleiding via visualisatie en meditatie technieken. 

9.  The Power: Je leert in The Power te stappen en te werken vanuit deze krachtige dimensie. Podcast 24 bevat een krachtige meditatie om hiermee kennis te maken. 

10.  Geïnspireerd spreken: Je leert hoe je voor de groep via inspiratie zonder voorbereiding kan spreken. Tevens leer je angsten te overwinnen die je zullen helpen in ieder gebied van je leven. 

11.  Consulten & readings: Je leer via de eenvoudige stap voor stap methode van Lisette hoe je consulten en readings heel natuurlijk en makkelijke kan geven aan cliënten. 

12.  Meditatie & visualisatie: Je leert verschillende meditaties en visualisaties die je helpen in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Je ontvangt deze via geluidsopname voor thuisgebruik. 

13.  Blokkades: Je leert unieke en speciale technieken waarmee je energetische blokkades kan opsporen, doorbreken en transformeren. Dit zal je leven direct transformeren.  Podcast #8 & #29 geven een mooi voorproefje van wat dit precies is. 

14.  JeZelf: Je stapt in een prachtig proces van Persoonlijke groei, Transformatie & Intuïtieve Ontwikkeling. Je laat oude stukken achter je, je heelt en kan de persoon worden die je voorbestemd bent te zijn. Podcast 13 is een prachtige aanvulling hierop. 

15.  Lisette Lucas: Je ontvangt vele voorbeelden uit praktijk, publieke en persoonlijke situaties vanuit Lisette Lucas haar (werk)ervaring en perspectief. Ze deelt, vanuit haar hart & humor, haar valkuilen en inzichten die ze tijdens haar ontwikkeling heeft ervaren. Hiermee geeft ze je hands-on inzichten, tips en tools waarmee je aan de slag kan. 

 

 

 

 Al met al een prachtig traject waarmee je jezelf van binnenuit voedt. 

Tony Robbins zegt altijd: De beste investering die je kan doen is de investering in jezelf. En ik kan uit ervaring spreken dat dat een absoluut feit is. We zijn hier om te groeien, ontwikkelen en evolueren. Want wat gebeurd er als iets niet groeit hier op aarde….. tja, dan gaat het dood. 

 

Dus de keuze is aan jou. Kies voor groei op welk gebied en niveau dan ook!  Als je maar kiest voor jezelf, daar ligt de sleutel! Dan kan je transformeren en de beste versie van jezelf worden zoals het is voorbestemd! 

 

Hoe mooi is dat!

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze podcast, je kan me altijd mailen via info@lisettelucas.nl

Er starten in het nieuwe jaar 2 nieuwe jaaropleidingen. 

Jaaropleiding 1 voor beginners en mensen met enige ervaring op het gebied van intuitieve en/of spirituele ontwikkeling

En jaaropleiding 2 voor mensen die jaaropleiding 1 hebben gevolgd of mensen met ervaring op gebied van psychic en/of enige ervaring op het gebied van mediamiek werken. 

 

Let wel op: Ik heb maar beperkt ruimte beschikbaar.  De lessen vinden zowel Live als Online plaats. Dit omdat de wereld in beweging is en wij op die manier door kunnen transformeren onafhankelijk van de mondiale omstandigheden.  Alles is energie dus ook online kan je perfect werken met energie. Lessen worden altijd live gestreamd dus mag je vanwege overheidsrichtlijnen niet de deur uit dan mis je toch niets omdat je gewoon via het Zoom lokaal erbij kan zijn.

 

En nog iets nieuws: Ben je beginner en vind je een heel jaar een te grote stap? Of is de afstand te ver naar Zuid-Holland? 

Houdt dan mijn mailing en social media in de gaten. Zowel Facebook als Instagram. In januari wordt ook mijn nieuwste digitale beginnersprogramma: intuïtieve ontwikkeling gelanceerd!

Dit kan je volgen helemaal in je eigen tempo vanuit je eigen veilige, vertrouwde omgeving!

Later meer daarover!

 

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt om de stappen te zetten die goed voelen voor jou.

Zal het spannend zijn? Ja!

Zal het eng zijn? Ja!

Zal je blij zijn als je de sprong hebt gewaagd?  Absoluut!

 

Volg je hart en Ziel, binnen 3 secondes weet je je Ja of Nee

 

Na 3. Secondes neemt je oerprogrammering het over die altijd  vanuit angst handelt en je ‘schijnveilig’ wilt houden in je huidige situatie en omstandigheden.

 

Herken het verschil en onderneem actie in. De richting van je dromen en diepste zielsverlangens!

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten, live of virtueel!

Te gek dat je hebt geluisterd en graag tot snel! 

En oh ja, de shownotes en alle gegevens voor de jaaropleidingen vind je op. www.LisetteLucas.com/34

 

Ik wens je een prachtige ochtend, middag, avond of nacht, fijn dat we dit momentje met elkaar hadden!

All rights reserved EnergyJoy 2020

34. Train en Ontwikkel

bottom of page