top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

16 september 2020

 

Lisette Lucas:

Podcast 33. Shift je Vibe! Hoe Je Direct je Frequentie Kan Veranderen Waardoor Je Realiteit En Dus Ook Je Leven Shift + Gratis Download: Shift je Vibe Frequentie Schema

 

 

Stel: Je wilt zoveel bereiken, doen en creëren maar je gevoel, emoties, gedachten en energie zeggen iets anders. 

 

Hoe kan dit? Low vibes staat gelijk aan low results. Om te bereiken wat je wilt moet je je lage frequentie kunnen herkennen en veranderen. 

 

In deze podcast leer ik je Hoe je direct je vibe kan shiften naar High-Vibes!

 

Zodat je het zelf kan toepassen in je leven waardoor je realiteit automatisch mee shift naar overvloed. 

 

Welkom bij Podcast 33!

 

Zo fijn om op deze manier te kunnen verbinden.  Vandaag ga ik het over misschien wel het belangrijkste onderwerp hebben wat er is. Namelijk: Jouw Vibe! 

Nu klinkt het woord: ‘Vibe’, leuk en hip maar wat ik daar echt mee bedoel is eigenlijk hoe je je voelt. Dus hoe je emoties, je gevoelens en dus je energie is gedurende de dag. Want hoe langer je in een bepaalde vibe zit, hoe meer het je algehele staat van zijn wordt. Oftewel, ben je gewend om laag in je energie en frequentie te zitten, dan zal dit je soort van low vibe-huis worden. Het frequentie huis, het energie huis waarin je meestal woont vanuit gewoonte. Want wij als mensen leven in patronen en gewoontes. En als je aan een bepaald patroon gewend bent dan blijf je daar meestal gewoon in leven totdat er iets gebeurd waardoor je besluit te shiften en te veranderen. Dus: Tot je besluit, om wat voor reden dan ook te verhuizen naar een ander vibe-huis, naar een andere frequentie. 

 

Ik heb een eenvoudig 3 – stappen: ‘Shift je Vibe’ schema ontworpen om dit helder te krijgen. Want eigenlijk is het heel simpel. Je kan globaal, hoe je je voelt, onderverdelen in 3 hoofd categorieën. 

 

Op www.LisetteLucas.com/33 kan je het ‘Shift je Vibe’ Frequentie schema downloaden en printen of bijvoorbeeld als screensaver of achtergrond op je device gebruiken. Zodat je het goed visueel hebt. Want zoals ik altijd zeg vanuit de regels van de mind: De plaatjes die je maakt in je hoofd en de woorden die je zegt tegen jezelf, hebben direct een effect op je fysieke lichaam, dit bepaalt vervolgens hoe je je voelt, dit bepaalt je emoties en dat bepaalt hoe je je gedraagt en vervolgens creëert het je realiteit. 

 

Dus zodra je het plaatje, het beeld, het schema van de energetische frequenties ziet, als plaatje in je hoofd, dan krijg je het opeens helder.

Dan weet, zie, voel en ervaar je ook direct waar je je bevindt in het schema op ieder moment van de dag. En als je het begrijpt en aanvoelt pas dan kan je het veranderen. Als je daarvoor kiest uiteraard. Want dat is stap 1: Je moet ervoor kiezen. Of beter, je moet een punt bereikt hebben waarvan je zegt, voelt en weet, dit wil ik niet meer, nooit meer! Er moet iets veranderen. 

 

Dat is het punt waarop je kan Shiften!

Voor mijzelf gebeurde het toen ik rond de 35 was. Ik zat op een punt in mijn leven dat ik bleef hangen in oude verhalen, ik zat gevoelsmatig vast, voelde me laag in energie en was niet tevreden met wie ik was en wat ik deed. Ik kwam dus eigenlijk op een punt dat ik niet tevreden was. Ik wist namelijk dat ik hier was voor een reden maar hetgeen ik deed lag gevoelsmatig niet in lijn met hetgeen ik voorbestemd ben te doen. Het gaf me geen voeldoening.  Zo voelde het voor mij in ieder geval. Dus ik kwam in een low vibe frequentie terecht. Op dat moment had ik vanuit het niets een heel succesvolle design kinderkleding webshop opgericht van achter de keukentafel, met 3 kleine kinderen om me heen kruipend. Ik kocht prachtige kindermerkkleding op en verkocht het voor aantrekkelijke prijzen online. Blijkbaar was het, vooral in die tijd, een gat in de markt want ik voelde me een soort mini-postorder bedrijf. Ik was de hele dag de mooiste kinderkleertjes aan het fotograferen, online zetten, verkopen en vervolgens versturen. En. dat allemaal van achter mijn keukentafel, ik draaide enorm veel omzet, had een enorm klantenbestand, maar toch…. Er bekroop me een bepaald gevoel van: Dit wil ik niet m’n hele leven doen. Het gaf me niet de voldoening die ik van binnenuit nodig had. Die ik diep van binnen wilde ervaren. En toen besloot ik heel mijn internetwinkel inclusief voorraad +  Goodwill te verkopen. Super spannend maar ik deed het gewoon, ik volgde het gevoel en nam de sprong. En vanaf dat moment ben ik gaan Shiften! Ik maakte ruimte voor dingen die mijn hart wel vervulden, zoals creativiteit in het maken van sieraden met betekenis en het volgen van spirituele trainingen en opleidingen. Waar die shift, die stap, die keuze, waar dat toe geleid heeft daar ben je nu getuige van en op mijn website kan je mijn journey teruglezen en zien. 

Maar wat er door deze drastische stap te zetten gebeurde: Ik shifte mijn vibe van low naar high met behulp van een krachtige reden! En daar lag de sleutel! 

Ik had dat hefboom punt, dat kantel-effect nodig om te shiften, Tony Robbins noemt dat leverage. Dat punt waarop je why groter wordt dan je how. Ik voelde diep van binnen dat er iets moest veranderen.  Waarom? Omdat ik mijn levensmissie moest gaan leven. De How?  Oftewel, de Hoe ik het ging doen had ik geen benul van maar ik zette de stap en ben dat blijven doen tot op de dag van vandaag. 

Dus dit wil ik je mee geven: Waarom zou jij, nu op dit moment, iets willen veranderen in je leven? Wat is de reden? Wat is je waarom? Wat is je why? Wat. Is je reden? 

Voor mij was het een gevoel diep van binnen wat ik niet eens kon verklaren. Maar dat werd mijn ‘why’.  Mijn missie, mijn verlangen om te dienen en iets bij te dragen aan het grotere geheel. De rest was nog blur….. Maar het was wel een why die krachtig genoeg was om mijn hefboom te doen kantelen,  de deur naar verandering werd geopend hierdoor.

 

Tony Robbins: Reasons come first, answers come second. Oftewel: De reden, de why komt eerst en daarna komen de antwoorden op hoe. Dus maak je vooraf geen zorgen om het Hoe, hoe je het voor elkaar gaat krijgen. Want als je Why, je waarom, je reden sterk genoeg is dan volgt De Hoe, de How, het antwoord vanzelf.

 

Dus onthoud: Stapje voor stapje in de richting van je dromen, wensen en diepe verlangens. Maar eerst moet je je realiseren dat je moet shiften, tenminste als je daar behoefte aan hebt. Als je voelt dat je genoeg ‘leverage’, genoeg drive voelt om die hefboom in beweging te zetten.  En daar is het schema voor. Dan krijg je de frequenties en vibes zichtbaar en ga je begrijpen waar je staat, hoe dat komt en wat je kan doen om het te veranderen. Te shiften! 

 

De 3 categorieën in mijn Shift je Vibe Frequentie Schema zijn:

 

3: Low vibes

2: Neutral vibes

1: High vibes

 

 

3: Low vibes: STUCK -> Move Backwards

Achteruitgang / Aftakeling

Een lage frequentie kan je herkennen aan bepaalde emoties, gevoelens en gedachten

De laagste frequenties hierin zijn: schaamte, schuldgevoelens, apathie, verdriet, angst en boosheid.

Ervaar je dit in je leven dan weet je dus dat je laag frequente energie door je heen hebt stomen. Dit zorgt ervoor dat je niet vooruitkomt, sterker nog, zit je te lang in deze vibes, woon je te lang in dit low-vibe huis, maak je er een gewoonte van, dan ga je zelfs achteruit, trek je energetisch nog meer van die vibe aan en gaat het uiteindelijk ook een negatief effect hebben op je fysieke, mentale en spirituele lichaam. 

En ja tuurlijk, het leven is het leven, dus we maken allemaal situaties en omstandigheden mee die onze vibe naar beneden trekt. En dat is normaal, dat hoort erbij, het belangrijkste hierin is: 

1: Herken de low vibe

2: Shift de low vibe

Hoe sneller, hoe beter.  Ik kan je trainen hierin maar je kan het zelf ook gaan ontdekken. Sommige dingen doe je al intuititief, sommige mensen vinden het heerlijk om naar buiten te gaan, naar het bos of het strand. Anderen gaan muziek luisteren of sporten, bewegen en weer anderen uiten zich creatief via schrijven, tekenen of schilderen om uit die low vibe te stappen. Bedenk maar eens wat jij automatisch doet, of eigenlijk intuitief als je je low voelt. Als je de behoefte voelt om daaruit te stappen. 

Sleutel hierin is: Shift zo snel mogelijk weer terug naar je high vibe. Hoe meer je je ervan bewust bent en hoe vaker je het oefent, hoe makkelijker het gaat.

 

2: Neutral vibes: NO CHANGE -> No Movement

Vicieuze Cirkels / Oude Patronen

Dit is de frequentie waarin de meeste mensen zich begeven. Ze leven het leven en kabbelen voort. Er zijn niet heel veel low en ook niet heel veel highs. Ze wonen in een neutrale vibe en voelen zich, wellicht niet heel verrassend, gewoon, niet heel speciaal, sudderen in hetgeen ze al jaren doen en voelen en voelen soms helemaal niet meer. Alles gebeurd als vanzelf, het leven is saai en de zin van het leven…… tja… 

Nou, dat gevoel dus. Je leeft letterlijk in neutraliteit er is wel een mate van trots en moed maar het zet verder niet echt iets spannends in beweging. Het geloof in verandering en vooruitgang is er ook bijna niet. De mindset is: dat is niet voor mij, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg of ik ben niet goed genoeg en ik ben het niet waard, wie ben ik uberhaupt om te denken dat ik iets speciaals heb of kan. Dat is voor anderen weggelegd, niet voor mij. Ik blijf in mijn 9-5 baan, net als iedereen. Soms voel je een sprankeling van bereidheid iets te veranderen maar dan schiet je al snel terug in oude programmering, verhalen en gedachten.

Oude patronen blijven zich herhalen en je leeft in vicieuze cirkels, steeds weer hetzelfde, jaar in, jaar uit. Terwijl ik het hier over heb voel ik mijn eigen frequentie al zakken…. Boring voelt dit…. Ik zou hier nooit meer in kunnen leven! Ik heb 1000% gekozen om hier uit te stappen en ik kan je zeggen: Dat voelt fenomenaal! En dat brengt me meteen bij de hoogste frequentie!

1: High Vibes: MANIFEST -> Move Forward

Creëer ->Actie -> Manifesteer

Als je het leven leeft en keer op keer weer makkelijk terug kan shiften naar High Vibes dan ben je de Master van je eigen leven. 

High Vibes zijn: Acceptatie, Liefde, Geluk, Joy, Dankbaarheid, Vrede en in de hoogste vorm: Verlichting. 

In mijn optiek start een High Vibe met de Acceptatie van je oude verhalen, je Story’s. Dat ben je niet meer maar heeft je gemaakt tot de prachtige, krachtige persoon die je nu bent. Je hebt het overleeft en dat geeft aan dat je hier bent voor een reden! Die reden is om te dienen vanuit jouw kern, vanuit jouw essentie op een manier die helemaal authentiek bij jou past. 

Want dat geeft de ultieme voldoening, de ultimate fulfilment. En dat creëert en manifesteert een overvloed van geluk, blijdschap, joy, dankbaarheid en vrede in jezelf. Dan kan je je authentieke zelf zijn en nog meer aantrekken van hetgeen je met jouw vibe uitstraalt.

Want like attracts like! En waar je je op focust groeit! Dus ga je vanaf nu focussen op je vibe.

Voel en ervaar je gedachten en de plaatjes die je maakt in je hoofd. Laat het plaatjes zijn en gedachten zijn van hetgeen je dankbaar voor bent, hetgeen je wenst te ontvangen in je leven, herinneringen van prachtige momenten van blijdschap en geluk. En stap in die high vibe frequentie. Omring je met mensen, items, plaatjes, geuren en geluiden die je vibe direct shiften. Laat los wat je vibe naar beneden trekt, laat los wat je niet meer dient. Volg je gevoel daarin. Alleen jij weet diep van binnen wat echt goed voor je is. 

Omarm jezelf en weet dat je het zo, zo waard bent om in de High Vibe te leven. De plek waar je oneindige inspiratie ontvangt, de plek waar je creëert, actie onderneemt en vervolgens manifesteert. High-vibes zijn de High-way naar Succes! Het is een proces van Shiften, dag in, dag uit, tot dat je de trotse eigenaar bent van je High-Vibe woning, je emotionele huis waar liefde, dankbaarheid, blijdschap en geluk via ieder raam naar buiten. Stroomt. 

Jij bent dat high-vibe huis, die high vibes kan jij leven en uitstralen. Mensen voelen dat, zien dat en je wordt als het ware magnetisch! Zo powerful en krachtig dat je mensen aan gaat aantrekken die hetzelfde willen, die benieuwd worden wat jouw geheim is. Precies zoals jij nu naar mij wordt aangetrokken! Want zo werkt het. En. ik kan je uit ervaring vertellen: Dit geeft je de ultieme voldoening. En smaakt naar meer!

Geweldig dat je via deze podcast met me mee shift! En nu is het aan jou; onderneem direct actie. Ga naar mijn website: www.LisetteLucas.com/33 en download direct het speciale Shift je Vibe Frequentie Schema. Plaats het op een plek waar je het iedere dag ziet zodat je direct kan shiften. Maak er je nieuwe, krachtige gewoonte van dat, wanneer je met low vibes geconfronteerd wordt om direct te shiften op een manier die bij jou past. Doe dit. Dag in, dag uit, 21 dagen lang, maakt er een nieuw patroon en gewoonte van. Na 3 weken is het geautomatiseerd en merk je dat situaties en omstandigheden gaan shiften. Hoe komt dat? Omdat jij shift naar de High Vibe! Ik wens je heel veel succes! Heb je vragen, hulp of ondersteuning nodig, mail me via info@lisettelucas.nl en dan kunnen we samen bekijken wat de beste optie is voor jou.

 

Super veel dank voor het luisteren naar alweer de 33e podcast! Stap direct in je High-Vibe frequentie door actie nu te ondernemen: Download het gratis Frequentie Schema en Shift! 

All rights reserved EnergyJoy 2020

33. Shift Je Vibe!

bottom of page