top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

5 augustus 2020

 

Lisette Lucas:

Podcast 27 Purpose, Hoe Je Je Levensdoel Vindt en Leeft. + Gratis Meditatie Tool Om Te Ontdekken Wat Jouw Purpose En Missie Is. 

 

Ken je dit gevoel? Je voelt diep van binnen dat je een levensdoel hebt maar je weet niet wat het is én hoe je het moet ontdekken. 

 

In deze podcast ontdek je: Hoe het vinden en leven van je levensdoel, je frequentie kan shiften en je een leven vol vervulling kan geven. 

 

Plus: Je ontdekt in deze podcast hoe je je purpose, je levensdoel kan ontdekken en wat je moet doen om het realiteit te laten worden. 

 

Met als uitkomst: Dat je kan stoppen met tijd verspillen aan zaken die niet je hoogste goed dienen. Waardoor je je missie en de reden waarom je hier op aarde bent kan gaan uitvoeren en leven. 

 

Welkom bij Podcast 27, 

Te gek dat je erbij bent!

 

Deze podcast ligt me heel dicht aan het hart. Waarom? Omdat het me jaren heeft gekost om echt te ontdekken wat mijn levensdoel en missie is in dit leven. Ik kan nu voluit en vol voldoening en blijdschap roepen: Ik leef mijn purpose, mijn levensdoel, ik voer mijn missie uit. En het mooiste is, het zal gaandeweg blijven groeien en ontwikkelen en ik zal er alleen maar sterker en krachtiger in worden. 

 

Nu mijn vraag aan jou: Leef jij je purpose? Leef jij je levensdoel?

Leef jij je missie? Voel jij dat je doet waarom je hier op aarde bent? Of ben je…. Om het maar even recht door zee te zeggen: Tijd aan het verspillen aan iets wat toch niet helemaal je hart, Ziel en zaligheid voedt. Je doet het wellicht vanuit veiligheid of angst voor verandering en onzekerheid of misschien wel, zoals ik bij clienten zie, omdat het iets is wat van je wordt verwacht. Wat de reden ook is. 

 

 Ik kan je vertellen, als je echt in tune bent met hetgeen je bent voorbestemd hier te doen dan stroomt je hart over van blijdschap, passie en dankbaarheid. Dan voel je een level van Bliss!

Ja, ik spreek uit ervaring. 

 

En mocht je twijfelen dan kan ik je bij deze vertellen: Iedereen heeft een purpose, iedereen heeft een levensmissie en doel in het leven. Dit kan bijvoorbeeld zijn van liefdevol voor kinderen zorgen en ze helpen en begeleiden tot aan een krachtige leider zijn die duizenden mensen inspireert. De mogelijkheden zijn oneindig maar 1 ding staat vast. Jij hebt een purpose.

 

Ga eens bij jezelf na: Als ik jou nu vraag: Wat is jouw levensdoel in dit leven? Wat zou je dan antwoorden?

 

Zet desnoods deze podcast even op pauze en schrijf het voor jezelf op. Mijn levensdoel is:…….. Mijn missie in het leven is:……. 

 

Want als je dit helder hebt en als je begrijpt dat ‘gewoon je leven leven’ of je ‘ultieme missie en levensdoel leven’ een gigantisch verschil is. Dan kan het je direct helpen shiften naar een hogere frequentie. Want dat is het effect van volledig in tune en afgestemd zijn met de ultieme reden waarvoor je hier bent. 

 

Met shiften bedoel ik trouwens dat je leeft in een energetische frequentie, een trilling die je uitstraalt en aantrekt. Wat je uitstraalt daar trek je meer van aan. Dat is de wet van energie en de Law of Attraction. Dus als je leeft in de trillingsfrequentie van je purpose dan hoef ik jou vast niet uit te leggen wat er met je frequentie, je energetische trilling en vervolgens je omstandigheden gebeurt. Dit alles is weer gerelateerd aan hoe je je voelt en welke emoties je ervaart. 

 

 

Dus stap je in de frequentie van je purpose, je levensmissie. Dan kan je shiften naar hogere levels, hogere energetische frequenties zoals: voldoening, blijdschap, dankbaarheid, liefde, joy en vrede. Dit zijn frequenties waarmee je direct het grotere geheel kan en mag dienen. Omdat je bewustzijn zich vergroot. Je voelt je hierbij vrij en open, je geniet van het helpen en dienen van andere mensen en er zijn voor een ander. Vanuit liefde en respect, vriendelijkheid en compassie. Je hebt vertrouwen en je kan vergeven. Je ziet dingen zoals ze zijn vanuit de liefdevolle, blije frequentie. Je leeft in de vibe van ‘EnergyJoy en daar voorbij! ‘(Ik heb deze naam natuurlijk niet voor niets gekozen! Deze heb ik trouwens ook in een hoogfrequente staat van zijn tot me gekregen. Leuk weetje, want dat gebeurt er als je in flow bent.) Je voelt liefde voor alles en iedereen om je heen. Uitdagingen die bij het leven kan je met je krachtige mindset snel transformeren zodat je meteen weer kan shiften naar hogere frequenties, no matter what het leven je aanreikt. 

 

Maar tegenover hoge, blije, joy frequenties staan de lagere frequenties zoals bijvoorbeeld: angst, schuldgevoel, schaamte, boosheid. Frequenties waar veel mensen in leven als ze in een vicieuze cirkels draaien en oude patronen en gewoonten leven. Mensen die in deze lagere frequenties leven ervaren ook vaak vernedering, kunnen haatdragend zijn, wijzen naar anderen en leven in een slachttoffer rol, hebben last van onrust en zijn ontevreden wat ze veelal weer op anderen projecteren. 

Als je je hier niet bewust van bent is het heel lastig om hier uit te stappen. Wist je trouwens dat een groot deel van de mensen die depressief zijn of intense zwaarte ervaren, dit zijn omdat ze niet hun levensdoel en missie leven. Omdat ze niet doen wat ze voorbestemd zijn te doen. Interessant vind je niet? 

 

Maar jij bent hier dus jij bent bereid om te shiften naar EnergyJoy en daar voorbij! En dat is geweldig! Je mag jezelf ook prijzen dat je de tijd neemt hiervoor want liefde voor jezelf is het allerbelangrijkste, daar ligt de basis. Ook dit heeft direct effect op je energie. Onderschat dat niet! Omarm jezelf en gun jezelf de tijd en ruimte om je te ontwikkelen en te ontdekken wat je purpose is. 

 

En wees dankbaar voor de dingen die wellicht niet zo zijn gegaan zoals je wilde want die hebben er mede voor gezorgd dat je nu deze podcast luistert en die hebben je de grootste levenslessen aangereikt die je vervolgens weer kan transformeren en waarmee je anderen kan helpen.

 

Ik ben bijvoorbeeld 3 jaar geleden geraakt door melanoomkanker, de meest dodelijke en gevaarlijkste vorm van huidkanker. Toentertijd was het heel belangrijk dat ik het opschreef. Ik voelde dat ik het moest delen en dat heb ik gedaan in mijn blog, ‘een verdacht plekje’. 

Vorige week werd ik opeens benaderd door een journaliste die een artikel ging schrijven over melanoomkanker. Mede omdat in de corona tijd opeens een opvallende daling zichtbaar is in mensen die zich melden met verdachte plekjes. In het geval van een melanoom kan 1 maand te laat melden het verschil zijn tussen wel of geen uitzaaiingen. Met uitzaaiingen is de overlevingskans in het eerste jaar maar 20 %! Een sluipmoordenaar dus en zo onderschat! 

Maar goed, die journaliste schreef dat ze onder de indruk was van mijn blog en vroeg of ze me mocht interviewen voor het artikel. 

Uiteraard zei ik ja! Hoe mooi als ik met mijn pijn, verdriet en heftige levenslessen wellicht een ander leven kan redden! Dan voelt het opeens alsof het allemaal zo moest zijn.

Dan krijgt het meteen een andere wending! Dan ben ik dankbaar dat ik mijn ervaring op deze manier heb kunnen delen.

 

Dit is slechts een van de vele dingen die ik heb meegemaakt maar ik weet zeker dat jij ook dingen hebt meegemaakt die je, hoe moeilijk, pijnlijk en heftig ook, gemaakt hebben tot de prachtige, krachtige persoon die je nu bent! Ja echt! Het is tijd voor jou, mocht je het nog niet hebben ontdekt, om je echte purpose te ontdekken. 

 

Ik geef voor het ontdekken van je levensdoel, speciale hypnotherapie sessies in mijn praktijk, dit is een sessie van anderhalf tot 2 uur. En goed nieuws: Jij krijgt vandaag een speciaal voorproefje daarvan. Een sleutelgegeven voor het ontdekken van je purpose is iets heel essentieels. 

Wat dat is, ga ik zo met je delen. Ik ga je ook meenemen in een ontspanningsoefening waarbij je op onderbewust niveau kan voelen waar het ligt opgeslagen. Zodat je nog meer inzicht krijgt in je levensdoel. Dan ben je even los van je bewuste, denkende, malende mind, die kan dan lekker ontspannen.

 

Dus als je zo verder luistert dan raad ik je aan om dit alleen te doen als je niet een voertuig bestuurd of niet met zware machines werkt. Dit vanwege het ontspannende effect van de diepe ontspannen meditatie waarin ik je meeneem. 

 

Ook is het prettig om na de sessie meteen op te schrijven wat je ervaring was. Want daar ligt een belangrijk sleutel element wat je verder kan helpen in het uitvoeren en leven van je purpose en missie. 

Omdat het belangrijk is dat je dit in een rustige omgeving doet waar je even niet gestoord kan worden heb ik een gratis download voor je gemaakt van deze sessie. 

Ga naar de shownotes op www.LisetteLucas.com/27 Klik in de shownotes op de speciale link om de sessie gratis aan te vragen. Je kan het vervolgens downloaden en afluisteren waar en wanneer je maar wilt.         

Deze sessie is gebaseerd op de diepe ontspanningstechniek waarbij je op onderbewust niveau ontdekt wat je missie, levensdoel en passie is in het leven.

 

Het sleutelniveau waar dit ligt opgeslagen ligt tussen de leeftijd van 7 en 14 jaar. Dus in deze speciale sessie neem ik je mee terug naar die leeftijd omdat alles wat je deed, alles waar je van hield, alles wat je leuk, prettig en fijn vond rond die leeftijd, alles te maken heeft met je levensdoel, je purpose en je missie. 

Daar liggen dus de antwoorden opgeslagen. Als je dit inzicht krijgt gaat alles op z’n plek vallen en begrijp je dus waarom je nu doet wat je doet of waarom je je juist niet prettig of misschien wel niet gelukkig voelt bij hetgeen je nu doet. 

 

Inzicht geeft kracht! Je antwoorden liggen in je onderbewuste.

Jij bent uniek en alleen jij kan daarbij komen. Ja, vanuit mijn intuitieve kwaliteiten kan ik ook intunen op jouw energieveld en je vertellen wat je missie is. Maar in mijn optiek is het voor jouw groei, ontwikkeling en evolutie essentieel om het zelf te ontrafelen, zelf de sleutel te vinden, zelf te ontdekken. Want dan voel je het in iedere cel van je zijn en kan je het gaan leven, uitvoeren en direct tot krachtige, onomstotelijke actie overgaan om het werkelijkheid te laten worden!

 

Zoals je wellicht weet, in dit leven hebben we van 1 ding allemaal hetzelfde. En dat is …..dat is tijd! We hebben allemaal evenveel, of even weinig tijd, dus hoeveel tijd wil je nog verspillen met iets wat niet je diepste zielsverlangens vervult? Wat niet in lijn ligt met de reden waarom je hier op aarde bent. Mijn advies, ga over tot actie! Weloverwogen actie in de richting van je potentieel en je dromen! 

 

Ik kan je verzekeren, het voelt geweldig,  sterker nog, het voelt fenomenaal! 

Dus ik ga het hierbij laten, wil je shiften? Ga naar www.lisettelucas.com/27 en vraag direct je gratis sessie aan. Zonde om nog meer tijd voorbij te laten gaan in mijn optiek! 

 

En als je al volledig in tune bent met je levensmissie en doel hier op aarde, yes! Gefeliciteerd, dan is het niet nodig om deze sessie te doen. Of misschien wel, want wellicht komen er nog meer aspecten en inzichten naar voren die je nog meer diepgang en passie kunnen geven. 

 

Hoe dan ook, de keuze is uiteraard aan jou! Ik vind het geweldig dat je deze podcast hebt geluisterd, ik hoop je te kunnen helpen met deze sessie want de wereld heeft je nodig! Als iedereen aan zichzelf werkt en zijn frequentie verhoogt naar EnergyJoy en daar voorbij…. Hoe prachtig zou onze planeet er dan uitzien! Ik geniet van de gedachte dat ik mijn steentje mag bijdragen, verandering begint namelijk bij jezelf, in jezelf, ik hoop dat ik jou mag inspireren om hetzelfde te doen!

 

Ik ben er om je te steunen en begeleiden, heb je vragen, stuur een mailtje naar info@lisettelucas.nl oh ja, en laat me weten wat je hebt ontdekt in je sessie! Super gaaf om inzichten te ontvangen!

 

Dank voor het luisteren en heel graag tot de volgende podcast!

All rights reserved EnergyJoy 2020

27. Purpose

bottom of page