top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

10 april 2024 door Lisette Lucas:

Nederlands Script / English Script Below: 

Script

 

Podcast 219 Medium in Business  + 11 WINS 

Ben jij klaar voor high-frequentie, high-end en high-value life en business changing inzichten, tips en tools? Dan is dit de podcast voor jou! Van harte welkom, mijn naam is Lisette Lucas en ik ben high-frequentie business coach, mentor, succes medium en intuïtief transformatie hypnotherapeut. Met behulp van deze podcast help ik je door de drie fases van mijn transitie systeem, zodat je krachtig kan transformeren en shiften van fase één, het energetisch ontwaken, naar fase twee, het blokkades doorbreken en het ontdekken van je missie, naar fase drie waar je krachtig je soulful boodschap kan uitdragen via je eigen high-end soul-aligned business. Dus, ben jij klaar om je leven en business te shiften naar de next level van impact, inkomen, vrijheid en EnergyJoy? Ik zou zeggen: go for it! En geweldig dat je erbij bent!

Script Podcast 219 Medium in Business  + 11 WINS 

 

Yes, van harte welkom bij podcast 219.

 

Super dat je erbij bent. Ben je vandaag hier voor het allereerst? Dan kom je op een goed moment mijn EnergyJoy wereld binnen. Want ik ga jou maar liefst 11 directe wins geven. En deze kun je ook terugvinden in de shownotes op www.LisetteLucas.com/219.

 

Waarom ga ik jou directe wins geven? Eigenlijk omdat ze bij mij indirect tot me zijn gekomen. Op het moment dat ik dit opneem, bestaat mijn Energy Joy business, die ik in tweeduizend dertien ben gestart, elf jaar.

 

Dus ik had zoiets van: oké, ik ga elf mega wins met jou delen die ik tot me heb gekregen of eigenlijk heb beleefd, doorleefd, met vallen en opstaan heb ontdekt.

 

En die wil ik jou aanreiken. Waarom? Omdat ik in die elf jaar dus zoveel heb geleerd over werken met energie, over mediumschap, over uiteraard het hebben van een business, over blokkades doorbreken, zoveel meer, dat ik zoiets had van oké dit is het ultieme moment om alles te gaan bundelen. Om alles samen te voegen tot één heel krachtig traject.

 

Daar vertel ik zo meteen meer over, maar dit is echt het beste van het beste samengevoegd in één traject.

 

Dus zometeen, nogmaals, vertel ik daar meer over. Maar ik ga jou eerst meenemen door die elf directe wins of instant wins. En waarom praat ik in wins? Omdat dat eigenlijk hetgeen is waarin ik vanuit mijn eigen business training, vanuit de eigen trajecten die ik heb doorlopen op het hoogste niveau internationaal, daar starten we altijd mee. En waarom met een win is eigenlijk gewoon een winmoment.

 

Dus een winmoment kan iets heel groots zijn, maar een winmoment kan ook iets heel kleins zijn. Dus een voorbeeld van een winmoment is dat jij dit nu luistert. Dat jij dit nu hoort of dat je dit nu ziet of een combinatie van. Misschien lees je zelfs het script. Op welke manier dan ook, zie dat als een winmoment voor jezelf, voor je hart, voor je ziel. Want wanneer jij het tot je neemt, dan gaat het vervolgens via jouw energie weer naar buiten toe uitstralen, waardoor je er ook weer anderen mee helpt. Dus het lijkt nu alsof je dit voor jezelf luistert, maar het werkt zoveel verder door.

 

Mega win nu al voor jou, eigenlijk voordat we überhaupt zijn begonnen.

 

Ik ga jou meenemen door de elf jaar EnergyJoy en dat heb ik in steekwoorden samengevat. Dus die ga ik nou met jou delen. En het allerbelangrijkste toen ik begon was eigenlijk en dat noem ik mijn allereerste win, was intuïtie.

 

Want intuïtie is heel algemeen bekend, maar weinig mensen zijn eigenlijk echt bekend met de diepere lagen van intuïtie.

 

We zijn allemaal bekend met dat onderbuikgevoel, dat gevoel van het is wel of niet goed voor me. Maar ben je ervan bewust of het gefilterde intuïtie is of ongefilterde intuïtie. En hier heb ik ook een podcast over gemaakt. Waarom is het zo belangrijk om te begrijpen hoe intuïtie echt werkt? Nou, simpelweg omdat je anders jouw oude patronen en overtuigingen, oftewel jouw oerprogrammering, al die diepere lagen in jouw onderbewustzijn, ook kan gaan bestempelen als intuïtie.

 

Terwijl dat totaal niet je intuïtie is. Intuïtie gaat veel verder, veel dieper.

 

Dat gaat letterlijk tot op zielsniveau.

 

Ik ga daar nu verder niet te ver op in, maar het is belangrijk dat je dat verschil realiseert: dat er intuïtie is. En dan heb je ongefilterde intuïtie en gefilterde intuïtie

 

.

 

En je zult begrijpen dat ongefilterde intuïtie de meest zuivere en pure vorm van intuïtie is, vanuit de stem van je ziel, je hogere zelf geeft er een mooie naam aan. Dit was een van mijn grootste inzichten. Daarom heb ik hem ook als win nummer één gezet, want wanneer je leert om naar die ongefilterde intuïtie te luisteren, zal je leven en dus ook jouw business voorgoed veranderen. Dan neem ik je mee naar stap twee. Stap twee is Master Energie.

 

Door de jaren heen ben ik inderdaad master over mijn eigen energie geworden. Dit is ook een mega win. Waarom? Omdat jouw energie bepaalt alles. Ben jij niet master over je energie, over je frequentie?

 

Dan zal je vaak, zoals ik dat noem, boven of onder die gouden lijn leven.

 

Ik heb daar ook mijn Boven de Gouden Lijn Methode® voor gecreëerd. Ik hou nu een manifestatiejournal in mijn hand omdat de gouden lijn hierop staat. Dit heeft allemaal met energie en frequenties te maken. En het gaat er dus om wanneer jij medium bent in business en wanneer je mediumschap kan toepassen, dat er dus zoveel meer bij komt kijken dan ja zeg maar het het kleine woord medium. Daar zitten zoveel diepe lagen omheen.

 

Dus één daarvan is dus inderdaad een mega win. Dat is het master van je energie. Leren leven in die hoogste frequenties en niet alleen het leren shiften, maar er een gewoonte van maken. Dat het eigenlijk niet wordt wat je doet, maar een krachtig onderdeel van wie jij bent. Hoe doe je dat onder andere?

 

Wanneer jij als medium traint, dus wanneer je medium wordt, nou ja dan is het uiteraard logisch dat je gaat leren werken met energie, want een medium werkt met intuïtie en energie. En hoe doe je dat dus? Door ook master te worden over jouw power.

 

En wat is jouw power? Dat is eigenlijk de kracht van jouw ziel. In het Engels noemen ze dat zo mooi: Sitting in the power of your soul.

 

En vanuit daar kan je die krachtbron verder opbouwen en uitbouwen en versterken.

 

En dan word je een soort, het woord aggregaat komt in me op, maar dan word je een soort noodvoorziening van energie die altijd in te schakelen is. Dus je kan er altijd naartoe wanneer je dit eenmaal hebt geleerd.

 

Dus over win gesproken, ik noem dat een mega win. Nou, dan ga ik naar de derde win en dat is de ziel.

 

Jouw ziel gekoppeld aan Soul searching.

 

Want ik moet eerlijk zeggen, toen ik hieraan begon en dat was ik opende dus in 2013 mijn praktijk, maar daarvoor begon het uiteraard al. Vanaf het moment dat je bent geboren ga je weer terug naar dat 'waar kom ik eigenlijk vandaan'. Alhoewel op dat moment is het nog heel erg onbewust.

 

Maar op het moment dat ik dat werkelijk ging transformeren en ontwikkelen tot medium, kwam ik op dat pad van soul searching terecht van ja, wie ben ik eigenlijk?

 

Ben ik wel Delizet?

 

Heb jij dat wel eens afgevraagd? Wie ben jij?

 

Wie ben jij voorbij die naam die je cadeau hebt gekregen?

 

Wie ben jij voorbij dat fysieke lichaam?

 

De ziel. Wat is dat überhaupt?

 

En zoals mediums, een medium maakt contact voorbij de grenzen van het ongeziene veld of met het ongeziene veld.

 

Hoe dan?

 

Hoe kan dat? Vanuit de wetenschap weten we dat alles energie is. Dus heb je je wel eens afgevraagd van wat gebeurt er wanneer je al komt te overlijden? Wat gebeurt er met jouw fysieke lichaam weten we? Dat laten we hierachter. Maar die spark, die spirit, de geest zoals we dat in het Nederlands noemen. De ziel.

 

Wat gebeurt daarmee? Waar gaat dat naartoe?

 

Verdwijnt dat in het niets?

 

Of gro

 

eit dat door?

 

Dus dit, voordat ik als medium echt mijn werk kon doen, was het zo belangrijk om al die vragen om daar mijn eigen waarheid in te vinden. En die, wat ik zo vaak zeg, die oceaan van waarheden.

 

En daar kom je achter door te voelen wat resoneert, wat dus echt diep trilt op die frequentie van jouw waarheid.

 

En dat gebeurt op zielsniveau. Terwijl ik daarover spreek, willen emoties omhoogkomen, want dit is diepe materie. Ik ga er verder nu niet dieper op in, maar dat is wel wat er gebeurt.

 

Je komt bij je kern.

 

En moet je voorstellen wanneer je gaat ontwikkelen en wanneer je succesvol moet zijn in je leven en business.

 

Hoe belangrijk dat is dat je in de basis weet wie jij bent.

 

En natuurlijk, mijn mentor Mavis Pittilla zei altijd: We don't have all the answers... oftewel we zullen nooit alle antwoorden hebben.

 

En ze zei ook altijd heel nuchter als medium zijnde. Dat vond ik altijd zo mooi.

 

We don't have all the answers. We only know one thing for sure. We are all gonna die.

 

Maar daarentegen zei ze ook: love like life never dies.

 

Dus aan de ene kant weten we we sterven, het fysieke lichaam sterft, maar aan de andere kant liefde, net als het leven, zal nooit doodgaan.

 

Ja, nou, wanneer je hierin gaat duiken, dat is de mega win nummer drie van de ziel en het soul searchen.

 

En dan gaan we door naar vier, Win nummer vier en dat is: Missie.

 

Missie, oftewel jouw levensdoel, jouw purpose. Wanneer je gaat ontwikkelen vanuit die diepere lagen, dan ga jij op het pad van jouw levensmissie, jouw levensdoel komen.

 

En wanneer je dat meer en meer gaat integreren in wie je bent, of eigenlijk wanneer het je meer en meer gaat terugbrengen naar wie je authentiek en daadwerkelijk bent, dan kan je dat vanuit je hart en ziel gaan uitdragen en leven. En dat is, ik wou zeggen tegelijkertijd, terwijl ik dit zeg vliegen er allemaal blaadjes voorbij.

 

Het is daadwerkelijk alsof je meedanst en meebeweegt in de flow van het leven.

 

En als je je afvraagt waar komt dit vandaan? Nou ja, dit is dus eigenlijk inspiratie vanuit die diepere lagen. En dat bedenk je dan niet meer, dan komt het tot je. Dan komt die inspiratie als download tot je.

 

Dan gaat jouw brein, jouw mind, jouw onderbewustzijn meer openstaan voor de wonderen en magie van het leven. En dat gaat ervoor zorgen dat jij heel helder en heel krachtig gaat voelen en zien en ervaren wat jouw missie en levensdoel is. En je gaat dat op die manier kunnen overbrengen en delen met andere mensen. Eigenlijk zoals ik nu doe.

 

Want alles wat ik nu deel is een deel van mijn levensmissie.

 

Mijn levensdoel, mijn purpose. Eigenlijk door het zelf te leven en doorleven en beleven kan ik dit nu met jou delen als win. En is dit makkelijk geweest?

 

Absoluut nee. Absoluut nee. Want vooral dat pad naar binnen gaan en weer terug naar je kern gaan, daardoor gaan inderdaad situaties en omstandigheden in je leven veranderen, shiften.

 

Maar weet en onthoud dat iets voor het hoogste goed is. Het hoogste goed van jouw ziel. En het hoogste goed dus wanneer het voor jou hoogste goed is, is het ook voor het hoogste goed van een andere ziel die jouw pad mag kruisen.

 

Dus neem dat mee.

 

Win nummer vier: missie. Ik raak het eigenlijk al een stukje aan. Dat brengt me naar win nummer vijf en dat is blokkades, of dat zijn blokkades.

 

Dat klinkt altijd zo heftig, zo zwaar, zo intens. Ik weet, in het begin, zei dan energetisch voelde bij iemand in zijn of haar energieveld, dat er een blokkade zat

 

.

 

Dat voel je eigenlijk door een zwaarte te voelen. Mijn kruin gaat gewoon eens enorm tintelen terwijl ik hierover spreek. Dus ik ben mooi in tune. Zo werkt de taal van de energie. Het is heel subtiel, maar het is zo krachtig aanwezig.

 

Maar die blokkades, wanneer je je ontwikkelt als medium, wanneer je dat gaat gebruiken in je leven en business, dan ga je dus voelen waar een zwaardere energie aan gekoppeld zit en waar een open blije happy, EnergyJoy vibe energie aan gekoppeld is en resoneert.

 

Die blokkades.

 

Ja, ik raak het al een beetje aan bij dat stuk van gefilterde of ongefilterde intuïtie. Uiteindelijk zijn blokkades filters. Filters. Zie het als laagjes stof op jouw ziel, op jouw hart. En dat is er gekomen om jou te beschermen.

 

Dus het is ontstaan vanuit pijn, vanuit verdriet, vanuit angst en vanuit je oerprogrammering om puur te overleven hier op aarde. Je bent hier niet om succesvol te zijn, helaas. Tenminste vanuit je oerprogrammering.

 

Je bent hier om te overleven. Dus wanneer jij die blokkades niet aanpakt, zal je altijd binnen die veilige comfortzone blijven en zal je niet die grootse stappen die jouw hart en ziel zo graag willen, kunnen zetten. Dan zou je jezelf altijd overal bij vandaan blijven houden. Zo kun je het zien. En dan blijf je dus bij die middenmoot behoren. En dan ga je niet boven die middenmoot kunnen uitstijgen.

 

De keuze is altijd aan jou. Ben je bereid om blokkades te doorbreken?

 

En blokkades, ik zeg altijd, het is niets meer en niets minder dan een beetje energie. Het is een soort van een wolkje energie wanneer je de intentie ernaartoe stuurt. Wanneer je inzicht krijgt, dan kan je het gewoon doorbreken.

 

Heel makkelijk en eenvoudig. Dus til daar letterlijk niet te zwaar aan, want dat is het niet. Het zijn gewoon wat gedachten en emoties gekoppeld aan elkaar. Die hebben ergens wat energie gecreëerd en wanneer daar licht op schijnt, dan zal dat gaan transformeren.

 

En hoe gigantisch krachtig is dat? Dat is absoluut win nummer vijf. Wanneer je ervoor kiest om blokkades te doorbreken, zal alles voorgoed shiften.

 

En dan gaan we naar win nummer zes.

 

En dat is verbinding. Verbinding.

 

Nou, dan kun je zeggen: oké, verbinding, wat bedoel je daarmee? Uiteraard verbinding met gelijkgestemden.

 

Maar het gaat verder.

 

Wanneer je vanuit, dus eigenlijk voorbij het fysieke lichaam, vanuit energie durft en kan verbinden met dat wat er meer is. Dus dan vervagen eigenlijk grenzen, grenzen van de ruimte.

 

Ik neem het op via Zoom trouwens. Ik krijg een duim omhoog. Kan ook altijd mooi hartjes maken trouwens.

 

Wanneer je die video ziet, kun je dat op deze manier ook volgen. Maar over verbinding gesproken.

 

Verbinding voorbij de grenzen van het fysiek zichtbare zeg maar.

 

En wanneer je die verbinding weer één keer gevoeld hebt, wanneer je weer die verbinding herinnert, wanneer je weer één bent met dat grotere geheel, wanneer je weer dat eenheidsbewustzijn raakt.

 

De mensen die dit weer voor het eerst ervaren, want uiteindelijk komen we hier vandaan vanuit onze sterrenstof zoals ik dat altijd noem, de mensen die dit weer voelen en beleven en doorleven en ervaren.

 

Er komt zo'n diepe ontroering dan in en om en door je heen.

 

Dat is zo krachtig en zo echt en zo puur tegelijkertijd.

 

Ja, als we het over wins hebben, wanneer je dit weer mag voelen, ik noem dat een mega mega win.

 

En vanuit die energie kun je ook, en het klinkt misschien raar terwij

 

l ik het zo zeg, maar kun je ook daadwerkelijk van iedereen houden. Want vanuit die energie, vanuit dat eenheidsbewustzijn zie je niet iemand voor wat hij wel en niet goed doet. Maar je ziet het pure potentieel in iemand. De pure essentie van iemand.

 

Oftewel, je ziet de weerspiegeling van jezelf in een ander.

 

Met alle krachten en alle mogelijkheden.

 

En dit, wat ik nu aanraak, wanneer jij dit dus kunt zien, zowel bij jezelf maar vooral ook bij een ander.

 

Wanneer je dat kunt aanraken.

 

Vanuit een authentieke kracht, vanuit een puurheid, vanuit een liefde voor een ander.

 

Hoe denk je dat die ander zich voelt?

 

Ik voel maar even weten wat ik dit uitspreek. Want jij voelt dit nu ook.

 

Want de energie stuur ik er nu naartoe. Dus ik weet dat die energie nu ook voelbaar is. Want dit kun je alleen maar ervaren wanneer je bekend bent met dit gevoel.

 

Dus misschien is dit nieuw voor je. Misschien weet je precies waar ik het over heb. Misschien heb je het op momenten geraakt, aangeraakt, maar vanuit deze energie van het eenheidsbewustzijn en vanuit de essentie van we zijn allemaal hetzelfde in de basis.

 

Kun je iemand zo krachtig helpen, zo krachtig bijstaan, steunen, sturen op een rechtvaardige, integere, liefdevolle, echte manier.

 

Waarom? Omdat je echt voelt ik wil die persoon helpen.

 

En op die manier kun je ze dat zetje, die liefdevolle schop onder een you know what geven.

 

Toch? Mega mega krachtig. Dus ja, Win nummer zes is verbinding met ook weer die vele diepe lagen daaronder.

 

En dan gaan we als medium zijnde naar win nummer zeven.

 

En misschien ben je nog niet bewust medium, maar weet, wat is Win nummer zeven? Win nummer zeven is wat ik noem Spirit Team. Spirit Team? Ja, ik verbind altijd met mijn Spirit Team, oftewel mijn team aan dierbare beschermers, helpers, mentoren, entiteiten, opgestegen meesters. Geeft er een mooie naam aan. We hebben allemaal een team. Een team in het ongeziene veld, in de spirituele wereld.

 

Zie dat als jouw hulplijnen, zie dat als jouw 24/7 Q&A-mogelijkheid.

 

Ze staan altijd voor ons klaar, mits je maar om hulp vraagt.

 

Dus mits je maar weet en dus ook leert hoe je met ze kunt afstemmen.

 

En dan kun je denken: oké, afstemmen. Ja, je kunt op ze afstemmen. Je kunt met ze verbinden, niet zoals dat je een telefoon pakt. Dat is ook een manier die je moet gaan leren, die je moet vooral gaan voelen.

 

Het is nogmaals dus heel subtiel.

 

Wij mensen hebben een fysiek lichaam en een energetisch lichaam. Weet dat jouw spirit team alleen maar een energetisch lichaam heeft.

 

Dus die energie is anders. Dat is een kwestie van oefenen en trainen. En wanneer je daarmee kunt verbinden, dan hebben we ook nog die hobbel van onze mind die overal wat van vindt en zich er altijd mee wil bemoeien. Ons ego, dat deel. Het is heel belangrijk dus om te gaan differentiëren van welk deel ben ik en welk deel is spirit.

 

Maar wanneer je dus kunt werken met jouw spirit team, wanneer je downloads van ze kunt ontvangen, wanneer je even ergens tegenaanloopt, vragen kunt stellen.

 

Mega krachtig, dus ja, dit is een intense, intense, prachtige win voorbij grenzen. En dat brengt me naar win nummer acht en dat is Onbeperkte mogelijkheden.

 

Onbeperkte mogelijkheden.

 

Dus wanneer je medium bent, wanneer je mediumschap toepast in je business, met alle lagen die daarbij horen, dan realiseer je je dat je in verbinding staat met onbeperkte mogelijkheden.

 

Niet alleen vanuit het

 

 mediumschap, maar vanuit alle disciplines die daarbij horen. Vanuit energetisch perspectief, omdat je gaat begrijpen hoe je kunt verbinden met het kwantumveld.

 

Denk maar terug aan dat eenheidsbewustzijn.

 

Uiteindelijk is dat omdat je kunt afstemmen op het kwantumveld, op het veld van oneindige creatiekracht.

 

En daar komen dus die onbeperkte mogelijkheden naar voren en daardoor zou je ook continu kunnen creëren. Je hoeft er maar op af te stemmen, je hoeft maar de intentie te zetten, je team erbij aan te roepen en je zult alles kunnen laten ontvouwen alsof, ik noem dat eigenlijk magisch.

 

En dat brengt me van Quantum veld eigenlijk naar nummer negen, Win nummer negen. En dat is synchroniciteit.

 

Want ik ging al eigenlijk bijna bij win nummer acht naar de magie. Want dat is het, synchroniciteit kun je zien als magie in real time. Oftewel dat wat je in het kwantumveld hebt neergezet, energetisch, qua intentie.

 

Op een gegeven moment ga je door middel van synchronisatie, door zogenaamde toevalligheden, ga je die magie in real time in je leven krijgen. Denk maar aan dat voorbeeld van mijn podcast van vorige week.

 

Mijn Breaking news. Mijn breaking news manifestatie.

 

Die heb ik hier op de kastdeur gehangen. Ik draai even mijn scherm. Dus ga die ook luisteren, want dan ga je dus ontdekken hoe je kunt manifesteren. En dat hoort bij win nummer tien, want dit hangt allemaal samen.

 

Onbeperkte mogelijkheden: kwantumveld.

 

Nummer acht, win nummer negen, synchroniciteit magie real time. En nummer tien. Win nummer tien is manifesteren.

 

Dat valt allemaal dan samen. Puur omdat je leert afstemmen op die energie. Je energie kunt shiften, Hulp kunt inroepen waar nodig is, blokkades kunt doorbreken.

 

En dan ga je manifesteren. Dus ik zeg ook altijd: Dream big dreams en luister dus inderdaad naar de podcast van vorige week. Podcast 218 is dat. En daar neem ik je mee door wat er bij mij nu allemaal gebeurt.

 

Over Dream big dreams gesproken. En het mooiste is, terwijl ik aan het trainen was in Engeland en ik kijk er nu naar, heb ik een prachtig plakkaat, een bord gewonnen met allemaal quotes en citaten erop. En dat kwam op een hele bijzondere manier tot me via iemand die me heel dierbaar is.

 

En op dat bord staat in koeienletters Dream big, droom groot.

 

En dat wil ik je bij deze ook meegeven.

 

En dat is ook wat ik continu doe en wat ik mijn studenten ook meegeef. En ook in het aankomende traject, want dit is waar het om gaat. Breek door al die beperkende overtuigingen. Leer grootste dromen. Zo groot dat het je bijna beangstigt op een positieve manier dat je denkt nou als dit gaat gebeuren, dat is echt bizar. Dat is echt bizar wanneer dit gaat ontvouwen.

 

En geloof me, ik leef het nu. Ik leef het nu op meerdere vlakken en het is echt mindblowing.

 

Dus droom grootse dromen en leer hoe je dat kunt manifesteren.

 

Leer hoe je je energie en frequentie kunt shiften. Boven de Gouden Lijn is daar een hele krachtige tool voor en dat heb ik ook tot me gekregen door te werken met zoveel dat klinkt misschien raar, maar uiteindelijk wanneer je als medium verbindt met het energieveld van een ander, dat energieveld wat om de ziel heen hangt, dat blijft.

 

Die zielsenergie met die harde schijf van de ziel daaromheen, dat blijft.

 

Dus op die manier kun je zelfs van mensen die overleden zijn, ja, de energie zien. Dus ik ging patronen herkennen en dat is zo zo krachtig.

 

Patronen zien is één ding, zegt Tony Robbins, dat is al heel gro

 

ots, Maar wanneer je dan ook nog tools hebt en technieken en programma's hebt om die patronen te shiften en te doorbreken en te veranderen, zodat je mensen kunt helpen en supporten en bijstaan en ondersteunen, zodat ze ook succesvol kunnen zijn in hun leven en business. Ja, dat is letterlijk goud waard.

 

En laat dat nou net de energie zijn van die hoogste frequentie. Goud, gouden energie boven de gouden lijn.

 

Download trouwens ook mijn Boven de Gouden Lijn Methode® via www.lisettelucas.com/goudenlijn. Helemaal gratis. Dan ga je meer inzicht krijgen in frequenties, in energieën en wat er boven en onder die gouden lijn zit. En ook mijn filosofie daarachter.

 

Wat echt mega mega krachtig is. Je hoort mij ook vaak het woord mega zeggen en voel je de energie van mega.

 

Mega voelt groots toch? Groots?

 

Zo wil ik ook dat je gaat denken, gaat leven, dat je niet in die kleine beperkende ruimte blijft, want hoe zonde is dat.

 

Nee, het is zo belangrijk om groots, om mega groot te dromen.

 

Want wanneer je het eerst droomt, dan gaat het daarna via het kwantumveld manifesteren.

 

En uiteraard horen daar meer stappen bij. Maar zo gaat het zijn.

 

Dan gaat het dus vanuit het kwantumveld uiteindelijk jouw realiteit worden.

 

Dus droom alsjeblieft grote dromen. Waar je bang van wordt bijna. Bang op een positieve manier. Want geloof me, die emotie die daaraan gekoppeld zit. Denk maar na over iets wat je zou willen.

 

Poeh, maar hoe je je voelt. Hoe blij ga je zijn wanneer dat nu al gebeurd zou zijn.

 

En toch? Dan doe je toch die, ik noem dat altijd de happy EnergyJoy dans, doe je daarbij. Dat yes gevoel ga je erbij voelen. Dat is die hoge frequentie, dus hou dat vast.

 

En nu komen we eigenlijk bij het allerbelangrijkste, bij het allerbelangrijkste uit wat in mijn optiek de grootste voldoening geeft in het leven van een mens.

 

En dat is dat is service. En ik noem dat eigenlijk Soul Service.

 

En waarom brengt dit de meeste voldoening?

 

We kunnen al het geld hebben van de wereld. We kunnen alle mooie spullen, huizen, auto's, whatever hebben in de wereld.

 

Maar wanneer jouw ziel niet het gevoel heeft dat dat deel van jou op het hoogste, puurste niveau kan bijdragen aan het geluk van een ander, dan zul je niet die voldoening kunnen ervaren.

 

Jouw ziel is hier op aarde vanuit service, vanuit dienstverlening.

 

Om er te kunnen zijn voor een ander, om te kunnen bijdragen aan het geluk van een ander.

 

En dit is, dit is precies wat ik doe. En dit is precies wat ik jou ook kan leren.

 

Via mijn ja eigenlijk bundeling van alles wat ik heb geleerd door de jaren heen via deze elf wins.

 

Dus ik draag dat uit als high end succes medium en ook als high frequentie business coach en ook als intuïtief transformatie hypnotherapeut.

 

Dat heb ik allemaal gebundeld.

 

En waarom heet deze podcast Medium in Business?

 

Nou omdat wanneer jij medium in business bent, kun je niet alleen voor jezelf een buitengewoon leven creëren, maar ook voor een ander.

 

Hoe prachtig is dat. En ik wil je laten kennismaken met mijn allernieuwste EnergyJoy MBA traject.

 

En MBA staat voor Medium in Business Academy. Dus voor buitengewone resultaten op alle levels.

 

Nou, ik ben heel benieuwd hoe dat klinkt voor jou. Wil je daar meer over weten? In de show notes op www.LisetteLucas.com/219 zal ik meer informatie daarover delen. Daar zal ik ook de vijf pilaren van de MBA delen.

 

Dus dan weet je welke pilaren er behandeld worden in mijn allernieuwste EnergyJoy MBA traject. Super blij om dit met jou te delen. Het is voor mij ook heel bijzonder, want het valt op deze manier allemaal op zijn ple

 

k. Dit traject gaat, ik durf te zeggen, jouw leven en business voorgoed veranderen naar het hoogste niveau van jouw potentieel.

 

Of ik moet eigenlijk zeggen het hoogste niveau van wat jij durft te dromen op dit moment.

 

Dus onthoud: droom grote dromen en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. En boek met mij een soul connectie call, dan kunnen we samen verder praten over het MBA traject en hoe jij kunt deelnemen en kunt gaan shiften direct op dit moment.

 

In de show notes vind je meer hierover en ik kijk er enorm naar uit jou te zien of weer te zien. Tot snel. Bye bye. x Lisette

 

 Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu, actie ondernemen in de energie van dit momentum is het dus stap naar ultieme EnergyJoy mastery. Dus wil je meer, voel je die dubbele 'yes' van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie- en transformatiesystemen door te lopen? Zodat ook jij die energie slurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten om krachtig op high frequency, high value en high-end level vanuit die vrijheid en je stofom zelf te leven, ondernemen en bij te dragen aan de wereld? Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een soulconnectie call via de link in de shownotes of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

------

ENGLISH SCRIPT:

Thanks to my AI Mission Guide:

Listen to the English version of the High End & Frequency Business Mastery Podcast 92

---

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2024© 

Podcast 219 Medium in Business  + 11 WINS 

bottom of page