top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

27 maart 2024 door Lisette Lucas:

Nederlands Script / English Script Below: 

Script

 

Podcast 217: Intuïtie 2.0. Yes, van harte welkom bij deze podcast, nummer tweehonderdzeventien: Intuïtie 2.0. Waarom 2.0? Nou, de allereerste podcast van al mijn podcasts was over intuïtie, en nu is het tijd om naar die 2.0 versie te shiften. De show notes van deze aflevering vind je trouwens op www.lizettelucas.com/tweehonderdzeventien, en download ook helemaal gratis mijn Lizette Lucas-app, zowel voor iOS als Android. En daar vind je alle tips, tools, gratis downloads en uiteraard de EnergyJoy Mastery Academy. Nou, yes, geweldig dat je erbij bent. Deze podcast is, ja, heel bijzonder, vooral omdat het voor mij een bizarre, ik wil zeggen drukke week, maar vooral een overweldigende week is geweest voor mij op het gebied van zichtbaarheid, zo kun je het eigenlijk zien. Want er gebeurde iets bijzonders, en ik heb er al eerder over geschreven, en als je mij volgt op social media of als je mij volgt via mijn e-mail, dan heb je het al voorbij zien komen.

 

Maar ik heb vanuit New York een prachtige award gewonnen, en ik weet niet of je de video aan het kijken bent, maar als je de video kijkt via YouTube of gewoon via mijn show notes, dan laat ik nu de doos zien die ik heb ontvangen. En het is echt een prachtige, hele zware doos. Ik heb hem op de weegschaal gezet; hij weegt twee kilo, inclusief award. Maar die award is gemaakt, hij zit in een prachtige donkerblauwe luxe doos, en het is een jade steen gemaakte award met inscriptie, en als je het nu ziet... ik moest, ik had naar de call met iemand vanuit Amerika, daar liet ik het aanzien, en het lijkt een beetje op, ik mag het niet zeggen, op een grafkist, zoals het is, in opbaring, en hoe leuk, in mijn thema als medium, hij is echt nooit weg, probeer hem er nu uit te pakken. Maar je ziet, het is echt een hele zware, mooie award.

 

En mijn naam staat erop, daar staat IAOTP op, en dat staat voor International Association of Top Professionals, en ik ben dus onderscheiden, of ik ben geëerd, als top high frequency business coach of the year 2024. En ik zat ook terug te denken van, wat heeft mij hier gebracht? Eigenlijk heeft dat te maken met zichtbaarheid, en vooral de keuze die ik heb gemaakt om me niet zomaar standaard tussen de middenmoot te positioneren, maar vooral om high-end te gaan, om eigenlijk, ja, noem het, de stoute schoenen aan te trekken en gewoon te zeggen van: oké, ik ben op een bepaalde manier getraind, ik heb zoveel in mezelf geïnvesteerd.

 

Ik weet wat ik te bieden heb. Ik weet wat ik kan. Ik weet waar ik mensen mee kan helpen, in hun leven en business. En dat is zo waardevol dat het inderdaad, daar mag een hoge investering tegenover staan. Sterker nog, hoe meer je investeert in jezelf, hoe meer je zelf ook de waarden in en door je heen voelt gaan. Dus een van de redenen waarom ik denk dat ik die award heb gewonnen, is omdat ik inderdaad zichtbaar ben, maar dan op Elite-niveau. En Elite-niveau, deze onderscheiding kreeg ik ook vanuit een organisatie die alleen maar met mensen op een elite-niveau werkt. Dus als jij voelt van: oké, dat spreekt me aan, dat hoort bij mij, ik voel dat ik daar ook voor in de wieg ben gelegd, om gewoon die kwaliteit te leveren, ja, dan weet je me nu te vinden. En waarom vond ik dit belangrijk om te delen? Want gisteren had ik een training met mijn studenten, en toen hadden we het erover van: Waar

komt die award nou vandaan? En toen dacht ik: Ja, dat is interessant.

 

Het is een aantal situaties, omstandigheden noemen we het, tussen aanhalingstekens, toevalligheden die op mijn pad zijn gekomen. Ik heb mijn gevoel gevolgd, mijn intuïtie, en ik ben er gewoon vol voor gegaan. En nee, vaak zien we, of meestal zien we niet waar het naartoe gaat leiden, maar het gaat mooier en groter zijn dan je je überhaupt kan voorstellen. Dus dat wil ik je sowieso meegeven. Waarom deel ik dit nu? Ik had die award al even in huis. Ik heb er zelfs al een groot zoet mee kunnen doen, waardoor die nu meteen ook zichtbaar is, inderdaad op social media en in de pers.

 

Want afgelopen zaterdag kreeg ik het bericht vanuit New York dat het door de Amerikaanse media was opgepikt, waaronder hele grote kanalen als Fox-nieuws en ook NBC, en nog heel veel, ja, zeg maar, kleinere kanalen. Ik noem het kleinere kanalen. Ik ken ze niet, misschien zijn ze groot. Maar het is aan het verspreiden. En dat is het eigenlijk ook. Het is zaaien en uiteindelijk ga je oogsten. Dus heel mooi om op deze manier voorbij de grenzen van het Nederlandse, van voorbij het Europese, echt op wereldwijd niveau mijn boodschap van EnergyJoy en het werken met energie en frequenties te mogen verspreiden. Dus fijn dat je dit luistert, dankjewel ook, want uiteindelijk, nee, dankzij jou heb ik dit mogen ontvangen. En dan kun je zeggen: Wat is een award waard? Het is, ja, zie het als een sticker op school, maar ja, je hebt hard gewerkt. En mijn mentor gaf het eigenlijk ook door vanuit spirit, dat ik voelde van: Oké, wat vinden jullie ervan als ik de traditionele mediums, het Engelse mediumschap, dat ik me nu als high-end succes medium profileer? En toen kreeg ik door, vooral van: Je verdient het, in de zin van: You worked really hard for it. Dus ook vooral van: Geniet van het moment. Want we weten allemaal, op het moment dat er iets gebeurt in je leven waar je heel blij over bent, of iets wat je heel graag wilde, dan, ja, nou, een week, na maand, na een paar maanden, weet je het echt alweer vergeten en ben je alweer aan het kijken: Wat nu?

 

Dus ik moet eerst zeggen, die award had ik eigenlijk helemaal niet zien aankomen. Ik heb het wel eens bij anderen gezien, dat ik dacht: Hoe gaaf! Als je dat een keer mag ontvangen? Nou, ik heb inmiddels wel meerdere awards op deze manier mogen ontvangen, alhoewel zo prachtig via de post en zo, zo'n luxe award met inscriptie is echt prachtig om te krijgen. Dus het gaat er vooral om dat het een stukje erkenning is, en dat het die extra boost geeft om door te gaan, en het tastbare bewijs van: Je bent goed bezig, dat vooral doorgaan. Die energie, want ja, wanneer jij ondernemer bent, dan weet je als geen ander dat het vaak ook een eenzame weg kan zijn, en dat het geheel niet makkelijk is om dan jezelf daartoe te zetten. Dus ja, zo'n stuk erkenning is dan heel, heel dankbaar en heel mooi. En het meest bijzondere is eigenlijk nog, dat ik eind van het jaar naar Amerika ga, naar New York, en daar gaat nog het officiële gala, het award gala event plaatsvinden, waarin ik deze award officieel van de president van het bedrijf overhandigd krijg. Dus ja, natuurlijk, supergaaf, toch? Dat is allemaal heel mooi meegenomen, dat dat er allemaal bij hoort. Dus dat is eind van het jaar. Daar hangt nog veel meer moois aan. Daar ga ik later meer over vertellen.

 

Maar goed, dus het werd door de Amerikaanse pers opgepikt. Dat was natuurlijk al superspannend. En toen is dat vervolgens ook door een aantal Nederlandse kranten opgepikt, waardoor ik, ja, op het moment dat blijkbaar jouw boodschap zo groots de wereld rondgaat, ik een overvloed aan berichten en ja, felicitaties kreeg. Dus dat is echt ja, hartverwarmend en prachtig te ervaren.

 

Maar het brengt me ook weer terug naar waar het echt om gaat. En dat is mijn missie. Want zo is het uiteindelijk begonnen, zo is het uiteindelijk zo groots geworden dat ik mijn focus, mijn energiefocus, op het shiften van die één miljoen plus souls, naar de frequentie van EnergyJoy en beyond, heb gezet. En ik kan dat niet alleen. Ik heb jou daarbij nodig. Dus daarom, ik kan dat leuk in mijn eentje gaan doen, maar wanneer ik veel meer mensen heb die in die energie kunnen en vooral durven te stappen, en dat durven en kunnen uitdragen in hun eigen soul-aligned business, afgestemd op jouw plan, op jouw ziel of missie, op jouw purpose, en dan die energie van EnergyJoy daaraan toevoegen, met alle tools en technieken, dan kunnen we samen met elkaar dat ripple-effect in beweging zetten en dat is sowieso waardevol.

 

Dus aan het eind van deze podcast deel ik ook een link en een oproep, en dan kun je kijken op welke manier je in contact kan komen met mij. En ik heb een hele speciale actie eigenlijk gekoppeld aan de award en wat er nog meer speelt, want vandaag heb ik ook, als je bijvoorbeeld op social media kijkt, de post geplaatst, dan weet je nog de tv-aflevering, de tv-opnames die we hadden, dat die tv-aflevering van dat wetenschappelijke tv-programma, dat die morgen wordt uitgezonden. Dus het is helaas net voor de opnames van deze podcast, maar goed, volgende week gaat daar uiteraard meer over komen. Maar ik ben net heel geland vanuit de beurs, zichtbaar vanuit alle energie en alles wat in beweging werd gezet door het mooie nieuws uit Amerika. En nu gaat ook de tv-documentaire uitgezonden worden.

 

Best wel heel spannend, want ja, we hebben samen met Leonie van der Marel, de rouwtherapeut van Nederland, en met degene die met haar dierbaren in contact wordt gebracht via de nieuwste deepfake therapy, waarin ik als medium meewerk, hebben we, zij hebben twee dagen gedraaid, ik heb samen met Leonie een dag meegedraaid, gaan ze dus alles samenvoegen, knippen, plakken tot één documentaire. Het is dus best wel heel spannend hoe het naar voren gaat komen. Ik ben heel benieuwd en alle ins en outs gekoppeld aan dit programma, dat ga ik ook samen met Leonie in een podcast over maken.

 

Want het is sowieso heel bijzonder dat inderdaad het nieuwe rouwen op deze manier onder de loep wordt genomen en dat er aandacht is vanuit de media, en dat ja, ook dus inderdaad op het mediumschap meer licht wordt geschenen. En het maakt eigenlijk niet uit of je er wel of niet in gelooft, alles is uiteindelijk energie. Daar heb ik ook een podcast over gemaakt. Daar wil ik nu niet te diep op ingaan. Maar wat wel belangrijk is, is dat je weet dat in de basis zijn we allemaal hetzelfde. We zijn uiteindelijk door het leven gevormd met onze overtuigingen, patronen, programmering, alles wat daar overheen is gekomen, maar in de basis hebben we als een geboorterecht intuïtie.

 

En als ik terugdenk aan alles wat er nu gebeurt, van award tot media, tot het tv-programma, eigenlijk begon het met het willen begrijpen van mijn eigen intuïtie. Het willen versterken van mijn intuïtie. Het leren werken met energie, tot zeg maar één-op-één werken met mensen, met voorwerpen, met foto's, tot zelfs het werken met overleden dierbaren in de spirituele wereld. Dat begon uiteindelijk inderdaad bij intuïtie. Intuïtie is het meest normale wat er is. We hebben dat allemaal. Alleen, ja, we zijn het eigenlijk een beetje verleerd. We willen allemaal zo graag naar onze intuïtie luisteren, maar de meesten weten niet eens van: Ja, maar wat is nou mijn gedachte? Wat bedenk ik nou, wat is intuïtie, wat is angst? Er zijn zoveel lagen dat we vaak, eigenlijk door de energetische soep aan wat er allemaal in en om je heen en door je heen gebeurt, niet meer weten naar welk signaal je moet luisteren. Dus daar is deze podcast voor. Ik ga jou zes stappen geven die ik noem: intuïtie 2.0. 

 

Intuïtie 1.0 heb je al, bezit je al. Maar afhankelijk van waar je nu bent en waar je staat en wat je al gedaan hebt aan het werken aan jezelf, aan onderbewuste lagen en patronen, dat zal bepalen in hoeverre je wel of niet durft en kan vertrouwen op intuïtie. Dus ik ga je meenemen door mijn zes stappen. En die eerste stap is dus inderdaad: intuïtie tien, is natuurlijk realiseren dat we in de basis allemaal hetzelfde zijn en dat we allemaal intuïtie hebben. Alles is energie, en onthoud: Energie neem je altijd als eerste waar. Je ziet het niet, maar je voelt het. Onthoud dat daarbij, en dat is eigenlijk stap twee. 

 

Stap één is intuïtie. We hebben het allemaal. Stap twee: Hoe wil je dat verder gaan ontwikkelen? Is dat je begrijpt en je realiseert dat het heel subtiel is. De energie van intuïtie is heel subtiel, en wat kan je anders zien als intuïtie, een ander woord voor intuïtie? Ik noem het altijd de stem van je ziel. De stem van je ziel, en wat is je ziel? Nou ja, dat is eigenlijk dat deel energie in jou waarin alles van jou staat opgeslagen. En in die in jouw ziel, daar zit jouw spirit. Nederlands zeggen we geest, maar ik vind spirit, was altijd bang voor geest. Ik gebruik het woord geest niet. Dat is interessant als medium zijnde. Maar ik vind jouw spirit, dat is jouw oneindige spark, jouw oneindige vlam. Dat stuk energie wat er altijd is geweest en er altijd zal zijn. En daaromheen zit jouw harde schijf van je ziel, dus daar staat alle informatie opgeslagen, door levens heen. 

 

Ja, nog even belangrijk, ook soort van energetische disclaimer, vooral voor jou: Alles wat ik vertel, voel het vooral. Voel wat wel en niet resoneert. Dat is ook een innerlijk weten. Dit is door de jaren heen mijn waarheid geworden. Haal jouw eigen waarheid uit deze oceaan van waarde. Dat is het allerbelangrijkste wat er is. Dus ga en voel. Heb je zoiets van: Oké, ja, klinkt leuk, maar ga ik nodig je uit, ga een soul search doen, ga zoeken naar: Wat is mijn ziel? Wie ben ik echt, over mijn naam heen? Behalve wat mij is gegeven: Wie ben ik echt?

 

Dus belangrijk je te realiseren: de intuïtie is de stem van je ziel. En dat is heel subtiel, heel zacht, heel liefdevol. Een belangrijk verschil is ook dat het subtiele energie altijd empowerend is. Dus dat bedoel ik mee dat, wanneer weet je dat het je mind is? Dan zit er een angstprojectie op. Dan wordt angst daarop gespiegeld. Dus onthoud dat. Intuïtie gaat vooral over voelen. Voelen, dus dat is stap drie. Het is subtiel. En die subtiele energie die voel je, dus het is eigenlijk next level leren voelen, voelen 2.0, zo kun je het eigenlijk zien. En dan heb ik het niet over voelen van: Oké, ik zit daar met mijn eigen hand op mijn andere hand tikken. Nee, het is voelen in, om en door je heen. Dus het is voelen door lagen heen en dat is nu iets te ingewikkeld om zo één, twee, drie uit te leggen. Maar wanneer je dit wilt ontwikkelen, dan ga ik jou daarbij helpen. Want uiteindelijk heeft het allemaal met voelen te maken. Dus niet denken, maar voelen.

 

Ik leg mijn hand op mijn hart, waarom? Omdat daar, via je hart en zelfs via je zonnevlecht, het op dat niveau gebeurt. En dan brengen we ons naar stap vier, want het mooie en het makkelijke van werken met intuïtie is: Intuïtie is bam, er is een flits, het is heel snel. Dat brengt me ook naar de drie seconden regel. Intuïtie werkt sneller dan denken. Dus als jij iets wilt en je wilt een keuze maken of je vraagt jezelf af: Is dit wel of niet goed voor me? Bam! Eigenlijk bijna op het moment dat je die vraag stelt, ga je dus die subtiele energie in en om en door je heen voelen en in een split second, in een hartslag, binnen die drie seconden krijg je een antwoord. Maar wat doen we dan? Wat doen we dan? Dan gaan we denken: Ja, het voelde goed, maar ja, als ik er nu over nadenk, dan is het misschien toch niet zo verstandig om nu op dit moment dat huis te kopen, of op dit moment die opleiding of training te doen, want... En dan komt het debat, weet je wel. Dan komt er iets achteraan. Toch? Herkenbaar. We gaan er allemaal doorheen.

 

Realiseer dus dat de stem van je ziel, nogmaals, het is natuurlijk, het is subtiel, het heeft alleen maar met voelen te maken. Voelen 2.0 en het gaat snel, sneller dan denken. Want denken gaat naar overdenken en dan ga je geconfronteerd worden met al die patronen, met die overtuigingen, met die belief systems. En dat noem ik, en dat is eigenlijk stap zes, het filter. Het filter wat je op je natuurlijke intuïtie hebt gelegd, is het eigenlijk onbewust, zonder dat je het doorhebt, heb je een filter gecreëerd op je intuïtie, op je innerlijk weten, op de stem van je ziel. Waarom? Nou, simpelweg omdat het ons zo geleerd is. Omdat we geconditioneerd zijn. We zijn getraind om niet meer naar die natuurlijke intuïtie 1.0 te luisteren, maar naar ons hoofd en met ons denken. Die uitspraken van: Oké, eerst nadenken voordat je wat doet. Terwijl je heel graag vaak iets wilt doen zonder na te denken. Dat je voelt van binnen, die 'yes'. Waar denk je dat die 'yes' vandaan komt? Waar ik het zo vaak over heb. Voel je die 'yes'? Instant, nu op dit moment, wil jij je intuïtie ontwikkelen naar intuïtie 2.0. Je hebt het antwoord nu gekregen. Je voelt als het goed is een ja of nee. Een 'yes'-gevoel is een soort innerlijke vreugde, dat blije, happy gevoel. Ik noem dat het EnergyJoy-gevoel. Dat is openend, verruimend, verwijdend. Het is een ja, een energetische ja. Maar het kan best zijn dat, als je al heel veel cursussen hebt gedaan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en je hebt slechte ervaringen mee of je hebt een keer meegemaakt dat je dacht dat het je intuïtie was en het bleek dus heel slecht uit te pakken, bij wijze van spreken, dat je denkt: Ja, nee, er zit nou een angst en pijn, misschien wel een verdriet op die laag van intuïtie, laat ik maar niet meer gaan voelen, want daar gaat het meestal mis. Toch? Vooral niet meer voelen. Dan sluiten we ons af, dan blokkeren we, dan gaan we ja, eigenlijk een soort filter op ons heldervoelende vermogens zetten, die zo normaal en natuurlijk zijn. 

 

Ik bedoel, het feit dat ik dit kan is niet bijzonder. Het enige wat ik heb gedaan is, ik ben wat vaker naar de intuïtieve sportschool geweest. Ik heb wat vaker gewerkt met energie, dat is het enige verschil. Dus ja, dat filter, het filter is het allerbelangrijkste om dat te verwijderen, voorgoed. En hoe doe je dat nou? Heel simpel, door onderbewuste blokkades, energie-overtuigingen, oude patronen, die uit je systeem en energie te verwijderen, voorgoed. Laagje voor laagje. Dit is een proces. Ik zie het altijd als een soort ui. Als je die pelt, iedere keer een laagje gaat eraf. Of als een prachtige, schitterende diamant. Uiteindelijk zijn we allemaal die diamant, we hebben die diamant in ons, zo kun je dat zien. Jouw ziel, jouw essentie, jouw ziele-essentie, God's spark binnenin, geef het maar een naam, dat is als een schitterende diamant met allemaal facetten en mogelijkheden. Daar zijn laagjes stof overheen gekomen. 

 

Waarom durf je jezelf niet in het licht te zetten? Terwijl ik dit nu zeg, pak ik nog even mijn award erbij. Hij ziet er eigenlijk een beetje uit als een soort grote diamant als ik er nu naar kijk. Het is als een glas, je kijkt erdoorheen, hij heeft die facetten. Kijk eens hoe die schittert. Dat is het. Het is de bedoeling dat je weer jouw glans naar voren haalt, zodat je het licht van jouw ziel kan laten reflecteren, kan laten schijnen, waardoor anderen dat gaan waarnemen, waardoor anderen voelen van: "Wauw, jouw licht, jouw zielsfrequentie, jouw energie is..." Ze willen niet weten dat het jouw zielsfrequentie is. Ze denken hoogstens van: "Goh, wat zit je haar leuk," of: "Wat heb je gedaan?" Maar zij voelen zich op onderbewust niveau wel aangetrokken tot jouw essentie, tot jouw frequentie, zonder dat ze het weten. En toch weet jij dat dat te maken heeft met jouw spark, jouw vonk, jouw licht, waar zoveel aan gewerkt is om die lagen van jouw ziel door op te schonen.

 

Maar uiteindelijk, dat is eigenlijk stap zes, volgens mij zei ik bij filter, filter is stap vijf. Soulpower is stap zes. Dan kun je weer volledig in jouw soulpower, de kracht van je ziel, gaan stappen en staan. En dat is waar het om gaat. Wanneer je dit mastert, wanneer je de master bent over het doorbreken van die oude BS, ja, dat wordt ook wel bullshit genoemd, maar ook vooral belief systems, overtuigingssystemen. Dan ga je weer terug naar je authentieke sterrenstofpotentieel, jouw sterrenstof power. Zo kun je het eigenlijk zien, want jouw spark, jouw ziel, dat is puur energie, gemaakt van, ik noem dat sterrenstof, ik vind dat zo mooi. Wanneer jij die sterrenstof, die magie van het leven weer kan en durft te omarmen en uit te dragen, door te zijn wie je echt bent... En het boeit niet wat anderen ervan vinden, op een respectvolle manier. Want wanneer anderen er iets van vinden, heeft dat dan wat met jou te maken of heeft dat met hun filter te maken?

 

Laat ik je meegeven, en dit is wat ik ook heb geleerd, en naarmate je meer zichtbaar bent in de media, ga je met filters van anderen te maken krijgen, en dat is helemaal oké. Want wat ze zien in jou, is slechts een reflectie van wat in hen leeft, heeft niks met jou te maken. En dit is sowieso belangrijk om dit te voelen. En sterker nog: wanneer jij vol op jouw eigen licht vertrouwt en wanneer je dat toont en wanneer je jouw soulpower hebt terug geclaimd, jouw de kracht van jouw ziel, jouw geboorterecht, dan maakt het niet meer uit wat er om je heen gebeurt. Dan weet je gewoon: ik ben dat baken van licht. Schaduw en duisternis zullen er altijd zijn, maar ik weet dat ik mij staande kan houden, in welke storm er ook voorbij komt, zoals die palmboom. Die veerkracht van die boom, die meebuigt in de wind, op de storm van het leven. Er zal altijd iets zijn waardoor we die highs en lows, die hoge pieken en die diepe dalen van het leven ervaren. Die hoge punten zullen nooit blijven, maar die diepe dalen zullen ook nooit blijven, want het zal altijd in beweging zijn, net als de hartslag van het leven, net als de energie die in en om en door ons heen pulseert.

 

Alles is energie. En wanneer jij voelt van: oké, wauw, die zes stappen die je net benoemt, het lijkt zo simpel, toch als ik het zo even zo snel benoem, maar dit is waar het om gaat. Sterker nog, wanneer nu stap zes, die soulpower, wanneer je die echt kan voelen en weer kan zijn, heb je wel eens kippenvel gevoeld? Op de momenten dat iemand iets zegt, of op de momenten dat je een mooi stuk muziek hoort. Kan jij vanuit vrije wil, nu op dit moment, kippenvel krijgen? Probeer maar. "Ik wil kippenvel." Gaat je niet lukken, kan ik je nu al vertellen. Maar wanneer wel? Wanneer iemand iets tegen jou zegt, wanneer iemand jou raakt in hart en ziel. En dat kan dus inderdaad door muziek zijn, dat kan door misschien zelfs door het zien van iets in of om je heen zijn, door een ervaring die je door je heen mag ervaren, door woorden die iemand zegt, of door te voelen hoe geraakt iemand is. 

 

Ik had net een call met iemand uit Amerika, en daar, heel heftig verhaal, voor niet in de details treden. Maar een heel jonge man met een gezin met drie kinderen, is in een verkeersongeluk, dit is gek, geen ongeluk, er was iets in het verkeer. De persoon achter deze man in de auto, die was het niet eens met de snelheid die die maakte, die heeft voor die auto gegooid, daar is een woordenwisseling ontstaan en deze man, succesvolle zakenman, gezin met drie kinderen, die liep op een gegeven moment weg en die man die hem dus had ingehaald, die blijkbaar veel lager op zijn filter nog moest doorwerken, net dat het om een militair ging trouwens, ex-militair. Dus dan weten we ook dat er het een en ander kan zitten. Die persoon had blijkbaar, Amerika, het wapen, is even wat anders dan hier, het pistool gepakt en die heeft hem zo bam, in één keer doodgeschoten. Die kogel kwam in zijn nek terecht en hij was eigenlijk op slag dood. Want het meest bizarre was, deze persoon werkzaam in de medische sector, hoorde ook net dat ik dit mag delen, want dit staat ook in de media trouwens. Uiteraard omdat dit een intense, heftige zaak is. Er waren zelfs meerdere zusters, verpleegsters bij, omdat die persoon daarmee werkte. Allemaal zusters eromheen en het was gewoon niet te redden. Ja, heel heel heftig.

 

Waarom deel ik dit nou? Ja, ik ben medium, en die persoon kwam door en die gaf mij dingen door op het moment dat ik het niet aan de persoon waar ik mee sprak kon doorgeven, zeg maar in leven. Dus ik had dat even in mijn telefoon opgeschreven en vandaag was die call via Zoom met Amerika. Ik had een boodschap doorgegeven, maar het was al een paar dagen geleden, dus ik droeg die boodschap over aan deze persoon. En toen zei ik ook: vertrouw op wat het direct bij jou doet. Dat was eigenlijk intuïtie, dus ik geef een boodschap door. Dit wil die persoon je laten weten, kun je daar wat mee? En toen zei ik ook het eerste wat bij jou opkomt. Toen sprak deze persoon iets uit en toen kreeg ik direct kippenvel. Dat kreeg ik direct. Dit is het, dit is mijn soul sign, yes. Ik noem kippenvel dus je ziel die jou zegt: dus als je je soms afvraagt, is het wel of niet een goede keuze en je krijgt dan kippenvel, dan is dat de energetische, yes, de energetische ja van de ziel.

 

Dus ik kwam even bij dit verhaal via kippenvel eigenlijk. Omdat het voor mij de bevestiging was op dat moment, uiteindelijk via intuïtie 2.0, om te laten weten voor beide, grenzen van een aanzet bestaan die dierbare die was overleden, eigenlijk uit het leven gegrepen, en die boodschap moest ik nog wel tegen die persoon zeggen en dat had met zakelijke connecties en relaties ook te maken. Heftig, triest ook, zo'n moment van: wauw jongens, leef in het nu, geniet in het nu, het kan zo zo voorbij zijn. Helaas, we zien het aan alle kanten om ons heen, maar als het dan weer zo dichtbij komt, ja, intens, intens.

 

Dus gebruik ook dit moment. Ik zit trouwens, via de weerspiegeling van het camerabeeld, ik heb twee horloges om, een voor de sier, dat ik altijd een is met Apple Watch. Maar daarnaast heb ik een rijtje, wanneer je de video kijkt op YouTube of via de show notes, dan kun je dat zien. Daarnaast zit een armband, terwijl ik dit uitsprak, werd ik naar het infinity, naar het oneindige symbool getrokken. Ik heb het eigenlijk nooit verteld, maar nu word ik er zo naartoe getrokken, in de energie van dit moment. Deze armband die ik hier om heb, is echt wel een mooi verhaal. Ik heb dat nog niet eerder verteld, denk ik. Die heb ik gekregen in december van mijn groep studenten van mijn master, die Inner-Medium Academy. Dit is een beetje mijn geluksarmband. Ik heb hier een armband van mijn dochter, ook met twee ringetjes aan elkaar. En ik heb hier dus die prachtige, het is een Swarovski armband van mijn studenten gekregen. Dat is een infinity, maar ook een briljante diamant. Dus dat is ook heel mooi symbolisch aan de hand van wat er net naar voren is gekomen. Ik vond dat zo lief. Dat hadden ze met elkaar geregeld. Ik heb trouwens nog meer armbandjes, eentje staat op "Love". Die heb ik ook van mijn dochter gekregen, op Moederdag. Er staat "Love" op. En dan de achterkant staat "Kus, India". En er is er nog eentje met twee gouden schakeltjes in elkaar, die heb ik van mijn middelste zus gekregen, onze vriendschaps-, zussenconnectie. Zij, ondanks dat zij nu in België woont, in het buitenland, ondanks dat we niet vaak elkaar zien en allemaal druk zijn, zo zijn we toch altijd verbonden. Maar in dit verhaal word ik vooral naar het oneindigheidssymbool getrokken.

 

Dit is trouwens, ja, ik werk wat ik nu doe, zit eigenlijk in de flow deze podcast te maken, in de flow van energie, en ik word, ja, ik dus via psychometrie, via eigenlijk de stem van mijn ziel en mijn energie hiernaartoe getrokken. Dus onthoud, en dat is wel mooi om te weten ook voor jou, uiteindelijk is het leven oneindig op energetisch niveau. Er is geen begin, er is geen eind. Die oneindigheid, dus de keuze is altijd aan jou. We hebben vrije wil, gelukkig. Alhoewel, vrije wil was ook een discussie gisteren in de training. Hoe vrij is vrije wil eigenlijk echt? Tenzij jij al je filters hebt doorgewerkt, al jouw lagen, wanneer je echt in jouw soulpower staat, vanuit die weg, vanuit dat punt, vanuit die stralende diamant die jij bent, kan jij echte krachtige keuzes gaan maken vanuit jouw soulpower. En dat is waar het om gaat, dat je weer wordt wie je authentiek bent. Een prachtige stralende ziel in een fysiek lichaam die hier is om te evolueren, om te groeien en uiteindelijk de zielsmissie uit te dragen.

 

Nou, heel veel informatie. Ik hoop dat dit resoneert en vooral dat je er mooie punten uit kunt halen. Weet je nog? Die zes stappen, voel je ze nog? Vooral heel belangrijk. De eerste stap: intuïtie één punt nul, intuïtie is sowieso natuurlijk. Stap twee: intuïtie is subtiel. Dus ga leren die subtiele energie te voelen en ervaren, want dat is stap drie: voelen. Niet zomaar voelen, next level voelen, voelen twee punt nul. En weet je nog? Die drie seconden regel, energie is super super snel. En hoe wil je jouw intuïtie het allerkrachtigste en het snelste ook ontwikkelen? Dat is dat filter, dat filter opschonen, die beperkende overtuigingen, die zelfsabotage patronen, al die stukken die jou schijnveilig en klein willen houden, die ervoor zorgen dat je niet kan stralen vanuit die soulpower. Stap zes, want vanuit die soulpower kan je alles in beweging zetten waar jij voor kiest.

 

Nou, dit was mijn allereerste digitale traject wat ik heb gemaakt, de Master Je Intuïtie Academy, er zijn dan zoveel mensen door dat traject gegaan en het is zo krachtig. Want je leert over energie, je leert vooral het allerbelangrijkste: je leert hoe je met energie kan werken, maar vooral hoe je, ook wanneer je die energie tot je krijgt, hoe het weer kan afvoeren. Dus dit is echt het funderingsprogramma. Wanneer iemand bij mij start met werken met energie dan zeg ik: oké, maar de Master Je Intuïtie Academy is echt de belangrijkste stap, daar moet je doorheen. Want dan leer je landen, je kunt heel makkelijk leren vliegen energetisch, maar als je niet kan landen, heb je een probleem. Dus dat moeten we te allen tijde vermijden.

 

Dus voelt dit goed? Ik heb een speciale actie om dit allemaal te vieren, wat er nu gebeurt in mijn wereld. Want uiteindelijk is het begonnen bij mij ook met het ontwikkelen van mijn intuïtie naar mijn intuïtie 2.0, mijn next level intuïtie, en dat gun ik jou ook sowieso enorm, want weet je, je bent het waard. Je bent het sowieso waard. Dus voel je van: oké, ik ben benieuwd naar de actie die Lisette heeft gekoppeld aan alles wat er gebeurt, aan de award, aan alles in de media, en ook het tv-programma wat morgen wordt uitgezonden, volgende keer daar meer over, maar DM mij dan het woord "intuïtie". En dan gaan we even het gesprek aan, dan kijk ik waar je staat en dan gaan we kijken wat de beste volgende stap is voor jou. Mastery Intuïtie Academy, het woord "intuïtie", het is een hele laagdrempelige training, een cursus van zeven weken waarin je zeven weken doorheen kan lopen met zes prachtige modules. Er zit ook een sessie in waarbij je dus door jouw filter gaat werken, die blokkades gaat doorbreken. De intuïtie boost methode die is echt super krachtig. Schitterend terwijl ik dat zeg, zie ik ook weer flitsjes gaan, dus dat was ook een energetisch "yes" die ik daarbij voelde. Dus dat is mooi, die werkt dus echt, kreeg ik nog even op zielsniveau door. Ik weet dat ook, maar het is interessant om dat op negen 

:nul uur ook even te ervaren. 

 

Nou, heel veel informatie. DM mij, dat woord "intuïtie", wanneer je voelt van: oké, yes, ik ga ervoor. Ik ben nu zo geactiveerd, eigenlijk. Ik zie nu in dat inderdaad, ik mezelf blokkeer, start met zelfsabotage, om alles uit te stellen tot de dag van morgen, of misschien wel volgende week of volgende maand, dat andere dingen belangrijker zijn. Nou, uiteindelijk is het opschonen van de schijf van jouw ziel, jouw stralen, die diamant opschonen, is die het waard. Jouw ziel is het waard om te stralen vanuit de hoogste power, de hoogste macht, op jouw hoogste tijdlijn.

 

Vandaag had ik ook een training met iemand en daar zijn we gaan shiften naar de hoogste tijdlijn. Een hele krachtige oefening heb ik daarvoor, op quantumniveau. Jouw hoogste tijdlijn, je verdient het. Het is zonde om op andere levels te blijven, ja, hangen. Toch?

 

Oké, ik ga afsluiten. Dank je wel voor het luisteren. Heb je vragen? Laat het alsjeblieft weten. Ik ben er voor je en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten of weer te zien. x Lisette 

 

 Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu, actie ondernemen in de energie van dit momentum is het dus stap naar ultieme EnergyJoy mastery. Dus wil je meer, voel je die dubbele 'yes' van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie- en transformatiesystemen door te lopen? Zodat ook jij die energie slurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten om krachtig op high frequency, high value en high-end level vanuit die vrijheid en je stofom zelf te leven, ondernemen en bij te dragen aan de wereld? Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een soulconnectie call via de link in de shownotes of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

------

ENGLISH SCRIPT:

Thanks to my AI Mission Guide:

Listen to the English version of the High End & Frequency Business Mastery Podcast 90 

---

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2024© 

Podcast 217. INTUÏTIE 2.0 + 6 Stappen

bottom of page