top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

20 maart 2024 door Lisette Lucas:

Nederlands Script / English Script Below: 

Script

 

Podcast 216. GOUD 

Ben jij klaar voor high-frequentie, high-end en high-value life en business changing inzichten, tips en tools? Dan is dit de podcast voor jou! Van harte welkom, mijn naam is Lisette Lucas en ik ben high-frequentie business coach, mentor, succes medium en intuïtief transformatie hypnotherapeut. Met behulp van deze podcast help ik je door de drie fases van mijn transitie systeem, zodat je krachtig kan transformeren en shiften van fase één, het energetisch ontwaken, naar fase twee, het blokkades doorbreken en het ontdekken van je missie, naar fase drie waar je krachtig je soulful boodschap kan uitdragen via je eigen high-end soul-aligned business. Dus, ben jij klaar om je leven en business te shiften naar de next level van impact, inkomen, vrijheid en EnergyJoy? Ik zou zeggen: go for it! En geweldig dat je erbij bent!

Podcast 216. GOUD!

Yes, van harte welkom bij deze allernieuwste podcast! Nou, je hoort het en je ziet het misschien ook terwijl je het leest: deze podcast heeft een hele korte maar krachtige naam en dat is het woord, maar vooral ook de energie van goud.

Goed om te weten, de shownotes van deze aflevering vind je op www.LisetteLucas.com/216. Download ook helemaal gratis mijn Lisette Lucas app zowel voor iOS als Android en daar vind je alle tips, tools, gratis downloads en uiteraard de EnergyJoy Mastery Academy. En voordat ik start, wil ik dit eventjes laten weten: aan het eind van deze podcast deel ik een speciale code waarmee je extra voordelig kan deelnemen aan een nieuw traject. Dus luister tot het eind en dan hoor je daar meer over. Maar eerst.

Voordat ik ga beginnen, wil ik je even meenemen door mijn jaren van 'podcast creatie'.

Ik ben, naar wat we denken, in 2020 begonnen en heb inmiddels heel veel podcasts opgenomen. En nu ben ik zo superblij dat er prachtige mensen op mijn pad komen en dat ik prachtige studenten en luisteraars heb die mij af en toe wijzen op stukken en dingen die heel eerlijk zijn qua feedback en zeggen: kijk hier even naar of misschien is het beter om dat of dat te veranderen. Heb je de podcast van vorige week, podcast tweehonderdvijftien, geluisterd? Dan weet je dat ik iemand in mijn EnergyJoy wereld kreeg die heel veel ervaring heeft met het maken van tv en dus ook het inspreken, het podcast creëren, voice-over, alles wat eraan gerelateerd is. En ik heb van deze prachtige dame een hele mooie analyse gekregen waar ik vervolgens weer mee vooruit kan. Dus eigenlijk, wat zij mij aanreikte is goud. Zo zie ik dat. En persoonlijk, zo krijg ik hem ook weer terug van mijn luisteraars en mijn cliënten en studenten.

Zij zeggen altijd: Wat jij geeft, wat jij doet, dat is goud.

Dus dat woord 'goud' komt zo vaak terug. En als je weet hoe mijn, bijvoorbeeld, mijn podcast dekt eruit ziet, dan weet je daar zit ook goud in verwerkt. Ik doe heel veel met goud. In het doosje zit goud. Mijn Boven de Gouden Lijn Methode® is helemaal gebaseerd op goud, het heet ook niet voor niks Boven de Gouden Lijn, en dat heeft uiteraard een reden. En die reden is dat ik, over patronen gesproken, ook in energie om mensen patronen begin te herkennen. Ik werk eigenlijk al meer dan vijfentwintig jaar met mensen in de hulpverlenende sector, om zo maar te zeggen, en in het begin had ik geen benul wat er met energie gebeurde. Maar door te ontwikkelen, door te trainen, door mijn intuïtieve spier te versterken, ben ik, ja, durf ik

 te zeggen, expert geworden in het werken met energie via verschillende manieren.

Dus ik ben ook gaan waarnemen via helderziende waarnemingen, wat er energetisch gebeurt wanneer iemand tegenover mij zit. En dat kan zelfs op afstand, dat kan ik, ik kan naar energie kijken van iemand zonder dat die persoon zie. Soms heb ik alleen maar een naam nodig en dan kan ik mijn focus daar naartoe sturen en dan ga ik dus al dingen waarnemen. Maar voor nu is het interessant om te weten voor jou, want jij kan dit namelijk ook leren. Dit is niks bijzonders, dit is een kwestie van oefenen en trainen.

Wat belangrijk om te weten is, is wanneer je iemand voor je hebt. Dus wanneer je werkt in de servicebased sector, dus in de hulpverlenerssector waar je mensen coacht, traint, mentort, therapeut of psycholoog bent, op welk gebied je ook met mensen samenwerkt, dan kan je dus ook gaan leren hoe je naar die energie kan kijken. Nou, zijn er uiteraard regels aan verbonden en ik zit, geloof me, ik zit niet continu naar jouw energie te kijken wanneer jij mij tegenkomt. Mensen denken dan meteen dat ik naar energie kijk, nee, want dat wil je niet continu aan hebben staan, want dat kost ook energie. Dus dat is een switch, ik kan dat aan en uit doen, dus dat is een discipline die ook heel belangrijk is. De meeste mensen die sensitief zijn, die staan eigenlijk 24/7 aan, die staan eigenlijk altijd aan, waardoor ze inderdaad heel moe zijn, overbelast zijn, overkwam zijn, burn-out hebben, fysieke symptomen hebben die niet eens van hen zijn. Dus het is interessant natuurlijk om te begrijpen hoe het werkt. Misschien leuk om te weten dat je inderdaad kan leren om naar energievelden van mensen te kijken en daar zit zelf ook meer achter, want het is alleen niet alleen maar om te kijken naar energie van andere mensen.

Daar haal je uiteraard heel veel informatie uit, waardoor je weer die persoon informatie kan aanreiken.

Maar waarom is dat goud nou zo belangrijk?

Dat goud is de hoogste vorm van manifesteren.

Dus dat betekent: wanneer je goud in het energieveld van iemand waarneemt of geel wat overgaat naar goud, wanneer ik dat zie, dan weet ik dat die persoon in de manifestatiefrequenties zit, dus dat hun energiefrequentie op een dusdanige hoogte en kracht is, waardoor het zich gaat ontvouwen in hun fysieke realiteit.

En het werk dat gedaan moet worden, vindt plaats op het vijfde dimensionale niveau in het kwantumveld.

En ik weet als geen ander dat het zo belangrijk is dat je dit niet één keer doet, niet twee keer doet, maar dat je hier een gewoonte ook weer van maakt. Dat je een patroon ervan maakt om die energie te shiften, transformeren, te doorbreken continu. Wordt trouwens opgenomen terwijl ik dit zeg.

Prachtig vogel op de achtergrond fluitend.

En dat brengt mij ook ertoe, want het is bijna alsof zingen bij de frequentie van EnergyJoy hoort, want EnergyJoy, voordat ik überhaupt werkte met gouden energie, kwam in 2013 die naam EnergyJoy tot me op een hele grappige manier, vertel ik ook in de podcast, gewoon in de douche kwam het tot me. En wat is EnergyJoy?

Dat is één van de hoogste frequenties.

Dus wanneer je, zoals dit vogeltje wat zingt en fluit, vast een heel mooi leven aan het creëren is, het manifesteren op deze manier.

Wanneer je in die hoge EnergyJoy frequentie zit, tussen de frequentie van beleid gehad van geluk, van, er zijn zoveel meer frequenties die daar omheen hangen.

Dan ga je eigenlijk goud uitzenden, gouden energie in dit geval, en dan ga je dus ook aantrekken.

Nou, het meest bizarre voorbeeld wat ik laat

st ook kreeg, is dat ik iets gemanifesteerd heb waarvan ik niet eens meer kon herinneren dat ik het had opgeschreven.

Een aantal podcasts geleden heb ik een manifestatielijst gedeeld met jou waarin bleek een lijst, geloof ik uit 2017 was het, waarin bleek dat vorig jaar kwam ik erachter van oké, ik heb ongeveer alles gemanifesteerd wat ik had opgeschreven, wauw. Ik heb het opgeschreven, ik heb het losgelaten, vertrouwen is heel belangrijk hierin, je verbinding daarmee verbreken in de zin van loslaten en vertrouwen en weten dat het op je pad gaat komen.

En zo had ik dat dus ook in begin november, heb ik een manifestatiewens opgeschreven, eigenlijk iets wat ik wil manifesteren.

En dat had met New York te maken.

Ik heb dat opgeschreven. Ik heb de energetische intentie gezet in die hoge frequentie van gouden energie.

Dus naarmate dingen sneller gaan ontvouwen en naarmate je dingen sneller gaat manifesteren, weet je dus dat je in die hoge frequentie zit, boven die gouden lijn. Dus dat is super krachtig.

Maar ik zat terug te lezen in mijn notities.

Op drie november had ik dat blijkbaar opgeschreven, maar ik was dat volledig vergeten.

En dan kan je zeggen, normaal is het quantum tot nu toe een turning point, dus het moment dat je gaat manifesteren is tussen de zes tot acht weken.

Bijvoorbeeld met de manifestatie van Brains magazine. Dat kwam in mijn wereld precies op zeven weken. Nou, kwam negentien februari er iets in mijn inbox.

Dus dit duurde iets langer. Kan je zeggen, langer, lang november, november, december, januari, dus drie en halve maand, zeg maar, drie en halve maand heeft het geduurd voordat ik iets gemanifesteerd had wat, ja, eerlijk, als ik nu terugdenk en terugkijk, denk: mijn god, hoe dan? Wanneer ik dit had moeten regelen zelf, in de wereld, in dit geval in New York, ik zou niet eens weten waar ik had moeten beginnen. En nu heb ik die intentie gezet, ik heb het zo goed losgelaten dat ik het niet eens meer wist, en vervolgens belandde het zo in mijn inbox.

Ik kreeg gewoon bericht binnen voor een samenwerking en daar zat die manifestatie aan gekoppeld.

Ik praat toch misschien een beetje in raadsels, in geheimzinnige taal omdat ik nog niet alles wil prijsgeven. Dus blijf me volgen. Dit gaat echt, ja, ik vind het super gaaf.

Ik vind het, het voorbeeld van: dream big dreams, en zelfs droge grote dromen, zelfs wanneer je mist, shoot voor de maan, zelfs wanneer je mist, dan beland je nog tussen de sterren. En ja, dit is gewoon een prachtig voorbeeld van manifesteren door puur die gouden energie continu, consistent, groot te maken en dus mijn frequentie hoog te houden.

Dus dan grijp je misschien een beetje waar dat goud vandaan komt. Goud is die manifestatiepower, die manifestatiefrequentie. Dan kan je zeggen: Moet ik dan de hele dag in die gouden energie zitten?

Nee, natuurlijk niet. Je hoeft er op een gegeven moment niet eens meer bewust mee bezig te zijn. In het begin is het discipline, is het oefenen, is het, en wanneer we mijn mentor mee verteld, is life being life, dus wanneer we het leven meemaken, dus het leven zien als de hartslag van het leven. We hebben highs, we hebben lows. We maken fantastische momenten mee, die blijven helaas niet altijd, maar we maken ook hele heftige momenten mee en gelukkig blijven die niet altijd. Waar het om gaat is dat je een gouden veerkracht ontwikkelt.

Als een, noem maar even, als een palmboom, denk maar aan een orkaan. Weet ik nog toen we op huwelijksreis gingen

, dat toen gingen we naar voor het laatste deel in Amerika een cruise maken en was voor het eerst keer dat ik een cruise ging doen trouwens. En die gigantische boot lag daar klaar voor het laatste deel. Duizenden mensen konden daar op. Maar we kwamen vanuit Orlando naar Miami hebben we toen nog even doorgebracht. En toen reden we door naar Fort Lauderdale. En daar moesten we nog één nacht overnachten voordat we aan boord van het cruiseschip konden gaan. En ik weet nog dat het die avond zo ging stormen.

Achteraf gezien, je hebt in Florida en daar in Amerika heb je hurricane season, dus je hebt daar orkanen, dus tussen augustus, september dat is meestal niet de ideale tijd om daar te zijn als je geen behoefte hebt aan veel wind, zeg maar. Goed, we waren er dus wel en toen kregen we een staartje van de orkaan mee, dat trouwens later in 2008 ook nog een keer meegemaakt, dat we echt moesten schuilen. Maar terug naar die boom, ik weet nog dat het zo gestormd had en dat de volgende ochtend wakker werd, dat ik naar buiten liep en wat viel me op? Er lagen overal bladeren van palmbomen.

En het had zo hard gewaaid, ik weet dat ik naar buiten keek. De regen ging gewoon horizontaal voorbij. Ik weet dat die palmbomen ook gewoon zo ver gingen meebuigen.

Ik dacht van: Hoe houden ze dat überhaupt vol?

Ik weet wel, het was zo'n krachtige storm dat ik wilde, des ochtends de hotelkamer uit en over het pad lag inderdaad een palmboom omver, overal bladeren, maar eigenlijk was dat de enige die ik kon zien, de rest van de palmbomen, die waren allemaal weer teruggeveerd. Dus de veerkracht van zo'n boom is gigantisch en waarom deel ik dit? Dat zelfs in het leven maken we ook momenten mee dat het zo heftig en intens is.

Dat je denkt: hoe ga ik deze storm überhaupt overleven?

Vertrouw dan op jouw weerkracht en ik noem het gouden veerkracht, want het is de gouden energie die jou kan laten shiften naar die frequenties van boven de gouden lijn, dat zelfs wanneer het stormt, zelfs wanneer je denkt dit is het einde, dat je toch dat goud kan vinden in die situatie, waardoor je realiseert van wauw, maar ik kan nog steeds ademen, ik kan nog steeds mijn ogen opendoen, ik kan nog steeds functioneren, ondanks dat ik in het oog van de storm zit, als het ware. En dat is jouw veerkracht, net zoals die palmbomen.

Dus ga je maar voelen, goed geaard, wanneer er iets gebeurt, als een palmboom. Want je wordt dus goed de grond in gedrukt.

En dan kan je gewoon meeveren op de cadans van het leven. Zo kan je het zien. En dit is waar mijn Boven de Gouden Lijn methode over gaat, onder andere. Vind je dit interessant trouwens? Dan kan je mijn Boven de Gouden Lijn methode ook helemaal gratis downloaden.

Want dan ga je begrijpen welke frequenties er onder de gouden lijn zitten, en welke daarboven de gouden lijn zitten en hoe je kan shiften en doorbreken en dat kan leren en transmuteren.

De Boven de Gouden Lijn methode kan je downloaden via LisetteLucas.com/goudenlijn.

En waarom ga ik mijn nieuwste traject goud noemen? Nou, omdat is, inderdaad, ik inmiddels weet dat het goud wat ik jou aanreik, dat is in de vorm van kennis, in de vorm van energie of frequentie, tips, tools.

Vanuit zoveel zienswijzen, op het hoogste niveau heb ik dit ook tot me gekregen.

Ik reik jou aan vanuit alle liefde. En liefde is eigenlijk heel veel roze energie ook omheen. Dus voel maar even of je die roze energie kan voelen, want dat is wat ik jou geef, in combinatie met die liefdevolle power van

 de gouden energie die daar onder zit.

Sla bij mij gewoon een beetje over, omdat ik er emotioneel van word.

Wordt het naar het woord 'dankbaar' getrokken. Hier zou Tim ook mijn podcast aan het opnemen zijn. Ik ben zo dankbaar voor alleen al dit moment dat ik dit aan jou kan en mag overdragen.

En ik hoop dat je dat voelt, want de sleutel ligt bij het voelen.

Wanneer je de kracht en de power en de liefde voelt, dan realiseer je dat goud niet zozeer met fysiek goud te maken heeft, maar dat goud een gevoel is, een energie en frequentie en sensatie, een hele subtiele sensatie, maar je kan het bijna horen, je kan het bijna ruiken en ik zeg bijna, maar wanneer je het oefent, kan je het horen, want ik spreek dit uit omdat ik het hoor, waarover ik praat.

Hoe klinkt dat goud voor jou?

Hoe voelt goud voor jou?

Is het verwijdend, vergrotend, openend, of misschien juist drukkend, beklemmend?

Wat interessant kan zijn. Mocht je dat ervaren, dan zit er misschien een energetische blokkade op de energie van goud. Dat zou ook nog kunnen.

Stukken in, het meegemaakt. Dus daar kan ik je uiteraard ook bij helpen. Maar voor nu is het belangrijk dat je gaat voelen: oké, wat doet die gouden energie?

Wat zet dat bij jou in beweging?

Welke inspiratie komt er naar voren?

Welke sensaties komen er naar voren.

En wat doet het met mijn eigen energetische frequentie?

Heb ik opeens ideeën spontaan uit het niks? De diepgang in het zien en voelen en ervaren van goud is letterlijk goud waard. Dus ik weet, ik reik jou goud aan en wat kan je daarmee doen? Jij kan dat tot je nemen, waardoor je het letterlijk kan gaan omzetten in echt goud.

En ja, we kunnen het hebben over hé, misschien ben je gek op sieraden, ik hou van mooie spullen, dat je er letterlijk goud mee gaat kopen. Maar je kan ook zeggen: Ja, maar goud is voor mij een nieuwe bos bloemen voor mezelf kopen.

Of goud is voor mij, zo aan mijn energie werken dat, wanneer mijn kinderen of vrienden of familie langskomt,

Dat ze naar me kijken en dat ze zeggen: wauw, er is iets, ik zie iets, jouw twinkeling in je ogen, er is iets veranderd. Wat doe je?

Ben je wat anders gaan eten? Ga drinken? Ben je naar de kapper geweest?

En dan weet jij: Dit is mijn goud. Ze voelen het. Ze zullen niet hun vinger erop kunnen leggen, maar ze weten ergens op onderbewustzijn dat er iets geshift is. Dat gaan ze waarnemen. Dus dat is wat er gaat gebeuren wanneer jij gaat focussen op de frequentie en energie van goud.

En het leven boven die gouden lijn, manifesteren boven de gouden lijn, want ik zeg altijd, dat heb ik van Tony Robbins en er zijn zoveel grootheden die dit op hun eigen manier zeggen: waar focus goes, energy flows. Dus wanneer jij je focust op de gouden frequenties en energie, dan gaat ook dat vervolgens zo manifesteren, wat je uitzendt, ontvang je weer terug.

In tienvoud, moet je voorstellen, wanneer je dat baken van gouden licht wordt, met die liefdevolle prachtige roze zweem daar doorheen. Misschien groene energie wat er bij jou bij komt, vanuit die krachtige aarding zoals die palmboom, die gouden veerkracht.

Wanneer je dit mastert.

Wanneer je, wanneer er wat omhoog komt, omhoog voelt, wat doorbroken mag worden.

Wanneer je dat leert uit je systeem, met tools en technieken die ik jou aanreik en waarbij ik je uiteraard met alle liefde mee kan helpen. Want dat is eigenlijk het enige wat er belangrijk is. Blokkades doorbreken.

 

En shiften.

Shiften naar die hoogste frequenties.

Dan zal je leven en business gaan transformeren op een manier zoals je het niet eens voor mogelijk kan houden. Dan gaat er daadwerkelijk magie gebeuren. Terwijl ik spreek, zie ik gewoon trouwens, ik krijg mijn lichtflitsen boven me. Je gaat het leven op een andere manier zien.

Jouw extra zintuigen.

Eigenlijk jouw eerste zintuigen gaan weer geactiveerd worden, waardoor je wijst, meer eigenlijk naar mijn derde oog, want daar vanuit neem je het waar, je droomoog kan je mooi tegen kinderen zeggen als dromen, maar dan ga je helderziende beelden waarnemen.

Een combinatie met voelen.

En ik weet nu, terwijl ik me even afstem op die energie die net voorbij kwam, is dat dit zo'n gedragen energie is.

Wanneer je hierin stapt, dan weet je dat verbinden met die hoogste frequenties, dat als jou zoveel power en kracht gaat geven, maar bovenal zoveel vertrouwen gaat geven.

Op dat wat er meer is, die kleine flits die ik net zag, noem het een engel, noem het een gids, noem het het universum, god, kosmos, geeft er een mooie naam aan, het maakt niet eens uit wat voor naam je eraan geeft, het gaat erom dat je het waarneemt, dat je de frequentie kan voelen en dat je weet, mag vertrouwen op dat wat er meer is.

Dus bij deze wil ik jou gaan uitnodigen.

Om mee te doen, wanneer dit goed voelt, wanneer je voelt van yes, ik wil manifesteren, ik wil die energie gaan ownen, gaan masteren.

Dat mensen bij jou in de buurt komen, puur vanwege jouw licht, puur vanwege jouw power die je uitstraalt.

Want mensen gaan dat voeden.

Ze weten zelf niet waarom, maar ze worden uiteindelijk aangetrokken door jouw licht, omdat jij een baken bent van licht. En zo blijkt trouwens, ik zag weer die mooie flits voorbij komen.

Dus ik doe dit niet alleen. Wat moet ik daarbij zeggen, terwijl ik dit zo waarneem? Ik doe dit niet alleen, uiteraard niet. Er is zoveel meer in het ongeziene veld. Dus ik ga dit laten ontvouwen, dit allernieuwste traject genaamd goud, ga ik laten ontvouwen in de energie van het moment.

In de frequentie van wat me aangedragen wordt en aangereikt wordt.

Want ik kan nu van alles gaan bedenken. Ik heb uiteraard een programma gecreëerd hoe goud gaat zijn, maar de sessies die we gaan doen samen, waarin we live gaan werken.

Daar laat ik het op bekomen in een moment. En daar laat ik wat ontvouwen. Want we bewegen uiteindelijk door tijden en dimensies heen. En dat is de meest krachtige manier om te evalueren. Zo kan je het zien, door tijdloze ruimtes.

Wanneer jij voelt van oké, dit voelt voor mij. Ik weet nog niet precies wat Lisette bedoelt met dit traject, maar dan heb ik een mogelijkheid voor je. Wanneer je dit luistert, kan je namelijk founding member worden. Ik ga mijn nieuwste traject, mijn goud traject lanceren en als founding member krijg je de mogelijkheid om deel te nemen met een actiecode en die actiecode zorgt ervoor dat je voordeliger kan instappen in goud. En wat is goud?

Nou, goud is een membership traject om jouw innerlijke manifestatie, goud en frequentie te activeren of heractiveren boven de gouden lijn. En wat kan je verwachten? In dit traject goud ga ik een maandelijkse live Zoomsessie doen. En wat ik al zei, ik ga het tot me laten komen in het moment. Want alles beweegt, dus op die manier gaat het het meest krachtig zijn. Daarbij krijg je in het goudtraject tweewekelijkse insider info van mij en ik ga jouw activatie inspiratie en reminders sturen en daarbij

 ontvang je ook nog toegang tot de Gouden community.

Nou, wanneer dit goed voelt, DM me dan het woord 'GOUD' en ik kan je vertellen, het is een 'membership'. Dus dat betekent dat je gewoon per maand kan instromen en je kan eventueel zeggen van oké, dit is even niet het juiste moment nu voor mij, dan kan je bewijzen van weer even stilzetten, op pauze zetten. Dus je zit verder nergens aan vast. Dat vind ik altijd met memberships.

Je kan het gewoon activeren en deactiveren. Wanneer het voor jou uitkomt. Yes. Dus voelt dit goed?

Heb je zoiets van oké, ik ben nieuwsgierig naar goud. Dit is mijn, ja, eigenlijk meest laagdrempelige traject. Waarom geef ik jou dit goud zo voordelig?

Simpelweg omdat ik weet dat dit zo belangrijk is en wanneer jij de kans krijgt om te werken aan jouw energie en frequentie, dan gaat het niet alleen jou helpen, maar dan gaat het ook de mensen om je heen helpen. En iedereen die je mag raken op jouw eigen Soul aligned, unieke wijze, waardoor we dat ripple-effect gaan creëren en waardoor we dus vanuit die EnergyJoy frequentie,

Alles en iedereen kunnen shiften en bijdragen aan het algehele goed voor de wereld en daar voorbij.

Hoe waardevol is dat? Dus voel je van oké, ik doe mee met die beweging. Ik wil het goud in mezelf heractiveren.

En ik vind het fijn om inderdaad die accountability te hebben. Wat is accountability? Nou, dat we inderdaad iedere keer dat contactmoment hebben of het nou via de community is of het nou via e-mail is of dat via onze Zoom-call is, onze maandelijkse Zoom-call.

Iedere keer, wanneer even jouw focus naar het goud gaat, dan weet je nu wat er gebeurt.

Dan ga je direct shiften.

Het is bijna een soort Pavlov-effect dat op het moment dat je het woord 'goud' hoort, dan gaat je energie ook shiften.

Dus zorg dat je dicht bij het goud blijft, waardoor het ook bij jezelf in beweging blijft.

Nogmaals, voelt het goed? Heb je zoiets van oké, ik wil hier meedoen, waar kan ik me opgeven? Nou, DM dan het woord 'goud' of ga gewoon naar de shownotes, daar kan je direct aanmelden en ik geef je een actiecode nu in deze podcast. Waardoor je als founding member kan instromen en een extra actievoordeel krijgt, omdat ik, ja, ik wil het ook uiteraard vieren dat jij uiteindelijk voor jezelf kiest en voor het goud in jou. Om dat te heractiveren. Dus super leuk als je instroomt, super leuk wanneer je meedoet en ik verheug me enorm erop om jou te zien en te ontmoeten of weer te zien, via onze zoommomenten en in de community waar je met gelijkgestemde prachtige gouden shifters heel veel inzichten kan delen en ook weer inzichten kan krijgen.

Gouden inzichten. Ik noem dat de golden nuggets. Gouden pareltjes, als het ware, die naar voren gaan komen. Nou, heel veel informatie in de shownotes op www.LisetteLucas.com/216, zou ik ook de informatie zetten en daar vind je ook de link waar je direct kan aanmelden. Onthoud, je krijgt dat eenmalige actievoordeel wanneer het woord GOUD invult bij de actiecode die je kan invullen.

Dus GOUD met hoofdletters en dan wordt dat automatisch verrekend. Heb je vragen erover? Stuur me dan gewoon inderdaad een e-mail naar info@lisettelucas.nl. En ik hoor heel graag wat je ervan vindt en dan kijk ik ernaar uit om de gouden energie met elkaar op deze manier met jou en met iedereen die je de uitnodiging hiervoor doet, uit te reiken. Laat anderen hier ook over weten, stuur het desnoods door, zodat ze meer gaan begrijpen wat er in de diepere l

agen van het goud speelt. Dat het niet zomaar leuk is van: we gaan met kleuren werken.

Nee, dit is echt een hele hoge frequentie. Dit is echt een hoge frequentie waarmee je leven, je eigen leven, maar ook levens kan gaan shiften en zelfs redden. Dus dit is niet zomaar fluffy goud. Nee, dit is echt krachtige, krachtige energie die we met elkaar in beweging kunnen zetten. Dus dank je wel voor het luisteren, dank je wel voor je tijd en energie, dank je wel voor de liefde die ik door de podcast door de ether voel terugkomen en ik geniet van van alle shifts en alle transformatie en doorbraken. Laat me alsjeblieft weten ook wat je van deze podcast vindt. Misschien heb je ideeën, misschien verlang je naar bepaalde inzichten, stuur me gewoon een DM via Insta, social media, LinkedIn, Facebook.

Je kan me via alle kanalen vinden of via e-mail.

Ik kijk er enorm naar uit jou te zien, te ontmoeten of weer te connecten. Dank voor het luisteren en graag tot snel. Bye bye. X Lisette

 

 Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu, actie ondernemen in de energie van dit momentum is het dus stap naar ultieme EnergyJoy mastery. Dus wil je meer, voel je die dubbele 'yes' van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie- en transformatiesystemen door te lopen? Zodat ook jij die energie slurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten om krachtig op high frequency, high value en high-end level vanuit die vrijheid en je stofom zelf te leven, ondernemen en bij te dragen aan de wereld? Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een soulconnectie call via de link in de shownotes of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

------

ENGLISH SCRIPT:

Thanks to my AI Mission Guide:

Listen to the English version of the High End & Frequency Business Mastery Podcast 88 

Podcast 215: 3 High-Frequency Tools to Elevate Your Soul-Aligned Business to a High-End Level

 

Are you ready for high-frequency, high-end, and high-value life and business-changing insights, tips, and tools? Then this is the podcast for you. A warm welcome, my name is Lisette Lucas, and I am a high-frequency business coach, mentor, success medium, and intuitive transformational hypnotherapist. With the help of this podcast, I will guide you through the three phases of my transition system, enabling you to powerfully transform: from phase one, energetic awakening, to phase two, breaking through blocks and discovering your mission, to phase three where you can powerfully convey your soulful message through your own high-end, Soul-Aligned business. So, if you are ready to shift your life and business to the next level of impact, income, freedom, and energy, then I would say: Go for it!

 

And it's wonderful that you're joining us! Podcast 215, three high-frequency tools to boost your Soul-Aligned Business to a high-end level. Yes, a very warm welcome to this brand-new podcast. As always, you can find the show notes at www.lisettelucas.com/215. Always append the podcast number there.

 

And also download my Lisette Lucas App for free, available for both iOS and Android. There you'll find all the tips, tools, free downloads, and of course, the EnergyJoy Mastery Academy.

 

Well, in a moment, I'll talk more about an amazing new live event that's coming up, and I'll also share something about a new giveaway. I've done many giveaways before, but this is truly a mega giveaway, so more on that shortly. As you may know, I'm now in my fifth year of podcasting, and through my podcast, beautiful new people always enter my EnergyJoy world. That happened again recently when a message came in through the DM, actually on Instagram, from a wonderful lady thanking me for a specific podcast episode and sharing her experiences, which led to a beautiful connection and subsequently a conversation. Naturally, I checked her out on Instagram to see what she does, and it turns out: this lady is an expert in interviewing.

 

And much more, but it turns out, she has interviewed the biggest movie stars in the world for a very specific TV program. She is an expert in interview techniques, in creating podcasts, doing voice-overs, presentation techniques, and so much more, which I'm now forgetting to list. But why am I telling you this? Because something very beautiful is developing, so I'll talk more about it later, but of course, she also gave me tips, and I'm super grateful for that. So, yes, more on this later. Anyway, I'm very grateful that this way, beautiful people come into my world and that beautiful new things can develop that not only enrich me, that person, but of course, also you. Because that's what it's all about, that's why you're here, that's why you're listening to this, and yes, there's no such thing as coincidence, as I always share. Coincidence is ultimately the synchronicity of the energy you've set in motion yourself. So, the reason you're listening to this is not by chance.

 

The reason you're hearing this is because it's meant to be and even more so, bookmark this, because you're meant to do something with it. Because you're meant to set something in motion. Whether it's because you were drawn to a certain word, or you say, "Okay, that high-frequency appealed to me," or maybe something else jumped out at you. If you have no idea why you're listening, I always say, and this is also when people leave a session with me, whether it's a Zoom session or a live session, I always say: what sticks with you the most after listening to this podcast, that's what you need to work on.

 

And also important: always stay true to your own truth.

 

And what do I mean by that? We live in an ocean of truths. There's so much information available that sometimes you can't see the forest for the trees. How do you filter that? By trusting the subtle signals from, say, your soul.

 

And I know that can be difficult for some people, but the fact that you're here, by that, I know that you're just very strong in that, because otherwise, you wouldn't even be listening to this, then it would completely pass you by. So, trust in your own truth and find your truth in my truths. Because I've also gathered them from other information and started to feel what resonates and fits with me.

 

So, having said that, I feel now that I need to share this. And yes, I'm going to repeat things, because ultimately, repetition is the mother of skill. So, the more often you hear something, the more it sticks. And that's very important, that it becomes not just what you do, but a powerful, permanent, integral fundamental part of who you are.

 

Okay, so in this podcast, I'm going to give you three specific tools that you can move forward with. If all goes well, you are, or are almost, that empathic, ambitious entrepreneur who wants to move to the next level, who does not settle for mediocrity but instead says: "Okay, if I'm going to do something, I'm going all in, I'm going for it, and it doesn't really matter what other people think, because I know deep inside that this is my path." So, if this is you, if you're nodding along thinking, "Okay, yes, that's me," and of course I know that voice in the background is saying: "Yes, but can you really do this? Is this really meant for you?" That doubt, those fears, the mind, the ego. It will always be there, and that's okay, as long as you recognize it. Many people live in that part. And it won't help you advance, but stay close to your heart, to your soul.

 

I just had a conversation about this with my own children yesterday, to clearly recognize the difference between when it's the mind, when it's the ego, when it's the heart, when it's the soul. And then also, as I literally say, breathe into your heart, then you drop into true knowing.

 

Yes, all tips and tools are coming forward now, which I initially didn't even plan to talk about, but in the energy of this moment, it just happens. So, I know there's someone listening to this now, or at a later moment, who will benefit from it. Because ultimately, that's how multidimensional works.

 

So, I let that come to me as a download.

 

I'm going to take you to the three tools, because I can go on indefinitely, but these three tools are very important, because ultimately, when you want to boost

 

and shift your business to a higher level, then it's also important that, in addition to the expertise you already possess, you have additional tools that actually can make a difference.

 

And yes, if those tools are something not everyone has, or most people believe they cannot do, then you've naturally created a situation that's a win-win. You're not only helping yourself but also others. The first tool I want to offer you for your Soul-Aligned Business to boost to that higher level is next-level intuition.

 

You might wonder, "Okay, sounds nice. But what is next-level intuition?"

 

I call it Psychic Expertise. It means going through a process that elevates your intuition to the next level, actually brings it back, because it's where you come from. As a success medium, I've spent years training my intuitive muscle to the next level, so that now, for example, during a call with a client, I can easily shift to that level of intuition, like switching on and off.

 

So, that's tool number one you can use in your Soul-Aligned Business, because it elevates you to the next level. Imagine, you have someone in front of you, and with the techniques that I can also teach you - including through the Mastery Intuition Academy, where I've developed a basic training for this purpose - learn how you can quickly and easily tune in and access information that lies beyond the observable, without speaking.

 

This is a mega powerful tool. In fact, this way you can sense how someone feels. For example, I had a call with someone yesterday, and that person shared certain things. Working with energy has made my clairsentience very strong. So strong that, while that person was speaking, I could even physically feel where that energy was stored on an energetic level, which was literally linked to a physical organ in this case. This is obviously very important, because it gives us insight into where we need to work energetically.

 

And this brings me to the second tool: mediumship. There are so many different opinions and perspectives on mediumship, but ultimately, once you've developed next-level intuition, when you possess that psychic expertise, then you can start integrating mediumship. Mediumship, as I see it, is essentially 'breathing with eternity'.

 

Those who have taken trainings with me, such as the Master Your Inner Medium Academy, know exactly what I mean. It's a subtle shift in consciousness, so subtle that we usually overlook it. But, everyone can do this. We are all born mediums, but we simply haven't learned how to utilize this capacity, because we've all been taught to listen to our heads, to think, whereas feeling is actually our first language.

 

So, by learning to feel, you first begin to heal yourself, and from that point, you can start healing and helping others. What a beautiful gift that is!

 

I'll stop here for now, but know that these tools, next-level intuition and mediumship, are just the beginning of what's possible when you decide to work on your Soul-Aligned Business and personal growth. The journey is endless and always unfolding, and I'm here to guide you every step of the way.

 

Let's move on to the third tool, which is also invaluable: 

 

3 High-frequency hypnosis. 

This is part of the Above the Golden Line Method®, which I've developed from my experiences with psychic expertise and mediumship. It's not just any form of hypnosis or meditation; it's a unique blend that works with high-frequency ingredients to help you reach your highest potential.

 

What makes this method so special? It goes beyond the traditional, not just helping you relax or feel better in the moment. It transforms you on a deeper level, reconnecting you with your stardust potential – your ultimate, infinite possibilities that you possessed at birth.

 

Everything we do in life, all the choices we make, shape us. But sometimes, we get caught in patterns and beliefs that no longer serve us. The Above the Golden Line Method® helps you release those old, limiting beliefs and energies, realigning you with who you truly are. This is not only liberating for yourself but also for those around you. By allowing your own light to shine brighter, you inspire others to do the same.

 

I invite you to view these tools not just as methods, but as keys to a deeper level of awareness and self-realization. They are means to access a life full of abundance, joy, and true fulfillment. And the best part? This journey starts from within.

 

Before I close, I want to announce something special. Soon, I'll be hosting a live event, together with my students and EnergyJoy practitioners. This will be an experience unlike any other, where we'll dive deep into these tools and apply them directly. It's an opportunity for personal growth, to expand your network, and to be part of a community of like-minded individuals all striving for the same goal: living from their highest potential.

 

Keep an eye on my website and social media for more information about the event and how you can sign up. I promise you, you won't want to miss it.

 

I'm grateful for your time and attention today. Remember, every moment you decide to invest in yourself is a step towards a life filled with EnergyJoy. Your path is unique, and every step you take, every choice you make, brings you closer to your true essence and potential.

 

Thank you for listening. My name is Lisette Lucas. Let's continue this journey together and make the world a little brighter, one conscious moment, one choice, one shift at a time.

 

Until next time.

X Lisette

---

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2024© 

Podcast 216. GOUD + Ontdek GOUD Membership Traject

bottom of page