top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

4 oktober 2023 door Lisette Lucas:

Nederlands Script / English Script Below: 

Script Podcast 193: De Ongrijpbare Dans tussen Pijn en Plezier: Waarom Je Jezelf Saboteert en Hoe Je Dit Transformeert + Massive Action
[00:00:00.580] - Lisette Lucas

Ben jij klaar voor High Frequency, High end en High-Value life en business changing inzichten, tips en tools? Dan is dit de podcast voor jou! Van harte welkom! Mijn naam is Lisette Lucas en ik ben High Frequency, Business Coach, Mentor, Succes Medium en Intuïtieve Transformatie Hypnotherapeut. Met behulp van de podcast help ik je door de drie fases van mijn transitie systeem, zodat je krachtig kan transformeren en shiften van fase één: Het energetisch ontwaken naar fase twee: Het blokkades doorbreken en het ontdekken van je missie. Naar fase drie: Waar je krachtig je 'Soulful Self' boodschap kan uitdragen via je eigen High End & Soul Algined business. Dus ben jij klaar om je leven en business te shiften naar the next level van impact, inkomen, vrijheid en EnergyJoy? Dan zou ik zeggen: Go for it! En geweldig dat je erbij bent!

 

[00:00:52.990] - Lisette Lucas

Podcast 193 De ongrijpbare dans tussen pijn en plezier. Waarom je jezelf saboteert en hoe je dit transformeert. Yes! Van harte welkom bij deze life changing aflevering waar we gaan duiken in het transformeren van wat ik de dans tussen pijn en plezier noem. Laten we samen ontrafelen waarom we niet doen wat onze ziel echt verlangt. Je kent het vast wel je hebt dromen, je hebt wensen. Maar eerlijk, hoeveel mensen durven echt die stap te zetten om die wensen tot werkelijkheid te maken? In deze aflevering ga je begrijpen waarom deze dans een game changer is. En dan kan je je afvragen waarom houden we onszelf dan eigenlijk tegen? En dan zeg ik heel simpel omdat het leven een complexe dans is tussen de frequenties van pijn en plezier. En de inzichten die we hieruit halen zijn niet zomaar inzichten. Ze zijn een gigantische transformatieve krachtbron. Want het is heel belangrijk, ook om dit te onthouden. Wat je niet begrijpt, kun je niet veranderen. Daarom zeg ik ook altijd: Inzicht is kracht! Dus zodra je inziet waarom je jezelf saboteert, dan kan je dat patroon voorgoed, maar dan ook voorgoed doorbreken. En naar dat volgende niveau, naar die next level stijgen.

 

[00:02:10.240] - Lisette Lucas

Dus je kan het zien als de strijd tussen pijn en plezier die gedecodeerd wordt. Want stel je voor, ik neem je even mee, je weet en voel maar mee. Je weet dat je met jouw unieke expertise een gigantisch groot wereldprobleem kunt oplossen. En je voelt in iedere vezel en cel van je zijn: Ik ben hier gemaakt. Dat innerlijke weten, die interne Soulpull, je weet het gewoon. Maar dan? Dan gebeurt er vervolgens niets. Of erger nog, je saboteert jezelf net voordat je die finish hebt bereikt. En ik kan als geen ander daarover meepraten, want ik heb dat zo vaak gedaan. Ik heb heel lang mezelf uit succes gesaboteerd. En dat klinkt misschien raar, maar ik heb dus heel lang op dat punt dat ik echt succesvol werd... Kwam er blijkbaar een onderbewuste angst naar boven. En die angst voor die pijn die daaraan gekoppeld zat, daar ging ik onderbewust naar luisteren en dan ging ik bij het geen wat ik deed vandaan. Ja, dus dat was iedere keer voordat ik die finish bereikte. En nee, dit is dus helemaal geen mysterie of iets vreemds.

 

[00:03:16.640] - Lisette Lucas

Het is onderbewuste programmering. Dus je koppelt op dat moment gewoon meer pijn aan de gedachte om in het licht te staan, in het licht te treden dan plezier. Plezier, die je bijvoorbeeld kunt ervaren door de wereld te verbeteren. En zo zijn we dus allemaal geprogrammeerd om pijn te vermijden. Dat is pure oer-programmering. Maar dat we daardoor dus ons ultieme plezier en onze diepste interne zielsverlangens negeren. Ja? Dus je kan het zien. Deze inzichten kan je zien, als je eigen valkuil die wordt ontmaskerd. Dus stel dat je jezelf aan het saboteren bent. Dat herken je door dat stemmetje dat je tegen jezelf zegt: Ja, allemaal leuk en aardig, maar wie zit er nou op mij te wachten? Ik heb het al zo druk en mijn gezin en alles wat er gaande is, werk. Maar nu snap je wat er dus dan gebeurt. Je trapt op dat moment. Wanneer je naar die stem, die interne stem luistert, trap je dus in je eigen valkuil. En die is dus opgezet. Heel slim vanuit die oer programmering door je eigen onderbewuste programmering.

 

[00:04:21.260] - Lisette Lucas

Dus als je er echt heel eerlijk naar kijkt, wanneer jij niet die dromen die wensen volgt, dan laat je dus niet alleen de wereld in de steek, maar bovenal: Jezelf! Dus ik neem je mee naar het ontdekken. Het ontdekken van de GPS van je ziel. Want zo kun je het zien. Jouw ziel is als een GPS die weet waar hij naartoe wil. Dus waarom denk je dat je dat diepe, onverklaarbare verlangen voelt? Die Soulpull, die aantrekkingskracht? Soms weet je niet eens wat het is. Maar ik kan je vertellen: Het is jouw ziel. Het is jouw ziel die je roept. Het is de GPS van je ziel die je de weg wilt laten zien, die je de weg wilt tonen. Dus neem je dit mee. En dit kan misschien hard overkomen, maar ik weet ook als geen ander dit is de waarheid. En ik zie het zoveel om me heen, want verwaarloos je deze innerlijke navigatie.... Dan stel je jezelf op en zet je jezelf klaar voor een leven vol leegte en gemis.

 

[00:05:27.570] - Lisette Lucas

Dan zal er altijd een soort gevoel van leegte zijn. Waarvan je niet eens begrijpt wat het is. Nou ja, tot op dit moment dan. Want nu weet je, die leegte, dat gemis heeft altijd te maken met het niet volgen van je diepste hart en zielsverlangen. Ja, ga je door zwaarte heen, ga je door depressie heen. Dit is een van de belangrijkste ingrediënten. Dan ben je dus nu iets aan het doen wat niet in alignment is. Met je hart en ziel, met jouw ziels GPS. Oké? Dus ja, wanneer je dus voelt dat er angst, anxiety, allemaal van die sensaties naar boven komen. Zie die angst dan als jouw gids, jouw guide naar grootsheid. Dus stel en dit kan je voortaan ook vanaf nu doen. Voel je angst? Voel je angst dan heb je zoiets van oké, goed, goed, want hier zit wat onder. En dan vraag je aan die angst. Dan scan je even waar het zit en vraag je aan die angst: Oké, ik voel je, ik ervaar je.

 

[00:06:30.480] - Lisette Lucas

En dan vraag je: Wat wil je me vertellen? Wat wil je me vertellen? En vertrouw op dat eerste innerlijk weten, want meestal is het antwoord veel simpeler en veel minder angstaanjagend dan je denkt. Ja, vaak is het maar iets heel kleins. Vaak is het zelfs een kind overtuiging. Als ik nu terugdenk, bijvoorbeeld aan mezelf in het licht zetten, dat succes. Ik weet dat ik het heel spannend vond om voor de klas vroeger, toen ik jong meisje was, voor de klas te spreken. De gedachte dat ze me gingen uitlachen. En nu heb ik zoiets van iedereen mag me uitlachen. Ik vertrouw op mijn GPS, op mijn innerlijk weten en daar luister ik naar. En degene die lachen of er wat van vinden? Prima! Ik wens jullie alle liefde, heel veel succes, oprecht. Want wat je een ander stuurt ontvang je zelf weer terug. Dus ik laat het door me heen stromen en ik stuur naar die persoon die het meestal nog meer nodig heeft dan jij, want die ervaart nog meer angsten.

 

[00:07:30.390] - Lisette Lucas

Maar heel belangrijk transformeer dus die angst tot een kompas die je naar die frequentie, die hoge frequentie |Boven de Gouden Lijn® van EnergyJoy leidt. Dus je weet, ik ben aan het trainen om Tony Robbins coach te worden. Ik ga binnenkort naar een event. Tony zegt altijd: Massive Action. Oftewel ja, wat is massivie action: Krachtige actie is het meest belangrijke wat er is om direct in beweging te komen. Dus daarom zeg ik ook tegen jou: Jouw moment is nu! Sla dat op! Jouw moment is nu. De wereld wacht op jou om die prachtige dans van plezier en EnergyJoy aan te gaan. Jouw tijd is niet gisteren, jouw tijd is niet morgen of volgende week. Allemaal B.S.: Belief Systems. Jouw tijd is nu. Dus zet die eerste moedige stap. The biggest change is on the other side of fear! Dus de grootste verandering is voorbij  angst. En ervaar, ervaar hoe de rest van de wereld met je mee danst en met je mee kan dansen. Juist omdat jij in beweging komt. Precies zoals het is voorbestemd volgens: the architects plan of the soul. Volgens jouw blauwdruk van je ziel. Want jouw grootsheid, dat is geen toekomstdroom. Wat is het wel? Het is je huidige realiteit die wacht om ontdekt te worden. Dus mijn advies en mijn aanmoediging aan jou. Laat de wereld zien wie je werkelijk bent. En met werkelijk bedoel ik: de persoon die je niet hebt aangeleerd te zijn, maar de persoon wie je bent vanuit dat pure authentieke zielsniveau, vanuit je sterrenstof power,  je sterrenstof potentieel! Dat is wie je werkelijk bent! En die is bevrijd van angsten. En stel dat er weer een nieuwe angst naar boven komt? Dan kan die persoon kan daar makkelijk overheen stappen, want die communiceert met die angst. Die krijgt nieuwe inzichten en die breekt er krachtig doorheen. Nou, je kan dit alles teruglezen in de Shownotes op www.Lisette Lucas.com/193. En ben je na het horen van dit alles klaar om over te gaan tot Massive Action? Om echt krachtige stappen te zetten? DM we dan het woord: dans. En laten we samen die angsten doorbreken voor jouw hoogste goed. En niet geheel onbelangrijk het hoogste goed van de wereld.

 

[00:10:04.910] - Lisette Lucas

Want ik kan uit ervaring zeggen: Wanneer jij echt in een line mind bent met wie je echt bent op zielsniveau, dan ga je het in jezelf activeren en dan gaat het als een ripple-effect om je heen verspreid worden. En vervolgens, voordat je er erg in hebt, kan jouw boodschap, jouw message, het probleem wat je oplost. Iedereen in heel de wereld bereiken. Precies zoals ik het doe. En ik weet niet of je het al hebt gezien, maar check ook even Brainz Magazine, want daar vind je mijn allernieuwste artikel. En geweldig om die samenwerking te zijn aangegaan. Ik ben echt zo blij dat mijn boodschap, doordat ik mijn diepste hart en zielsverlangen heb gevolgd. Mijn boodschap nu tot alle uithoeken van de wereld kan en mag reiken. Dat gun ik jou ook. Want jouw boodschap is zo, zo belangrijk. Dank je wel voor het luisteren. Dank je wel voor je tijd en energie en ik kijk er naar uit je te ontmoeten of weer te zien. Yes! Tot snel!

 

[00:11:04.610] - Lisette Lucas

Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu actie ondernemen in de energie van dit momentum is de stap naar ultieme Energyjoy mastery. Dus wil je meer? Voel je die Bubbly Yes! van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie en transformatie systeem te doorlopen? Zodat ook jij die energieslurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten. Om krachtig op High Frequency, High-Value en High End Level vanuit die vrijheid en je Soulful Self te leven, ondernemen en bij te dragen aan de wereld? Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een Soul Connectie Call via de link in de shownotes. Of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

------

ENGLISH SCRIPT:

Translation to English

Podcast 193: The Elusive Dance between Pain and Pleasure: Why You Sabotage Yourself and How to Transform It + Massive Action

 

[00:00:00.580] - Lisette Lucas

Are you ready for High Frequency, High End, and High-Value life and business-changing insights, tips, and tools? Then this is the podcast for you! Welcome! My name is Lisette Lucas, and I am a High Frequency Business Coach, Mentor, Success Medium, and Intuitive Transformation Hypnotherapist. Through this podcast, I guide you through the three phases of my transition system, allowing you to powerfully transform and shift from phase one: Energetic Awakening, to phase two: Breaking Through Blocks and Discovering Your Mission, and onto phase three: Powerfully Communicating Your 'Soulful Self' message through your own High End & Soul-Aligned business. So, if you're ready to shift your life and business to the next level of impact, income, freedom, and EnergyJoy, then go for it! So glad you're here!

 

---

 

[00:00:52.990] - Lisette Lucas

Podcast 193: The Elusive Dance Between Pain and Pleasure. Why You Self-Sabotage and How to Transform It + Massive Action. Welcome to this life-changing episode where we delve into what I call the dance between pain and pleasure. Let's unravel why we don't do what our soul truly desires. You've got dreams, you've got wishes, but honestly, how many people really dare to take that step to make those wishes a reality? In this episode, you'll understand why this dance is a game-changer. So, why do we hold ourselves back? Simple, because life is a complex dance between frequencies of pain and pleasure. The insights we gather are not just any insights. They are a massive transformative power source. Remember, what you don't understand, you can't change. Hence I always say: Insight is power! So once you see why you're sabotaging yourself, you can forever break that pattern and rise to that next level.

 

---

 

[00:02:10.240] - Lisette Lucas

See it as the battle between pain and pleasure decoded. Imagine, you know deep down that your unique expertise can solve a massive global problem. And every fiber and cell of your being screams: I am made for this! But then? Nothing happens. Or worse, you self-sabotage right before reaching the finish line. I've been there, sabotaging myself out of success. The unconscious fears and the pain connected to them held me back. So, it's not a mystery, it's subconscious programming.

 

---

 

[00:03:16.640] - Lisette Lucas

You're programmed to associate more pain with stepping into the light than the pleasure you'll experience by improving the world. We're all hardwired to avoid pain; it's primal programming. But this leads us to ignore our deepest soul desires. The moment you listen to that internal voice that tells you you're not good enough, or too busy, you've fallen into your own trap set up by your subconscious programming.

 

---

 

[00:04:21.260] - Lisette Lucas

If you look at it honestly, when you don't follow your dreams, you're not just letting the world down; you're letting yourself down. Your soul is like a GPS. Ignore it and you set yourself up for a life of emptiness and lack.

 

---

 

[00:05:27.570] - Lisette Lucas

That feeling of emptiness you can't explain? That's you not following your deepest heart and soul desires. So, if you feel fear or anxiety, see it as your guide to greatness. Ask that fear: What do you want to tell me? Trust your inner knowing; usually, the answer is simpler and less scary than you think.

 

---

[00:06:30.480] - Lisette Lucas

And then you ask: "What do you want to tell me?" Trust that first inner knowing because the answer is usually simpler and less scary than you think. It's often something really small, like a childhood belief. I remember fearing to speak in front of the class when I was a young girl. But now, let them laugh! I trust my GPS, my inner knowing. Those who laugh or judge? Fine! I wish you all love and success, genuinely, because what you send out, you get back. 

 

[00:07:30.390] - Lisette Lucas

So, importantly, transform that fear into a compass that leads you to that high frequency, Above the Golden Line® of EnergyJoy. As you know, I'm training to become a Tony Robbins coach. Tony always says: "Massive Action." Your moment is now! The world is waiting for you to dance this beautiful dance of joy and EnergyJoy. Don't wait for tomorrow; your time is now. Take that courageous first step. The biggest change is on the other side of fear! Embrace it and see how the world dances along with you.

 

[00:10:04.910] - Lisette Lucas

I can say from experience: when you're truly in alignment with your soul, you activate it within yourself, and it spreads like a ripple effect. Your message can reach everyone in the world. Also, check out Brainz Magazine for my latest article. I'm so glad that by following my deepest heart's desires, my message can reach all corners of the world. Your message is so, so important.

 

[00:11:04.610] - Lisette Lucas

Thank you for listening. My name is Lisette Lucas. Now, taking action in the energy of this momentum is the step towards ultimate EnergyJoy mastery. If you're feeling that bubbly yes inside, are you ready to go through the phases of my transition and transformation system under my personal guidance? To leave behind that energy-draining middle ground and live powerfully at a high-frequency, high-value, and high-end level? Embrace this momentum's energy and book a Soul Connection Call directly through the link in the show notes. Or just send me a DM; I'm looking forward to meeting you.

 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 193: De Ongrijpbare Dans tussen Pijn en Plezier: Waarom Je Jezelf Saboteert en Hoe Je Dit Transformeert + Massive Action

bottom of page