EnergyJoy typewriter script.JPG

10 juni  2020

 

Lisette Lucas:

Podcast #19 NIET of WEL Genoeg, Hoe Het Shiften Van Je Overtuiging Je Leven & Business Voorgoed kan Transformeren. + Gratis Blokkade & Energy Clearing Sessie & I’m Enough Sheets.

 

Welkom bij alweer de 19e podcast, de aflevering waarin je gaat ontdekken of je wel of geen blokkade hebt op je ‘Niet of Wel Genoeg’ overtuiging. Je ontdekt de reden en betekenis hierachter en het desastreuze of fenomenale hiervan effect op je leven.  

 

Stel: Je blijft in vicieuze cirkels draaien en loopt steeds op hetzelfde vast, zowel privé als zakelijk. 

 

  • Mijn advies: Gebruik Krachtige Tools voor Fenomenale Transformatie In Je Leven & Business

 

  • Onthoud: Alles is beschikbaar voor je, alleen diep verankerde, onderbewuste blokkades kunnen je weerhouden. Deze tools helpen je om blokkades te doorbreken en je leven, zowel privé als zakelijk voorgoed te transformeren

 

  • Met als uitkomst: Je ontdekt hoe je volledig in je kracht kan komen te staan en het leven & de business kan creëren van jouw ideale & ultieme blauwdruk.

 

+ Gratis Blokkade & Energy Clearing Sessie & I’m Enough Sheets, zometeen vertel ik daar meer over. 

 

 

Zoals je wellicht weet ben ik intuïtief transformatie therapeut, medium & energy healer.  

 

Een paar jaar geleden, ben ik naast mijn intuïtieve en mediamieke ontwikkeling in aanraking gekomen met een speciale vorm van hypnotherapie, niet het standaard verhaal, nee, een krachtige, snelle vorm van hypnose voor ultieme transformatie. Je begrijpt, mijn interesse was gewekt. 

 

Het kwam als het ware, bij toeval op mijn pad. Nu weet je als je vaker luistert dat ik niet geloof in toeval en wel geloof in synchroniciteit. Dus het moment was aangebroken voor mij en hypnotherapie kwam op mijn pad. Mooi moment om te realiseren waar jij nu staat in je leven als je dit luistert. 

 

Maar voor mij kwam het dus eigenlijk precies op het moment dat ik het nodig had.

 

Ik had in Engeland gewerkt op de grootste plekken waar je op mediamiek gebied kan werken. 

Eén specifieke top Locatie stond bovenaan mijn ‘wish list’, mijn wens was, om daar ooit 1 x te mogen werken, op dat platform zoals ze het daar noemen, op dat podium en dat had ik behaald, verwezenlijkt en gemanifesteerd, tot 2x toe zelfs. Een droom kwam uit, mijn droomwens was is vervulling gegaan en ik bevond me op dat moment echt in Heaven, zo bijzonder om daar te mogen werken in Engeland. 

 

Maar toch, als ik gewerkt had en ook na andere events, kwam ik erachter dat ik niet tevreden was met mezelf. Niet tevreden met de contacten die ik had gemaakt voor de gasten in de zaal. Zelfs in Engeland niet.

 

Het ging me zelfs zo erg in de weg zitten dat ik mezelf ging blokkeren. Blokkeren met een gevoel dat ik niet goed genoeg was.

 

Ik werkte in Engeland op het hoogst mogelijke niveau, op wereldniveau en daar kwam de twijfel.

 

En als ik terugdenk heb ik vaker in mijn leven mezelf gesaboteerd op het moment dat ik echt kon doorbreken. 

Als ik terugdenk aan mijn periode als Make-up artist bij het gerenommerde House Of Orange bijvoorbeeld in Amsterdam. Ik mocht zelfs Neerlands 1e top visagist en mijn docent: John Kattenberg assisteren tijdens photoshoots van bn-ers, backstage shows doen, John helpen met lesgeven aan nieuwe cursisten.

Een internationale carrière als make-up artist lonkte ….en toch op het moment dat ik moest doorzetten, dat ik die grootse stap kon zetten, iets wat ik zo graag wilde, toch saboteerde ik mezelf weer. 

 

Want ook toen ik vanaf mijn 17e levensjaar zelf mannequin was en modeshows liep, model was, veel geld ermee verdiende als tiener, speelde dit enorm. Een omgeving waarbij wel of niet goed genoeg, slank genoeg, knap genoeg, een gigantische impact heeft.

 

Ik baalde ervan, dat dit me voor de zoveelste keer gebeurde, en daar kwam, zomaar uit het niets, een speciale techniek, een speciale vorm van hypnotherapie om de hoek kijken. Anders dan anders, iets wat vele wereldsterren, topsporters en grote ceo’s ook had geholpen. 

 

Ik ben erin gedoken want ik was er zo, zo klaar mee! Er moest gebeuren, er moest iets veranderen. Ik moest bij de kern van mijn issues komen. Ik voelde dat er in mijn diepere lagen stukken zaten die me saboteerde, die me klein wilden houden en die me schijnveilig wilde houden.

 

En zoals ik al eerder heb verteld, je wilskracht van de mind is sterk, maar emoties gekoppeld aan onderbewuste ervaringen en herinneringen winnen het uiteindelijk altijd van wilskracht.

 

En dus voor de zoveelste keer liet ik de emoties van onzekerheid, twijfel en gevoelens van niet goed genoeg zijn, mijn leven overnemen, besturen en regisseren. 

 

Of ik nou wilde of niet, ik viel eraan ten prooi.

 

En toen begon ik met het toepassen van de hypnotherapie tools & opnames gewoon vanuit mijn huis, vanuit mijn veilige omgeving.

 

Ik ging speciale opnames en sessies luisteren die de kern van mijn issues naar boven haalden, het bij de wortel verwijderde en vervolgens ging ik mijn mind & systeem upgraden met informatie die ik wel wilde voelen, ervaren en ontvangen.

 

Ik stond versteld van de scenes uit mijn jeugd, die als een mini-film met gevoelens erbij naar voren kwamen, alsof ik weer dat kleine meisje was.  Niets engs ofzo, want als je teruggaat in je onderbewuste dan het is alsof je van een afstand naar een soort mini- film kijkt. En ik wist ook vooraf dat ik nooit scenes opnieuw kan beleven. Je hebt het tenslotte al meegemaakt, je kijkt ernaar met de intentie om inzicht te krijgen, in welke overtuiging je er als klein kind aan hebt gekoppeld. 

 

En zo ging ik dus een sessie doen om erachter te komen waarom ik het gevoel had dat ik niet genoeg of niet goed genoeg was om op wereldniveau te presteren.

 

En zo ging ik bijvoorbeeld in 1 scene, om inzicht te krijgen, terug, volledig ontspannen liggend, gewoon thuis op mijn bed.  Ik ging terug naar een scene, via een opname op mijn koptelefoon, het bracht me in een diepe ontspanning. Een ontspanning waarbij mijn denkende mind even lekker ging slapen (ze noemen dat de Alpha stand van je mind) en mijn onderbewuste mind, dat deel wat altijd aan staat, volledig alert en scherp was. 

 

Dus je bent ontspannen en super alert tegelijk. Het wonderlijke is dus, dat als je in zo’n diepe ontspanning bent, die denkende, kritische mind, die zich overal mee wil bemoeien even in de rust is. Dus je staat daardoor volledig open voor suggesties en kan je makkelijk de aanwijzingen volgen. 

 

En het mooiste is, hierdoor kan je zonder nadenken, zo bij de scenes komen, de scenes, de situaties, de omstandigheden die de kern, de reden en de oorzaak zijn van je problemen waar je mee dealt tot op de dag van vandaag.

 

En daar ging ik dus, ik volgde de stem op de opname zonder nadenken, en ik kwam ergens terecht, zomaar opeens, een moment uit mijn jeugd. 

In die scene waar ik aankwam was ik vier jaar, dat voelde ik gewoon als een weten, en ik was op de kleuterschool in Park Leeuwenbergh, waar ik opgroeide. Ik zag mijn kleuterjuf en die was met mijn moeder aan het praten. Ik kon gewoon het gesprek horen, zoals ik het hoorde toen ik 4 jaar was. Ik hoorde de juf praten tegen mijn moeder over hoe verlegen ik was. 

 

De toon en het gevoel wat ik daar toen, als 4-jarige daarbij oppikte, was een overtuiging dat, na het horen van het gesprek, dat het nooit meer goed gaat komen met mij.

Ik hoor mijn moeder ook nog iets zeggen, zoiets van, dat ze ook niet weet wat ze ermee aan moet.

 

Vervolgens kijken ze naar mijn 15 maanden oudere zus die rondhuppelt over het schoolpleintje en zeggen: Ja, zij wel, met haar komt het wel goed, zij is zo anders dan Lisette. 

 

Het gevoel wat ik eraan overhield was: Ik ben niet goed genoeg en zal nooit goed genoeg zijn. En mijn zus wel, daarna hoorde ik de juf en mijn moeder nog lachen en het voelde voor mij als 4-jarige, als uitlachen. De emoties voelde ik heel sterk, die staan opgeslagen bij de herinnering van dat moment. 

 

Terwijl ik deze scene vanaf een afstandje bekijk en ervaar, als een mini-film moment uit mijn leven, valt het kwartje.

 

Ik zie de scene, kijk door, en om de scene als een detective in mijn eigen leven en begrijp opeens: Wow, als je juf en moeder dat op 4-jarige leeftijd zeggen dan geloof je dat! Ik had wat ik had gehoord voor waarheid aangenomen. En daar ontstond dus de overtuiging: Ik ben niet goed genoeg en zal nooit goed genoeg zijn.

 

Vervolgens heb ik, nadat ik begreep waar mijn negatieve overtuiging is ontstaan, het direct getransformeerd. 

 

Met een speciale opname voor 21 dagen ben ik dit gaan overschrijven met de opname die heet: Ik ben genoeg, ik ben het waard! En in het engels: I’m enough!

 

Uiteraard heb ik meer scenes doorgewerkt maar waar de kern lag, is in het weten dat ik het waard ben, dat ik genoeg ben en dat ik altijd genoeg ben geweest!

 

Via een speciale hypnotherapie regressie sessie en vervolgens de Upgrade en Transformeer sessie kon ik mijn beperkende overtuigingen voorgoed transformeren.

 

Het effect is gigantisch en werkt nog steeds door tot op de dag van vandaag en is zichtbaar in alles wat ik doe en wie ik ben.

 

Want vanuit energetisch oogpunt, is weten dat je het waard bent zo essentieel!

 

Want, like attracts like, dus als je het gevoel hebt (onderbewust) dat je het niet waard bent , dan trek je ook soortgelijke situaties en omstandigheden aan.

 

Mijn advies uit mijn persoonlijke ervaring aan jou: Bevalt iets niet in je leven? Ga dan op zoek, intern, in je onderbewuste, waar de kern ligt, daar kan de Shift vervolgens plaatsvinden en dit kan je leven voorgoed transformeren.

 

Dus wil je zowel in je privé leven als zakelijke leven floreren en je ultieme blauwdruk leven?

Ga terug naar je onderbewuste herinneringen, bekijk welke overtuiging je daar meestal als jong kind aan hebt gekoppeld, en zodra je het begrijpt dan pas kan je het transformeren.

 

Eerder niet, wat je mind niet begrijpt, kan je m