top of page
EnergyJoy typewriter script.JPG

10 juni  2020

 

Lisette Lucas:

Podcast #19 NIET of WEL Genoeg, Hoe Het Shiften Van Je Overtuiging Je Leven & Business Voorgoed kan Transformeren. + Gratis Blokkade & Energy Clearing Sessie & I’m Enough Sheets.

 

Welkom bij alweer de 19e podcast, de aflevering waarin je gaat ontdekken of je wel of geen blokkade hebt op je ‘Niet of Wel Genoeg’ overtuiging. Je ontdekt de reden en betekenis hierachter en het desastreuze of fenomenale hiervan effect op je leven.  

 

Stel: Je blijft in vicieuze cirkels draaien en loopt steeds op hetzelfde vast, zowel privé als zakelijk. 

 

  • Mijn advies: Gebruik Krachtige Tools voor Fenomenale Transformatie In Je Leven & Business

 

  • Onthoud: Alles is beschikbaar voor je, alleen diep verankerde, onderbewuste blokkades kunnen je weerhouden. Deze tools helpen je om blokkades te doorbreken en je leven, zowel privé als zakelijk voorgoed te transformeren

 

  • Met als uitkomst: Je ontdekt hoe je volledig in je kracht kan komen te staan en het leven & de business kan creëren van jouw ideale & ultieme blauwdruk.

 

+ Gratis Blokkade & Energy Clearing Sessie & I’m Enough Sheets, zometeen vertel ik daar meer over. 

 

 

Zoals je wellicht weet ben ik intuïtief transformatie therapeut, medium & energy healer.  

 

Een paar jaar geleden, ben ik naast mijn intuïtieve en mediamieke ontwikkeling in aanraking gekomen met een speciale vorm van hypnotherapie, niet het standaard verhaal, nee, een krachtige, snelle vorm van hypnose voor ultieme transformatie. Je begrijpt, mijn interesse was gewekt. 

 

Het kwam als het ware, bij toeval op mijn pad. Nu weet je als je vaker luistert dat ik niet geloof in toeval en wel geloof in synchroniciteit. Dus het moment was aangebroken voor mij en hypnotherapie kwam op mijn pad. Mooi moment om te realiseren waar jij nu staat in je leven als je dit luistert. 

 

Maar voor mij kwam het dus eigenlijk precies op het moment dat ik het nodig had.

 

Ik had in Engeland gewerkt op de grootste plekken waar je op mediamiek gebied kan werken. 

Eén specifieke top Locatie stond bovenaan mijn ‘wish list’, mijn wens was, om daar ooit 1 x te mogen werken, op dat platform zoals ze het daar noemen, op dat podium en dat had ik behaald, verwezenlijkt en gemanifesteerd, tot 2x toe zelfs. Een droom kwam uit, mijn droomwens was is vervulling gegaan en ik bevond me op dat moment echt in Heaven, zo bijzonder om daar te mogen werken in Engeland. 

 

Maar toch, als ik gewerkt had en ook na andere events, kwam ik erachter dat ik niet tevreden was met mezelf. Niet tevreden met de contacten die ik had gemaakt voor de gasten in de zaal. Zelfs in Engeland niet.

 

Het ging me zelfs zo erg in de weg zitten dat ik mezelf ging blokkeren. Blokkeren met een gevoel dat ik niet goed genoeg was.

 

Ik werkte in Engeland op het hoogst mogelijke niveau, op wereldniveau en daar kwam de twijfel.

 

En als ik terugdenk heb ik vaker in mijn leven mezelf gesaboteerd op het moment dat ik echt kon doorbreken. 

Als ik terugdenk aan mijn periode als Make-up artist bij het gerenommerde House Of Orange bijvoorbeeld in Amsterdam. Ik mocht zelfs Neerlands 1e top visagist en mijn docent: John Kattenberg assisteren tijdens photoshoots van bn-ers, backstage shows doen, John helpen met lesgeven aan nieuwe cursisten.

Een internationale carrière als make-up artist lonkte ….en toch op het moment dat ik moest doorzetten, dat ik die grootse stap kon zetten, iets wat ik zo graag wilde, toch saboteerde ik mezelf weer. 

 

Want ook toen ik vanaf mijn 17e levensjaar zelf mannequin was en modeshows liep, model was, veel geld ermee verdiende als tiener, speelde dit enorm. Een omgeving waarbij wel of niet goed genoeg, slank genoeg, knap genoeg, een gigantische impact heeft.

 

Ik baalde ervan, dat dit me voor de zoveelste keer gebeurde, en daar kwam, zomaar uit het niets, een speciale techniek, een speciale vorm van hypnotherapie om de hoek kijken. Anders dan anders, iets wat vele wereldsterren, topsporters en grote ceo’s ook had geholpen. 

 

Ik ben erin gedoken want ik was er zo, zo klaar mee! Er moest gebeuren, er moest iets veranderen. Ik moest bij de kern van mijn issues komen. Ik voelde dat er in mijn diepere lagen stukken zaten die me saboteerde, die me klein wilden houden en die me schijnveilig wilde houden.

 

En zoals ik al eerder heb verteld, je wilskracht van de mind is sterk, maar emoties gekoppeld aan onderbewuste ervaringen en herinneringen winnen het uiteindelijk altijd van wilskracht.

 

En dus voor de zoveelste keer liet ik de emoties van onzekerheid, twijfel en gevoelens van niet goed genoeg zijn, mijn leven overnemen, besturen en regisseren. 

 

Of ik nou wilde of niet, ik viel eraan ten prooi.

 

En toen begon ik met het toepassen van de hypnotherapie tools & opnames gewoon vanuit mijn huis, vanuit mijn veilige omgeving.

 

Ik ging speciale opnames en sessies luisteren die de kern van mijn issues naar boven haalden, het bij de wortel verwijderde en vervolgens ging ik mijn mind & systeem upgraden met informatie die ik wel wilde voelen, ervaren en ontvangen.

 

Ik stond versteld van de scenes uit mijn jeugd, die als een mini-film met gevoelens erbij naar voren kwamen, alsof ik weer dat kleine meisje was.  Niets engs ofzo, want als je teruggaat in je onderbewuste dan het is alsof je van een afstand naar een soort mini- film kijkt. En ik wist ook vooraf dat ik nooit scenes opnieuw kan beleven. Je hebt het tenslotte al meegemaakt, je kijkt ernaar met de intentie om inzicht te krijgen, in welke overtuiging je er als klein kind aan hebt gekoppeld. 

 

En zo ging ik dus een sessie doen om erachter te komen waarom ik het gevoel had dat ik niet genoeg of niet goed genoeg was om op wereldniveau te presteren.

 

En zo ging ik bijvoorbeeld in 1 scene, om inzicht te krijgen, terug, volledig ontspannen liggend, gewoon thuis op mijn bed.  Ik ging terug naar een scene, via een opname op mijn koptelefoon, het bracht me in een diepe ontspanning. Een ontspanning waarbij mijn denkende mind even lekker ging slapen (ze noemen dat de Alpha stand van je mind) en mijn onderbewuste mind, dat deel wat altijd aan staat, volledig alert en scherp was. 

 

Dus je bent ontspannen en super alert tegelijk. Het wonderlijke is dus, dat als je in zo’n diepe ontspanning bent, die denkende, kritische mind, die zich overal mee wil bemoeien even in de rust is. Dus je staat daardoor volledig open voor suggesties en kan je makkelijk de aanwijzingen volgen. 

 

En het mooiste is, hierdoor kan je zonder nadenken, zo bij de scenes komen, de scenes, de situaties, de omstandigheden die de kern, de reden en de oorzaak zijn van je problemen waar je mee dealt tot op de dag van vandaag.

 

En daar ging ik dus, ik volgde de stem op de opname zonder nadenken, en ik kwam ergens terecht, zomaar opeens, een moment uit mijn jeugd. 

In die scene waar ik aankwam was ik vier jaar, dat voelde ik gewoon als een weten, en ik was op de kleuterschool in Park Leeuwenbergh, waar ik opgroeide. Ik zag mijn kleuterjuf en die was met mijn moeder aan het praten. Ik kon gewoon het gesprek horen, zoals ik het hoorde toen ik 4 jaar was. Ik hoorde de juf praten tegen mijn moeder over hoe verlegen ik was. 

 

De toon en het gevoel wat ik daar toen, als 4-jarige daarbij oppikte, was een overtuiging dat, na het horen van het gesprek, dat het nooit meer goed gaat komen met mij.

Ik hoor mijn moeder ook nog iets zeggen, zoiets van, dat ze ook niet weet wat ze ermee aan moet.

 

Vervolgens kijken ze naar mijn 15 maanden oudere zus die rondhuppelt over het schoolpleintje en zeggen: Ja, zij wel, met haar komt het wel goed, zij is zo anders dan Lisette. 

 

Het gevoel wat ik eraan overhield was: Ik ben niet goed genoeg en zal nooit goed genoeg zijn. En mijn zus wel, daarna hoorde ik de juf en mijn moeder nog lachen en het voelde voor mij als 4-jarige, als uitlachen. De emoties voelde ik heel sterk, die staan opgeslagen bij de herinnering van dat moment. 

 

Terwijl ik deze scene vanaf een afstandje bekijk en ervaar, als een mini-film moment uit mijn leven, valt het kwartje.

 

Ik zie de scene, kijk door, en om de scene als een detective in mijn eigen leven en begrijp opeens: Wow, als je juf en moeder dat op 4-jarige leeftijd zeggen dan geloof je dat! Ik had wat ik had gehoord voor waarheid aangenomen. En daar ontstond dus de overtuiging: Ik ben niet goed genoeg en zal nooit goed genoeg zijn.

 

Vervolgens heb ik, nadat ik begreep waar mijn negatieve overtuiging is ontstaan, het direct getransformeerd. 

 

Met een speciale opname voor 21 dagen ben ik dit gaan overschrijven met de opname die heet: Ik ben genoeg, ik ben het waard! En in het engels: I’m enough!

 

Uiteraard heb ik meer scenes doorgewerkt maar waar de kern lag, is in het weten dat ik het waard ben, dat ik genoeg ben en dat ik altijd genoeg ben geweest!

 

Via een speciale hypnotherapie regressie sessie en vervolgens de Upgrade en Transformeer sessie kon ik mijn beperkende overtuigingen voorgoed transformeren.

 

Het effect is gigantisch en werkt nog steeds door tot op de dag van vandaag en is zichtbaar in alles wat ik doe en wie ik ben.

 

Want vanuit energetisch oogpunt, is weten dat je het waard bent zo essentieel!

 

Want, like attracts like, dus als je het gevoel hebt (onderbewust) dat je het niet waard bent , dan trek je ook soortgelijke situaties en omstandigheden aan.

 

Mijn advies uit mijn persoonlijke ervaring aan jou: Bevalt iets niet in je leven? Ga dan op zoek, intern, in je onderbewuste, waar de kern ligt, daar kan de Shift vervolgens plaatsvinden en dit kan je leven voorgoed transformeren.

 

Dus wil je zowel in je privé leven als zakelijke leven floreren en je ultieme blauwdruk leven?

Ga terug naar je onderbewuste herinneringen, bekijk welke overtuiging je daar meestal als jong kind aan hebt gekoppeld, en zodra je het begrijpt dan pas kan je het transformeren.

 

Eerder niet, wat je mind niet begrijpt, kan je mind niet transformeren.

 

Ik raad je aan, als dit goed voelt en als je denkt, hier ben ik klaar voor, actie te ondernemen. Of eigenlijk, als je denkt: Ik ben er klaar mee, ik heb er genoeg van om iedere keer weer in hetzelfde patroon te belanden. Heb je dat gevoel? Genoeg is genoeg?! Dan wil ik je feliciteren. Want dit is het belangrijkste punt in je leven. 

 

Je moet er genoeg van hebben en er klaar mee zijn om het voorgoed achter je te laten. Als je diep van binnen voelt dat je hier bent voor een reden, dat je een doel hebt in dit leven, dat je een missie hebt. Dat je de wereld wat te bieden hebt vanuit je privé omstandigheden of misschien wel vanuit je eigen business, je eigen bedrijf, dan is dit de oplossing voor jou.

 

Geloof me het werkt!

 

Onder andere deze podcasts zijn voorgekomen uit het transformeren van alles wat me tegenhield. Alles wat me klein hield. En nu is mijn podcast tot in alle hoeken van de wereld te beluisteren, weliswaar als je Nederlands verstaat, maar je begrijpt mijn punt.

 

Durf jij je stem te laten horen, durf jij je talenten te delen met de wereld?

Of speel je op safe, houd je jezelf klein, misschien wel zo klein als vader, moeder of opa of oma van je wenste te zien toch?

Ben jij dat? Of is dat het patroon en overtuiging van iemand anders? 

 

Denk daar maar eens over na?

 

Gisteren hoorde ik een mooie uitspraak over investeren. Mensen investeren in van alles en nog wat, in onroerend goed, aandelen, enzovoort, maar weet je wat de mooiste investering is? De beste en mooiste investering die je in je leven kan doen? Nou, wat denk je?

 

Dat is de investering in jezelf! Een leven lang investeren in jezelf. 

Waarom? Omdat je het waard bent, 100%, 1000% waard bent.

 

En dat brengt me bij de volgende oefening die we samen gaan doen. Doe je mee?

 

Het is een energetische test en oefening om te bepalen of er een blokkade zit en waar deze zit. 

Zorg dat je deze oefening en test niet doet als je een voertuig bestuurt of met zware machines werkt.  Zet de opname desnoods even op pauze zodat je een plekje voor jezelf kan vinden waar je even rustig kan zitten en voelen. 

 

Oké, ben je er klaar voor?  Dit is namelijk een krachtige techniek die energetische blokkades opspoort en aangeeft. Misschien herken je het gevoel wel, als ik je erop wijs. 

 

Zeg maar eens tegen jezelf, hardop of in gedachten: Ik ben het waard! Nogmaals: Ik ben het waard! En: Ik ben het altijd waard geweest.  En: Ik ben genoeg! En deze: Ik ben altijd genoeg geweest en zal altijd genoeg zijn!

 

 

Voel je weerstand?

  • Zo ja, waar in je lichaam voel je weerstand?

 

Hoe voelt dat? 

Op een schaal van 0 tot 10, 0 je voelt het nauwelijks iets en 10 is echt heel intens voelbaar. Noem nu een getal zonder nadenken: … Heel goed, onthoud je getal. 

 

 

Voel je het in je lichaam, voor je, achter je, boven je, onder je, weerstand kan je als energetische blokkade overal voelen, dus ook buiten je fysieke lichaam, omdat je energetische lichaam veel groter is dan dat.

 

Als je een blokkade hebt zitten op de overtuiging: Ik ben het waard en ik ben genoeg dan voel je een soort knoop, of zwaarte of samentrekkend, of drukkend gevoel ontstaan ergens in je lichaam. 

 

Stel je voelt het bijvoorbeeld in je buik of je borst dan wil ik nu dat je je aandacht brengt naar de plaats waar je het voelt, waar je de blokkade voelt.

 

Goed, en ik stel zo weer een vraag en ik wil dat je zonder nadenken antwoord geeft: binnen 3 secondes.

 

Oké, breng je aandacht naar de plek waar de energie opgestapeld zit. Zeg nogmaals: Ik ben het waard, ik ben genoeg, ik ben het waard!

 

Voel de energie, blijf bij die energie. 

 

  • Hoe oud was ik toen ik deze blokkade kreeg? Hoe oud was je ongeveer?

Niet nadenken het antwoord is er meteen. Het zit in de energie van je onderbewuste opgeslagen.

 

  • Van wie heb ik die energie opgepikt? Moeder, Vader, Mezelf of iemand anders?

 

  • Welke emotie voel ik in me als ik me hiermee verbind? 

 

 

 

Oké, als het goed is voel en begrijp je nu, wanneer dit ongeveer is ontstaan en met wie het te maken heeft.

 

Voel je niets, krijg je niets binnen, geen probleem, het kan zijn dat daar ook weer een stuk op zit.

 

Misschien is voelen bijvoorbeeld niet veilig. Geen probleem.

 

Volg nu mijn stem en sluit lekker je ogen: Breng je aandacht naar de plek van de energetische blokkade en voel dat er via je kruin, via de bovenkant van je hoofd een prachtige zonnestraal op je lichaam schijnt. Een zonnestraal met prachtig licht recht boven je, en dat licht stroomt door je lichaam heen een gaat direct naar de plaats waar je de zwaardere energie, de blokkade voelt. 

 

En het licht werkt als een soort desinfectiemiddel, het verwijdert zware energie, het licht verpulvert en vernietigt de zwaarte en ook de energie die je niet meer nodig hebt. En het verdwijnt, en adem rustig in en uit en zie en voel, hoe het licht schijnt op die plek.

 

Laat het licht de zwaarte verdrijven. Heel goed, het lost op als een wolk die verdwijnt en de zon die gaat schijnen, het licht overheerst. 

 

Laat die zonnestraal vervolgens maar heel je lichaam verlichten en opschonen en laat het licht maar de aarde in gaan, laat het ook maar op de aarde schijnen.

 

En zeg nogmaals; Ik ben het waard, ik ben genoeg, ik ben altijd genoeg geweest en zal altijd genoeg zijn.

 

En voel je het nog, ervaar je nog iets? Op een schaal van 0 tot 10, welke cijfer? Zonder nadenken? 

 

Is het gezakt? Of misschien zelfs helemaal weg. Je kan dit gewoon herhalen, zo vaak je maar wilt. Desnoods de vraagstelling iets aanpassen. Maar je kan dit net zo lang doen tot het op een nul uitkomt of in ieder geval zakt onder de 4. 

 

Dan ga je de goede kant op.

 

Dit is een energie clearing technique, die ik in 1 op 1 sessies of via Zoom ook kan doen. Daarbij kunnen we ook kerngebieden aanpakken, dit in combinatie met de hypnotherapie technieken is een gigantisch krachtige combinatie. Het behoort bij mij T.A.T. Therapie, mijn Trinity Abundance Therapy om overvloed te creëren in de kerngebieden van je leven. 

 

De Intuïtie Boost Methode is hier ook op gebaseerd en de nieuwe: Boost je Zelfvertrouwen training ook.

 

Deze komt binnenkort online en daarmee kan je, als je struggelt met zelfvertrouwen issues, en het gevoel van het niet waard zijn, het extra diep, krachtig en bij de wortel verwijderen en transformeren.

 

Toen ik zelf het transformatie programma volgde toen merkte mijn eigen cursisten en gasten in de zaal zelfs op dat er iets veranderd was. Ze vroegen, wat heb je gedaan? Je bent krachtiger, je staat er echt!

 

Ik wist het toen meteen. Zo geweldig dat je, met het begrijpen en gebruiken van de intelligentie van je eigen mind je leven kan transformeren.

 

Het gevoel van het waard zijn en zelfvertrouwen hebben zijn de kerneigenschappen die echt aanwezig moeten zijn om succesvol te zijn zowel ik je privéleven als in je carrière en/of je eigen business.

 

Dus als je je eigen business een boost wilt geven, begin dan ook hier. 

 

Begin bij de basis, dat is zo belangrijk! 

 

Volgens Tony Robbins staat angst, het woord FEAR voor: False Evidence that Appears Real.

Als ik het woord ANGST invul op mijn manier dan noem ik het: Aandacht voor Negatief Gevoel Stopt Transformatie.  En waar je je op focust, groeit!

 

Het komt op hetzelfde neer. Als je aandacht geeft en leeft aan iets wat niet eens van jou is dan kan je niet verder transformeren. Dan zet je jezelf vast! Dus laat ANGST, laat Aandacht voor, meestal onderbewust, Negatief Gevoel je niet Stoppen, je niet weerhouden van Transformatie. 

Als je bedenkt, en Tony Robbins zegt dit ook geweldig, dat er eigenlijk maar 2 echte angsten zijn. 

De 1e angst heb je net opgespoord. 

De 1e angst is: Het gevoel dat je niet genoeg bent, dat je het niet waard bent. Of in het Engels: The Feeling of not being enough. Dat je niet jong genoeg bent, niet intelligent genoeg, niet grappig genoeg, niet rijk genoeg, niet sexy genoeg. 

 

En dat gevoel is meestal het ergste, als je diep van iemand houdt en dat gevoel blijkt niet wederzijds. Ik denk dat we dat gevoel allemaal wel eens hebben ervaren… En dan kom je automatisch bij de 2e diepste angst terecht waar je als mens mee te maken krijgt.

 

Dat je leeft met de angst dat als je niet genoeg bent, het niet waard bent dat je niet geliefd bent, niet beminnelijk bent. 

 

Uiteindelijk brengt het alles terug naar liefde. Want in Tony’s woorden: Love, is the oxygen of life!

 

Oftewel, liefde is de zuurstof van het leven. 

 

 

Dus wil je bijvoorbeeld zakelijk succesvol zijn, dan kan je dure programma’s kopen om je bedrijf beter te laten lopen, maar begin bij jezelf. Zorg dat je vol in je kracht staat en je blokkades, je onderbewuste angsten, hetgeen groei en transformatie blokkeert hebt gecleared.

 

En dat geldt natuurlijk ook voor je privéleven, je liefdesleven. Want liefde is tenslotte de zuurstof van het leven. 

 

Heb je behoefte aan een partner, heb je behoefte je Soulmate te ontmoeten?

Zorg dan dat je eerst zelf resoneert, op de frequentie die je wilt aantrekken. Clear je ‘I’m not enough’ angsten naar: I’m enough, ik ben het waard, ik ben genoeg! 

 

Je hoort vaak, ik zoek een partner, mijn betere helft of wederhelft. 

 

Nee! Denk ik dan! Je bent geen helft! Jij bent heel! En als je iemand zoekt gaat naar iemand om je heel te maken dan kan ik je vooraf ook vertellen, dat werkt niet, of is in ieder geval geen lang leven beschoren.

 

 

Je moet eerst jezelf helen, jezelf heel maken, onderbewuste angsten transformeren en als je geheeld bent, als je weet dat je het waard bent, als je weet dat je niet iemand anders nodig hebt, om je heel te maken, dan kan de andere persoon, die resoneert op datzelfde niveau, op dezelfde frequentie, je leven binnen komen.

 

En dan ontstaan de mooiste connecties en verbindingen.

 

Ik heb het in mijn praktijk zien gebeuren. Gigantische shifts die plaatsvonden na ‘I’m enough’ sessies in cliënten en die vervolgens de liefde van hun leven manifesteerden. 

 

Prachtig en zo dankbaar om te zien en te ervaren.

 

Ik raad je aan om, als je wilt ontdekken hoe het is ontstaan, om terug te gaan in diepe ontspanning, in Alpha staat, naar je onderbewuste mind. Dat kan je met podcast 8, de patronen doorbreken sessie doen en met podcast 9, kan je de transformatie sessie gratis downloaden. Podcast 8 en 9 horen echt bij elkaar en laten je de kracht ervaren op meditatief niveau. Laat staan als je in hypnose gaat onder mijn begeleiding, echt, de resultaten zijn fenomenaal en de technieken zijn wereldwijd bewezen, het werkt. 

 

Ik zal in de Shownotes op www.LisetteLucas.com/19 ook de aantekeningen en links van deze aflevering plaatsen.

 

Het je behoefte het transformatie traject in te gaan, behoefte om voorgoed te transformeren, 1 op 1, dan kan dat in mijn praktijk in Zuid-Holland of anders via Zoom. Er komt ook een speciaal online programma uit waarmee je zelf thuis aan de slag kan. 

 

Het belangrijkste is dat je klaar moet zijn voor verandering. Dat je er genoeg van hebt, dat je de huidige gang van zaken beu bent en dat je klaar bent om het roer om te gooien. 

Dan kan je de meest geweldige resultaten bereiken, zowel privé, als op liefde en relatie gebied, op het gebied van gezondheid en welzijn en op carrière en zakelijk gebied.

 

Alles is verbonden en je zal zien dat het ripple effect gigantisch is. Verander iets in jezelf, Shift je eigen frequentie, je eigen energie en het heeft effect op heel je omgeving, iedereen heeft er uiteindelijk baat bij. Soms moeten ze even wennen als je opeens voor jezelf opkomt en beter je grenzen aangeeft bijvoorbeeld.

 

Maar als jij uitstraalt dat je het waard bent dan word je vervolgens ook zo behandeld. Liefdevol en met respect en het belangrijkste is, dan kan je jezelf weer omarmen en blij in de spiegel kijken.

 

Speciaal voor deze podcast en om je eraan te herinneren dat je het absoluut meer dan waard bent heb ik een aantal te gekke ‘I’m enough’ sheets gemaakt. 

 

Je kan ze gratis downloaden en als screensaver gebruiken, als achtergrond op je mobiel of bijvoorbeeld op de koelkast hangen. Ik zal in de shownotes delen wat ik aan mijn koelkast heb hangen, iedereen lacht erom, maar ik weet inmiddels na mijn eigen ervaringen en wat ik zie bij cliënten wel beter. Dit is de reden achter zoveel problemen, van anorexia, boulimia, verslavingen, depressies, tot het mislukken van relaties, niet succesvol zijn, financiële problemen en zoveel meer. 

 

Je kan de gratis ‘I’m enough’ downloads ook aanvragen via: www.LisetteLucas.com/19

 

Want als je weet en voelt en resoneert in iedere cel, iedere vezel van je lichaam dat je het waard bent, dan kan je leven niet anders dan succesvol zijn. Tuurlijk is het leven het leven, zoals mijn mentor Mavis Pittilla zo mooi zegt: Life being Life.  Maar dan kan je beter omgaan met uitdagingen, ben je creatiever en flexibeler in het oplossen en overwinnen van uitdagingen en lacht het leven je tegemoet. Je kan dan sneller terug Shiften naar de hogere frequentie van Joy, liefde en dankbaarheid ipv dat je blijft hangen in zware frequenties van bijvoorbeeld schuld, angst en verdriet. 

 

Ik weet in ieder geval dat je het 1000% waard bent en mocht je twijfelen en hulp nodig hebben om net dat extra zetje, begeleiding en hulp erbij te ontvangen, dan weet je me te vinden.

 

Onthoud, je hebt oneindig potentieel en alles is mogelijk! 

Laat je niet beperken door iets wat waarschijnlijk niet eens van jou is. 

 

Deel je inzichten en resultaten van de 0-10 schaal met me! Ik ben heel benieuwd wat je hebt ontdekt! Mail me via info@lisettelucas.nl Super om iets van je te horen!

 

Heel erg bedankt voor het luisteren en geweldig dat je de tijd voor jezelf hebt genomen! Dat geeft aan dat je klaar bent voor de Shift! Klaar bent om de beste versie van jezelf te zijn!

All Rights Reserved 2020© EnergyJoy 

NIET of WEL Genoeg

bottom of page