top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

6 september 2023 door Lisette Lucas:

Script

Podcast 188. Master Je Staat van Zijn: De Ultieme Sleutel tot High-Level Succes en EnergyJoy + 3 Destiny Pijlers

 

[00:00:00.580] 

Ben jij klaar voor High Frequency, High end en High-Value life en business changing inzichten, tips en tools? Dan is dit de podcast voor jou! Van harte welkom! Mijn naam is Lisette Lucas en ik ben High Frequency, Business Coach, Mentor, Succes Medium en Intuïtief Transformatie Hypnotherapeut. Met behulp van de podcast help ik je door de drie fases van mijn Transitie Systeem®, zodat je krachtig kan transformeren en shiften van: Fase 1: Het energetisch ontwaken. Naar Fase 2: Het blokkades doorbreken en het ontdekken van je missie. Naar fase 3: Waar je krachtig je Soulful Self boodschap kan uitdragen via je eigen High End & Soul Aligned business. Dus ben jij klaar om je leven en business te shiften naar the next level van impact, inkomen, vrijheid en EnergyJoy? Dan zou ik zeggen: Go for it! En geweldig dat je erbij bent!

 

[00:00:52.750] 

Podcast 188 Master Je staat van zijn: De ultieme sleutel tot high level succes en energyjoy! Yes! Van harte welkom! High Frequency Shifter, bij deze nieuwe aflevering van de Shift naar EnergyJoy en daarvoor bij podcastserie. Zie dit, deze podcast, als jouw baken van licht naar grenzeloos potentieel en een leven |Boven de Gouden Lijn®. En als je denkt wat is de gouden lijn? Ga dan even naar de Shownotes op www.LisetteLucas.com/188 en dan kan je het downloaden. En dan ga je begrijpen wat mijn Boven de Gouden Lijn® filosofie is. Maar als je dus vandaag luistert, beschouw dit dan als een teken van de kosmos, het universum, God of wat voor naam je eraan geeft. Dat jij klaar bent voor levensveranderende shifts en doorbraken in je leven en business. Ja? Want waar gaan we vandaag heel diep induiken? We gaan het hebben over de ultieme kracht van het masteren,ja , het meesterschap over jouw staat van zijn. En ook hoe dit masteren jou moeiteloos naar je hoogste potentieel kan shiften. En dat is zeg maar een staat van zijn die zo goud, zo energiek is, dat het resoneert met alle frequenties Boven de Gouden Lijn®.

 

[00:02:14.580] 

Nou, zoals je misschien weet. Ik zit in het coachingstraject van Tony Robbins om certified Coach te worden. En zoals dus mijn coaching mentor en de grootste succes coach ter wereld Tony Robbins zegt: Er zijn drie pijlers die je destiny, die je lotsbestemming bepalen. En daar wil ik het over gaan hebben. Want dit is zo, zo waardevol en zo krachtig. Dus ik ga het in het Engels en het Nederlands zeggen, omdat zelfs als je het op twee manieren binnenkrijgt dat het energetisch verschillende lagen aanraakt. Dus de eerste pijler die je lotsbestemming die je destiny bepaalt zijn: Je waarden, oftewel Your Values. En de tweede is: Je overtuigingen, je beliefs. Hoor je me ook heel vaak over. En de derde is: De manier waarop je je staat van zijn beheerst en mastert. Dit is essentieel om te begrijpen. Want zelfs met onwrikbare waarden en overtuigingen, onthoud dit, je staat van zijn, oftewel hoe je je voelt, kan veranderen hoe je alles evalueert, zowel in het leven als je business. Dus je staat van zijn beheersen en masteren.

 

[00:03:25.390] 

Dat is het krachtigste hulpmiddel wat er is. En sterker nog, wanneer je dit mastert wordt succesvol zijn: Moeiteloos. Hoe klinkt dat? Moeiteloos leven in die frequentie van EnergyJoy wanneer je staat van zijn mastert, wordt moeiteloos. Dus dan kan je afvragen waarom wordt het moeiteloos? Nou juist goed: Als je hier staat van zijn conditioneert, oftewel wanneer je van een frequentie opereert en leeft die dominant boven die gouden lijn ligt, dan wordt het een: Gewoonte. En wat weet je van gewoontes? Gewoontes weten we als geen ander. Tandenpoetsen, gewoonte, naar het toilet gaan, gewoonte. Die werken op de automatische piloot. Waardoor je reis naar grenzeloos succes EnergyJoy liefde moeiteloos wordt. Ja, dus als je dominant in duisternis leeft. In zwaarte onder die Gouden Lijn. Dan is er dus geen licht of een gebrek aan licht. En waar geen licht is, is..... Denk maar na. Zelfs als de stroom uitvalt, wat gebeurt er dan? Dan is er geen power. En waar geen power is, is, geen energie. En waar geen energie is, is,

 

[00:04:50.130] 

geen leven... Maar no worries, want ik bied je een blauwdruk naar licht en zelfs gouden verlichting. Zo kan je het zien. Want stap jij dagelijks in die sterrenstof power en in dat licht met behulp van mijn De Boven De Gouden Lijn Methode®. En wanneer je dus van het frequentie shiften een dagelijkse gewoonte maakt. Wanneer je dagelijks het werk doet door simpel, en ik blijf dagelijks herhalen, want dat is het allerbelangrijkste. Dagelijks te luisteren zoals ik jou voorschrijf. Ja, ik geef je een soort energetisch recept. Dan wordt dit in je natuurlijke power en jouw sterrenstof kracht en potentieel. En in jouw natuurlijke licht staan, wordt dan moeiteloos. En hier is dus ook een soort. Ik noem het een kosmische Call To Action. Het is een kosmische oproep, een aanroep om over te gaan tot actie. Dit is de oproep en de actie stap waar je op hebt gewacht. Misschien denk je heb ik hier op gewacht? Ja, ga maar voelen, hier heb je op gewacht! Want je luistert dit niet voor niks. Want je moet echt zelf actie ondernemen want anders heel simpel anders gebeurt er niets, gaat er niets veranderen.

 

[00:06:06.820] 

Je kan moeilijk een andere uitkomst verwachten wanneer jij niet iets shift, dus het is echt aan jou. Dus stel: Stel je voelt je niet lekker. Gaan we even niet vanuit. Maar we hebben het allemaal meegemaakt dat we ons niet lekker voelen, op wat voor niveau dan ook. Wat doe je dan? Dan ga je naar de dokter. En wat doet een dokter in de meeste gevallen? Die geeft jou een recept. En mijn vraag aan jou volg je dan, tenzij je heel eigenwijs bent, volg je dan dat recept om beter te worden? Nou ja, toch? Oké, dus zie dit deze De Boven De Gouden Lijn Methode® als jouw recept. Ik ben geen dokter, ik ben therapeut, ik ben coach, medium. Op al die energetische levels, dus wat ben ik? Ik ben energie en frequentie expert, getraind en gementored door de beste ter wereld. In het veld, in het energetische veld. Dus daar is dit Boven de Gouden Lijn® recept voor. Om je energetische veld te helen. Om shiften naar de hoogst mogelijke frequenties.

 

[00:07:13.290] 

En ja, ik geef je dit zelfs gratis! En ik weet hoe wij als mensen werken als iets gratis is, dan koppelen we er geen waarde aan. Maar ik wil je even wakker schudden en zeggen: Dit is misschien het meest waardevolle wat je ooit in handen krijgt. Zie het als een gouden sleutel. Je bent op zoek gegaan naar een schat. De schat om jezelf weer te vinden en te helen. Zie dit als een schat, dus onderschat die waarde ook alsjeblieft niet. Dit kan je leven en business voorgoed naar high level frequency en EnergyJoy shiften. En uiteraard ongelimiteerd succes op alle gebieden van je leven. Dus je kunt De Boven De Gouden Lijn Methode® helemaal gratis downloaden. En dit is mega waardevol. Nogmaals, onderschat de kracht niet! Ja, je hoort het goed. Gratis, dus alsjeblieft verspil geen energie meer, geen licht meer, geen kracht meer en geen power meer onder die gouden lijn. Want dat is zo, zo zonde. Besluit nu vandaag ga over tot actie en shift direct! Yes! Je kan dit downloaden via de shownotes op www.Lisette Lucas.com/188.

 

[00:08:35.350] 

Ga over tot actie, want alleen dan kan je andere resultaten verwachten. Dank je wel voor het luisteren. Ik ben heel benieuwd wat je van de podcast vindt. Wat je van de Boven de Gouden Lijn® vindt. Wanneer je het downloadt begeleid ik je ook daar doorheen. Dus kijk naar je mail, check je mail. Daar zitten krachtige volgende stappen in. Die je kan volgen en die je kan doen. Ik geef dit allemaal cadeau omdat ik bezig ben met een missie. Een missie om 1 miljoen+ zielen te shiften naar de frequentie van EnergyJoy en daar voorbij. En waar begint een shift? Altijd bij jezelf. Dus start zelf. Voelt het goed? Deel het met mensen die het kunnen gebruiken waarvan je denkt: Oh die staan hier voor open. Die kunnen dit gebruiken. Alleen al die filosofie die erachter zitten, die gouden lijn. Het is ontstaan uit jarenlang werken, één op één met heel veel mensen, ook met zalen, met publiek, met groepen. Het is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Ik ben dit op, clairvoyant vision, dus op helderziende niveau, ben ik dit gaan zien. In de energievelden van mensen en toen had ik zoiets van wow!

 

[00:09:43.330] 

Toen ben ik patronen gaan herkennen bij de mensen waarin ik die gouden energie waarnam en die gingen vervolgens manifesteren. En dat voor mij was opeens van wow! Ik begrijp het patroon onder de gouden lijn, heb je een gebrek aan die energie. Boven de Gouden Lijn® waar je manifesteert is die energie aanwezig. En dit is het meest waardevolle wat je kan begrijpen. Ik zie het en ik zag het net weer voorbij komen. Ik zie bij mijn studenten en cliënten, die praten in De Boven De Gouden Lijn Methode® taal, die praten over goud, over sterrenstof, over magic wands, toverstof. Ga ermee spelen, speel met de gouden energie. En je leven zal shiften naar levels die je nu niet eens voor mogelijk kan houden. Hier ga ik het bij laten. Ga downloaden, ga luisteren, volg mijn stappen alsjeblieft op zoals ik het voorschrijf. Het is niet voor niets. En dan ga je begrijpen dat het je heel veel gaat leveren. Dank je wel nogmaals en heel graag tot snel. Bye, bye, x.

 

[00:10:45.190] 

Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu actie ondernemen in de energie van dit momentum. Is de stap naar ultieme EnergyJoy mastery. Dus wil je meer? Voel je die Bubbly Yes! van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie en transformatie systeem te doorlopen? Zodat ook jij die energieslurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten. Om krachtig op High Frequency, High-Value en High End Level vanuit die vrijheid en je Soulful Self te leven, ondernemen en bij te dragen aan de wereld. Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een Soul Connectie Call via de link in de shownotes. Of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 188. Master Je Staat van Zijn: De Ultieme Sleutel tot High-Level Succes en EnergyJoy + 3 Destiny Pijlers

bottom of page