top of page
EnergyJoy typewriter script Lisette Lucas

9 augustus 2023 door Lisette Lucas:

Script Podcast 184 Claim je Sterrenstof Geboorterecht:

[00:00:00.580] - Lisette

Ben jij klaar voor High Frequency, High end en High-Value life en business changing inzichten, tips en tools? Dan is dit de podcast voor jou! Van harte welkom! Mijn naam is Lisette Lucas en ik ben High Frequency, Business Coach, Mentor Succes Medium en Intuïtieve Transformatie Hypnotherapeut. Met behulp van de podcast help ik je door de drie fases van mijn transitie systeem, zodat je krachtig kan transformeren en shiften van Fase 1: Het energetisch ontwaken. Naar Fase 2: Het blokkades doorbreken en het ontdekken van je missie. Naar Fase 3: Waar je krachtig je soulful boodschap kan uitdragen via je eigen High End Soul Aligned business. Dus ben jij klaar om je leven en business te shiften naar the next level van impact, inkomen, vrijheid en EnergyJoy? Dan zou ik zeggen go for it! En geweldig dat je erbij bent!

 

[00:00:53.450] - Lisette

Podcast 184 Claim je Sterrenstof Geboorterecht. Yes! Van harte welkom bij Podcast 184. Geweldig dat je erbij bent! Ik moet eerlijk toegeven, normaal bereid ik podcasts voor. Normaal heb ik een outline, zo heb ik het eigenlijk ook geleerd van een van de grootste podcast creators vanuit Amerika. Maar ik kom nu net uit een call en als ik zeg dan kom uit een call, dan kom ik eigenlijk uit een Zoom call. Waarin ik zo'n prachtige sessie had met een van mijn High-End Inner-Medium studenten. En dat raakte zoveel aan. We zijn zo diep gegaan en tegelijkertijd hebben we zoveel stukken mogen aanraken, doorwerken, shiften. Dat ik zoiets had van: Wat hier naar voren kwam is eigenlijk waar het om gaat. Hetgeen wat echt belangrijk is en dus hetgeen wat ik jou ook wil laten voelen en ervaren. Want waarom heet deze podcast Claim je sterrenstof geboorterecht? Nou ja, simpel inderdaad. We zijn allemaal geboren en we zijn hier allemaal om een reden. Maar waarom kunnen we vaak niet voelen wat die reden is? Ook weer heel simpel omdat er lagen, energetische lagen,

 

[00:02:07.150] - Lisette

ik noem dat bergjes stof aards stof overheen zitten, gecreëerd in onze kindertijd. Waardoor we niet kunnen zijn nu wie we echt mogen zijn. Ik kwam van de week op een woord. En omdat ik zo met AI en Artificial intelligence bezig ben had ik zoiets van wow! Uiteindelijk alles is een algoritme, computers, systemen. Wat weerhoud jou? Van jouw echte geboorterecht, van het echte claimen van jouw sterrenstof potentieel? Wat is het enige wat jou weerhoud? Patronen! Patronen die voortkomen uit overtuigingen. En om het nog een stap verder te trekken. Het komt voort uit overtuigingen die zijn gecreëerd in je kinderjaren, in jouw eerste tien levensjaren. Dan ben je een spons. Dan sta je in een staat van zijn. Alsof je continu in hypnose bent. Dus alles wat tot je komt, neem je voor waarheid aan. Door de ogen van een kind. Met de overtuigingen van een kind en de perceptie van een kind, creëer jij een algoritme, een patroon, een programmering. Dat wordt jouw waarheid, jouw realiteit waar je op gaat draaien. Dan ben je op een gegeven moment dertig, veertig, vijftig jaar, zestig jaar.

 

[00:03:35.250] - Lisette

En dan kom je erachter. Dat je het geluk niet kan vinden. Dat je een leegte voelt. Dat je je afvraagt waarom het überhaupt allemaal .......'t Leven... Wat heeft het voor nut? Dat je niet eens meer kan voelen... Wie ben ik nou eigenlijk echt? En wat wil ik echt? Wat is geluk? En ik kan je vertellen. Dit komt door dat gedateerde oude algoritme. We hebben allemaal een mobiele telefoon. Hoe goed functioneert jouw telefoon op oude programmering? Nou net weer is de nieuwste software gedownload en automatisch op mijn systeem. Waarom laat je je telefoon wel automatisch updaten, upgraden? En waarom zou je niet voor jezelf op die manier zorgen? Waarom blijf je doordraaien op oude programmering? Ik kan je vertellen: Dat loopt vast. Je krijgt virussen, je krijgt van alles en nog wat waardoor je het gevoel hebt dat je niet verder kan. Maar het is één grote illusie. Dat ben jij niet, dat is: ik noem dat aardsstof, een wolkje energie, op verschillende lagen in jouw energielichaam die jou weerhouden. En daar zitten gedachten, patronen en alles en nog wat aan gekoppeld.

 

[00:04:56.770] - Lisette

Net in een sessie van drie kwartier kon ik met één van mijn studenten zo eenvoudig door die lagen lopen. En iets wat voelt als een trigger, als een blokkade, als.... Niet meer zien zitten van bepaalde stukken, misschien wel het leven. Het is slechts programmering. Het heeft niks met jou te maken! Het is niet eens wie je bent! Sterker nog, het is meestal de programmering van iemand anders die in die eerste tien levensjaren om je heen was. Of het nou vader, moeder, verzorger of ander autoriteits persoon was. Jij hebt het voor waarheid aangenomen en daar je programmering op aangepast. Jij bent het niet. Alsjeblieft, als ik je één ding mag meegeven. En als je één ding van mij wilt aannemen: Dit is de sleutel, de sleutel die je misschien al zo lang zocht, of zoekt. Dit ligt verstopt in lagen waar je niet bij kan komen. Nee, want stel je voor dat je dit gaat doorbreken. Dan ga je angst ervaren, weerstand ervaren, je onveilig voelen. Nou ja, eerlijk is eerlijk, hoe veilig voel je je nu?

 

[00:06:12.110] - Lisette

Helpt het je om niet angstig te zijn? Helpt het je om niet schaamte, schuldgevoelens of whatever er in die diepere lagen zit, te ervaren? Nee toch?! Dus nogmaals. Is het de moeite waard? Nee, laat ik het anders zeggen. Wat is voor jou de reden? Wat is jouw Why? Jouw: Waarom? Bedenk één reden waarom het de moeite waard zou zijn om door die lagen heen te breken. Om die oude B.S. Belief systems. Noem het gewoon bullshit, want dat is het. Om dat op te ruimen, te clearen, te transformeren, voorgoed uit je systeem. Één reden! Wat is jouw why? Waarom zou je dat doen? En ik kan je vertellen als jouw waarom groot genoeg is, sterk genoeg is. Dan gaat de Hoe, The How, vanzelf ontvouwen. En of dat uitreiken is naar mij. Want ik ben er om jou te helpen hierin. Of misschien iemand anders, of een manier die misschien nog meer resoneert, is helemaal oké. Maar zorg dat jouw 'Waarom' de reden voor transformatie zo sterk, zo groot is.

 

[00:07:30.060] - Lisette

En misschien zelfs ben je nu op een dieptepunt. Ik zeg altijd het leven is letterlijk als die hartslag. We hebben highs. Dat blijft helaas niet altijd een High, maar we hebben ook die Lows. En gelukkig blijft dat ook niet altijd een Low. Zoals mijn mentor Mavis Pittilla altijd zei. En ik kreeg dat van de week ook weer door, terwijl er iets speelde met iemand die me intens dierbaar is. 'This too shall pass'. We blijven nooit in die Low, blijven, nooit in die High. Het gaat erom hoe je die dans van het leven als een hartslag, hoe je daar doorheen gaat. Pijn is een deel van het leven. Maar lijden, lijden met een lange ij, suffering is een keuze. Is een optie. Wil je daar in blijven hangen? Ja, jouw keuze. Kan. Maar je kan ook zeggen oké, ik ga ervoor. Ik voel gewoon zo'n sterke: Waarm. En dat is de reden waardoor ik ervoor kies om door die oude stukken te gaan, die programmering te updaten, te upgraden, eruit te halen,

 

[00:08:34.810] - Lisette

dat algoritme wat me niet meer dient zodat die patronen weg 'geshazamed' kunnen worden gekaboom'd kunnen worden. Zodat jij de authentieke versie van jezelf kan worden, kan zijn. Vanuit je Soulpower in plaats vanuit je overheersende programmering. Want dat ben je niet! Dat zijn de lagen voor overleving. Dat is niet wie je bent. Er werd mij ook gevraagd door deze student: Ja maar Lisette, hoe heb jij het dan gedaan? Nou ja, door het werk te doen, door het werk te doen en ik doe dag in, dag uit,, het werk. Want ja, ieder niveau, ieder plafond wat je bereikt in je leven en business, daar kom je inderdaad weer een nieuwe laag van oude patronen tegen. Dus ik ben continu aan het herprogrammeren, upgraden. Eén ding kan ik je vertellen als ik het kan: Kan jij het zeker. Dus ik wil hierbij afsluiten en je vooral alle liefde sturen. Want vanuit liefde, liefde voor jezelf, liefde voor wie je echt bent, op zielsniveau. Daar zit de driving force die ervoor zorgt dat jij blijft doorgaan. En dat je knokt voor wat je lief is! En voor wat je wenst en wilt in dit leven.

 

[00:09:54.030] - Lisette

Ja, verbind met dat deel. En dan zal de rest als vanzelf transformeren. Dank je wel voor het luisteren. Super fijn dat je dit moment met mij wilde delen en dat je, tijd en energie op deze manier met me wilde uitwisselen. Maar dit gaat me zo aan het hart en dat heeft ook te maken met wat er bij mij speelt op het moment. En dat gaat me intens aan het hart, ziel door alle lagen van zijn. En daardoor voel ik als nooit tevoren dat dit zo belangrijk is. Voor jou en voor iedereen om je heen om dit te horen en vooral om dit te gaan toepassen. Ga over tot actie! Gebruik de energie van dit momentum. Je hoort dit niet voor niks. Alsjeblieft, je ben het zo, zo waard! Dank je wel voor het luisteren. De show notes van deze aflevering vind je op www.LisetteLucas.com/184. En download, want dit helpt gigantisch. De Boven De Gouden Lijn Methode®. Daar zit een gratis hypnotatie bij. En dan voel je hoe het is om weer in die authentieke sterrenstof te stappen.

 

[00:11:01.100] - Lisette

Ja, dat maakt het nog makkelijker om te zeggen: Oké, ik ga door die grijze massa heen breken. Dat ben ik niet en dat zal ik ook nooit meer zijn! Heel fijn om even dit moment te delen en ik hoop dat je er mooie pareltjes uit kan halen die resoneren met jou. Zodat jij stappen vooruit kan zetten in de richting wie jij echt bent. Dank voor het luisteren en heel graag tot snel!

 

[00:11:25.950] - Lisette

Dank je wel voor het luisteren. Mijn naam is Lisette Lucas en nogmaals dank voor je tijd en energie. Nu actie ondernemen in de energie van dit momentum is de stap naar ultieme EnergyJoy mastery. Dus wil je meer? Voel je die Bubbly Yes! van binnen? Ben jij klaar om onder mijn persoonlijke begeleiding en expertise de fases van mijn transitie en transformatie systeem te doorlopen? Zodat ook jij die energieslurpende middenmoot voorgoed achter je kan laten? Om krachtig op High Frequency, High-Value en High End Level vanuit die vrijheid en je Soulful Self te leven, ondernemen en bij te dragen aan de wereld? Omarm dan nu de energie van dit momentum en boek direct een Soul Connectie Call via de link in de shownotes. Of stuur me gewoon een DM en ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontmoeten.

 

EnergyJoy by Lisette Lucas | All rights reserved 2023© 

Podcast 184. Claim Je Sterrenstof Geboorterecht!

 

bottom of page